Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisi u pravu, pričitaj, postavio sam sliku a i može se naći na webu. Govori se o seksualnim odnosima sa odraslom (adult) osobom.
Ma ja, do mene je...
Kakvi prirodni zakoni, šta bulazniš?
pa citas li ti sta ja pisem
svaki seks sa odraslom osobom ako se maloljetnica pozali ide na provjeru preko suda i sl je li prisiljena je li ovako onako
prirodni zakon naravno
ako je tebi bulaznjenje zasto djevojcice dobiju menstruaciju bas u toj dobi oko 14-e godine a djecak pocne drkati isto ko te dobi onda nemamo sta pricati
Napisao si nešto sasvim drugo, pročitaj šta si napisao nemoj odma neku aroganciju prosipati.
djevojcica sa 14 spava s nekim od 15 -16 uglavnom i zato je ta granica od 14 po zakonu
sve ispod 14 je kaznjivo bez obzira na godine partnera
Eh..prirodani zakon...
Nemoj se provaljivati sa prirodnim zakonom, kakav prirodni zakon, prvi mjesečni ciklus se dobiva od osobe do osobe u različoj dobi i nije univerzalan ni po godini ni po čemu drugom i to ne znači da je osoba seksualno ni mentalno zrela i spremna za seksualni čin ni kadadobije prvi mjesečni ciklus ni kada se u WC-u uspije samozadovoljiti. [/b] Pitaj bilo kojeg doktora opšte medicine...fakat da ne vjeruješ šta moram objašnajvati.
detroit-mercy wrote: ↑20/08/2021 14:16
Statutory rape is merely the act of having consensual intercourse with someone who you know or should have known is under 18 years of age.
Uzmi da se handris sa mladjom od 18 iako je pristala pa ces vidjeti sta su posljedice. Djabe sto je pristala kad se gleda i godiste jebaca
To u AmeriKi?
P.S.
U BiH je zakon 14 godina. Sa 16 godina mozes i u brak.
Sa 15 godina mozes i da te zaposle.
pa citas li ti sta ja pisem
svaki seks sa odraslom osobom ako se maloljetnica pozali ide na provjeru preko suda i sl je li prisiljena je li ovako onako
prirodni zakon naravno
ako je tebi bulaznjenje zasto djevojcice dobiju menstruaciju bas u toj dobi oko 14-e godine a djecak pocne drkati isto ko te dobi onda nemamo sta pricati
Napisao si nešto sasvim drugo, pročitaj šta si napisao nemoj odma neku aroganciju prosipati.
djevojcica sa 14 spava s nekim od 15 -16 uglavnom i zato je ta granica od 14 po zakonu
sve ispod 14 je kaznjivo bez obzira na godine partnera
Eh..prirodani zakon...
Nemoj se provaljivati sa prirodnim zakonom, kakav prirodni zakon, prvi mjesečni ciklus se dobiva od osobe do osobe u rzličoj dobi i nije univerzalan ni po godini ni po čemu drugom i to ne znači da je osoba seksualno ni mentalno zrela i spremna za seksualni čin. [/b] Pitaj bilo kojeg doktora opšte medicine...fakat da ne vjeruješ šta moram objašnajvati.
napisao sam ja isto al sto si ti drugacije shvatio nije do mene
odgovoran sam za ono sto napisem a ne za ono sto ti shvatis
Statutory rape is merely the act of having consensual intercourse with someone who you know or should have known is under 18 years of age.
Uzmi da se handris sa mladjom od 18 iako je pristala pa ces vidjeti sta su posljedice. Djabe sto je pristala kad se gleda i godiste jebaca
To u AmeriKi?
P.S.
Yeap, njoj 17 i kaze hocu dzabe ti, mislim moze pokusati ali bi mogo najebat ko zuti.
Vidis kako sad jebu onog R.Kelly-a repera .
Mozes i u US da se zaposlis sa 15, mozes i umakat sa 15 ali da je i ona 15 ali cim napunis 18, bolje ti je da malo mislis.
Po meni napravili su dobar zakon, sta znaci njoj 16 i pristala da da nekom od 40tak. Ipak kad napuni 18 malo drugacije razmisljaju.
Eh..prirodani zakon...
Nemoj se provaljivati sa prirodnim zakonom, kakav prirodni zakon, prvi mjesečni ciklus se dobiva od osobe do osobe u rzličoj dobi i nije univerzalan ni po godini ni po čemu drugom i to ne znači da je osoba seksualno ni mentalno zrela i spremna za seksualni čin. [/b] Pitaj bilo kojeg doktora opšte medicine...fakat da ne vjeruješ šta moram objašnajvati.
i sada si izvukao samo dio a nisi nastavak stavio
a za prirodne zakone ocito je beznadezno pisati
Izlišna je rasprava šta si mislio sa napisanim i šta si napisao niti mislim polemisati oko toga. Eto stavi ti nastavak, šta god treba. Nemaš ti pojma prirodni zakoni, nemaš argumenta jer da imalo znaš znao bi da sam čin dobivanja prvog mjesečnog ciklusa sam po sebi ne znači da je osoba seksualno spremna da se upusti u seksualne odnose pogotovo ne sa odraslom osobom. Pa eto bolan konsultuj neki medicinski online priručnik, sramota šta pišeš, ne poznaješ elementarne stvari a sutra ćeš biti otac. Sada mi je jasno zašto smo kao društvo u BiH u *urcu kada ljudi ne poznaju elementarne stvari.
i sada si izvukao samo dio a nisi nastavak stavio
a za prirodne zakone ocito je beznadezno pisati
Izlišna je rasprava šta si mislio sa napisanim i šta si napisao niti mislim polemisati oko toga. Eto stavi ti nastavak, šta god treba. Nemaš ti pojma prirodni zakoni, nemaš argumenta jer da imalo znaš znao bi da sam čin dobivanja prvog mjesečnog ciklusa sam po sebi ne znači da je osoba seksualno spremna da se upusti u seksualne odnose pogotovo ne sa odraslom osobom. Pa eto bolan konsultuj neki medicinski online priručnik, sramota šta pišeš, ne poznaješ elementarne stvari a sutra ćeš biti otac. Sada mi je jasno zašto smo kao društvo u BiH u *urcu kada ljudi ne poznaju elementarne stvari.
nema se sta s tobom dalje raspravljati ni diskutovati
eto ti talibani pa razmjenjuj rijeci
nema se sta s tobom dalje raspravljati ni diskutovati
eto ti talibani pa razmjenjuj rijeci
Ma vidi, ja tebe žalim kao osobu, da razumiješ napisano ne bi takve gluposti izjavljivao. Ali evo hajde molim te zbog sebe, ne zbog mene, jebo mene ja sam niko i ništa u tvom životu, ali zbog svoje buduće djece a možda ih i imaš već, pročitaj oko prvog mjesečnog ciklusa, psihe djeteta od 14-15 godina i seksualnih odnosa, kumim te Bogom. Konsultuj stručnu osobu pa vidi šta će ti ona reći pa ćeš vidjeti da sam u pravu 100%, pusti zakon, pusti Talibane, jebe mi se za njih.
Nadzornik wrote: ↑20/08/2021 14:08
Rijetke slike americkih vojnika koji opusteno razgovaraju sa talibanima...
Znam da nije neko iznenađenje nakon svega što se ovih dana događa oko aerodroma, ali ipak WoW.
Zasto wow, pa onog glavnog im Tramponja urgiro da ga puste iz zatvora. Ameri vec duze vremena imaju kontakte sa Talibanima. Kad si zadnji puta cuo da se je desio napad Talibana na bilo sta Americko u Afganistanu .
Last edited by detroit-mercy on 20/08/2021 14:58, edited 1 time in total.
To u AmeriKi?
P.S.
Da, ali kao i u vecini evropskih drzava postoji klauzula da ako se iskoriti "pozicija moci" itd., onda je kaznjivo. Neke zemlje cak i propisuju razliku u godinama kada seksualni odnos sa osobom od 14/15 godina nije kaznjiv. Razlika varira od 2 do 4 godine.
Bloo wrote: ↑20/08/2021 15:01
, ali kao i u vecini evropskih drzava postoji klauzula da ako se iskoriti "pozicija moci" itd., onda je kaznjivo. Neke zemlje cak i propisuju razliku u godinama kada seksualni odnos sa osobom od 14/15 godina nije kaznjiv. Razlika varira od 2 do 4 godine.
Gdje postoji ta klauzula u BiH oko "iskoristavanja pozicija moci"?
, ali kao i u vecini evropskih drzava postoji klauzula da ako se iskoriti "pozicija moci" itd., onda je kaznjivo. Neke zemlje cak i propisuju razliku u godinama kada seksualni odnos sa osobom od 14/15 godina nije kaznjiv. Razlika varira od 2 do 4 godine.
bez kao u slucaju BiH. Mea culpa. Lapsus tastaturni.
Mislim da seksualno iskorištavanje maloljetnika se eventualno moze naci...
U tome je stvar, nisu zakoni isti u svim državama, tako da ta dobna razlika negdje jeste određena, negdje nije.
Znam da nije neko iznenađenje nakon svega što se ovih dana događa oko aerodroma, ali ipak WoW.
Zasto wow, pa onog glavnog im Tramponja urgiro da ga puste iz zatvora. Ameri vec duze vremena imaju kontakte sa Talibanima. Kad si zadnji puta cuo da se je desio napad Talibana na bilo sta Americko u Afganistanu .
WoW zato što je rijetkost vidjeti Amera i Talibana kako razmjenjuju pokemone u Kabulu, bez obzira da li je bilo napada ili ne.
Mislim da hoće jer je juče i Srbija naknadno potpisala iako inicijalno nije. Ostavljam mogućnost da se RS ogradi ali očekujem da Bisera, podržana od Ljeljka i Džafera to potpiše.
Ovdje se talibansko vjerovanje i rigidna interpretacija islama i šerijata stavlja u opoziciju "zapadnom" sistemu vrijednosti - ma šta god to značilo - što je notorna besmislica i naravno neistina. Jer, naspurot talibanizmu stoji radikalni liberalizam koji iz jednog, američkog centra, agresivno sprovodi LGBT+ i hibridnu rodnu agendu koja spori binarnu podjelu i aktivno zagovara npr. prava homoseksualnih parova da usvajaju i odgajaju, recimo mušku djecu.
Nasuprot tome je tradicionalni srednji put koji oponira bilo kakvoj diskriminaciji ali stoji na poziciji poimanja braka kao zajednice muškarca i žene i njihovom pravu da rađaju ili usvajaju djecu i prirodnoj a ne arbitrarnoj i voluntarističkojn podjeli polova.
To je univerzalni i zlatni srednji put glavnine čovječanstva koji je u potpunoj opoziciji talibanizmu, paštunsko-pakistanskom i agresivnom neoliberalnom, koji su dvije strane jedne te iste novčanice.
Pojednostavljeno. Da bih napravio otklon od ideologije i prakse Talibana, NITI SLUČAJNO nije nužno da prihvatim drugi ekstremistički narativ, liberalistički i njegovo problematično zakonodavstvo.