Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
RunnerX wrote: ↑17/08/2021 15:27
Takve vas najviše volim.
Ponižene.
Runi surovi ... Nego sta ces kada se na kraju odrzi ta ceremonija na Cetinju, ovo za muziku po Boki i primorju necu nista ni pisati. To nije nista novo, i kod DPS-a se u Boki slusala Veseli se Srpski Rode ( iako ne znam kako dozvoljavaju tako fasisticku pjesmu )
Nisi ti zabrinut ni za Crnogorce ni za CG vec samo ne volis srpsku pascad jel da
Ovo je vec misterija, dvije identicne smrti sa istom porukom.
Dvoje mladih ljudi iz Crne Gore izvršilo je samoubistvo u Crnoj Gori na istom mestu i na isti način, u samo nekoliko dana razmaka. Međutim, ono što su ostavili za sobom na internetu, budi ogromnu strepnju.
Maliodmene wrote: ↑17/08/2021 16:06
Sta kazu ovi iz vladajuce vecine koji su proCG orijentisani na Draskove rijeci?
Nema takvih, svi su oni pročetnički orijentisani. Razlika je samo u tome što neko bolje a neko lošije glumi.
Mešćini ja jednom ukazah na negativne svjetonazore krelca bogatuna kad se slikao sa onom zastavom pa pretrpjeh kritike ...nešto kao podmetnuli mu, nezreo , nadorašće...tako nekako.
Sad ne znam smijem li kazati da bi Radojičić bio manje lošiji izbor za gradonačelnika samo iz tog razloga što se on javno i službeno deklariše kao Crnogorac.
Juče su i Damira Šehovića maltretirali na granici sa Srbijom. On je četvrti poslanik koji je glasao za Rezoluciju o Srebrenici kojem se to dešava, prije njega su zbog "sigurnosnih" provjera zadržavali Draginju Vuksanović Stanković, Boženu Jelušić i Suadu Zoronjić.
Četnička falanga ne propusti nijednu šansu da pokaže svoje pravo, jadno lice.
RunnerX wrote: ↑17/08/2021 20:00
Juče su i Damira Šehovića maltretirali na granici sa Srbijom. On je četvrti poslanik koji je glasao za Rezoluciju o Srebrenici kojem se to dešava, prije njega su zbog "sigurnosnih" provjera zadržavali Draginju Vuksanović Stanković, Boženu Jelušić i Suadu Zoronjić.
Četnička falanga ne propusti nijednu šansu da pokaže svoje pravo, jadno lice.
llull wrote: ↑18/08/2021 12:20
Cek a kako su ga maltretirali? Zamisli nisu ga pustili preko granice tek tako... Jadna mili boze sta se radi... Na granici rade svoj posao.
Tebi je normalno da se nakon Vulinovih prijetnji da im se zabrani ulazak u Srbiju, četiri poslanika Crne Gore sa diplomatskim pasošima zadržavaju više od dva sata na granici?
Puca mi ona stvar za njihove diplomatske pasose, granica je granica. Nisam jednom zaglavio i ja i na Srpskoj, BIH a i CG granici sa sve sluzbenim press vozilom.
Ko ih jebe neka zaglave, za politicare nemam ni trunku empatije bilo koja da su opcija.
Lik nit jede nit spava, samo surfa po internetu u potrazi za cetnicima. Svaki treci dan mu se posreci pa naleti na klip neke budaletine i onda to postavlja kao neki krunski dokaz svojih antisrpskih teza...ovaj..anticetnickih teza wink wink. Svisnuces hebote
Blek Stena wrote: ↑19/08/2021 00:20
Lik nit jede nit spava, samo surfa po internetu u potrazi za cetnicima. Svaki treci dan mu se posreci pa naleti na klip neke budaletine i onda to postavlja kao neki krunski dokaz svojih antisrpskih teza...ovaj..anticetnickih teza wink wink. Svisnuces hebote
Sta ce surfati po internetu?
Dovoljno da otvori forum i vidi prosipanje cinizma, oko maltretiranja onih koji su, gle cuda, glasali za Rezoluciju o osudi Genocida u Srebrenici!
Daj bolan Zile, barem mrvicu objektivnosti pokazi. Ima li ikakav dokaz o tom maltretiranju ili to trebamo uzeti zdravo za gotovo? Do juce ste ove iz URA nazivali cetnicima a sad ih ko fol branite od cetnika i sazaljevate. Da se covjek raspameti.
Vrijeme je došlo da se Cetinjski Manastir vrati crnogorskom narodu.
Zvanično je Cetinjski Manastir vlasništvo opštine Cetinje, ali je predato na korišćenje SPC-i. Parlament opštine Cetinje zasijeda iduće nedjelje i ja se nadam da će otkazati gostopromstvo SPC-i te da će preuzet korišćenje našeg manastira od njih. To preuzimanje bi trebalo bit prije ustoličenja Joanikija.
Naravno, ako dodje do pokušaja ustoličenja na Cetinje Crnogorci se trebaju uzdržat od nasilja i nikome dlaka s glave ne bi smjela falit, ali bilo bi dobro kad bi narod ušao u Cetinjski Manastir i tako simbolično bi SPC bila izbačena sa Cetinja.
HGI čiji članovi i visoki funkicioneri dominantno sačinjavaju i HNV, nije ranije problematizovala Gopčevića. Tako je SO Kotor 27. novembra 2015, dok je HGI bila dio vladajuće koalicije sa DPS, SDP i LP u toj opštini, upravo na predlog zajedničke gradske administracije tih stranaka, odlučila da se jednoj od ulica u kotorskom naselju Orahovac, da ime Ulica Zorana Gopčević.