Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
u mene u sluzbenom kediju , prođe malo vode kad peremo tamo tovarni prostor imaju dva otvora mala i prođe malo do iza sjedišta voda i onog hamelja što ponese sa sobom , ljudi dragi , šta god stavili kakav god miris , nemoguće je da ubije onaj smrad ujutro kad uđeš tek što izbija , tek nekad oko podne kad se izrači i boravi u njemu nestane
nKrkan wrote: ↑17/08/2021 17:39
u mene u sluzbenom kediju , prođe malo vode kad peremo tamo tovarni prostor imaju dva otvora mala i prođe malo do iza sjedišta voda i onog hamelja što ponese sa sobom , ljudi dragi , šta god stavili kakav god miris , nemoguće je da ubije onaj smrad ujutro kad uđeš tek što izbija , tek nekad oko podne kad se izrači i boravi u njemu nestane
Ništa, nabaci par gelova, perli, kartonskih, jelkica, parfema, sve što se nađe pri ruci.
iskreno ne sjecam se da sam ovo ikad vidio
mislim na miris
a ovo odor eliminator je nesto skroz drugo
Neutralise mirise, a ostavi parfem iza sebe. Ja ne koristim ovaj, nekad naletim u avantiju neki od abroa, slabije kvalitete. Taj sa slike sam kupio jednom u beogradu, new car scent. Osjetio se miris skoro mjesec. A moram bit iskren bilo je hladnije vrijeme vani, prozor se skoro nikako nije otvaro.. Ovaj jeftiniji izgura 7-10 dana plafon.
iskreno ne sjecam se da sam ovo ikad vidio
mislim na miris
a ovo odor eliminator je nesto skroz drugo
Neutralise mirise, a ostavi parfem iza sebe. Ja ne koristim ovaj, nekad naletim u avantiju neki od abroa, slabije kvalitete. Taj sa slike sam kupio jednom u beogradu, new car scent. Osjetio se miris skoro mjesec. A moram bit iskren bilo je hladnije vrijeme vani, prozor se skoro nikako nije otvaro.. Ovaj jeftiniji izgura 7-10 dana plafon.
ne znam nisam nikad koristio ove mirise i ove eliminatore i sl jer mi nije trebalo nikad
kao sto sam napisao ja sam koristio one osvejzivace tkanine naprskam po podu i mirise
Nista ti nece pomoci do dubinskog pranja, vadjenja sjedista te tepiha iza sjedista.
Znam jer sam imao identican slucaj.
Neloši mirisi u bočicama sa drvenim čepom imaju u SCC-u, odmah nakon što se popne jednim od stepenica , na strani od glavnog ulaza, sada nemam pojma na koji sprat jbga, ali promašiti se baš i ne može, vidi se, piše , ja sam koristio jednu vrstu, prodavačica reče da je taj najprodavaniji, pa eto, "prošnjufajte" malo
problemnatravunu wrote: ↑18/08/2021 07:14
Neloši mirisi u bočicama sa drvenim čepom imaju u SCC-u, odmah nakon što se popne jednim od stepenica , na strani od glavnog ulaza, sada nemam pojma na koji sprat jbga, ali promašiti se baš i ne može, vidi se, piše , ja sam koristio jednu vrstu, prodavačica reče da je taj najprodavaniji, pa eto, "prošnjufajte" malo
David walker turska,....mogu proći, kao i prodavaĆice..
Mi jednostavno nemamo nikoga jakog da hoce da se posveti ovom trzistu
To bi mogao bingo penny ili sl
Da imas citav odjel samo auto proizvodi a ne jedan dio police
Vjerovatno misle da nema dovoljno kupaca za tu vrstu proizvoda
Ne moraju to biti gyeon i sl al da stavi sonax chemical guys i sl siroko rasprostranjene brendove mislim da bi solidno islo
foxlife wrote: ↑18/08/2021 11:12
Mi jednostavno nemamo nikoga jakog da hoce da se posveti ovom trzistu
To bi mogao bingo penny ili sl
Da imas citav odjel samo auto proizvodi a ne jedan dio police
Vjerovatno misle da nema dovoljno kupaca za tu vrstu proizvoda
Ne moraju to biti gyeon i sl al da stavi sonax chemical guys i sl siroko rasprostranjene brendove mislim da bi solidno islo
https://luxurycarstuff.olx.ba/
ima taj
a da fali jedna veca, zasebna, radnja s auto kozmetikom - fali. Pogotovo u sarajevu.