Mrzim vise pricu mjeris preko wifi mreze mjeri utp kablom.
Vec tri godine sam samo na wifi mrezi i brzina je konstantno ista.
Udaljenost od rutera oko pet metara.
Paket 150/10 mbps

Moderator: Benq
Mrzim vise pricu mjeris preko wifi mreze mjeri utp kablom.

Rece mi pjevacica narodne muzike,nisam ja kriv sto mi je telemach dao opremu sa kojom to mogu i postici.semsasuljakovic wrote: ↑17/08/2021 11:05 Dakle imaš brzinu koju ti i garantuju.
To što si ti nedokazan je druga priča.

Sve je do opreme operateradowydyenya wrote: ↑17/08/2021 11:47Rece mi pjevacica narodne muzike,nisam ja kriv sto mi je telemach dao opremu sa kojom to mogu i postici.semsasuljakovic wrote: ↑17/08/2021 11:05 Dakle imaš brzinu koju ti i garantuju.
Hvala Telemach na druzenju svih ovih godina.
![]()
mozes ti mrziti ili voliti pricu tako jedowydyenya wrote: ↑17/08/2021 11:47Rece mi pjevacica narodne muzike,nisam ja kriv sto mi je telemach dao opremu sa kojom to mogu i postici.semsasuljakovic wrote: ↑17/08/2021 11:05 Dakle imaš brzinu koju ti i garantuju.
![]()
Ne mislim ja samo na pricu korisnika bilo je slucajeva i od strane telemacha da mi govore mjeri mreznim kablom itd.foxlife wrote: ↑17/08/2021 12:40mozes ti mrziti ili voliti pricu tako jedowydyenya wrote: ↑17/08/2021 11:47
Rece mi pjevacica narodne muzike,nisam ja kriv sto mi je telemach dao opremu sa kojom to mogu i postici.
![]()
pa ocito otklone problemdowydyenya wrote: ↑17/08/2021 13:01Ne mislim ja samo na pricu korisnika bilo je slucajeva i od strane telemacha da mi govore mjeri mreznim kablom itd.
Kad im to ne prodje posalju ekipu ja im dam dokaze kakva je bila konekcija prije par dana i trazim objesnjenje zasto sad ne moze.
E pa kad se razlete oko zgrade , kucne instalacije i sve fino ispeglaju dokaze se ipak da moze i da sam ja u pravu.
Toliko i hvala i opet kazem hvala mom pruzaocu usluga u dobru i zlu.
Ne zalim se ja ih hvalim samo sam rekao da mrzim price o mjerenju mreznim kablovima s bilo koje strane.foxlife wrote: ↑17/08/2021 13:03pa ocito otklone problemdowydyenya wrote: ↑17/08/2021 13:01
Ne mislim ja samo na pricu korisnika bilo je slucajeva i od strane telemacha da mi govore mjeri mreznim kablom itd.
Kad im to ne prodje posalju ekipu ja im dam dokaze kakva je bila konekcija prije par dana i trazim objesnjenje zasto sad ne moze.
E pa kad se razlete oko zgrade , kucne instalacije i sve fino ispeglaju dokaze se ipak da moze i da sam ja u pravu.
Toliko i hvala i opet kazem hvala mom pruzaocu usluga u dobru i zlu.
al ovdje nisi upravu
imas brzinu koju ti daju i ti se zalis ili sta vec
pa tvoje je da mrzis al je cinjenica da moras brzinu mjeriti kablom jer jedino tako moze najvecu brzinu datidowydyenya wrote: ↑17/08/2021 13:15Ne zalim se ja ih hvalim samo sam rekao da mrzim price o mjerenju mreznim kablovima s bilo koje strane.
Kad sam siguran da moja oprema moze podrzati uslugu koju mi pruza telemach cak i sa wifi signalom tad se zalim ako nije sve u redu.
Imam nekad i praksu pozalit se @benku ili @crnom vragu poslusati i njih prije neg kontaktiram telemac al sad veoma rijetko jer stvarno nemam nekih problema.
Zadnji slucaj nakon dugog vremena pozalio sam se na konekciju da zadnjih dana varira.
Pustim ja taj problem desetak dana da traje ako ce trajati. Ne letim ja na prvu da se zalim.
Dosli ljudi promjenili ubee modem i zavrsena prica sve radi kako treba.
Hvala telemach na uvjek brzoj podrsci i rjesavanju problema.
Znam da neke korisnike boli ovo hvala telemach![]()
Ja par postova iznad pokaza da moze.foxlife wrote: ↑17/08/2021 13:38pa tvoje je da mrzis al je cinjenica da moras brzinu mjeriti kablom jer jedino tako moze najvecu brzinu datidowydyenya wrote: ↑17/08/2021 13:15
Ne zalim se ja ih hvalim samo sam rekao da mrzim price o mjerenju mreznim kablovima s bilo koje strane.
Kad sam siguran da moja oprema moze podrzati uslugu koju mi pruza telemach cak i sa wifi signalom tad se zalim ako nije sve u redu.
Imam nekad i praksu pozalit se @benku ili @crnom vragu poslusati i njih prije neg kontaktiram telemac al sad veoma rijetko jer stvarno nemam nekih problema.
Zadnji slucaj nakon dugog vremena pozalio sam se na konekciju da zadnjih dana varira.
Pustim ja taj problem desetak dana da traje ako ce trajati. Ne letim ja na prvu da se zalim.
Dosli ljudi promjenili ubee modem i zavrsena prica sve radi kako treba.
Hvala telemach na uvjek brzoj podrsci i rjesavanju problema.
Znam da neke korisnike boli ovo hvala telemach![]()
preko wifi je nemoguce jer ima milion razloga problema i sl zasto ne moze
Evo i ja na logosoftu imam punu brzinu preko wi-fidowydyenya wrote: ↑17/08/2021 13:50Ja par postova iznad pokaza da moze.
Zdravo i svako dobro ti zelim.![]()
![]()
Neki ovdje ne shvataju da se moze sve nastimati da svaki korisnik ima brzinu i preko wifi-a onu koju placa, ali operater mora se potruditi da je omoguci svojom opremom, a korisnik ako nema adekvatnu svoju opremu onda ili da je kupi ili da koristi kabl za punu brzinu.dowydyenya wrote: ↑17/08/2021 13:50Ja par postova iznad pokaza da moze.
Zdravo i svako dobro ti zelim.![]()
![]()
typeOnegative wrote: ↑17/08/2021 13:47 SK4K uredno radi na smart tv aplikaciji ,dok eurosport 4k koliko znam nije dostupan preko smart app. Vj neki problem lokalno , ili kod tebe , kontaktiraj ih i nek vide šta je problem .
tinarog wrote: ↑17/08/2021 13:40 Jedno pitnje, odnedavno sam vidio da na EON TV smart aplikaciji imaju kanali SK 4K i Eurosprt 4K. Koristim TV koji podržava UHD (preko modula gledam Eurosprt 4K), pitanje - zašto na EON smart aplikaciji ti kanali ne mogu, odnosno kod mene je samo crnilo kada hoću da gledam te kanale (koorisnik sam Premium paketa), i dali su ti kanali baš 4K ili su reda radi ubačeni u EON smart aplikacuiju na TV.
nema, ima UHDtuitamo wrote: ↑17/08/2021 20:16typeOnegative wrote: ↑17/08/2021 13:47 SK4K uredno radi na smart tv aplikaciji ,dok eurosport 4k koliko znam nije dostupan preko smart app. Vj neki problem lokalno , ili kod tebe , kontaktiraj ih i nek vide šta je problem .tinarog wrote: ↑17/08/2021 13:40 Jedno pitnje, odnedavno sam vidio da na EON TV smart aplikaciji imaju kanali SK 4K i Eurosprt 4K. Koristim TV koji podržava UHD (preko modula gledam Eurosprt 4K), pitanje - zašto na EON smart aplikaciji ti kanali ne mogu, odnosno kod mene je samo crnilo kada hoću da gledam te kanale (koorisnik sam Premium paketa), i dali su ti kanali baš 4K ili su reda radi ubačeni u EON smart aplikacuiju na TV.
Imas li 4K TV?
Apsulutno netačno.
Bojim se da krivična prijava tu nebi prošla. Zakone oni znaju.Tesla Edison wrote: ↑16/08/2021 13:22 U EU ima isti Zakon koji to definiše kao ovdje u BiH, samo tamo se to sprovodi i onda imaš i upit o pristanku. U BiH se ne sprovodi i rade svi kako im se ćefne, al opet kažem, sve do jednom, dok neko ne podnese krivičnu prijavu pa se i kod nas počne sprovoditi.
Ma ok je, ako su ograničeni samo na aplikaciju, kao što kažu. Problem bi bio da nadziru kompletan uređaj i račune u njemu. Ovako nije problem.nerminz wrote: ↑18/08/2021 09:54Bojim se da krivična prijava tu nebi prošla. Zakone oni znaju.Tesla Edison wrote: ↑16/08/2021 13:22 U EU ima isti Zakon koji to definiše kao ovdje u BiH, samo tamo se to sprovodi i onda imaš i upit o pristanku. U BiH se ne sprovodi i rade svi kako im se ćefne, al opet kažem, sve do jednom, dok neko ne podnese krivičnu prijavu pa se i kod nas počne sprovoditi.
Nisam siguran, ali pretpostavljam, da su se oni ogradili od toga. Moguće da u ugovori stoji neka stavka kojom se štite.
Samo EON aplikacija.Tesla Edison wrote: ↑18/08/2021 10:01 Ma ok je, ako su ograničeni samo na aplikaciju, kao što kažu. Problem bi bio da nadziru kompletan uređaj i račune u njemu. Ovako nije problem.
To je ok ondaBenq wrote: ↑18/08/2021 10:03Samo EON aplikacija.Tesla Edison wrote: ↑18/08/2021 10:01 Ma ok je, ako su ograničeni samo na aplikaciju, kao što kažu. Problem bi bio da nadziru kompletan uređaj i račune u njemu. Ovako nije problem.