Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#34376 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pokrivena gospođa na autopraonici na aneksu, oprala auto i čisti fino unutra tablu i sjedišta u onom boksu za pranje, gužva i ovako i onako, kakav bol u ku*cu
-
noviclan
#34377 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ili ne zna, ili do suncevog zracenja ili se stiti od pogleda
-
STARx
#34378 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Probajte samousluznu praonu u safeta zajke. na krizanju s ulicom orahovacka. Odma tu na cosku, vidi se sa ulice. Crveni boxovi. Prao neku noc, nije lose.
- nepass1
#34379 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ogranicenje 60, vozis 50. Nanizes pa jedno 30 auta u kolonu. I nastavljas voziti. Vozis golf 6+. Nije kamion.
Pa kako te nije boga strah. Pa 50 ljudi mu je jebalo sve od do.
Pa kako te nije boga strah. Pa 50 ljudi mu je jebalo sve od do.
-
kakaljin
#34380 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kupio vozacku i sipa gorivo za 10 KM i gleda da mu potrosnja ne predje 3 l/100km, da bi se hvalio kaka mu auto malo trosi
-
TLOP
#34381 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Juce lik u pola ulice gdje su 4 trake (po dvije u svakom smjeru), prometno mjesto, mrtav hladan u lijevoj stade pred pjesacki upali sva 4 i ceka nekog da udje ko se nalazi lijevo od auta
Gledam u retrovizor sa semafora nekih 100m ispod, oni tek krenuli ulazit u auto
Pa ko ti dade vozacku jbt
Jos gori od njega su oni sto se ko ludjaci prestrojavaju bez zmigavaca
Zmigavci generalno najvise nerviraju, pa ne treba ti milisekunda da taknes rucicu idiote jedan
Gledam u retrovizor sa semafora nekih 100m ispod, oni tek krenuli ulazit u auto
Pa ko ti dade vozacku jbt
Jos gori od njega su oni sto se ko ludjaci prestrojavaju bez zmigavaca
Zmigavci generalno najvise nerviraju, pa ne treba ti milisekunda da taknes rucicu idiote jedan
- drug_profi
#34382 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jucer semafor kod AFH i Lava. Dolazim od Ciglana i hocu prema AFH. Drugi lik sa vektrom dolazi od pionirske.
Ja cekam uredno njega da prodje raskrsnicu, i zaustavljam se, uredno sa lijevim zmigavcem. Tacno vidim njegov pogled kojim analizira kuda cu to ja i onda skrenu lijevo prema Breki, bez zmigavca naravno.
pa jebemtimaterkrozmater....
Mogao sam proci hladno na svoje lijevo, i iza mene jos ko zna koliko auta da uhvati zeleno.
Ja cekam uredno njega da prodje raskrsnicu, i zaustavljam se, uredno sa lijevim zmigavcem. Tacno vidim njegov pogled kojim analizira kuda cu to ja i onda skrenu lijevo prema Breki, bez zmigavca naravno.
pa jebemtimaterkrozmater....
Mogao sam proci hladno na svoje lijevo, i iza mene jos ko zna koliko auta da uhvati zeleno.
- insaneinthebrain
#34383 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jutros ispred mene u kruznom na Pofalicima kucnuse se dvojica. Kreno twingo iz unutrasnje da izadje dole prema glavnoj a ovaj u vanjskoj ga nije vidio i zagreba ga. Dzaba moras otvoriti cetvere oci kad izlazis iz glavne. Nista pretpostavljati da ce te neko odmah pustiti ili vidjeti 
- black_adrian
- Vozim: vjetar
#34384 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To je redovna pojava tu. Jer ti da si prošao, onaj iza tebe mu možda ne bi dao proći, tako da je lakše zajebati nekoga nego vozit normalno.drug_profi wrote: ↑16/08/2021 10:17 Jucer semafor kod AFH i Lava. Dolazim od Ciglana i hocu prema AFH. Drugi lik sa vektrom dolazi od pionirske.
pa jebemtimaterkrozmater....![]()
- drug_profi
#34385 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa samo da je dao zmigavac, prosli bi i ja i on kao sto i jeste prosao. Nije njega niko mogao zajebat jer sam ja sa zmigavcem od kako se zeleno upalilio.
Vidio je moju namjeru, ali boli ga qurac i za propise i za druge ljude.
Vidio je moju namjeru, ali boli ga qurac i za propise i za druge ljude.
- black_adrian
- Vozim: vjetar
#34386 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
U njegovoj glavi je bitno da on prođe samo, a ti možeš čekat. Nažalost je tako sa našim idiotima od vozača. Tačno sam sebi skratio život za 10god nervirajući se, al u zadnje vrijeme me manje pogađa.
- Dozer
#34387 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Lupise se danas ispred Happy-ja dvojica, nista bitno, vise su se ocesali nego lupili, ali je situacija tragikomicna.
Jedan (Seat bi, cini mi se) ide iz one ulice preko pute Happy-ja, a drugo (Skoda) dolazi mu s desna, pored one Linea-e. Ok, Skoda ima prednost jer je na toj raskrsnici pravilo desne trane (nema znakova), koje mnogi ne znaju, logicno. Ali, Skoda se ne krece desnom stranom svog pravca, nego lijevom, uz parkirana vozila, tako da je onaj iz Seata nije ni mogao vidjeti jer nema ugla da je vidi tu.
Takodjer, ni onaj iz Skode ne moze vidjeti Seata iz istog razloga - krece se uz vozila parkirana ispred Linea-e, pa ne moze od njih vidjeti Seat koji dolazi iza njih.
I lupe se. Ko je kriv?
Po osnovnom pravilu - Seat. Ali, ni Skoda se nije kretala stranom ceste kojom je trebalo.
Mene je lik na istoj toj raskrsnici spodbio nekad 2002., opalio me s desne strane, i to samo zato sto je vozio lijevom stranom ulice i zvjerao u bastu Happyja, i nije se uopste vidio od parkiranih vozila, a pri tome se zaletio cca. 50 kmh (po procjeni vjestaka). I bio je 100% kriv, iako je laicki izgledalo da sam mu ja oduzeo pravo prvenstva. Medjutim, po tragovima na cesti, tj. nedostatku istih, bilo je jasno da sam se ja zaustavio prije nego se zabio u mene, a da on nije ni dotakao kocnicu.
Jedan (Seat bi, cini mi se) ide iz one ulice preko pute Happy-ja, a drugo (Skoda) dolazi mu s desna, pored one Linea-e. Ok, Skoda ima prednost jer je na toj raskrsnici pravilo desne trane (nema znakova), koje mnogi ne znaju, logicno. Ali, Skoda se ne krece desnom stranom svog pravca, nego lijevom, uz parkirana vozila, tako da je onaj iz Seata nije ni mogao vidjeti jer nema ugla da je vidi tu.
Takodjer, ni onaj iz Skode ne moze vidjeti Seata iz istog razloga - krece se uz vozila parkirana ispred Linea-e, pa ne moze od njih vidjeti Seat koji dolazi iza njih.
I lupe se. Ko je kriv?
Po osnovnom pravilu - Seat. Ali, ni Skoda se nije kretala stranom ceste kojom je trebalo.
Mene je lik na istoj toj raskrsnici spodbio nekad 2002., opalio me s desne strane, i to samo zato sto je vozio lijevom stranom ulice i zvjerao u bastu Happyja, i nije se uopste vidio od parkiranih vozila, a pri tome se zaletio cca. 50 kmh (po procjeni vjestaka). I bio je 100% kriv, iako je laicki izgledalo da sam mu ja oduzeo pravo prvenstva. Medjutim, po tragovima na cesti, tj. nedostatku istih, bilo je jasno da sam se ja zaustavio prije nego se zabio u mene, a da on nije ni dotakao kocnicu.
-
Qwerty1234
#34388 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jedno pitanje.
Neki dan idem tranzitom od Bistrika prema Grbavici, u tom pravcu.
Na vracama trebam desno i na kovacice se spustiti.
Tu se desava sljedece, auto ispred mene hoce ljevo prema RSu, medjutim ostavio mi je prostora i ja pored njega se provlacim i motam desno ka dole (mali ovaj sedici, prolazi svugdje
) ali u tom trenutku auto iz pravca grbavice koristi ovog ispred mene sto ceka na skretanje ljevo i mota ga u ljevo i pravo u mene.
Uspjeli smo stati i propustiti jedan drugog ali zanimljiva situacija, ko bi bio kriv da je doslo do udesa? Logikom nekom je on kriv, ali opet smijem li se ja tako provuci pored auta koje ispred mene ceka da smota ljevo?
Ako je glupo pitanje, izvinjavam se
Neki dan idem tranzitom od Bistrika prema Grbavici, u tom pravcu.
Na vracama trebam desno i na kovacice se spustiti.
Tu se desava sljedece, auto ispred mene hoce ljevo prema RSu, medjutim ostavio mi je prostora i ja pored njega se provlacim i motam desno ka dole (mali ovaj sedici, prolazi svugdje
Uspjeli smo stati i propustiti jedan drugog ali zanimljiva situacija, ko bi bio kriv da je doslo do udesa? Logikom nekom je on kriv, ali opet smijem li se ja tako provuci pored auta koje ispred mene ceka da smota ljevo?
Ako je glupo pitanje, izvinjavam se
- kabal1337
#34389 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
On je kriv, smijes
-
Qwerty1234
-
noviclan
#34391 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ako je on vozio BMW onda bi ti bio kriv
- Dozer
#34392 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Eh...tih mozgojeda u BMW-ima, A6 i sl. mi je pun klinac....
Prije neki dan motam s Malte u ul. Porodice Ribar, sto je jednosmijerna ulica, a s druge strane uredno ide lik u A6 kontra smijerom, pored nekadasnjeg Pasaza.
Ja u svojoj lijevoj traci, on u istoj, samo u zabrani. I jos on meni nesto blica, a smotao u zabranu pored znaka.
Blicam i ja njemu, ali ne kocim.
Srecom, u desnoj traci ne bi nikoga i on smota u nju, pa lijevo na parking, i nesto mlati rukicama. Ja pocnem kociti, on ode.
Matere mi, kupicu kakvu kantu i ojacati naprijed i nazad ispod karambolke, i krenuti redom lupati po gradu. Hajvanima se podmetati, a u ove u zabranama se zabijati.
Pa jebem vam vise seljacki mentalitet, bradice i "zajebanost".
Prije neki dan motam s Malte u ul. Porodice Ribar, sto je jednosmijerna ulica, a s druge strane uredno ide lik u A6 kontra smijerom, pored nekadasnjeg Pasaza.
Ja u svojoj lijevoj traci, on u istoj, samo u zabrani. I jos on meni nesto blica, a smotao u zabranu pored znaka.
Srecom, u desnoj traci ne bi nikoga i on smota u nju, pa lijevo na parking, i nesto mlati rukicama. Ja pocnem kociti, on ode.
Matere mi, kupicu kakvu kantu i ojacati naprijed i nazad ispod karambolke, i krenuti redom lupati po gradu. Hajvanima se podmetati, a u ove u zabranama se zabijati.
-
STARx
#34393 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To care. Dokurci ti bahacenje, kurcenje. Krsi sva pravila ovog svijeta, jos ti nesto grana rukama. Jebem li ti komplet familiju seljacku. Meni je neku noc u brace begic kroz zabranu uletila neka budala. Blica da mu se vratim. Ne pada mi na pamet. Nije odavde, izgubio se. Odakle god da si, polozio si, naucis znacenje znakova. Ne vozis napamet. Nesto ljut, upali mi duga svjetla dok se vraca. A ja mu prije toga ugasim svoja, da moze fino nazad se vratiti cijelom ulicom. Naravno poslije toga mu slozim led bar. Primaknem se uz samu karambolku, da se ne moze nigdje uvalit prednjim krajem. Samo radi tog kurcenja. Ukazes mu na gresku, ugasis svjetla da se moze vratit, on nesto nervozan, pali duga. Evo lafe vrati se sad ako vidis.Dozer wrote: ↑19/08/2021 14:45 Eh...tih mozgojeda u BMW-ima, A6 i sl. mi je pun klinac....
-
NediM17
#34394 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Idioti koji bez taga udju u traku za ACC pa naprave haos bilo na ulazu bilo na izlazu sa autoputa.
Ljetos svakodnevna pojava.
Ljetos svakodnevna pojava.
- Tesla Edison
- dzeno123
#34396 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma sporaci i ovi sto zaspu na kratkom semaforu.
- seoBIH
-
kakaljin
#34398 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja se nadam samo da audi nije usao iz pravca semizovca i htjeo za vogoscu a usao u krizni u desnu traku umjesto odma da ide u lijevu jer nece izaci na prvom izlazu. Ako jeste onda je kriv jer se uvaljivao i nije cekao. Mislio vece sam auto.seoBIH wrote: ↑21/08/2021 19:49 https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /210821085
@Bobi ko je kriv![]()
A po smjeru prednjih tockova to je uradio
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#34399 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
seoBIH wrote: ↑21/08/2021 19:49 https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /210821085
@Bobi ko je kriv![]()
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno