Pa ko naplacuje ulaz na vrelo bosne? Firma neka ili ko vecrelativno84 wrote: ↑15/08/2021 03:09Vjerovatno si jos pod dojmom parade pa imas tragove prskanja, ali ovo je cista sramota u KS.
Oni su i odgovorni i niko drugi
Pa ko naplacuje ulaz na vrelo bosne? Firma neka ili ko vecrelativno84 wrote: ↑15/08/2021 03:09Vjerovatno si jos pod dojmom parade pa imas tragove prskanja, ali ovo je cista sramota u KS.
Kantonalna javna ustanova za zaštićena prirodna područja KS upravlja, izmedju ostalog, i Vrelom Bosne.foxlife wrote: ↑15/08/2021 09:05Pa ko naplacuje ulaz na vrelo bosne? Firma neka ili ko vecrelativno84 wrote: ↑15/08/2021 03:09
Vjerovatno si jos pod dojmom parade pa imas tragove prskanja, ali ovo je cista sramota u KS.
Oni su i odgovorni i niko drugi
znaci u tom grmu lezi zecil dottore wrote: ↑15/08/2021 13:00Kantonalna javna ustanova za zaštićena prirodna područja KS upravlja, izmedju ostalog, i Vrelom Bosne.
Od prije nekoliko dana nije vise SDA-ovac na celu te ustanove.
Pa su se SDA kerovi najednom sjetili problema i losih stvari koje tamo godinama egzistiraju.
Tako su se "iznenada sjetili" da je potrebno povecati "nepravedno nisku" cijenu plina koji se opet najvise trosi u KS, pa onda da isprave "nepravednu" raspodjelu novca medju kantonima tj da umanje iznos Kantonu Sarajevo...
Zato je relativno84 napuckan da "ispravlja nepravde"
Za svaki promasaj trojke tu je dzoker opravdanje - SDA.. Pobogu djeco SDA ne valja... Vi ste vlast hajde da vidimo sta vi znatedječak sa šibicama wrote: ↑15/08/2021 12:21 SDA botovi ubacuju u petu, "Trojka je bliska Dodiku". Nema veze sto SDA koalira sa Dodikom vec dugi niz godina.
Pa dobro, vjerovatno je nova vlast smjenila tog SDA ovca zato sto je lose radio. Sta je problem sto se ocekuje od novopostavljenog direktora da makar organizuje ciscenje lisca oko labudova ( ako to ovaj prosli neradnik nije ) ? Znam da mu SDA botovi permanentno nabacuju dodatno lišće na labudove .. Nece biti lakoil dottore wrote: ↑15/08/2021 13:00Kantonalna javna ustanova za zaštićena prirodna područja KS upravlja, izmedju ostalog, i Vrelom Bosne.
Pa su se SDA kerovi najednom sjetili problema i losih stvari koje tamo godinama egzistiraju.
Tako su se "iznenada sjetili" da je potrebno povecati "nepravedno nisku" cijenu plina koji se opet najvise trosi u KS, pa onda da isprave "nepravednu" raspodjelu novca medju kantonima tj da umanje iznos Kantonu Sarajevo...
il dottore wrote: ↑15/08/2021 13:00Kantonalna javna ustanova za zaštićena prirodna područja KS upravlja, izmedju ostalog, i Vrelom Bosne.
to sto kazes stojisaibaba wrote: ↑15/08/2021 13:13Pa dobro, vjerovatno je nova vlast smjenila tog SDA ovca zato sto je lose radio. Sta je problem sto se ocekuje od novopostavljenog direktora da makar organizuje ciscenje lisca oko labudova ( ako to ovaj prosli neradnik nije ) ? Znam da mu SDA botovi permanentno nabacuju dodatno lišće na labudove .. Nece biti lakoil dottore wrote: ↑15/08/2021 13:00
Kantonalna javna ustanova za zaštićena prirodna područja KS upravlja, izmedju ostalog, i Vrelom Bosne.
Nisam napadao nikoga., niti znam ko je nadlezan (mislio sam da je park ). ali da mi je babo onako nije uredu pogotovo kad se placa ulaz..znaci neko dobija pare za odrzavanje od ulaznica..foxlife wrote: ↑15/08/2021 13:21to sto kazes stojisaibaba wrote: ↑15/08/2021 13:13
Pa dobro, vjerovatno je nova vlast smjenila tog SDA ovca zato sto je lose radio. Sta je problem sto se ocekuje od novopostavljenog direktora da makar organizuje ciscenje lisca oko labudova ( ako to ovaj prosli neradnik nije ) ? Znam da mu SDA botovi permanentno nabacuju dodatno lišće na labudove .. Nece biti lako
samo je pitanje koliko je sada tu podmetanja
da vidimo moze li odmah angazovati radnike da ociste ova jezera i sl
ps. ok je ocekivati al odmah napadati da nista ne rade ne ide
ako prodje neko vrijeme i bude isto onda se s pravom moze reci pa sto ne ciste ta jezera i sl
ok i to je tako sve bilo dok je bio taj stari direktor i kad je smijenjen odjednom zasto se ne cistisaibaba wrote: ↑15/08/2021 15:26Nisam napadao nikoga., niti znam ko je nadlezan (mislio sam da je park ). ali da mi je babo onako nije uredu pogotovo kad se placa ulaz..znaci neko dobija pare za odrzavanje od ulaznica..foxlife wrote: ↑15/08/2021 13:21
to sto kazes stoji
samo je pitanje koliko je sada tu podmetanja
da vidimo moze li odmah angazovati radnike da ociste ova jezera i sl
ps. ok je ocekivati al odmah napadati da nista ne rade ne ide
ako prodje neko vrijeme i bude isto onda se s pravom moze reci pa sto ne ciste ta jezera i sl
Previse si opterecen zelenima, moras stvari posmatrati malo sire, i ono sto tebe licno ne pogadja. Ja sam pogledao video i ostao u cudu da se moze dopustiti ovaj vid zapustenosti. Ko god da je odgovoran za to ima ime i prezime, bivsi ili sadasnji meni problem nije da se prozovu javno i kazne ako je moguce.il dottore wrote: ↑15/08/2021 13:00 Kantonalna javna ustanova za zaštićena prirodna područja KS upravlja, izmedju ostalog, i Vrelom Bosne.
A jelde, sad kad si provaljen onda idu opsta mjesta i pozivanje na odgovornost svakoga.relativno84 wrote: ↑15/08/2021 16:24Previse si opterecen zelenima, moras stvari posmatrati malo sire, i ono sto tebe licno ne pogadja. Ja sam pogledao video i ostao u cudu da se moze dopustiti ovaj vid zapustenosti. Ko god da je odgovoran za to ima ime i prezime, bivsi ili sadasnji meni problem nije da se prozovu javno i kazne ako je moguce.il dottore wrote: ↑15/08/2021 13:00 Kantonalna javna ustanova za zaštićena prirodna područja KS upravlja, izmedju ostalog, i Vrelom Bosne.
ultima_palabra wrote: ↑15/08/2021 18:21 A jelde, sad kad si provaljen onda idu opsta mjesta i pozivanje na odgovornost svakoga.
Kako da se kazne kad se svaka smjena SDA direktora predstavlja kao krvavi Bajram i 474792052. genocid nad Bosnjacima?