Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Bloo
Globalna šefica

#51226 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Bloo »

Emiremir33 wrote: 14/08/2021 20:10
Bloo wrote: 14/08/2021 20:08

Znači na web stranici nema poziv na linc i slika.
Na FB mozda. Kome se da skrolati.
Aham.
Hvala. :)
Jaran mi je dole u vrhu O.Odbora NS Novi Grad a i nju znam lično ,tako da preko njega znam ta dešavanja....itd...
Ja ne ulazim u interne čarke, već samose zainteresirah za Pattonovu izjavu: Evo sedam mjeseci na stranici NS stoji slika Enise Spahic i poziv na linc iste, jer je izrazila svoj stav i misljenje.
Pa ja volim provjeriti prije nego donesem zaključak. :mrgreen:
Patton44

#51227 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Patton44 »

Bloo wrote: 14/08/2021 19:59
Patton44 wrote: 14/08/2021 19:20 Procitah Pedjinu izjavu na paradi ponosa, kako se bori za ljudska prava i kako svi imaju pravo izrazit svoje stavove i misljenja.
Evo sedam mjeseci na stranici NS stoji slika Enise Spahic i poziv na linc iste, jer je izrazila svoj stav i misljenje.
E sad Pedja u preostalim danima, kad vec nisi za ovi protekli 7 mjeseci, mozes (ko Inzko) naredit da se skine ta slika sa stranice.
A mozes ostat djubre do kraja.Jedno pricat a drugo radit,sad je sve do tebe.
web stranice NS?
Novi grad 13.01.21
Bloo
Globalna šefica

#51228 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Bloo »

Patton44 wrote: 14/08/2021 20:12

web stranice NS?
Novi grad 13.01.21
I dalje te ne razumijem. Daj mi link na sta se referiras.
Emiremir33

#51229 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Emiremir33 »

Sad sam pregledao sve im je oko ekologije i čišćenja zelenih površina,malo o Peđi i Sabini i njihovi ti lokalni aktivisti
Patton44

#51230 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Patton44 »

Bloo wrote: 14/08/2021 20:13
Novi grad 13.01.21
fb-nasa stranka novi grad.imas gore i datum
Emiremir33

#51231 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Emiremir33 »

web stranice NS?
Novi grad 13.01.21
To možda što se provlačilo od izbora to je Januar ,vamo više nije pomenuta.Jeli ona pristupila Sda ili je još nezavisna?
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#51232 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by izvrsni direktor »

Patton44 wrote: 14/08/2021 20:19

Patton44 wrote: 14/08/2021 19:20 Evo sedam mjeseci na stranici NS stoji slika Enise
Dosljednost level sda bot
Patton44

#51233 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Patton44 »

Emiremir33 wrote: 14/08/2021 20:19
Novi grad 13.01.21
To možda što se provlačilo od izbora to je Januar ,vamo više nije pomenuta.Jeli ona pristupila Sda ili je još nezavisna?
Ne znam sigurno,izgleda da je jos nije nigdje.
Bloo
Globalna šefica

#51234 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Bloo »

PA fala Titi dragom.
FB! :D Novi Grad. Trebao si odmah dati informacije, a ne šturo. :mrgreen: Dok je Centrala dojavila tačne podatke, a?
Dana 13.01.2021.godine na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća Novi Grad Sarajevo većinu u vijeću formirala je SDA stranka, uz prevagu i podršku naše bivše članice Enise Spahić.
Građani i građanke Općine Novi Grad, izvinjavamo vam se zbog prevare Enise Spahić, izdaje našeg cjelokupnog bloka, i izdaje VAŠEG POVJERENJA I GLASA koji ste dali za ideju koju slijedimo. Voljeli bismo da je situacija drugačija te da možemo stati u odbranu imena svakog našeg člana (bez obzira da li je ta osoba i dalje formalno u stranci) i govoriti o istupima ali njegovim/njenim čistim namjerama. Nažalost situacija danas, nije takva.
Gore navedena je bila sekretar OO NG, član Glavnog odbora, na zadnja dva ciklusa kotirala visoko na listi te na osnovu toga i ušla u OV. Žao nam je, što smo pružili priliku kandidatkinji na poziciji broj 2. i time joj osigurali mjesto u Općinskom Vijeću – istim tim postupkom uskraćeno je bilo kojem članu Naše stranke da aktivno sudjeluje u donošenju svih budućih odluka. U dopisu i izjavama koje je dotična dala mogli ste pročitati da će se nakon više od 10.g rada u stranci i dalje zalagati za ideju i principe Naše stranke te ih slijediti u svom djelovanju. Današnjim postupkom (pristupu većini SDA) smatramo da je bitno građanima i građankama Sarajeva obznaniti da ovo nisu naši principi! Važno je napomenuti da kao stranka i kao Odbor, nismo prepoznali ranije indicije o ovoj vrsti transfera te smo se nadali da će se interes građana uvijek staviti ispred sopstvenih interesa.
Napomijemo da smo kao odbor bili meta različitih insinuacija u toku ali i nakon izbora, i izražavamo sram i žaljenje za sve laži i optužbe naše bivše članice da bi istim opravdala svoj današnji postupak.
Formiranje većine nije krucijalno za djelovanje unutar lokalne organizacije, što ćemo dalje svakako i raditi ali olakšava usvajanje mnogih projekata vezanih za pospješenje i poboljšanje života na lokalitetu Općine Novi Grad.
‼️ Pozivamo sve medije da istraže KOLIKO KOŠTA GLAS VIJEĆNIKA? ČIJIM NOVCEM SE ISTI KUPUJE? I DA LI SU GRAĐANI/KE UPOZNATI SA OVIM I DA LI TO ODOBRAVAJU? Podržavanje dijametralno suprotne političke opcije zbog vlastitih interesa postaje sve češći fenomen, i kako za sada stoje stvari većina u OV Novi Grad će biti konstantno promjenjiva.
Gdje se ovdje tačno poziča na linčovanje?
Emiremir33

#51235 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Emiremir33 »

Bloo wrote: 14/08/2021 20:31
PA fala Titi dragom.
FB! :D Novi Grad. Trebao si odmah dati informacije, a ne šturo. :mrgreen: Dok je Centrala dojavila tačne podatke, a?
Dana 13.01.2021.godine na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća Novi Grad Sarajevo većinu u vijeću formirala je SDA stranka, uz prevagu i podršku naše bivše članice Enise Spahić.
Građani i građanke Općine Novi Grad, izvinjavamo vam se zbog prevare Enise Spahić, izdaje našeg cjelokupnog bloka, i izdaje VAŠEG POVJERENJA I GLASA koji ste dali za ideju koju slijedimo. Voljeli bismo da je situacija drugačija te da možemo stati u odbranu imena svakog našeg člana (bez obzira da li je ta osoba i dalje formalno u stranci) i govoriti o istupima ali njegovim/njenim čistim namjerama. Nažalost situacija danas, nije takva.
Gore navedena je bila sekretar OO NG, član Glavnog odbora, na zadnja dva ciklusa kotirala visoko na listi te na osnovu toga i ušla u OV. Žao nam je, što smo pružili priliku kandidatkinji na poziciji broj 2. i time joj osigurali mjesto u Općinskom Vijeću – istim tim postupkom uskraćeno je bilo kojem članu Naše stranke da aktivno sudjeluje u donošenju svih budućih odluka. U dopisu i izjavama koje je dotična dala mogli ste pročitati da će se nakon više od 10.g rada u stranci i dalje zalagati za ideju i principe Naše stranke te ih slijediti u svom djelovanju. Današnjim postupkom (pristupu većini SDA) smatramo da je bitno građanima i građankama Sarajeva obznaniti da ovo nisu naši principi! Važno je napomenuti da kao stranka i kao Odbor, nismo prepoznali ranije indicije o ovoj vrsti transfera te smo se nadali da će se interes građana uvijek staviti ispred sopstvenih interesa.
Napomijemo da smo kao odbor bili meta različitih insinuacija u toku ali i nakon izbora, i izražavamo sram i žaljenje za sve laži i optužbe naše bivše članice da bi istim opravdala svoj današnji postupak.
Formiranje većine nije krucijalno za djelovanje unutar lokalne organizacije, što ćemo dalje svakako i raditi ali olakšava usvajanje mnogih projekata vezanih za pospješenje i poboljšanje života na lokalitetu Općine Novi Grad.
‼️ Pozivamo sve medije da istraže KOLIKO KOŠTA GLAS VIJEĆNIKA? ČIJIM NOVCEM SE ISTI KUPUJE? I DA LI SU GRAĐANI/KE UPOZNATI SA OVIM I DA LI TO ODOBRAVAJU? Podržavanje dijametralno suprotne političke opcije zbog vlastitih interesa postaje sve češći fenomen, i kako za sada stoje stvari većina u OV Novi Grad će biti konstantno promjenjiva.
Ma staro je ovo prežvakano više
Bloo
Globalna šefica

#51236 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Bloo »

Emiremir33 wrote: 14/08/2021 20:35 Ma staro je ovo prežvakano više
Pa dobro, ljudi se ogradili od nje. Nista novo, nista divlje.
Standardno saopstenje.

Nego nek sam ja skrolala do januara...
Patton44

#51237 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Patton44 »

Bloo wrote: 14/08/2021 20:31
PA fala Titi dragom.
Mogla si i sliku stavit,ona vise govori.Koje reakcije prema toj zeni je objava izazvala,citala si i na ovoj stranici u to vrijeme.
A mogla si reagovat,sto nisi samo ti znas.
ps
Nemam centrale :vozdra:
Bloo
Globalna šefica

#51238 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Bloo »

Patton44 wrote: 14/08/2021 20:52 Mogla si i sliku stavit,ona vise govori.Koje reakcije prema toj zeni je objava izazvala,citala si i na ovoj stranici u to vrijeme.
ps
Nemam centrale
Ne skrolala ja opet :D Nego, jel ovo poziv na linc? Nije. :mrgreen: But, nice try...
NEmas, nemas.
Patton44

#51239 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Patton44 »

Bloo wrote: 14/08/2021 20:54
Patton44 wrote: 14/08/2021 20:52 Mogla si i sliku stavit,ona vise govori.Koje reakcije prema toj zeni je objava izazvala,citala si i na ovoj stranici u to vrijeme.
ps
Nemam centrale
Ne skrolala ja opet :D Nego, jel ovo poziv na linc? Nije. :mrgreen: But, nice try...
NEmas, nemas.
Kako kome,a neki vole reci crtanje mete na celo.Svako dobro :kiss:
drug_profi

#51240 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

Bloo wrote: 14/08/2021 20:36
Emiremir33 wrote: 14/08/2021 20:35 Ma staro je ovo prežvakano više
Pa dobro, ljudi se ogradili od nje. Nista novo, nista divlje.
Standardno saopstenje.

Nego nek sam ja skrolala do januara...
I ti dalabu bogami...
Em citas njegove gluposti i kreveljenja, em se jos zadajes.
Ja odmah znam da je neka budalstina prosrana i lijepo radi higijene ti su postovi "zamraceni".
izvrsni direktor

#51241 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Pojasnjenje je sljedece:
Halapača.

Zar se neko osim sda botova obazire na njene izjave?
ultima_palabra

#51242 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ultima_palabra »

Sarajmen wrote: 15/08/2021 09:16 Nadao sam se da će neko pojasniti iznesenu tvrdnju Amre Zulfikarpašić u vezi neusklađenosti Statuta i Etičkog kodeksa političkog subjekta ''Naša stranka'' sa Ustavom Bosne i Hercegovine, citiram dio u kojem se tvrdnja iznosi:
''“Naša stranka se pod trenutnim rukovodstvom pretvorila u vrstu političke opcije koja je suprotna samoj ideji te stranke. Statut i Etički kodeks Naše stranke nisu u skladu sa Ustavom BiH, ali ni u skladu sa temeljima demokratskog društva. Pojedinci iz Naše stranke, skromnog obrazovanja i nepostojećeg kućnog odgoja, su pod evidentnim patronatom trenutnog rukovodstva, odlučili da sankcionišu moje korištenje slobode govora, što je vrsta cenzure koja je neprihvatljiva. Bilo kakva druga odluka osim ove bi dovela do moje autocenzure, što mi je također neprihvatljivo.''
Mogu li ja pojasniti? Zeni nije dobro.
Patton44

#51243 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Patton44 »

Jebali joj majku jeba Pedja,pa onda das ostavku kako bi 22 u okt.mogo pricat eee dok sam ja bio predsjednik bla bla.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#51244 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Truba »

Zar se ns ne zalaze za otvorene brakove, razvode, seks slobodu, jedno ili nijedno dijete, oslobodjenje zene od kuhinje itd :D otkud 3 bebe irmi

Ovo ko moj jaran iz sdp organizacije novo sarajevo ima komplet uniformu oberstrumpfenfirera ss :D

Dualizam modernoga covjeka

Pametna irma...binkica mozda popusi foru
putokaz1

#51245 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Ma izgleda da će stvarno Mirso Kukić doć za Predsjednika NS ionako on odlučuje o ministrima iz NS na TK :razz: :lol:
Nero Histrion

#51246 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Nero Histrion »

Za Nasu stranku, stranku za koju sam glasao godinama - nikad vise glasa necete dobiti. Sram vas bilo.

https://pace.coe.int/en/files/29004/html 7.3.1 ensure that citizens are informed that the vaccination is not mandatory and that no one is under political, social or other pressure to be vaccinated if they do not wish to do so; 7.3.2 ensure that no one is discriminated against for not having been vaccinated, due to possible health risks or not wanting to be vaccinated;

U ovoj zemlji ne postoji niceg vise sto valja.

Dno ste dna, Licemjeri.

Inace sam uredno vakcinisan, jer sam ja tako odlucio, ne vi. Bagro. Fuj.
drug_profi

#51247 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

Neukom narodu koji vjeruje u sve osim u nauku drugacije ne mozes objasniti.
Ugrozavaju druge svojom gluposcu.
Hajvan

#51248 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hajvan »

putokaz1 wrote: 18/08/2021 20:55 Ma izgleda da će stvarno Mirso Kukić doć za Predsjednika NS ionako on odlučuje o ministrima iz NS na TK :razz: :lol:
Ti si opsjednut tim nekim likom

Mozda si ti taj neki mirso?
laik1981

#51249 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by laik1981 »

Nero Histrion wrote: 19/08/2021 14:01 Za Nasu stranku, stranku za koju sam glasao godinama - nikad vise glasa necete dobiti. Sram vas bilo.

https://pace.coe.int/en/files/29004/html 7.3.1 ensure that citizens are informed that the vaccination is not mandatory and that no one is under political, social or other pressure to be vaccinated if they do not wish to do so; 7.3.2 ensure that no one is discriminated against for not having been vaccinated, due to possible health risks or not wanting to be vaccinated;

U ovoj zemlji ne postoji niceg vise sto valja.

Dno ste dna, Licemjeri.

Inace sam uredno vakcinisan, jer sam ja tako odlucio, ne vi. Bagro. Fuj.
Lagali su mi 13 godina, od kako glasam za njih, da su liberali.. Al eto, u lazi su kratke noge.. Na sledecim izborima nece preci izborni prag..
izvrsni direktor

#51250 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Botovima danas duple liske parizera dijelili. Pravo su aktivni
Locked