BHTelecom

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Maliodmene

#2801 Re: BHTelecom

Post by Maliodmene »

Imam ovu pretplatu u bhtelecomu, net paket 12,8gb.
Kako sad to ide oko koristenja u Crnoj Gori?
doktor78

#2803 Re: BHTelecom

Post by doktor78 »

REDDEVILS wrote: 13/08/2021 11:47 Opet UM igra prljavo 😡
Zar Bundesligu ne prenosi Eurosport 2?
kakaljin

#2804 Re: BHTelecom

Post by kakaljin »

doktor78 wrote: 13/08/2021 13:25
REDDEVILS wrote: 13/08/2021 11:47 Opet UM igra prljavo 😡
Zar Bundesligu ne prenosi Eurosport 2?
I sport klub je kupio prava za BiH, ali telemach će izgleda to puštati na nekom drugom kanalu a ne na Sport klubu
REDDEVILS

#2805 Re: BHTelecom

Post by REDDEVILS »

Sada je definitivno: Messi, Ronaldo i Neymar konačno zajedno na Areni Sport
https://www.klix.ba/sport/sada-je-defin ... /210812078

Arena Sport u novu sportsku sezonu ulazi nikada jača, što se najviše ogleda u novim sadržajima koje će gledaoci moći pratiti na Arena Sport kanalima kod najvećih operatera u Bosni i Hercegovini.

Jedino mjesto, odnosno televizija u regionu na kojoj možete gledati tri najveće zvijezde svjetskog fudbala, Kristijana Ronalda, Lionela Mesija i Nejmara je Arena Sport. Postoji li bolji pokazatelj da najbolji klupski fudbal stanuje na Areni?

Najnovije pojačanje

Ljubitelji fudbala navikli su da italijanski i francuski šampionat već deceniju prate na Arena sport kanalima. Tako će biti i u narednom periodu. Da uživanje bude potpuno, od ove sezone tu je i španska Primera. Liga u koju je pehar namijenjen šampionu Starog kontinenta otišao čak 18 puta, i u kojoj nastupa veliki broj igrača sa Balkana, novi je član elitnog društva sportskog sadržaja koji se emituje na Arena Sportu.

Čuveni "El Clasico", po mnogima najveći derbi na svijetu, zatim dueli madridskih rivala, mečevi Barselone i Aletika, sve to će kroz ekskluzivne prenose gledaoci moći pratiti samo na Arena Sport kanalima.

Također, prvi puta u historiji zajednički nastup ljutih rivala Messia i Neymara u ekipi PSG u borbi protiv ostatka svijeta gledaoci će moći pratiti na kanalima Arena Sport.

Kada je riječ o regionalnim ligama, Arena Sport će i dalje nastaviti gledaocima donositi najbolje utakmice iz m:tel PLBiH, Superlige Srbije i HNLa, a cijela priča će biti upotpunjena utakmicama koje se tokom radne sedmice igraju u okviru Lige šampiona, Europe I novog takmičenja - Lige Konferencija.

Nadležni ponosni

Svoje utiske povodom dodatnog jačanja fudbalske ponude na programima Arene Sport iznio je i generalni direktor, Nebojša Žugić.

"Uspjeli smo nešto što do sada niko nije. Mesi, Ronaldo i Nejmar dio su jednog tima, Areninog "Tima snova". Njega, što se fudbala tiče, čine Primera, Serija A, Liga 1, sve regionalne fudbalske lige i neizostavna Liga šampiona, sa Ligom Europe i novim takmičenjem - Ligom Konferencija. Izuzetno sam srećan što ćemo našim vjernim gledaocima priuštiti magiju najvećih fudbalskih čarobnjaka na našim kanalima. Pozivam sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu da odigraju pametno i sebe nagrade pretplatom kod svojih operatera", poručio je generalni direktor Arenine medijske kuće.

Kvalitetnim sadržajem Arena Sport izrasta u regionalnog lidera kada su sportski prenosi u pitanju. Dokaz za to je kupovina prava na englesku Premier Ligu, koja će se od slijedeće sezone pridružiti "trolistu" najvećih liga Europe u programima Arena Sporta.

Značajno su unaprijeđeni i produkcijski i svi drugi standardi ove televizije, koja ni po čemu ne zaostaje za vodećim evropskim i svjetskim emiterima u oblasti sporta.

Arena pokreće nove kanale - Premijer liga je šlag na torti

Dolazak Premijer lige na kanale Arene sport izazvao je tektonske potrese kod ljubitelja fudbala u Regiji. To je bila I biće tema dana u medijima u proteklom I narednom periodu. Sada je generalni direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić otkrio da će se Arena Sport širiti, odnosno da će otvoriti još tri do pet novih kanala.

"Mnogo je to sadržaja, to je više od 100 uživo prenosa svakog vikenda. Mi ćemo definitivno morati da pokrenemo još tri do pet Arena sport kanala. Vodili smo računa o tome i kada smo kupovali sve ove sadržaje. Naš cilj jeste da rastemo, a sa tih tri do pet kanala mislim da gledaoci neće moći da razmišljaju uopšte za koji kanal da se opredele", rekao je Žugić.

Dolazak najboljeg fudbala Engleske je prema njegovim riječima "šlag na tortu".

"Mi smo se stvarno potrudili da obezbijedimo najbolja moguća prava gledaocima. To je dio naše strategije, najavili smo još prije tri godine da ćemo gledaocima obezbijediti najbolje na svijetu. Premijer liga je šlag na torti koju smo pripremali obezbijeđujući prava za ostale lige. A to i nekako ide uz Arenu, gdje su Liga šampiona i ostala UEFA takmičenja. Od sljedeće godine mislim da neće biti ljubitelja fudbala koji će biti biti imun na Arenu."
dend

#2806 Re: BHTelecom

Post by dend »

Image
Iz istih razloga je BH Telecom podržao i film „Deset u pola“ Danisa Tanovića, koji će na SFF-u imati svoju svjetsku premijeru i koji otvara ovogodišnji Festival. Ovaj film je nedavno završen, a autori su učinili sve da bi bio ekskluzivno prikazan pred festivalskom publikom. Film će na otvaranju SFF-a biti prikazan na nekoliko lokacija u Sarajevu, kao i u Mostaru, a korisnicima Moja TV usluge BH Telecoma će nakon Festivala biti dostupan u Videoteci Moja TV.
Podstranica bhtelecom.ba/sff će tokom festivalskih dana biti centralno mjesto za plasman svih informacija, akcija, materijala i digitalnih sadržaja vezanih za 27. Sarajevo Film Festival. Osim toga, BH Telecom će nagrađivati korisnike besplatnim ulaznicama za projekcije te organizovati i „Giveaway“ putem profila BH Telecoma na društvenim mrežama gdje će korisnici imati priliku osvojiti atraktivan panoramski let za tri osobe iznad Sarajeva. Panoramski letovi će se realizovati u avionu Cessna, a izvodit će se niski letovi i prelijetanje atraktivnih lokacija kao što je Festivalski trg i druge.
BH Telecom vas vodi u nezaboravnu avanturu!

Image

BH Telecom je vjernim korisnicima i pratiteljima zvaničnih profila kompanije na društvenim mrežama pripremio posebno iskustvo koje će zasigurno biti nezaboravan doživljaj!

Povodom održavanja 27. Sarajevo Film Festivala, a kao ponosni sponzor festivala, BH Telecom je za svoje korisnike organizovao giveaway nagradno takmičenje u kojoj oni najsretniji imaju priliku osvojiti vrijednu nagradu – avanturistički panoramski let iznad Sarajeva.

Sretni dobitnici će uživati u razgledanju Sarajeva iz zraka tokom kojeg je planiran i prelet iznad festivalskog trga, Metalca za vrijeme projekcije filmova te drugih festivalskih lokacija.

Na društvenim mrežama BH Telecom-a objavljen je giveaway pod nazivom Osvoji panoramski let iznad Sarajeva te je omogućeno svim zainteresovanim pratiteljima zvaničnih profila BH Telecoma na društvenim mrežama da osvoje jedinstven poklon za sebe i dva prijatelja.

BH Telecom ulaže 18 miliona KM u snimanje bh.serija
U saradnji sa domaćim producentskim kućama i rediteljima BH Telecom će putem BHContentLaba, najveće domaće platforme za produkciju, realizirati snimanje nekoliko domaćih igranih TV serija:

„Kotlina“- kriminalistička drama kreatora Danisa Tanovića i Amre Bakšić-Čamo u režiji Danisa Tanovića
„Znam kako dišeš“ – kriminalistička drama redateljice Jasmile Žbanić
„Na rubu pameti“ sitcom kreatora Adnana Kapetanovića u režiji Elmira Jukića
Također, potpisani su protokoli o saradnji, otkupu prava i daljem razvoju sa Amrom Bakšić-Čamo iz Centra za savremenu umjetnost za serije „Komar“ i „Princ iz Eleja“, te rediteljima Srđanom Vuletićem za seriju „Tender“ i Ademirom Kenovićem za seriju „Kad sam bio Hodža“.

U naredne tri godine investirat ćemo 18 miliona KM u produkciju audio-vizuelnog sadržaja.
irac300

#2807 Re: BHTelecom

Post by irac300 »

Zbog ovakvih šugavih poteza um-a nadam se da ce Telecom izbaciti Sport Klubove. Ljubitelji tenisa i formule 1 se broje u promilima. Nikakav gubitak. A onih 5 KM neka ili smanje pretplatu ili uvedu nove kanale.
PlusSA

#2808 Re: BHTelecom

Post by PlusSA »

irac300 wrote: 13/08/2021 16:10 Zbog ovakvih šugavih poteza um-a nadam se da ce Telecom izbaciti Sport Klubove. Ljubitelji tenisa i formule 1 se broje u promilima. Nikakav gubitak. A onih 5 KM neka ili smanje pretplatu ili uvedu nove kanale.
Kakvo smanjenje, nece toga biti ni kad izbace SK :thumbup:

Mogu samo dodati koju markicu više :D
irac300

#2809 Re: BHTelecom

Post by irac300 »

PlusSA wrote: 13/08/2021 16:11
irac300 wrote: 13/08/2021 16:10 Zbog ovakvih šugavih poteza um-a nadam se da ce Telecom izbaciti Sport Klubove. Ljubitelji tenisa i formule 1 se broje u promilima. Nikakav gubitak. A onih 5 KM neka ili smanje pretplatu ili uvedu nove kanale.

Pa digli su pretplatu kada su njih ubacili. Ako vec nece da smanje, mogu za tu lovu dosta dobrih kanala uvesti.
dend

#2810 Re: BHTelecom

Post by dend »

irac300 wrote: 13/08/2021 16:14
PlusSA wrote: 13/08/2021 16:11

Pa digli su pretplatu kada su njih ubacili. Ako vec nece da smanje, mogu za tu lovu dosta dobrih kanala uvesti.
Vjerovatno bi mogli otvoriti svima HD paket pa da mogu svi uzivati u Arena Sport u HD
irac300

#2811 Re: BHTelecom

Post by irac300 »

dend wrote: 13/08/2021 16:19
irac300 wrote: 13/08/2021 16:14

Vjerovatno bi mogli otvoriti svima HD paket pa da mogu svi uzivati u Arena Sport u HD
Pa tako nešto. Ne znam kakav je ugovor sa onim govnim u pitanju, ali ako ikako mogu neka ga raskinu. I ovaj Nova BH kanal bih našpicio nogom u dupe.
Grof U Grofu

#2812 Re: BHTelecom

Post by Grof U Grofu »

Zdravo. Ne mogu nigdje da nadjem Danisov film '' 10 u pola '' na ondemand.kinomeetingpoint.ba . Volio bi ga pogledati veceras ali ga ne mogu naci medju filmovima. Ako mi neko moze poslati link za kupovinu filma bio bi jako zahvalan.
dend

#2813 Re: BHTelecom

Post by dend »

irac300 wrote: 13/08/2021 16:37
dend wrote: 13/08/2021 16:19

Pa tako nešto. Ne znam kakav je ugovor sa onim govnim u pitanju, ali ako ikako mogu neka ga raskinu. I ovaj Nova BH kanal bih našpicio nogom u dupe.
Slažem se :thumbup:
Rogie

#2814 Re: BHTelecom

Post by Rogie »

Sta su sad uradili? Ili nisam pomno procitao ovaj tekst iznad, pa mi je nesto promaklo 😃
irac300

#2815 Re: BHTelecom

Post by irac300 »

Rogie wrote: 13/08/2021 20:05
Sta su sad uradili? Ili nisam pomno procitao ovaj tekst iznad, pa mi je nesto promaklo 😃
Eno na vrhu post od @REDDEVILS, šupci utakmicu Bundes lige stavili na Nova Sport kanal.Pored milion Sport Klubova. Što bržu propast im želim, a Telecom im može zadat dodatan udarac da ih odjebe, pa nek' Nailovoj materi prodaju muda pod bubrege.
Rogie

#2816 Re: BHTelecom

Post by Rogie »

irac300 wrote: 13/08/2021 20:27 Eno na vrhu post od @REDDEVILS, šupci utakmicu Bundes lige stavili na Nova Sport kanal.Pored milion Sport Klubova. Što bržu propast im želim, a Telecom im može zadat dodatan udarac da ih odjebe, pa nek' Nailovoj materi prodaju muda pod bubrege.
Mislio sam da je fazon u tekstu, a sliku haman ni pogledao nisam :D

Ako mi vjerujes, jucer bas usao na program sport klub kanala da vidim gdje ce rasporediti utakmice, hoce li sta opet zezati kao prosle godine i nesto sam smetnuo. Iskoristit ce oni Novu Sport i i SK HD da prebace na njih bilo sta zanimljivije.
bumerangss

#2817 Re: BHTelecom

Post by bumerangss »

nepass1 wrote: 13/08/2021 07:17 Pozdrav, imam extra s paket, na njemu dodje 500min besplatnoh razgovora, uz to moj izbor bonus na kojem dobijem 500mb i jos 1000 minuta razgovora. Eh posto ja mjesecno nemam ni 100min razgovora a neta nikad dosta moze li se to promjeniti ako nista da obrnem na 1g neta i 509min price?
Kako dobiješ 1000 min? Je li prema svim mrežama ili samo unutar grupe moj izbor?

Ja imam Moja TV phone paket od 34 KM i imam Extra S paket 22 KM bez ugovora (500 min i 3 gige) Živim sam i šta bih ja dobio ako uvežem u Moj izbor samo tu Moja TV i taj jedan Extra S paket? Bi li imao samo pola gige više?
studiorum_tuzlaensis

#2818 Re: BHTelecom

Post by studiorum_tuzlaensis »

Dobiješ sve na jednom računu, meni je to osnovna prednost. Jedan račun a ne dva koji dolaze u razmaku od par dana. Jos na e-mail, ljepota.

Pola gige mi je nebitno.
nepass1

#2819 Re: BHTelecom

Post by nepass1 »

bumerangss wrote: 14/08/2021 10:07
nepass1 wrote: 13/08/2021 07:17 Pozdrav, imam extra s paket, na njemu dodje 500min besplatnoh razgovora, uz to moj izbor bonus na kojem dobijem 500mb i jos 1000 minuta razgovora. Eh posto ja mjesecno nemam ni 100min razgovora a neta nikad dosta moze li se to promjeniti ako nista da obrnem na 1g neta i 509min price?
Kako dobiješ 1000 min? Je li prema svim mrežama ili samo unutar grupe moj izbor?

Ja imam Moja TV phone paket od 34 KM i imam Extra S paket 22 KM bez ugovora (500 min i 3 gige) Živim sam i šta bih ja dobio ako uvežem u Moj izbor samo tu Moja TV i taj jedan Extra S paket? Bi li imao samo pola gige više?
Nemam pojma, instalirao app i vidjoh.
Image
PlusSA

#2820 Re: BHTelecom

Post by PlusSA »

Usitnilo do 5. septembra :mrgreen:

Obzirom da ove godine pada na nedelju preskocit cemo to :D
ajdamo
Grijem se na: Sunce
Vozim: Dvotočkaš

#2821 Re: BHTelecom

Post by ajdamo »

Šta bi sa onim drugim javnim pozivom za nabavku ps5? Hoće li biti išta od toga pošto je evo prošla nestašica ps5.

Ima ih na svakom koraku sad
zubi

#2822 Re: BHTelecom

Post by zubi »

bumerangss wrote: 14/08/2021 10:07

Da.
samirsga

#2823 Re: BHTelecom

Post by samirsga »

Prijenos utakmice Bundeslige, Borusia - Eintracht, može se gledati na SK 4K kanalu.
ferratilis

#2824 Re: BHTelecom

Post by ferratilis »

Zamjena starije ultra SIM kartice za 4G USIM, jel se mora prijaviti i cekati ili se samo ode u poslovnicu i zamijeni? Znam da trenutno ima neka akcija za one koje predju na pretplatu, ali mene zanima kako je za one koji zele da ostanu na prepaid, a ne mogu pronaci informacije o 4g za prepaid korisnike.
foxlife

#2825 Re: BHTelecom

Post by foxlife »

ferratilis wrote: 14/08/2021 20:29 Zamjena starije ultra SIM kartice za 4G USIM, jel se mora prijaviti i cekati ili se samo ode u poslovnicu i zamijeni? Znam da trenutno ima neka akcija za one koje predju na pretplatu, ali mene zanima kako je za one koji zele da ostanu na prepaid, a ne mogu pronaci informacije o 4g za prepaid korisnike.
Zamijene odmah
Samo sto sam ja na pretplati pa mi je 5 maraka doslu uz racun a ti ces morati platiti 5 maraka odmah
Post Reply