Premijer liga BiH - @manijak1

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Crvena Tifoza

#9126 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Crvena Tifoza »

Đani Salčin —> Velež :thumbup:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#9127 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Pitar sa Kariba »

Crvena Tifoza wrote: 13/08/2021 16:27 Đani Salčin —> Velež :thumbup:
+ Peco.
perscitus

#9128 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by perscitus »

hrasno38 wrote: 13/08/2021 09:57
perscitus wrote: 13/08/2021 05:06 Rođeni, dobro nam došli prijatelji :bih: . Ignorišite podjebavanja, forum je, opušteno, ali čak i ja koji vas gotivim osjećam pritisak društva sa svih strana što nisam entuzijastičan, što sam anemično govno, vakav i nakav. Pozivi, kafice, linije, svi se ibrrete, što ne čestitam, što sam šupak. Familija još gora, veze sa Mostarom nema, jesi vidio Veleža, jesi vidio šta radi, jesi li vidio ŠTA RADI BOLAN!? :shock: Šta god otvorim da pročitam samo vidim herojske podvige Rođenih, to je pitanje kolektivnog nacionalnog identiteta. Il si brat il je rat. Nema mjesta opoziciji, ako nisi zadovoljan Veležom jad, bijeda i sramota si! SDA nikad jača. I na kurac više sa ovim legendarnim evropskim pothvatima, dobro je ba, been there, done that. MANY TIMES! :bih: Evo uzmi primjer @hrasno38 , najjački lik foruma. Lik ne bira, je fašizam, jel klerikalizam, dal ubice, dal Velež , Lana, šta god, samo da je iz Hecegovine :serbo: . Uf, ne dam grudu rodnu ponositu :lol: ! Neka, neka, to se cijen! :thumbup: Neka te bolan, odmori. Čekaju te nesnošljive vrućine. Željo ti je pred strahovitim pritiskom, hoće li po prvi put u ovoj sezoni imati loptu u nogama na protivničkoj polovini terena!? Može li se to sa Rudarom!? Na svojoj Grbavici? Pred svojim Manijacima? Djeca su vam se već usrala. Muda su pokazala u prvih deset sekundi borbe, prva se runda nije ni završila a već nogice drhte,guta se pljuvačka, nesigurnost i neodlučnost: prvi vijesnici totalnog kolapsa. Šta tek možemo očekivati kada se golobrada nejjač nađe licem u lice sa Bagarićem i Bodulom!? Šta očekivati, kad ćelavi metroseksualac počupanih obrva nađe lice u lice za bratom mudžahidom Numanom. Albanija, Pazar, kontali smo i u Čečeniju da ga pošaljemo na usavršavanje ali nema potrebe i ovakav će da unosi mesopotamijske nemire u esnafski dio grada. Idi bolan na vikendicu, šta će ti ovo u životu, jebeš starost sa stresom. Dosta je. :gunjastajl:

Inače, jedva čekam mostarski derbi. Da ne budem pizda, da ama baš ništa ne kažem pozitivno o Veležu, moram reći, da do sada, iako naša liga i kontiunitet ne idu u istu rečenicu,je nije da se nikad ne zna već uvijek se ne zna, priznajem sa Zrinjskim ste pokazali najviše do sad. Ubjedljivo. Vi u Evropi, oni u PL-u. Kad je Zrinjski počeo pripreme :shock: ? Bit će to strašna tekma, bez dileme. Jakirović, Dudić, Sablić, pa i Denis Ćorić, su ono najpozitivnije u našem fudbalu. Imamo bivše fudbalere, ne legende, nego odrasle i zrele ljude kojima nije bilo mrsko da uz nogu koriste i glavu. I to treba cijeniti i pozdraviti :bih: . Što se nas tiče, tim ima potencijala. Na koju će potencijal stranu ići to će zavisi od uprave i novih/starih investitora. Sjeverna Koreja, definitivno. Ne zna se jel pravimo nuklearne rakete sa bodulovim glavama ili nemamo za hljeba. Vrijeme će pokazati.
filozofija-f50

Ta sranja svojoj kuci prosipaj i ne kontam sto si me uopste spomenuo na ovoj temi i gdje sam ja to napisao da nisam zadovoljan Velezom za kojeg sam i proslu sezonu navijao da osvoji naslov prvaka! Ti i debelo pobrkao loncice filozofe...ali ne cudi pameti Pitarskoj je ponekad potreban zesci reset!
Mi se slažemo, ali se ne razumijemo :thumbup: . Pa o tome ti i pričam. Danima po forumu priređuješ hercegovačke teferič kušanme. Opsesivno kompulzivno braniš sve što dolazi iz Hecegovine: Široki, fašizam, ubice, onu malu što pliva, Velež, etc . Šta je reć? Ako neće Muhammed brijegu, hoće brijeg Muhammedu? Jel neka Hercegovka u pitanju ili krv nije voda :per: ? To neka ekstaza, euforija, uzbuđenje, delirijum, obuzetost ,oduzetost, crveni barjaci,jer samo su rijetki nacionalno osviješteni... Allahselamet. :run: Posveti se malo svom klubu, jadni Memić za tolike godine odanosti ne može unuci kupiti jednu jabuku u piljari, jel mu to hvala? Bijes i huju prosipate na onim simpatičnim dječacima što uđoše u svečanu ložu, da vide trofeje, siroti nisu doživjeli nikakve titule sa svojim klubom, kako je to kad osvojiš prvenstvo, pitaju se svojim naivnim glavicama? Jel istina ono što im roditelj i starijii pričaju?Da li je stvarno Željo uistinu nekada davno osvojio neki pehar? Kakvi su to leptirići u stomaku, gdje je to zakopano blago novogradskog El Dorada? Hajmo curice, hajmo dječaci, ulica Maršala Tita, junačkoga sina, 38b, haman desetljeće svake godine trofeji u vitrini jer u centru bezobrazno se živi :bih: . Hrasno bolan, ne zajebavam se djece mi, vi ne možete centra preći. Jel to fer, da sav teret stogodišnjeg grabeža i javašluka stavljate na leđa neuhranjenih golobradih mladića prvoga tima? Šta to radite, pitam ja tebe Hrasno? Gospodine Hrasno, ima da vas nema! :izet: :odustajem:
perscitus

#9129 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by perscitus »

Da ne bi bilo zabune, Velež je sa Zrinjskim prvi favorit za osvajanje titule. Ali da su nešto aman zaman, vala i nisu. Po meni Dudić se još nije pokazao dovoljno da nas zainteresuje. Ako kojim slučajem osvoji titulu i ako sljedeći put kada se sretnemo ne bude davao instrukcije svojim igračima da se valjaju i kradu vrijeme, već da budu muškarčine, da igraju sa uzvičnikom u mudima kako Bog zapovijeda, onda sve je moguće. Sarajevo je veći zalogaj, ovdje se ne brani, ovdje se ne uzima vrijeme. Taki smo ti po cijelom tijelu. Na kraju krajeva, on je naše dijete, Feđa vrati se doma, skuhali smo ti paštašutu :kiss: . Ali otom, potom, Sablić je strašan, veliki sam optimista ali nikad se ne zna, a insan uvijek mora gledati naprijed. Ulemi se ne smije reći ne. ;-)
Blitz1

#9130 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Blitz1 »

Ovo je kvalitetna roba, kad te drži 24h. Ide ovo sad ko halva dok je SFF. Ubiće neko dobru lovu.
N.N.

#9131 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by N.N. »

Hahahahahahahaha
LSD

#9132 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by LSD »

Onaj brat skroz popustio, sam sa sobom vodi neke interne dijaloge, a onda se sebi smije :lol: cuda radi dobra roba :-)
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#9133 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

perscitus wrote: 14/08/2021 05:50

filozofija-f50

Ta sranja svojoj kuci prosipaj i ne kontam sto si me uopste spomenuo na ovoj temi i gdje sam ja to napisao da nisam zadovoljan Velezom za kojeg sam i proslu sezonu navijao da osvoji naslov prvaka! Ti i debelo pobrkao loncice filozofe...ali ne cudi pameti Pitarskoj je ponekad potreban zesci reset!
Mi se slažemo, ali se ne razumijemo :thumbup: . Pa o tome ti i pričam. Danima po forumu priređuješ hercegovačke teferič kušanme. Opsesivno kompulzivno braniš sve što dolazi iz Hecegovine: Široki, fašizam, ubice, onu malu što pliva, Velež, etc . Šta je reć? Ako neće Muhammed brijegu, hoće brijeg Muhammedu? Jel neka Hercegovka u pitanju ili krv nije voda :per: ? To neka ekstaza, euforija, uzbuđenje, delirijum, obuzetost ,oduzetost, crveni barjaci,jer samo su rijetki nacionalno osviješteni... Allahselamet. :run: Posveti se malo svom klubu, jadni Memić za tolike godine odanosti ne može unuci kupiti jednu jabuku u piljari, jel mu to hvala? Bijes i huju prosipate na onim simpatičnim dječacima što uđoše u svečanu ložu, da vide trofeje, siroti nisu doživjeli nikakve titule sa svojim klubom, kako je to kad osvojiš prvenstvo, pitaju se svojim naivnim glavicama? Jel istina ono što im roditelj i starijii pričaju?Da li je stvarno Željo uistinu nekada davno osvojio neki pehar? Kakvi su to leptirići u stomaku, gdje je to zakopano blago novogradskog El Dorada? Hajmo curice, hajmo dječaci, ulica Maršala Tita, junačkoga sina, 38b, haman desetljeće svake godine trofeji u vitrini jer u centru bezobrazno se živi :bih: . Hrasno bolan, ne zajebavam se djece mi, vi ne možete centra preći. Jel to fer, da sav teret stogodišnjeg grabeža i javašluka stavljate na leđa neuhranjenih golobradih mladića prvoga tima? Šta to radite, pitam ja tebe Hrasno? Gospodine Hrasno, ima da vas nema! :izet: :odustajem:
Momcino da ne duljim i evaluiram hejbet tvojih napisanih nebuloza pod hitno da odes kod hecima neg te malo preslusa jer nisi ti dobar nikako......nesto se sa tobom ozbiljno dogadja. Ja ono sto kazem iza toga stojim...pa bio to fasizam, plivacica, Velez, ubice, krivci za neciju smrt itd itd!
ultima_palabra

#9134 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by ultima_palabra »

LSD wrote: 14/08/2021 14:05 Onaj brat skroz popustio, sam sa sobom vodi neke interne dijaloge, a onda se sebi smije :lol: cuda radi dobra roba :-)
Dobar je Zgembo, ambalaza rotira aaa, kakva hrenovka i tako... 8-)
Impressum
Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo

#9135 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Impressum »

Čovjek se realno https://ibb.co/grnnDVL
hrasno38

#9136 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

Impressum wrote: 14/08/2021 20:19 Čovjek se realno https://ibb.co/grnnDVL
...i usput ispo kroz prozor :D to su ti inetelktualni potezi!
last mohicans

#9137 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

filozofija-f50

Onu malu što pliva, :lol: Sto me nasmija brat, al te pročitao hrasno nema šta. Slazem se sa potenciranim.
Ricken

#9138 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Ricken »

Jedan je Zgembo. 😂😂😂
perscitus

#9139 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by perscitus »

hrasno38 wrote: 14/08/2021 17:28

Momcino da ne duljim i evaluiram hejbet tvojih napisanih nebuloza pod hitno da odes kod hecima neg te malo preslusa jer nisi ti dobar nikako......nesto se sa tobom ozbiljno dogadja. Ja ono sto kazem iza toga stojim...pa bio to fasizam, plivacica, Velez, ubice, krivci za neciju smrt itd itd!
Ma nemoj? Da sam kojim slučajem iz Čitluka ili Čapljine, ili da mi je prezime Zlomislić, Palikuća, Koljibaba ili Derikučka, onda me bezbeli ne bi vrijeđao, nego aplaudirao i dizao palac. Jel tako? Čemu vrijeđanje, ja tebe hljebom, ti mene kamenom. Kakva je to kultura gospodine Banda, Lopina, Bubalo, ili šta li već? Stalno govoriš kako te ništa ne zanim osim fudbala, a opet sa druge strane o svemu pričaš samo ne o fudbalu. Naravno ne uzimajući u obzir ono kokodakanje o izmjenama i Amaru Osimu. Nije Osim kriv, vi ste krivi kao javnost, ti si kriv kao ličnost, jer ste zahtijevali od perolahke kategorije da se šaketa sa teškom. Svi smo vam fino govorili, nemojte mahati tim rukicama, stanite u raskoraku, ruke u visini ramena, zakloni glavu šakama, zauzmi gard, nemaš kuveta da napadaš, brani se,sa sudbinom pomiri se, za opstanak bori se. Šta je gospodin Amar Osim mogao da uradi? Satjeran je u ćošak, sa omladinom se nije smio kockati! A trošak bez omladine je veliki, jel ti znaš koliko njemačke doge mogu mesa pojesti? Jel znaš koliko Bekrić može mesa pojesti? Znaš li ti koliko sve to košta!? Nema tog Brajlovića, nema te seljačine, koja može to namiriti. Zato su mitovi i legende opasni, pomisliš da si nešto što nisi. I nema potrebe da se vrijeđamo, može se normalno razgovarati, tema je fudbal a ne moja (ne)normalnost, ili jesam ispao ili ušao kroz prozor. Pričajmo normalno majka mu stara. :bih:
ultima_palabra

#9140 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by ultima_palabra »

Ricken wrote: 15/08/2021 00:32 Jedan je Zgembo. 😂😂😂
Ma ja, ovo je blijeda kopija.
animus

#9141 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by animus »

perscitus wrote: 15/08/2021 01:02

Ma nemoj? Da sam kojim slučajem iz Čitluka ili Čapljine, ili da mi je prezime Zlomislić, Palikuća, Koljibaba ili Derikučka, onda me bezbeli ne bi vrijeđao, nego aplaudirao i dizao palac. Jel tako? Čemu vrijeđanje, ja tebe hljebom, ti mene kamenom. Kakva je to kultura gospodine Banda, Lopina, Bubalo, ili šta li već? Stalno govoriš kako te ništa ne zanim osim fudbala, a opet sa druge strane o svemu pričaš samo ne o fudbalu. Naravno ne uzimajući u obzir ono kokodakanje o izmjenama i Amaru Osimu. Nije Osim kriv, vi ste krivi kao javnost, ti si kriv kao ličnost, jer ste zahtijevali od perolahke kategorije da se šaketa sa teškom. Svi smo vam fino govorili, nemojte mahati tim rukicama, stanite u raskoraku, ruke u visini ramena, zakloni glavu šakama, zauzmi gard, nemaš kuveta da napadaš, brani se,sa sudbinom pomiri se, za opstanak bori se. Šta je gospodin Amar Osim mogao da uradi? Satjeran je u ćošak, sa omladinom se nije smio kockati! A trošak bez omladine je veliki, jel ti znaš koliko njemačke doge mogu mesa pojesti? Jel znaš koliko Bekrić može mesa pojesti? Znaš li ti koliko sve to košta!? Nema tog Brajlovića, nema te seljačine, koja može to namiriti. Zato su mitovi i legende opasni, pomisliš da si nešto što nisi. I nema potrebe da se vrijeđamo, može se normalno razgovarati, tema je fudbal a ne moja (ne)normalnost, ili jesam ispao ili ušao kroz prozor. Pričajmo normalno majka mu stara. :bih:
:lol: :lol: :lol:
Bas me nasmija. Svaka cast. Sve dobro objasnio. Ni Andric bolji tekst nebi napisao.
:thumbup:
hrasno38

#9142 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

perscitus wrote: 15/08/2021 01:02

To kad uhvati ocito ne popusta! Idemo malo skrenuti i na nacionalne polemike jer istina boli jebaji ga ma koliko bila uzasna. Za razliku od tebe ja sam se tukao u zadnjem ratu protiv Zlomislića, Palikuća, Koljibaba ili Derikučka sto ne znaci da ih automatski sve trebam proglasiti ubicama jer se digao kurac razuzadnim Pitarima da kompletnu krivicu za svoje orgijanje u tudjem dvoristu svale na nekoga drugog. Pokusavas na sve moguce nacine da pises "u stihovima" ali ocito moze impresionirati samo slicne sebi usput velicajuci ono maalo jada sto dolazi iznad Kosevskog potoka a kojeg postojeci vlasnik hoce da proda za euro samo da ga se kotarise ko klasicnu bofl robu! Otvori momcino svoj blog pa onda nizi do beskraja svoje nebuloze a mene ziv bio popusti jer je nemoguce da me impressioniras svojim nizanjem nebuloza.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#9143 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Pitar sa Kariba »

Ja ga jbm ko god od pitara ikada vise odgovori ovome gore!!!
hrasno38

#9144 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

Pitar sa Kariba wrote: 15/08/2021 12:42 Ja ga jbm ko god od pitara ikada vise odgovori ovome gore!!!
Bit cu vam zahvalan na tome!
TheTraveler

#9145 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by TheTraveler »

Pitar sa Kariba wrote: 15/08/2021 12:42 Ja ga jbm ko god od pitara ikada vise odgovori ovome gore!!!
Koliko lik mrzi Sarajevo i sve sto ima veze sa Sarajevom je nevjerovatno, za izucavanja.

Jos kad skontas da to nije balavac od 12 godina nego 60+. Bas da se sjebes.
hrasno38

#9146 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

TheTraveler wrote: 15/08/2021 14:59
Koliko lik mrzi Sarajevo i sve sto ima veze sa Sarajevom je nevjerovatno, za izucavanja.

Ne greska! ne mrzim aposlutno nikoga ko je sportista i ko ima direktnu vezu sa sportom pa naravno ni sportske klubove ali papke koji se busaju u prsa kao pravi navijaci uuuhhhhh njih ocima ne mogu. Nisu fudbaleri i klubovi krivi sto imaju takve nakarade od navijaca!
tovarish

#9147 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by tovarish »

Kad mu željo propadne, ostaće mu samo mržnja prema Sarajevu.

Al' realno i mi trebamo povući ručnu sa zajebancijom, jer i kod nas ne cvjetaju ruže. Doduše, nismo u situaciji kao oni, ali može i to da se desi ako ostanemo bez investitora i pod pritiskom navijača željnih titula, nastavimo gomilati skupe polovnjake.
hrasno38

#9148 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

tovarish wrote: 15/08/2021 15:33

Kad mu željo propadne, ostaće mu samo mržnja prema Sarajevu.

Al' realno i mi trebamo povući ručnu sa zajebancijom, jer i kod nas ne cvjetaju ruže. Doduše, nismo u situaciji kao oni, ali može i to da se desi ako ostanemo bez investitora i pod pritiskom navijača željnih titula, nastavimo gomilati skupe polovnjake.
Vlazni snovi........
ultima_palabra

#9149 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by ultima_palabra »

Zeljo je u ovakvim i gorim situacijama bio bar 5-6 puta u istoriji, pa se vracao u zivot vlastitim snagama.

Sarajevo nema tu odanost klubu, vidi se i po posjetama sada kada je tesko, i po svim akcijama koji su organizovali. Bez politickog ili vlasnickog sponzorstva, taj klub nije samoodrziv.
internazionale

#9150 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by internazionale »

Željezničar je inat klub.
Sada već čuveni mitomani su kreirali mitologiju o ugroženosti, borbi protiv sistema, režima... I na fonu toga se okupljali, to je u prošlom sistemu bila ložionička priča, nesvrstani, partizanski filmovi i sl.
Tako je i sad, sada u inat Amaru dolaze i "bore se".
Post Reply