Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Promijenilo se drzavno uredjenje a homoseksualci su jos uvijek tu kao sto su uvijek i bili i biti ce a ulema moze mlatiti praznu slamu kao i za vecinu drugih stvari.
mozda on mlati slamu al mi na ledjima osjetimo to mlacenje slame
jbg ne osjetis ti jer ti je hans na celu drzave a ne bakir covic i dodik
nego kad dolazis da pripremim alat za pivo
Ko bolan slusa reisa za bilo sta budi ozbiljan.Kakvu posljedicu ti osjetis od njegovih izjava ?
Ne pijem opet ti kazem a ne kontam kakav alat trebas za pivo
mozda on mlati slamu al mi na ledjima osjetimo to mlacenje slame
jbg ne osjetis ti jer ti je hans na celu drzave a ne bakir covic i dodik
nego kad dolazis da pripremim alat za pivo
Ko bolan slusa reisa za bilo sta budi ozbiljan.Kakvu posljedicu ti osjetis od njegovih izjava ?
nazalost slusaju reiza ovi kojima su pederi oni koji ce im sutra djecu napraviti pederima i sl
otvarac jebem te perverzna
pa ti pij sok od ruze ko ove ljubicice
ps. posljedice njihovih izjava je vazno je biti bosnjak kome da se mi prilagodjavamo i sl
Pa kako su sad diskriminisani lgbt sta se promijenilo ?
Drzava, drustveni sistem, stepen i kvalitet obrazovanja, standard gradjana, udio vjernika u ukupnoj populaciji i udio ruralnog stanovništva.
Pa jeste to je tacno i slazem se - drustvena svijest je nazadovala - ali zakoni su isti ako ne i slobodniji danas.
Druga stvar je sto paradom neces magicno vjernike omeksati i ljude obrazovati..
MorningStar wrote: ↑13/08/2021 15:57
nazalost slusaju reiza ovi kojima su pederi oni koji ce im sutra djecu napraviti pederima i sl
ps. posljedice njihovih izjava je vazno je biti bosnjak kome da se mi prilagodjavamo i sl
E pa tesko da ces te popraviti paradom a cak i oni nisu toliko radikalni- mislim gledao sam one snimke sa "anti parade" i cak oni sa bradama govore "to je privatno 4 zida itd" sto je ok sa obzirom da su stvarno radikalni nebi bilo 4 zida nego bacaj sa zgrade.
Za pivo ti treba otvarac??? Pa od ivicu stola ebem vidis ti ni pivo se ne zna otvoriti
A to skupno oko Bosnjaka reisa itd nebi ni pocinjao mnogo kompleksnija tema.
foxlife wrote: ↑13/08/2021 16:01
E pa tesko da ces te popraviti paradom a cak i oni nisu toliko radikalni- mislim gledao sam one snimke sa "anti parade" i cak oni sa bradama govore "to je privatno 4 zida itd" sto je ok sa obzirom da su stvarno radikalni nebi bilo 4 zida nego bacaj sa zgrade.
Za pivo ti treba otvarac??? Pa od ivicu stola ebem vidis ti ni pivo se ne zna otvoriti
A to skupno oko Bosnjaka reisa itd nebi ni pocinjao mnogo kompleksnija tema.
niko ne prica ovdje da ce se to popraviti negoo samo da se prihvati da postoje i takvi i da imaju svoja prava a ti sta licno mislis o njima neka ostane na tebi samo uz znanje da im ne smijes nista zato sto su drugaciji
ne moze bolan ivica stola pa sta su te ucili u bezirku
pa jebemu budi malo pismen sto se tice otga
otvarac i fino pijes
a rekoh ti tebi ne treba ti pijes sok od ruze ko ljubicice sto inace piju
necemo tu temu ni pocinjati al si svjestan da je to posljedica zar ne
Drzava, drustveni sistem, stepen i kvalitet obrazovanja, standard gradjana, udio vjernika u ukupnoj populaciji i udio ruralnog stanovništva.
Pa jeste to je tacno i slazem se - drustvena svijest je nazadovala - ali zakoni su isti ako ne i slobodniji danas.
Vec sam ti reko da me boli kurac za to. Ako oni misle da su diskriminisani, ako misle da im parada moze pomoci, nek paradiraju po cjeli dan svaki dan.
Oni uopste nisu problem. Problem su mongoloidi koji sebi daju za pravo da brinu tudju brigu i da drugim ljudima odredjuju sta mogu a sta ne mogu.
Osim normalno u slučaju kad mongoloidi pronadju pedera u sebi pa zbog toga mrze druge pedere. To je onda slucaj unutrasnjeg konflikta koji tezi da se prenese na okolinu i potrebna je medicinska pomoc.
pored toga promijenilo se ko se pita ko vedri ko oblaci
ranije se ulema iz nije pitao ni za sta u drzavi a danas je on kao neko ko se slusa i sl
Promijenilo se drzavno uredjenje a homoseksualci su jos uvijek tu kao sto su uvijek i bili i biti ce a ulema moze mlatiti praznu slamu kao i za vecinu drugih stvari.
I ti "mlatiš praznu slamu" godinama ovdje.
O veh bi aj pa sta ima ? Sta je sad opet puse od nogavica sad zbog parade
Vec sam ti reko da me boli kurac za to. Ako oni misle da su diskriminisani, ako misle da im parada moze pomoci, nek paradiraju po cjeli dan svaki dan.
Oni uopste nisu problem. Problem su mongoloidi koji sebi daju za pravo da brinu tudju brigu i da drugim ljudima odredjuju sta mogu a sta ne mogu.
Osim normalno u slučaju kad mongoloidi pronadju pedera u sebi pa zbog toga mrze druge pedere. To je onda slucaj unutrasnjeg konflikta koji tezi da se prenese na okolinu i potrebna je medicinska pomoc.
Znaš li ti uopšte šta znači riječ mongoloid?
Mingoloid je osi
Oba oboljela od downovog sindroma. U mom selu sinonim za reakcionarnog desnicara.
Jeste, sredicemo da te naguze. Cisto da znas koja ti je orjentacija.
Znaju li ti jarani da ti to tako?
Sta npr. da ti je otac (postovanje za njega) protiv te povorke? Ne bi valjda njemu psovao kao sto to ovdje radis i ne bi valjda oca nazivao pogrdnim imenima?