Povorka ponosa

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
studiorum_tuzlaensis

#201 Re: Povorka ponosa

Post by studiorum_tuzlaensis »

Princip i etika u istu rečenicu. :-)

Dok god postoji ijedan hetero par koji traži djecu, homo treba da je na čekanju. I to dobra psihološka procjena prije usvajanja, jer dijete dok odrasta gleda u roditelje prije svega.
Treba mu omogućiti normalan život, a ne život gologuzog paradiranja i ostalih moralnih i seksualnih abominacija.

Mali voli dinosaure, a mala jahanje. Wow, garant gleda i Pepu prase, bravo za lezbejke.

Sta kad mali i mala prvi put osjete nešto prema suprotnom spolu sa 11 god? Zamisli tu konfuziju u glavi, zamisli sebe u toj poziciji...
tyrdh

#202 Re: Povorka ponosa

Post by tyrdh »

Ja sam derpe, i bmk za bilo šta što se dešava u ovoj kanta državi. Selim se u Češku, da odmorim od glupog naroda i još glupljeg mentaliteta. Mi ćemo naprijed krenuti kao narod tek onda kad niko ovdje ne ostane. Laku noć.
studiorum_tuzlaensis

#203 Re: Povorka ponosa

Ovdje ni lokum nije rahat, a kamoli derpaš kao ti. :D
caseytron

#204 Re: Povorka ponosa

Post by caseytron »

tyrdh wrote: 12/08/2021 00:19 Ja sam derpe, i bmk za bilo šta što se dešava u ovoj kanta državi. Selim se u Češku, da odmorim od glupog naroda i još glupljeg mentaliteta. Mi ćemo naprijed krenuti kao narod tek onda kad niko ovdje ne ostane. Laku noć.
Buraz ne boli tebe K, vec guzica. Laku noc
last mohicans

#205 Re: Povorka ponosa

Post by last mohicans »

Ono etika i moral. Okey, geyevi smo, krhat cemo se do besvijesti, iako znamo da nikada produkciju i potomstvo ne mozemo dobiti bez hetero, ali drzat cemo se principa i neka nam hetero obezbijede potomstvo i buduce narastaje,koji, by the way,ne znamo kakvi ce ispasti u takvom okrilju i okruženju.. Neka se vole, jebu u 4 zida, grle, ne smeta mi i ako se zažvale u javnosti, ali nikad im ne treba dozvoliti usvajanje djece. Velika vecina EU ih prihvata, pa neka izvole.
studiorum_tuzlaensis

#206 Re: Povorka ponosa

Treba ic odavde, znate kakva su prava u Skandinaviji. Pa tamo te bukvalno mole da se useliš u neku sjevernu vukojebinu i uživaš u istim pravima dok noć i dan traju po 3 mjeseca, a ostatak se pitaš hocel dan il noć. Ne mozes ni postit normalno.

I da, prehladno je da se gologuz hoda, pa su im odma sve dozvolili, zenite se, ljubite se i usvajajte koga hoćete, samo se nemojte prehladit, jer antibiotike daju samo na recept.
Rothmans

#207 Re: Povorka ponosa

Post by Rothmans »

Kladim se da vecina ovih sto podrzava paradu, podrzava i SDA.
Vitezanin

#208 Re: Povorka ponosa

Post by Vitezanin »

Znači, pederi su nam krivi za demografski slom? Ko bi rekao da jedna tako minorna % skupina ima toliki utjecaj na naše društvo, baš otvarate oči ovdje.
:D
Sve dok imamo komenatare tipa "treba ih sve zapaliti" , " pošaljite ih na goli otok pa se jebite" i sl. na okupljanja bilo koje vrste, dotad ćemo plaćati osiguranje i policiju od naših para za ovakve skupove. Jer država je to dužna osigurati vi mislili o tome šta hoćete. I nogometne utakmice plaćamo (osiguranje) pa vidim da se niko ne buni. Pa eto...Ako vam je do para...
Vitezanin

#209 Re: Povorka ponosa

Post by Vitezanin »

last mohicans wrote: 12/08/2021 00:23 Ono etika i moral. Okey, geyevi smo, krhat cemo se do besvijesti, iako znamo da nikada produkciju i potomstvo ne mozemo dobiti bez hetero, ali drzat cemo se principa i neka nam hetero obezbijede potomstvo i buduce narastaje,koji, by the way,ne znamo kakvi ce ispasti u takvom okrilju i okruženju.. Neka se vole, jebu u 4 zida, grle, ne smeta mi i ako se zažvale u javnosti, ali nikad im ne treba dozvoliti usvajanje djece. Velika vecina EU ih prihvata, pa neka izvole.
Gay osobe nastaju iz hetero, je li, jebanja. Nemoj zaboraviti.
last mohicans

#210 Re: Povorka ponosa

Post by last mohicans »

Vitezanin wrote: 12/08/2021 00:45
last mohicans wrote: 12/08/2021 00:23 Ono etika i moral. Okey, geyevi smo, krhat cemo se do besvijesti, iako znamo da nikada produkciju i potomstvo ne mozemo dobiti bez hetero, ali drzat cemo se principa i neka nam hetero obezbijede potomstvo i buduce narastaje,koji, by the way,ne znamo kakvi ce ispasti u takvom okrilju i okruženju.. Neka se vole, jebu u 4 zida, grle, ne smeta mi i ako se zažvale u javnosti, ali nikad im ne treba dozvoliti usvajanje djece. Velika vecina EU ih prihvata, pa neka izvole.
Gay osobe nastaju iz hetero, je li, jebanja. Nemoj zaboraviti.
Da, samo neka nastave istim putem kojim su i sami došli.
studiorum_tuzlaensis

#211 Re: Povorka ponosa

Vitezanin wrote: 12/08/2021 00:42 Jer država je to dužna osigurati vi mislili o tome šta hoćete. I nogometne utakmice plaćamo (osiguranje) pa vidim da se niko ne buni. Pa eto...Ako vam je do para...
Ne. Klubovi u pravilu plaćaju MUP-u dnevnice i troskove. Klub je oranizator, a u skladu sa Zakonom o javnom okupljanju MORA angažovati MUP i zastitare. Prije 2 godine, pederi su sami platili osiguranje, skupili pare.

Naravno da drzava nije dužna trošiti pare na osiguranje, već sam organizator. Za potrosnju naših para je zasluzan poNoS.

Jeste dužna poduzeti mjere ukoliko dođe do nečeg ili ima saznanja da ce bit belaj, ali ovako i i ovom obimu nikad. Osim za naše pedere.
Riddle

#212 Re: Povorka ponosa

Post by Riddle »

Da li bi to dijete bolje proslo u zajednici istog pola gdje je pazeno i podrzavano u svakom smislu ili u nekom sirotistu, na ulici ili u hetero braku koji je sve samo ne funkcionalan, gdje dobije batine ili verbalno zlostavljanje kad god se tata ili mama sjete? Jedini problem koji se ovdje navodi, kako ja vidim, je to kako ce drustvo na to reagovati. Sta ce komsije ili drugovi i drugarice reci i slicno. Zar to onda vise nije problem drustva?

Kad dijete osjeti u odredjenoj dobi nesto prema suprotnom polu, onda je zadatak tih roditelja da to uoce i da im objasne zasto je to tako. Samo bi oni imali dodatnu zadacu da objasne da se ponekad desi suprotno, kao u njihovom slucaju i da ponekad ljudi ne osjecaju isto, pa tako ne bi doslo do nekih zabuna.
moonca

#213 Re: Povorka ponosa

Post by moonca »

Koliko hetero roditelja obave ili su obavili, takve razgovore s djecom... :-)
Riddle

#214 Re: Povorka ponosa

Post by Riddle »

Ja sam imao taj razgovor sa svojim starim i bilo mi je vrlo jasno od pocetka da volim cure. :mrgreen:
moonca

#215 Re: Povorka ponosa

Post by moonca »

Ove generacije su totalno slobodne.djevojke u dvadestim/ ekperimentishu- izgleda vishe nego li decki... dejtaju oba pola... :-)
studiorum_tuzlaensis

#216 Re: Povorka ponosa

moonca wrote: 12/08/2021 00:58 Koliko hetero roditelja obave ili su obavili, takve razgovore s djecom... :-)
A sto bi se djetetu uopšte sugerisalo navedeno od strane hetero para? Hormoni će da odrade svoje uvijek, a bilo kakvi vanjski podražaji mogu samo izazvati znatiželju, sto je neuporedivo sa situacijom homo para i djeteta koje ustvari mora da sazna da je to normalno, lol.

Osim u slučaju ako na homoseksualnost ne gledamo kao na hormonalni poremećaj ili mentalnu bolest?, što nekad i jeste slučaj, nažalost. ;)
moonca

#217 Re: Povorka ponosa

Post by moonca »

Intereresantno je ..da, kada gay objelodani da je gay... promjeni i ponasanje... 'krevelji' se naglasheno... :-) malo cudno..
S4mpion

#218 Re: Povorka ponosa

Post by S4mpion »

JohnnyS wrote: 11/08/2021 21:04
konektovan wrote: 11/08/2021 20:46 Zna li se, koliko ce love iz budzeta otici za ovu parodiju??
Svaka marka iz budžeta koja se potroši neće biti zbog pedera nego zbog pederčina koji žele mlatiti nekog jer se drukčije seksa...
Gdje su ti premlaćeni, nabroj ih?

Vjerovatno Sarajevo nisi vidio očima zadnjih 30ak godina. :mrgreen:
smijesni_ste

#219 Re: Povorka ponosa

Post by smijesni_ste »

2008. nisu napadnuti?
studiorum_tuzlaensis

#220 Re: Povorka ponosa

@moonca
Možda tako sam sebe nesvjesno stigmatizira, pa onda otud i grimase.

Teško mu je u hetero svijetu, razumite ga više. To je ustvari dijete u njemu, a djeca se krevelje najviše. Zato djecu prvo kod pedera u ruke obavezno i bez nekog pretjeranog razmišljanja. Urođeno u njima, payel.
S4mpion

#221 Re: Povorka ponosa

Post by S4mpion »

JohnnyS wrote: 11/08/2021 21:10
konektovan wrote: 11/08/2021 21:07

A ko je to najavio da ce neko nekog mlatiti??? Ne budali,..danas se zna svaki peder u gradu, pa ne znam da hodaju sa modricama i povredama, fakat..
Vecina naroda ne podrzava lgbt,..ali isto tako vecina naroda, nije za primjenu sile zbog njihovog izbora..

Neće nitko nikog mlatiti jer će biti kordon policije. Da je pustit gejeve same, prošli bi gore od Poljaka u Dubravi prošli tjedan
Znači Sarajlije su gomila terorista, nasilnika, talibana, a Sarajevo je jednako Džalalabadu i to je priča koju gurate kroz povorku i očekujete da vas neko poštuje.

Može vas poštovati samo neko ko sarajevski asfalt nije vidio prije 93'.
Riddle

#222 Re: Povorka ponosa

Post by Riddle »

Da 99 parada prodje kako treba i na onoj stotoj bude neki incident, Sarajevo bi bilo proglaseno Dzalalabadom ili kako vec. Dosta ih svrsava kad pomisle koliko bi to klikova i lajkova donijelo. :lol:
studiorum_tuzlaensis

#223 Re: Povorka ponosa

Sigurno da im ne bi nista bilo, nikakav fizički kontakt, mozda pokoja provokacija sa strane. Danas u vrijeme kamere na svakom cosku, ne vrijedi ležati ni radi gorih stvari.

Ali sigurno je da bi to jedva dočekali radi vlastite promocije, te da im sva hampa oko toga godi. Godi im i svaki dodatni kordon, dakle na dobitku su u oba slučaja.
Last edited by studiorum_tuzlaensis on 12/08/2021 01:24, edited 1 time in total.
S4mpion

#224 Re: Povorka ponosa

Post by S4mpion »

geralt wrote: 11/08/2021 21:41 Ja ne znam ni za jedan slucaj da je grupa homoseksualaca premlatila heteroseksualca jer je hetero, a suprotnih slucajeva ima koliko hoces. Da ne spominjemo zatvaranja u logore i ludnice, hapsenja, hemijske kastracije (RIP Alan Turing), te cinjenicu da su homoseksualni odnosi u dosta zemalja svijeta krivicno djelo koje se kaznjava zatvorom ili bicevanjem (u Iranu i smrtnom kaznom). I onda se pitamo zasto paradiraju.

Ne mozes se protiviti LGBT pravima, a onda cuditi kako to da povratnici nemaju prava u RS.
U prevodu - homoseksualci su sveci koji ne prave sranja.

Heteroseksualci su govna.

Da bi nekako izjednačio Sarajevo sa Džalalabadom, naveo si gomilu primjera koji veze nemaju sa Sarajevom, u Sarajevu logori za homoseksualce ne postoje, homoseksualni odnosi nisu kažnjivi u Sarajevu, Sarajevo nije Iran, u Sarajevu niko neće biti ni zatvoren niti bičovan zbog homoseksualnih odnosa, što vas plaćenike, neće spriječiti da nastavite srat' po ovom gradu i njegovim građanima.

Kao što rekoh, vas ova pljuvačina ne može doticat', jer ste sarajevski asfalt vidjeli tek 93', ako ste ga uopšte vidjeli, plaćenici.
smijesni_ste

#225 Re: Povorka ponosa

Post by smijesni_ste »

Budući da pojedinci imaju selektivno pamćenje, da se malo podsjetimo...

Post Reply