Pa cak i biti nesposoban
Sifra bakir sebija i zmeljko
_BataZiv_0809 wrote: ↑02/07/2021 09:25 Nisu oni za Bosnu.
Oni joj cine vise stete nego oni sto su kao protiv...
Ja sam zaljubljena samo u svog muza, a prema svemu ostalom sam realna. Dino i kada digne ton ima razloga i njegove diskusije su smislene i imaju poentu, a mladjahni jurisnik u svojim nastupima ima samo jednu svrhu, zbog cega je i postavljen u skupstinu, a to je da opstruira, provocira, laze, koristi vrlo primitivan rjecnik, cime pokazuje da je nedorastao da bude u instituciji kakava je SKS. Njegov nivo je Moscanica. Tamo galamdzije i mahalasi mogu slobodno da se izrazavaju.
Kakvi moralno dno treba neko biti da bi ovako nešto? A u realnom životu nebitni skroz.Hajvan wrote: ↑02/07/2021 12:51_BataZiv_0809 wrote: ↑02/07/2021 09:25 Nisu oni za Bosnu.
Oni joj cine vise stete nego oni sto su kao protiv...![]()
Vise je drzavi ucinio onaj Sarovic, no li Bakir Izmetbey-Živkoglua
Ovi likovi poput Zahiragica su poslednji Soon-To-Be-Living-The-Rest-of-His-Short-Ass-Life-In-Agonizing-Pain silovatelji uskoro mrtve kurve, pardon stranke
Kada su oni za STA????Black swan wrote: ↑02/07/2021 08:16 Kad si za bosnu sve ti je dozvoljeno
Pa cak i biti nesposoban
Sifra bakir sebija i zmeljko![]()
Vlada FBiH, tj Željeznice FBiH:
Vlada FBiH se ne bavi populizmom, reče bundoglavi, samo još da nam objasni kako su od skoro 3 milijarde duga među 10 najvećih dužnika oni koji su u većinskom vlasništvu ili udjelom u vlasništvu VFBiH njih 10 sa dugom preko JEDNE MILIJARDE KM!Najveći dužnik je firma “Željeznice FBiH”, čiji je dug 30. juna iznosio 192.375.884 KM,
rijaliti portali i tv... a i nOrod_BataZiv_0809 wrote: ↑10/08/2021 10:34Nije to slucajno. Klix mu redovno prenosi fb statuse, na N1 ga citiraju ko da je Njegos.