Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
maxell_sarajevo wrote: ↑08/08/2021 17:42
Koja je najsigurnija za oboljele od epilepsije?
Zna li neko imaju li oboljeli od epilepsije neke posebne nuspojave u kombinaciji sa antiepilepticima?
medo-medo wrote: ↑08/08/2021 18:40
Samo je pitanje vremena kada će od Delta soja početi umirati i ljudi koji su se vakcinisali i sa Pfizerom. Čisto pitanje vremena.
Nije bitno koja je vakcina.. sve one zasticuju... ali, ne i da se neko nece zaraziti Deltom. iako je vakcinisan... kao moj dr. i njegova zena. i imali su blage simptome.. 7 dana....u 50 in su....
No, opet preporucuju- nosenje maski...
maxell_sarajevo wrote: ↑08/08/2021 17:42
Koja je najsigurnija za oboljele od epilepsije?
Zna li neko imaju li oboljeli od epilepsije neke posebne nuspojave u kombinaciji sa antiepilepticima?
Jedno pitanje. Vakcinisao se u Srbiji. Dobio zeleni certifikat s kodom. Kad sam dosao nazad ovdje mi raja kaze da mi se prilikom putovanja nece priznati taj kod i certifikat ukoliko se s njim ne registrujem na stranici naseg zavoda gdje trebam dobiti naš kod.
Naravno pokusavam,ali sistem ne radi i ne moze povuci pdf potvrdu i sad ne mogu se registrovati na stranici naseg zavoda jer sistem ne radi
Da li je neko putovao sa potvrdom o vakcinaciji iz druge zemlje,moze li se s njom ?
Van Halen wrote: ↑09/08/2021 08:58
Jedno pitanje. Vakcinisao se u Srbiji. Dobio zeleni certifikat s kodom. Kad sam dosao nazad ovdje mi raja kaze da mi se prilikom putovanja nece priznati taj kod i certifikat ukoliko se s njim ne registrujem na stranici naseg zavoda gdje trebam dobiti naš kod.
Naravno pokusavam,ali sistem ne radi i ne moze povuci pdf potvrdu i sad ne mogu se registrovati na stranici naseg zavoda jer sistem ne radi
Da li je neko putovao sa potvrdom o vakcinaciji iz druge zemlje,moze li se s njom ?
Hvala
Nekad ne radi preko moba, pa to sve odradi preko kompa i upload taj certifikat
Što se tiče putovanja sve ok, ja sam putovao sa certifikatom iz Srbije regularno. Sada imam i ovaj naš pa priložim oba, neki combo
Hvala
Ma mozes putovati bez problema.
Raja nepismena.
Smisao registracije ovdje je samo da zdravstvo zna da si vakcinisan.
Hvala
Pa moze ti se jedino desiti suprotno, da ti se ne prizna vani nekakav kod i certifikat KS a ne drzave. Onaj zeleni certifikat iz srbije je priznat svuda i odlicno su ono napravili. Ono nasi sto su napravili bi me bilo stid na granici pokazati.
Mojoj kcerki su neki dan promptno poslali, vakcinisana u Hr, isto dobila samo kartoncic tamo, uploadovala ga u onu aplikaciju i vrlo brzo joj poslali certifikat.
Koliko sam shvatio ne salju na mail k'o iz Srbije nego ga valjda skidas na portalu.
Ti si zaposjeo temu. Isto si radio na btc temi victome, dok nisi dobio ban. Stvarno ne znam koji imaš problem i tražiš pažnju. Evo i ja ti je dajem kvotanjem.
Je li treba uvoditi cenzure i zabrane mišljenja? Ovo je demokratska država a ne komunističke vukojebine.
Samo da izrazim svoje grozomorno sprdanje sa ovom izjavom... Mi nismo nista, osim vukojebine, a "komunisticka" je za nas sada = NASA-in program slanja sonde na Pluton...