Hakiz wrote: ↑09/08/2021 09:47
foxlife wrote: ↑08/08/2021 23:42
pod uslovima koje si ti napisao a ne koje su oni napisali
a oni pruzaju uslugu
ja licno da sam na njihovom mjestu bih ukinuo analogiju po cijenu da svi odete kod konkurencije koja je goli k....
i kad poboljsam uslugu trcali biste nazad na telemah u to sam 100% siguran cak bi i nezadovoljni ostalih operatera dosli
osim ako nemaju kakvu obavezu da vas drze i sl
Samo što po mom prijedlogu Telemach neće ništa izgubiti. Samo će korisnici analogne biti digitalizovani. I time će osloboditi resurse. Da li je bolje držati analognu po nekoj cijeni ili je digitalizovati po istoj cijeni i tako osloboditi resurse koje analogna zauzima?
Drugo, Telemach već ima bolju uslugu od analogne, pa ljudi ne trče da je uzmu, ostaju pri analognoj. Samo zbog cijene. U stvari, dok sama TV i nije puno skuplja, kombinacija analogne i najjeftinijeg interneta je, kao što sam pisao, osjetno jeftinija od najjeftinije kombinacije digitalne i interneta. A u 21 vijeku, ipak, treba internet. I da bi siromašniji mogli imati internet, ostaju pri najjeftinijem, a on je moguć samo u kombinaciji sa analognom. Sa digitalnom je skuplji. Da je najjeftiniji internet u kombinaciji sa digitalnom po istoj cijeni kao najjeftiniji internet u kombinaciji sa digitalnom, svi bi se digitalizovali. Jedva bi dočekali.
Nema više svrhe o ovome pisati...
ne trcis ti koji ocigledno ne znas ili ne zelis da znas prednosti digitalne
izgovor ti je 10 maraka
ok tvoj izbor i tvoje pravo naravno al ne mozes pisati da je ispravno to
zasto ne urade to sto ti predlazes je zato sto oni taj paket koji ti predlazes nemaju i automatski nemaju uslove i odredbe za takve korisnike
jer ti sutra mozes traziti bilo sta i tuziti ih jer nemaju tih paketa kojim su pismeno pokrili sta kome kako itd
a razumijem ih i sto ne naprave takve pakete
uzimaju dok mogu tj dok su uslovno najbolji i pored toga sto im je ponuda takva
prvi put kad budu ugrozeni od bhtelekoma za internet kanale i ostalo a oko kanala vec raja vaga oni ce ukinuti analogiju da bi poboljsali usluge
povecanje interneta i uvodjenje novih kanala makar to bili tv ustipraca
u 21 vijeku treba mnogo sto sta al nema
ne mozes reci e ako sam na kablovskoj moraju mi dati internet
i auto je potreba pa ga nemaju svi
a ovi sto krpe ne odrzavaju te iste aute i imamo belaje
kod nas je problem sto se raja proteze vise nego im je jorgan dug pa cak i za banalne stvari tipa internet i sl