Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da li je večeras pun mjesec? Nikad više indijanaca na cesti nisam vidio, jutros onaj udes kod scc-a, večeras dva, jedan lančani kod Doma sindikata, drugi kod Holidaya čini mi se. Motoristi prednjače, večeras jedan vozi između mene i auta u traci pored linijom, a drugi me istovremeno pretiče s druge strane trake. Naravno tablice zakačene tako da ih radar ne može uhvatiti, to je najbitnije. Jedan mi na semaforu blica da mu se pomaknem da me zaobiđe
Sociolog wrote: ↑07/08/2021 22:04
Cuo sam da je samo 1 jedan.
Provjereno, neki Hip Hoper.
Dosao/li su s gornje strane od zeljeznicke pruge
Cunami Flo
Evo mu slike. Ako ga vidite ikad, opalite mu šamar. Tj ako on vas ne prebije, jer se bavi borilačkim vještinama. I ovaj lijevo od njega je grafiter, Nello ili tako nešto, debil sa Vratnika.
Last edited by thekupus on 07/08/2021 23:59, edited 1 time in total.
Ne kontam poruku i smisao ovih grafita, potpišeš svoj nik, nadimak, ime...nebitno ...ko cuko kad zapiša svoju teritoriju i ide dalje.
Ima onaj još jedan sa "T".
Cunami Flo
Evo mu slike. Ako ga vidite ikad, opalite mu šamar. Tj ako on vas ne prebije, jer se bavi borilačkim vještinama. I ovaj lijevo od njega je grafiter, Nello ili tako nešto, debil sa Vratnika.
Gradonacalnica bi ih trebala primiti u svom uredu.. i dogovoriti sljedece projekte - kontrolisane..
Ja lani vidio gomilu klinaca od oko 15 godina kako "ukrasavaju" trafo stanicu sa Rulof natpisom.
Ni jedan od njih nije bio stariji. ako je to Rulof onda je morao poceti sa 3 godine.
Cunami je mangas, momcina 1 kroz 1, tako da ne bih savjetovao da mu neko nesto prigovara. Ako ste gledali kako brazikske specijalisticke policijske snage ulaze u favele takva bi akcija trebala biti i u Cunamijevu mahalu. Jednostavno drzava je nemocna pred Cunamijem i njegovim pokretom. Mada ovi grafiti su okej nista strasno, Cunami je mangas i moze se ponasati puno bahatije nego sto se ponasa.
Dobro je da grad Sarajevo ima takvu ekipu mangasa , zlu ne trebalo
Iker C wrote: ↑08/08/2021 10:02
Cunami je mangas, momcina 1 kroz 1, tako da ne bih savjetovao da mu neko nesto prigovara. Ako ste gledali kako brazikske specijalisticke policijske snage ulaze u favele takva bi akcija trebala biti i u Cunamijevu mahalu. Jednostavno drzava je nemocna pred Cunamijem i njegovim pokretom. Mada ovi grafiti su okej nista strasno, Cunami je mangas i moze se ponasati puno bahatije nego sto se ponasa.
Dobro je da grad Sarajevo ima takvu ekipu mangasa , zlu ne trebalo
Neka je blago njemu i njegovim prijateljima samo nema pravo da se izivljava na tuđoj imovini i treba da snosi odgovornost za svoje postupke ako stoji iza tog potpisa.Kuci sine pa spricaj zidove a tuđe bez dozvole dirat ne smijes.