Nešto mislim da je nemoguće da ni jedan radnik opštine, pa i sam načelnik, dugo, možda i godinama, nisu prošli tim putem.foxlife wrote: ↑07/08/2021 17:14moze se reci da spada samo je pitanji zna li se za toHakiz wrote: ↑07/08/2021 17:10
Kada se od Skenderije krene prema SCC, prođe Ministry od Ćeif, naiđe se na zid uz koji su kontejneri. Iz tog zida viri 15-20 cm šipka od armature, oko 1 cm debela, možda i deblja. U nivou stomaka čovjreka prosječne visine. Ne znam koliko je tu tako izložena, vjerovatno godinama. Neko ako se oklizne i padne na tu armaturu, zvaće mu se na halal.
Eto, kao neko čita iz Centra, ne mora načelnik, ali ako i on čita, da im ne bude zametile da spriječe nečiju ozbiljnu povredu ili smrt. Jedan radnik sa ugaonom brusilicom za nekoliko sekundi bi riješio stvar. Samo neko iz opštine da se sjeti da tom radniku da nalog.
Spada li ovo pod "raditi svoj posao"?
evo da ti nisi napisao ja ne bih nikad znao za to prvo sto ne prolazim bas tim putem skoro nikad a i kad prodjem to je autom pa ne primjetim to
drugo da li je iko poslao zahtjev da se to rijesi primjedbu zalbu obavijest bilo sta?
Nije meni problem, ja ću takve stvari pronaaziti i obavještavati ih. Daju mi, fino, radno mjesto, da mi posao bude da obilazim opštinu i obavještavam o takvim stvarima, sigurno će znati. Nema džaba. Ja znam, svi koje poznajem znaju jer sam ih upozorio, evo sada i ti znaš,ostali neka se obrate opštini i načelniku ako im se neko drag na tu šipku nabode. Oni primaju platu da rješavaju stvari u opštini, ne ja.