Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
''Predlagale su za istjerivača nekog mljetskog pustinjaka i svrzimantiju, pa jednog sinjskog fratra, i još jednog koji je dvadeset godina robijao u Zenici jer je na daljinu istjerivao vraga iz Borisa Kidriča, što je rezultiralo naprasnom Kidričevom smrću, pa su komunisti, tvrdila je najstarija među babama ne prestajući heklati, zbog te vudu čarolije osudile istjerivača,inače dominikanca , bijelog fratra.
A možda bi valjalo pozvati onog trebinjskog hodžu, bez obzira na razliku u vjeri i sve opasnosti koje iz toga proizlaze, jer je on po Istočnoj Hercegovini i Podrinju s opsjednute djece skinuo više uroka nego svi katolički popovi zajedno.''
Vrijedi li kupovati "Kad sam bio hodza" knjigu? Ako je ko citao da podijeli utiske...
Trenutno citam Tragedija genija - Vladimir Stanojevic
Rijec je o dusevnim poremecajima znamenitih ljudi; od Mikelandjela, preko Mocarta, do Šekspira, Njutna i jos 58 genija.
Ima u Buybooku. Nastavak je dostupan direktno od autora preko njegovog website-a Impruva.
Može li link tog njegovog website-a? Knjiga mi je već kupljena danas i biće mi isporučena ovih dana. Sada me interesuje kako doći do nastavka?
Ovo mi je skroz glupo btw.
Ima u Buybooku. Nastavak je dostupan direktno od autora preko njegovog website-a Impruva.
Može li link tog njegovog website-a? Knjiga mi je već kupljena danas i biće mi isporučena ovih dana. Sada me interesuje kako doći do nastavka?
Ovo mi je skroz glupo btw.
Glupo je i meni. Volim kupiti knjigu u knjižari jer joj je tamo mjesto, a ne slati autoru email na neku divlju Gmail adresu da bih kupio knjigu. Ili se naći s autorom da mi donese knjigu.
Ali eto, valjda se čovjek odlučio na to jer u ovoj državi očito ne možeš napisati najčitaniji roman i živjeti od toga ako ne preskočiš izdavača posve.
U fazi sam kontanja sta cu nosit za citanje na plazi izuzev Mister Noa i Dylana Doga
Zoya wrote: ↑03/08/2021 13:53
E čuj može isporučiti lično ako si u sarajevskom kantonu
Prođe me volja sad. Bezveze komplikuje. Isto da sir naručujem, ili kajmak, ili med.
Prođe me volja sad. Bezveze komplikuje. Isto da sir naručujem, ili kajmak, ili med.
Hajd šta fali. Gdje još na svijetu kupiš knjigu, a autor ti je donese lično? Ima nešto u tome.
U fazi sam kontanja sta cu nosit za citanje na plazi izuzev Mister Noa i Dylana Doga
Mozda ti je vidio sliku na viberu
Nije baš za plaže, jarane. Osim neobičnog stila ima i otkinutih dijelova tijela. Al' pročitaj.
Hajd šta fali. Gdje još na svijetu kupiš knjigu, a autor ti je donese lično? Ima nešto u tome.