Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jel se stvarno mora crtat ...arene su kanali republike srbije ...i sutra ti Vucic pukne cijenu bh telecomu za otkup tog kanala koji ovi nisu u stanju ispostovati ....kao sto su uradili telemachu ... lagano je kontas ..
Da ja tebi nacrtam, koji kurac Bosna i Hercegovina zavisi od nekakvih kanala republike Srbije? Jel' ima neko u ovoj državi da npr. ode kod Engleza i kupi tu ligu za teritorij naše države? Jebe li Vučić ovako Hrvate, Slovence, Mađare?
zato sto smo glupi
bh telecom da nije stranacka muzara godinama mozda bi danas otisao kod engleza pa kupovao prava
mozda bi juce kupio nekog operatera u srbiji ili u hrvatskoj pa imao svoju mrezu tamo pa bi bh telecom kupovao prava prenosa engleske lige u srbiji i hrvatskoj ako da vise para
A kakva autorska prava arena kao kanal otkupljuje u BIH osim nase premier lige
AS je otkupila pravo prenosa engleske Premier League za citavu bivsu Jugoslaviju. Isto kao sto je Sky Deutschland otkupio za DACH regiju, a ne samo Njemacku.
upravo da ovdje postoji sky
umjesto as to bi mozda bio sky koji ima prava prenosa
AS je otkupila pravo prenosa engleske Premier League za citavu bivsu Jugoslaviju. Isto kao sto je Sky Deutschland otkupio za DACH regiju, a ne samo Njemacku.
Ali samo ako bi oni platili i za bh. trziste. Npr. HRT otkupi pravo prenosa Lige prvaka, ali operateri moraju da zatamne HRT jer oni nemaju pravo da prenose u BIH iako je kanal kao kanal dostupan.
Pa ne znam... Kako neko otkupi prava za čitavo njemačko govorno područje? A BH Telecom nikada neće moći otkupiti za exYU regiju. Isto tako zbog politike Telecom Srbije se nikada neće ponašati kao United Grupa.
UG se ponaša kabadahijski, tako su i upali na tržište, sve živo ucjenjivali i sada su dobili po dupetu. Kako i treba.
Jel se stvarno mora crtat ...arene su kanali republike srbije ...i sutra ti Vucic pukne cijenu bh telecomu za otkup tog kanala koji ovi nisu u stanju ispostovati ....kao sto su uradili telemachu ... lagano je kontas ..
Da ja tebi nacrtam, koji kurac Bosna i Hercegovina zavisi od nekakvih kanala republike Srbije? Jel' ima neko u ovoj državi da npr. ode kod Engleza i kupi tu ligu za teritorij naše države? Jebe li Vučić ovako Hrvate, Slovence, Mađare?
Trappist wrote: ↑23/07/2021 11:24
Meni nije jasno sto ste vi toliko ogorceni i kivni na telemach? Nije telemach kriv sto je nas uhljebski bhtelecom propao, pa na malti ne mogu ljudima pustiti brzinu vecu od 20 dok telemach pusta 400. Ovo sad je klasicna vuciceva taktika da sjebe united grupu jer su protiv njega, i on to ne krije. Vjerujem da je tacno da je telecom srbije ovoliko vise platio prava na spansku i englesku ligu, i ne bi me cudilo da to ode do europskog suda i da se presudi u korist united grupe jer imaju para za dobre advokate. A vi cete ovdje opet pisati sve je to sponzorisano
Bukvalno navijate u korist toga da ne postoji konkurencija
nije meni kriv BHTelcom što Telemach mene kao korisnika prevario pa onda da bi ispravili svoju grešku nazovu i lafo nude pogodnosti ali sa uslovom da me vežu još 24 mjeseca. To nema obraza ni malo i zato će ostati bez korisnika a ne zbog kanala.
Prvo, niko tebe direktno nije zajebao, nego je neko zajebao united group i onda su korisnici ispastali. Oni su onda radili sta su mogli ponuditi korisnicima a ko god je htio mogao je raskinuti ugovor tada. Ko god tad nije raskinuo ugovor nema sta srati protiv telemacha, svojom voljom si ostao njihov korisnik.
Ali samo ako bi oni platili i za bh. trziste. Npr. HRT otkupi pravo prenosa Lige prvaka, ali operateri moraju da zatamne HRT jer oni nemaju pravo da prenose u BIH iako je kanal kao kanal dostupan.
ma dobro da ne idemo u detalje samo sam se dotakao sustine da onaj ko ima interesa kupuje prava
i kad sam rekao umjesto as mislio sam da bi uzeli prava za bivsu jugu kao sto su ovi uzeli
sabanss wrote: ↑23/07/2021 11:53
Pa ne znam... Kako neko otkupi prava za čitavo njemačko govorno područje? A BH Telecom nikada neće moći otkupiti za exYU regiju. Isto tako zbog politike Telecom Srbije se nikada neće ponašati kao United Grupa.
UG se ponaša kabadahijski, tako su i upali na tržište, sve živo ucjenjivali i sada su dobili po dupetu. Kako i treba.
Pa oni se ponasju i gore od United Grupe ...do sad nije bilo monopola ...jedni su prenosili Englesku , Spaniju Nba i Formulu ...drugi Ligu prvaka , Italiju , Francusku , rukomet ... a sad se stvara monopol da arena sport uzima i spaniju i englesku i Nba i formulu
Last edited by jelleMania on 23/07/2021 11:57, edited 1 time in total.
Trappist wrote: ↑23/07/2021 11:54
Prvo, niko tebe direktno nije zajebao, nego je neko zajebao united group i onda su korisnici ispastali. Oni su onda radili sta su mogli ponuditi korisnicima a ko god je htio mogao je raskinuti ugovor tada. Ko god tad nije raskinuo ugovor nema sta srati protiv telemacha, svojom voljom si ostao njihov korisnik.
Opet je u pozadini SK i ko je prvi počeo. A neće na ovome stati... Mogla bi UG izgubiti licence i za programe vlastite produkcije.
ni jedni ni drugi nisu cvjecke da se ne lazemo
juce su ug bili kabadahije sutra ce biti telekom srbije i tako u krug dok ne dodje treci kabadahija u tu poziciju
Pa oni se ponasu i gore od United Grupe ...do sad nije bilo monopola ...jedni su prenosili Englesku , Spaniju Nba i Formulu ...drugi Ligu prvaka , Italiju , Francusku , rukomet ... a sad se stvara monopol da arena sport uzima i spaniju i englesku i Nba i formulu
To se tek treba vidjeti. Do sada su svi dobili Arene. Šta budućnost nosi... Može biti u najgorem slučaju isto Nismo imali sport, nećemo ga imati ni dalje
realno i i jesu zasluzili sve ovo . Dizali su cijene stalno , mislili su da su jedini na trzistu i evo u 2 godine im se sve okrenu. Ovo jest sve politicki ali mi je u jednu ruku i drago sto im se ovo desilo. mislim da ce se za koju godinu i ugasiti jer bez sporta to je veliki minus
madesa wrote: ↑23/07/2021 11:58
realno i i jesu zasluzili sve ovo . Dizali su cijene stalno , mislili su da su jedini na trzistu i evo u 2 godine im se sve okrenu. Ovo jest sve politicki ali mi je u jednu ruku i drago sto im se ovo desilo. mislim da ce se za koju godinu i ugasiti jer bez sporta to je veliki minus
Problem je sto sutra mogu i bh telecomu isto uraditi...i da Srbija uvede ovde svog operatera koji ce imati sav sport ...bubam totalu dadne ...i onda preuzimaju i ovde monopol
Trappist wrote: ↑23/07/2021 11:54
Nisi mogao raskinuti ugovor, to nije istina. Meni su prijetili i obavjestenjem RAK-a u kojem se kaze da je sve uradjeno po
propisima Agencije i da cu snositi posljedice ako jednostrano raskinem Ugovor.
A je li neko zajebo UG, ja sam samo htio da se ispostuje ono sto je potpisano u Ugovoru.
Last edited by jazzer on 23/07/2021 12:02, edited 1 time in total.
pa najgore je to sto se ovdje ljudi raduju sto ovi propadaju a ovi isto rade
ovi nisu dali sportklubove telecomu ili kome vec a ovi ne daju arene sada telemahu i bukvalno ista stvar se desava
madesa wrote: ↑23/07/2021 11:58
Problem je sto sutra mogu i bh telecomu isto uraditi...i da Srbija uvede ovde svog operatera koji ce imati sav sport ...bubam totalu dadne ...i onda preuzimaju i ovde monopol
nek uvede sta cu nam ja kad smo smo najnesposobniji narod na svijetu kad nam jedan Vucic diktira sta cemo gledati i gdje
nek uvede sta cu nam ja kad smo smo najnesposobniji narod na svijetu kad nam jedan Vucic diktira sta cemo gledati i gdje
Ma nek uvede ..al et ruzno je kad nemas opciju B .. do sad si imao koliko toliko ...ne svidja mi se na telemachu ode na telecom ili obrnuto ...jbno je kad imas monopol i samo jednu opciju ...onda si primoran na nju i kako ti oni kroje cijene
Ma nek uvede ..al et ruzno je kad nemas opciju B .. do sad si imao koliko toliko ...ne svidja mi se na telemachu ode na telecom ili obrnuto ...jbno je kad imas monopol i samo jednu opciju ...onda si primoran na nju i kako ti oni kroje cijene
ja hocu fudbal da gledam ovi nemaju idem kod drugih. Tako je sve u zivotu za sve.Korisnik sam njihovih usluga jos od Eloba znaci nekih 15 tak godina . Dodje racun 31 ja vec prvog platim. sad kad sam trazio neku kompenzaciju za arene nisu mi nista dali. Drago mi je sto im se ovo desava i da bog da propali. Jos malo istek ugovora i
Joj dileja na ovoj temi boze sačuvaj. čuj što je vučko kupio EPL a ne bake, pa jeste li vi normalni s takvim pitanjima? Mi nekcie ne mozemo kupiti, a da kupimo prava neke lige.
I sto je najgore od svega, prstom se upire u nekoga drugog, a ne u samog sebe (nas)
Last edited by un1ted on 23/07/2021 12:11, edited 1 time in total.
ja hocu fudbal da gledam ovi nemaju idem kod drugih. Tako je sve u zivotu za sve.Korisnik sam njihovih usluga jos od Eloba znaci nekih 15 tak godina . Dodje racun 31 ja vec prvog platim. sad kad sam trazio neku kompenzaciju za arene nisu mi nista dali. Drago mi je sto im se ovo desava i da bog da propali. Jos malo istek ugovora i
Pa oni se ponasju i gore od United Grupe ...do sad nije bilo monopola ...jedni su prenosili Englesku , Spaniju Nba i Formulu ...drugi Ligu prvaka , Italiju , Francusku , rukomet ... a sad se stvara monopol da arena sport uzima i spaniju i englesku i Nba i formulu
Kako nije bilo monopola ? Jel se stvarno pravis lud ?!
Nova BH ? Nova Sport ? Sport Klub HD kanali ?
Ko je imao ove kanale osim telemacha ? Za razliku od Arena Sport koje je svako mogao da ima, ovi iz telemacha nikome nisu dozvolili te kanale dok ih nisu preko suda natjerali. I opet radili malverizacije gdje su sadrzaj prebacivali sa jednih kanala na druge koje imajh samo oni. Cisti monopol