koji si sada ti? nije ni tebi cacevina, a meni bi da govoris sta da radim, jel tako? niko ne brani iznosenje misljenja, tako da ne pricaj nebuloze. pogledaj malo kako je sve teklo, a ne uleci kao padobranac i onda ti bude jasno. ako i tada ne bude onda pitaj. ja sam uvijek tu da razjasnim ako je sta u onome sto sam napisao nejasno.
Teorije zavjera, bre.... pa opletite
-
belfy
#9401 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
- spinel_
#9402 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
A gdje to on krsi pravila da ga prijavljujes?
Na temi je predvidjenoj gdje mozes bilo sta napisati.
Onaj koga ne zanima nece je naravno ni posjecivati.
I mediji vas mjesecima lazu i stvaraju paniku pa vidim da vam to odgovara jer po vama sve sto oni napisu je istina. Jos imamo one fuck jebivjetre koji bi da odlucuju sta je istina a sta laz. E nece moci.
I mediji vas mjesecima lazu i stvaraju paniku pa vidim da vam to odgovara jer po vama sve sto oni napisu je istina. Jos imamo one fuck jebivjetre koji bi da odlucuju sta je istina a sta laz. E nece moci.
- Tesla Edison
#9403 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
@direktor1 nam opet malo nervozan 
-
deny_s
#9404 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Preskoči me,kao da nisam ništa napisao,nemam ti ja živaca za takve kao što si ti..belfy wrote: ↑21/07/2021 19:29koji si sada ti? nije ni tebi cacevina, a meni bi da govoris sta da radim, jel tako? niko ne brani iznosenje misljenja, tako da ne pricaj nebuloze. pogledaj malo kako je sve teklo, a ne uleci kao padobranac i onda ti bude jasno. ako i tada ne bude onda pitaj. ja sam uvijek tu da razjasnim ako je sta u onome sto sam napisao nejasno.![]()
Nisam baš padobranac,ponekad pogledam šta se piše,da li je tema prošla onaj nivo" da li je mlijeko bijelo ili crno"..
I svaki put skontam i razočaram se da je na tom istom nivou.
ja bih rekao da je na tom istom nivou ponajviše zbog takvih kao ti..
Ako bi već birao stranu,izabrao bih onu koja ne želi da se cijepi jer je ponudila više,po meni,konkretnijih stvari od onih koji su za cijepljenje.
argumenti kojima se služe ovi drugi su,ta ti znaš,hamo,vidi mu glove,ide prijava,vakcina je dobra,ja se cijepio,nije mi bilo ništa,itd itd.
Ko tebi daje pravo da nazivaš druge ljude lažovima,optužuješ ih da šire dezinformacije kad i sam nemaš pojma šta je istina,šta dezinformacija..
Iritantan si sa tim glupim prijetnjama o nekakvim prijavama,smanji malo doživljaj
-
deny_s
#9405 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
spinel_ wrote: ↑21/07/2021 19:36 A gdje to on krsi pravila da ga prijavljujes?
- ultima_palabra
#9406 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ja sugava vakta, postao problem reci glupanu da je glup.
-
belfy
#9407 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
ako ti vec citanje ide tako dobro, onda pogledaj ono sto je on postavio i na sta sam mu ja odgovorio, sto je ocigledno da nisi uradio. ali evo, dat cu ti primjer kao sto sam i njemu nakon prvog puta kada pise jedno, a postavio video o necemu sasvim drugom:deny_s wrote: ↑21/07/2021 19:52Preskoči me,kao da nisam ništa napisao,nemam ti ja živaca za takve kao što si ti..belfy wrote: ↑21/07/2021 19:29
koji si sada ti? nije ni tebi cacevina, a meni bi da govoris sta da radim, jel tako? niko ne brani iznosenje misljenja, tako da ne pricaj nebuloze. pogledaj malo kako je sve teklo, a ne uleci kao padobranac i onda ti bude jasno. ako i tada ne bude onda pitaj. ja sam uvijek tu da razjasnim ako je sta u onome sto sam napisao nejasno.![]()
Nisam baš padobranac,ponekad pogledam šta se piše,da li je tema prošla onaj nivo" da li je mlijeko bijelo ili crno"..
I svaki put skontam i razočaram se da je na tom istom nivou.
ja bih rekao da je na tom istom nivou ponajviše zbog takvih kao ti..
Ako bi već birao stranu,izabrao bih onu koja ne želi da se cijepi jer je ponudila više,po meni,konkretnijih stvari od onih koji su za cijepljenje.
argumenti kojima se služe ovi drugi su,ta ti znaš,hamo,vidi mu glove,ide prijava,vakcina je dobra,ja se cijepio,nije mi bilo ništa,itd itd.
Ko tebi daje pravo da nazivaš druge ljude lažovima,optužuješ ih da šire dezinformacije kad i sam nemaš pojma šta je istina,šta dezinformacija..
Iritantan si sa tim glupim prijetnjama o nekakvim prijavama,smanji malo doživljaj
i nemam ja sta tebe preskakati. ti si odgovorio na moj post. jedino sam ja tebi mogao reci da me preskocis sa tim glupostima. i koji si klinac odgovarao na moj post ako nemas zivaca da cujes i odgovor? jarane, jesi ti svjestan da si to sve sam napravio i sam sebi kriv?belfy wrote: ↑18/07/2021 05:27 svjestan covjek ne bi pricao o jednom, a postavljao videe o necemu drugom jer to ne vodi nicemu.
zamisli da ja kazem kako si ti prosvijetljeni najpametniji covjek na planeti i video koji to potvrdjuje bude ovaj:
nakon ovoga treba sacekati da factcheckeri provjere, jel tako?
citaj, biraj strane, vakcini si se ili ne... radi sta zelis, ali ako mi odgovaras direktno gdje me prozivas onda i odgovor primi k'o covjek, a ne plakati sto si isti dobio. sad budi karakteran i preskoci odgovaranje da se dalje ne zivciras, jer time samo sebi skodis...
-
deny_s
#9408 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Nije nikakav problem,evo ja ću reći,glupane,glup si
- spinel_
#9409 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Vrijeme ce pokazati cemu sve ovo vodi s prisilom i ko je na kraju krajeva (bio i ostao) glup.
-
belfy
#9410 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
gdje sam ja rekao da on krsi pravila? ja sam samo rekao da cu ga prijaviti. nije na meni da mu sudim. ima ko ce da odluci o tome.spinel_ wrote: ↑21/07/2021 19:36 A gdje to on krsi pravila da ga prijavljujes?
i, ovo nije tema gdje mozes bilo sta napisati. taj dio se nalazi na podforumu "Bez cenzure". valjda si to do sada mogao skontati...
- cvrčak_na_hedonizmu
#9411 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Druze,
citas li ti sta lik objavljuje. Korona ne postoji, prskaju nas grafenom iz zraka i ventilacionih odvoda javnih ustanova, postoji veza sa 5G-om i EM zracenjem, a nikotin i alkohol pomazu.
Naravno, ovakva prica potpuno ukida realne zamjerke na kompletno desavanje oko nas. Zamjerke koje se mogu dokazati i argumentovati tipa sta kaze K. Mullis o svrsi i mogucnoscu manipulacije PCR testom, kratkim vremenskim rokom za izradu vakcina, sta se desava u organizmu nakon dvije, pet ili deset godina, gurannu samo jedne strane price i jednog moguceg rjesenja itd.
Da sam neodlucan oko vakcinacije nakon sto ovo procitam uzeo bih jedno pet vakcina, za svaki slucaj. Cirkus, realno.
- ultima_palabra
#9412 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
- spinel_
#9413 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Pa zbog cega ga prijavljujes ako ne krsi pravila?belfy wrote: ↑21/07/2021 20:07gdje sam ja rekao da on krsi pravila? ja sam samo rekao da cu ga prijaviti. nije na meni da mu sudim. ima ko ce da odluci o tome.spinel_ wrote: ↑21/07/2021 19:36 A gdje to on krsi pravila da ga prijavljujes?
i, ovo nije tema gdje mozes bilo sta napisati. taj dio se nalazi na podforumu "Bez cenzure". valjda si to do sada mogao skontati...
Jel te vrijedja? - ne vrijedja.
Prema tome ne vidim svrhu da ga prijavljujes sto NEKO DRUGI govori a on samo to prenosi. I sta fali ako na ovoj temi to sve imamo? Nije isao na druge teme i druge informisao ili dezinformisao.
A kad sam rekao da mozes bilo sta napisati mislim sam u kontekstu ovoga svega sto nas je zadesilo. Naravno da na ovoj temi neces postavljati sta prenose svjetske agencije jer nas one svakako dave duze od godinu s ovim.
Kad je vec sve cenzurisano ne dopusti da to bude i ova tema. A svako ce za sebe procijeniti u sta ce vjerovati i koliko je sta istina ili laz.
- spinel_
#9414 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Jesam, pratim temu vec duze vremena. I nisam rekao da vjerujem u to sto pise, stavise i meni je to glupost narocito oko grafena i 99%. Ali opet ponavljam nije to on sam od sebe izmislio vec je prenio vijest s nekih stranica. Na svakome je da kad udje na ovu temu procijeni sta je glupost a sta ne. Onoga koga ne zanima i misli da je sve sto mainstream objavi istina nece ni ulaziti ovdje.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑21/07/2021 20:08Druze,
citas li ti sta lik objavljuje. Korona ne postoji, prskaju nas grafenom iz zraka i ventilacionih odvoda javnih ustanova, postoji veza sa 5G-om i EM zracenjem, a nikotin i alkohol pomazu.
Naravno, ovakva prica potpuno ukida realne zamjerke na kompletno desavanje oko nas. Zamjerke koje se mogu dokazati i argumentovati tipa sta kaze K. Mullis o svrsi i mogucnoscu manipulacije PCR testom, kratkim vremenskim rokom za izradu vakcina, sta se desava u organizmu nakon dvije, pet ili deset godina, gurannu samo jedne strane price i jednog moguceg rjesenja itd.
Da sam neodlucan oko vakcinacije nakon sto ovo procitam uzeo bih jedno pet vakcina, za svaki slucaj. Cirkus, realno.
- muhafuca
#9415 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
ovo da nije zalosno, smjesno bi bilo.jeza u ledja wrote: ↑21/07/2021 15:13Bas kao bot. Ustane se ujutro sto neko napisa ranije i stanca botovske postove par puta dnevno. Sa sve linkovima i slicno. Nadam se da ih i negdje drugo postavlja ili ima neki blog, nesto, jer ovo jeGandalfSivi wrote: ↑21/07/2021 15:10 Kod onih par drugih se mogla barem kakva ideologija (koliko god sjebana) prepoznati u pozadini, ovaj samo kao bot iste gluposti valja...![]()
jez kao da o sebi prica
- cvrčak_na_hedonizmu
#9416 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Samo kazem da onakvo nebulozno pisanje zapravo nabacuje na volej ekipi koja na spomen vakcina odmah vadi cipove, 5G ili nesto slicno iz steka. Sada ce biti grafen, alkohol ili nikotin. Cirkus. Al haj, stash.spinel_ wrote: ↑21/07/2021 20:22Jesam, pratim temu vec duze vremena. I nisam rekao da vjerujem u to sto pise, stavise i meni je to glupost narocito oko grafena i 99%. Ali opet ponavljam nije to on sam od sebe izmislio vec je prenio vijest s nekih stranica. Na svakome je da kad udje na ovu temu procijeni sta je glupost a sta ne. Onoga koga ne zanima i misli da je sve sto mainstream objavi istina nece ni ulaziti ovdje.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑21/07/2021 20:08
Druze,
-
deny_s
#9417 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ima ovdje nebuloza ali grafen i prskanje nečim ne bih svrstao u tu kategoriju,npr.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑21/07/2021 20:40Samo kazem da onakvo nebulozno pisanje zapravo nabacuje na volej ekipi koja na spomen vakcina odmah vadi cipove, 5G ili nesto slicno iz steka. Sada ce biti grafen, alkohol ili nikotin. Cirkus. Al haj, stash.spinel_ wrote: ↑21/07/2021 20:22
Jesam, pratim temu vec duze vremena. I nisam rekao da vjerujem u to sto pise, stavise i meni je to glupost narocito oko grafena i 99%. Ali opet ponavljam nije to on sam od sebe izmislio vec je prenio vijest s nekih stranica. Na svakome je da kad udje na ovu temu procijeni sta je glupost a sta ne. Onoga koga ne zanima i misli da je sve sto mainstream objavi istina nece ni ulaziti ovdje.
osoba koja svoj čitav život nije imala npr.gripu dobija kovid ubrzo nakon cijepljenja
osoba koja živi negdje"bogu iza nogu" i nema kontakta ni sa kim dobije kovid
Objasni mi zašto je prva osoba uopšte dobila kovid ako to nema veze sa nečim šta se nalazi u bocki i kako se druga osoba mogla zaraziti kada
znamo kako se kovid prenosi..
Šta je to nešto što je dovelo do toga a slučajnost sigurno nije..
Kad smo već kod nebuloza,ja se valjam od smijeha na slijedeću..možete dobiti kovid i nakon što se vakcinišete,vakcina vas štiti samo od teže kliničke slike iliti da ne završite,ne dao bog,na fikrinim respiratorima i preselite
- jeza u ledja
#9418 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Jesam li ti rekao da mi se svidja tvoj avatar? Jako je lijep!muhafuca wrote: ↑21/07/2021 20:27ovo da nije zalosno, smjesno bi bilo.jeza u ledja wrote: ↑21/07/2021 15:13
Bas kao bot. Ustane se ujutro sto neko napisa ranije i stanca botovske postove par puta dnevno. Sa sve linkovima i slicno. Nadam se da ih i negdje drugo postavlja ili ima neki blog, nesto, jer ovo je![]()
jez kao da o sebi prica![]()
- jeza u ledja
#9419 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Evo ga jos jedan teoreticar. De nam malo pocni o 5G, grafenu i lijecenju nikotinom.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑21/07/2021 20:08 Zamjerke koje se mogu dokazati i argumentovati tipa sta kaze K. Mullis o svrsi i mogucnoscu manipulacije PCR testom, kratkim vremenskim rokom za izradu vakcina, sta se desava u organizmu nakon dvije, pet ili deset godina, gurannu samo jedne strane price i jednog moguceg rjesenja itd.
- spinel_
#9420 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Zasto covjeka diskreditujes kad je sam rekao da ne vjeruje u to ali da ima sumnju u vakcine. Reci nam jesi li ti to bio u buducnosti neke 2027 pa znas da je sve ok?jeza u ledja wrote: ↑21/07/2021 21:15Evo ga jos jedan teoreticar. De nam malo pocni o 5G, grafenu i lijecenju nikotinom.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑21/07/2021 20:08 Zamjerke koje se mogu dokazati i argumentovati tipa sta kaze K. Mullis o svrsi i mogucnoscu manipulacije PCR testom, kratkim vremenskim rokom za izradu vakcina, sta se desava u organizmu nakon dvije, pet ili deset godina, gurannu samo jedne strane price i jednog moguceg rjesenja itd.![]()
- jeza u ledja
#9421 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
spinel_ wrote: ↑21/07/2021 21:16Zasto covjeka diskreditujes kad je sam rekao da ne vjeruje u to ali da ima sumnju u vakcine. Reci nam jesi li ti to bio u buducnosti neke 2027 pa znas da je sve ok?jeza u ledja wrote: ↑21/07/2021 21:15
Evo ga jos jedan teoreticar. De nam malo pocni o 5G, grafenu i lijecenju nikotinom.![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#9422 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Trajni.vet wrote: ↑21/07/2021 04:16Vjerovatno, od posljedica trovanja grafen-oksidom koji je toksičan sam po sebi a uz to je i supervodič a takođe, ima i magnetna svojstva a koji je prisutan ne samo u vakcinama, nego i u zraku i drugdje (vjerovatno nas i zaprašuju njime iz vazduha ili preko ventilacionih sistema u nekim javnim ustanovama?! – LINK). Kad se udahne u obliku aerosola ili zajedno s prašinom, može da uzrokuje upalu sluznica respiratornog trakta a takođe i promjene čula ukusa i mirisa. Ukratko rečeno, simptomi trovanja grafen oksidom se podudaraju sa simptomima “kovida”. Kad se ubrizga u čovjeka injekcijom (“vakcinom”), postaje interfejs koji može da reaguje s vanjskim EM frekvencijama što se kod mnogih manifestuje kao - "kovid". S obzirom na to da grafen oksid ima određeni apsorpcioni spektar EM frekvencija koje se nekim "slučajem" takođe nalaze i u sklopu pojasa frekvencija 5G mreže ("kovid" i 5G mreža idu zajedno, ruku pod ruku), sve zavisi od toga kad, gdje i koliko dugo će patokratija, na pojedinim područjima, izložiti ljude tim frekvencijama koje su specifične za aktiviranje tog materijala, preko 5G mreže – LINK. Ujedno, tako i režiraju “korona-verzije” i “talase”. Nadalje, postoje i neke indikacije da uz pomoć specifičnih frekvencija, mogu regulisati i čovjekovo raspoloženje, misaone procese, ponašanje itd., odnosno, pretvoriti ga u neku vrstu - daljinski kontrolisanog zombija. – LINK.Kaligrafija wrote: ↑21/07/2021 03:12 Dobro, ako nema korone, reci nam od cega smo bili bolesni, od cega su nam umirali bliski i dragi ljudi!? Reci mi od cega ja disem na skrge posto sam prebolio covid, zasto su mi preko pola godine sjebani miris i ukus, zasto mi omiljena hrana smrdi, zasto mi cvijece smrdi itd. Nisam primio nikakvu vakcinu...evo daj mi objasnjene, od cega smo bolesni, ako virusa nema!?
Što se mogućnosti dekontaminacije tiče, na osnovu informacija koje su dostupne u pisanim i video materijalima – OVDJE, za sada, se ispostavilo da kod razgrađivanja grafen oksida u organizmu, od pomoći mogu biti:
1. N-acetil-cistein (NAC - kao prekursor glutationa) + cink
2. Nikotin (duvan, cigarete ili žvakače gume s nikotinom, namijenjene za odvikavanje od pušenja.)
3. Etanol (alkoholna pića)
Navodno, moguće je i donekle “blokirati” EM talase tj. zaštiti se od njihovog negativnog dejstva uz pomoć tzv. “orgonskih uređaja” o kojima se može naći dosta informacija na internetu (pretraživač: “orgonite EM protection” ili "orgonski uređaji").
..
Trolanje, sirenje lazi...
https://raskrinkavanje.ba/analiza/vakci ... enov-oksid
- GAU8
#9423 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Bloo wrote: ↑21/07/2021 21:18Trajni.vet wrote: ↑21/07/2021 04:16
Vjerovatno, od posljedica trovanja grafen-oksidom koji je toksičan sam po sebi a uz to je i supervodič a takođe, ima i magnetna svojstva a koji je prisutan ne samo u vakcinama, nego i u zraku i drugdje (vjerovatno nas i zaprašuju njime iz vazduha ili preko ventilacionih sistema u nekim javnim ustanovama?! – LINK). Kad se udahne u obliku aerosola ili zajedno s prašinom, može da uzrokuje upalu sluznica respiratornog trakta a takođe i promjene čula ukusa i mirisa. Ukratko rečeno, simptomi trovanja grafen oksidom se podudaraju sa simptomima “kovida”. Kad se ubrizga u čovjeka injekcijom (“vakcinom”), postaje interfejs koji može da reaguje s vanjskim EM frekvencijama što se kod mnogih manifestuje kao - "kovid". S obzirom na to da grafen oksid ima određeni apsorpcioni spektar EM frekvencija koje se nekim "slučajem" takođe nalaze i u sklopu pojasa frekvencija 5G mreže ("kovid" i 5G mreža idu zajedno, ruku pod ruku), sve zavisi od toga kad, gdje i koliko dugo će patokratija, na pojedinim područjima, izložiti ljude tim frekvencijama koje su specifične za aktiviranje tog materijala, preko 5G mreže – LINK. Ujedno, tako i režiraju “korona-verzije” i “talase”. Nadalje, postoje i neke indikacije da uz pomoć specifičnih frekvencija, mogu regulisati i čovjekovo raspoloženje, misaone procese, ponašanje itd., odnosno, pretvoriti ga u neku vrstu - daljinski kontrolisanog zombija. – LINK.
Što se mogućnosti dekontaminacije tiče, na osnovu informacija koje su dostupne u pisanim i video materijalima – OVDJE, za sada, se ispostavilo da kod razgrađivanja grafen oksida u organizmu, od pomoći mogu biti:
1. N-acetil-cistein (NAC - kao prekursor glutationa) + cink
2. Nikotin (duvan, cigarete ili žvakače gume s nikotinom, namijenjene za odvikavanje od pušenja.)
3. Etanol (alkoholna pića)
Navodno, moguće je i donekle “blokirati” EM talase tj. zaštiti se od njihovog negativnog dejstva uz pomoć tzv. “orgonskih uređaja” o kojima se može naći dosta informacija na internetu (pretraživač: “orgonite EM protection” ili "orgonski uređaji").
..
Trolanje, sirenje lazi...
https://raskrinkavanje.ba/analiza/vakci ... enov-oksid
-
deny_s
#9424 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
cvrčak nije teoretičar...bgm,počeo si u svakom da vidiš teoretičare,odmori malojeza u ledja wrote: ↑21/07/2021 21:15Evo ga jos jedan teoreticar. De nam malo pocni o 5G, grafenu i lijecenju nikotinom.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑21/07/2021 20:08 Zamjerke koje se mogu dokazati i argumentovati tipa sta kaze K. Mullis o svrsi i mogucnoscu manipulacije PCR testom, kratkim vremenskim rokom za izradu vakcina, sta se desava u organizmu nakon dvije, pet ili deset godina, gurannu samo jedne strane price i jednog moguceg rjesenja itd.![]()
- jeza u ledja
#9425 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Jeste jeste.deny_s wrote: ↑21/07/2021 21:20cvrčak nije teoretičar...bgm,počeo si u svakom da vidiš teoretičare,odmori malojeza u ledja wrote: ↑21/07/2021 21:15
Evo ga jos jedan teoreticar. De nam malo pocni o 5G, grafenu i lijecenju nikotinom.![]()