Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
soha96 wrote: ↑21/07/2021 13:55
PES je davno propao samo su to sad i priznali. Ocekujem u nastavku samo updejte dresova i sastava par godina dok se ne ugase.
Riddle wrote: ↑21/07/2021 14:53
All we had to do was follow the damn train, CJ.
I sad PTSD imam.
Joj jesam mrzio tu misiju, otac je jeb'o.
Sjeti se neki dan da si igr'o D2, pa i mene k'o poce neka nostalgija hvatat'. Kont'o da je skinem, al' reko haj necu dok ne izadje ovaj Remaster sad u Septembru. Mislis li ga ti uzet'?
soha96 wrote: ↑21/07/2021 13:55
PES je davno propao samo su to sad i priznali. Ocekujem u nastavku samo updejte dresova i sastava par godina dok se ne ugase.
Mislis ko fifa sto radi
FIFA moze, ima zilion fanatika koji bi platili i da stave 200 dolara cijenu jer vole online mode.
Tito_i_Partija wrote: ↑21/07/2021 16:05Sjeti se neki dan da si igr'o D2, pa i mene k'o poce neka nostalgija hvatat'. Kont'o da je skinem, al' reko haj necu dok ne izadje ovaj Remaster sad u Septembru. Mislis li ga ti uzet'?
Razmisljao sam, zato sam i poceo sa D2. Nisam doduse jos Nightmare presao, ostao na Mephistu i farmao nekoliko dana. Onda vise nisam imao vremena igrati, druge stvari me zaokupirale. Skini naravno, sa D2 nikad ne mozes pogrijesiti. Koristi PlugY, tu imas sve.
Tito_i_Partija wrote: ↑21/07/2021 16:05Sjeti se neki dan da si igr'o D2, pa i mene k'o poce neka nostalgija hvatat'. Kont'o da je skinem, al' reko haj necu dok ne izadje ovaj Remaster sad u Septembru. Mislis li ga ti uzet'?
Razmisljao sam, zato sam i poceo sa D2. Nisam doduse jos Nightmare presao, ostao na Mephistu i farmao nekoliko dana. Onda vise nisam imao vremena igrati, druge stvari me zaokupirale. Skini naravno, sa D2 nikad ne mozes pogrijesiti. Koristi PlugY, tu imas sve.
Ma znam, al' brinem se da mi dva'es' godina stara grafika nece pokvarit' zadovoljstvo. Desavalo se i prije, upalim staru igru radi nostalgije i ugasim nakon par sati, ne ide.
Zato kontam da sacekam do Septembra pa da uzmem ovaj Remaster, ne znam samo koja ce mu cijena bit'.
Ima jos gora stvar. Zahvaljujuci Kojiminom timu su razvili jedan od najboljih enginea u gaming industriji, Fox Engine, a koristen je samo za MGS5 i PES. I umjesto da ulazu jos vise u njega, oni ga zamijene Unrealom. A na obicnom PS4 je gurao 60fps i grafika je odlicno izgledala, o PC-u da ne govorimo. Smece od kompanije, kako god okrenes.
Neocekivano sarmantno. Osjeti se sarm starih japanskih igara. Zamisli kad bi Google ulagao one milijarde u talentovane studije umjesto u gluposti kao Stadia.
Tito_i_Partija wrote: ↑22/07/2021 14:16Ma znam, al' brinem se da mi dva'es' godina stara grafika nece pokvarit' zadovoljstvo. Desavalo se i prije, upalim staru igru radi nostalgije i ugasim nakon par sati, ne ide.
Zato kontam da sacekam do Septembra pa da uzmem ovaj Remaster, ne znam samo koja ce mu cijena bit'.
Definitivno ces to osjetiti, D2 je drevna igra. Ipak, meni nikad nije bila zanimljiva zbog grafike, kao ocito ni mnogima s obzirom da se jos igra 20 godina poslije. Zaboravim na to kad me uhvati zelja za dobrim predmetom ili nesto tako.
Tito_i_Partija wrote: ↑22/07/2021 14:16Ma znam, al' brinem se da mi dva'es' godina stara grafika nece pokvarit' zadovoljstvo. Desavalo se i prije, upalim staru igru radi nostalgije i ugasim nakon par sati, ne ide.
Definitivno ces to osjetiti, D2 je drevna igra. Ipak, meni nikad nije bila zanimljiva zbog grafike, kao ocito ni mnogima s obzirom da se jos igra 20 godina poslije. Zaboravim na to kad me uhvati zelja za dobrim predmetom ili nesto tako.
Evo skin'o juce i instalir'o. Picim Windy Druid na /players8, ide pravo dobro zasad.