Tuka i nema mozga. Al radi ko DOXA.azurna_obala wrote: ↑21/07/2021 13:43 Ova Alisa je stvarno tuka, tolike godine se zajebava, da bi sad bila uhaspena i optužena kad je trudna. Pa dje taj mozak jebote sta ce to dijete kad se rodi, kakva tuka![]()

Tuka i nema mozga. Al radi ko DOXA.azurna_obala wrote: ↑21/07/2021 13:43 Ova Alisa je stvarno tuka, tolike godine se zajebava, da bi sad bila uhaspena i optužena kad je trudna. Pa dje taj mozak jebote sta ce to dijete kad se rodi, kakva tuka![]()

Pa žrtva je ako štiti oca, umjesto da misli na svoje dijete.wild roses wrote: ↑21/07/2021 15:12 Lično mislim da je Alisa žrtva svoje porodice, da je njena sposobnost analize, rasuđivanja i razlikovanja dobra od zla na niskom nivou. Mislim da je najstarija sestra manipulator i da štiti oca, a time i svoje poslove.
Govorim za medicinske nalaze Alise, nikako joj ne idu na ruku. Mislim da ce se to jedino i gledati, jer za njeno vjestacenje je kasno

A znas li ti dzo ime ubice?
Ne znam sasvim sigurno ali pretpostavljam (neke)
Znaš li ti uglavnom-ti ime ubice?uglavnomja wrote: ↑21/07/2021 17:10 ima jos nekoliko koraka, pravnih ... zalba na pustanje iz pritvora, zalba na optuznicu ...
nadam se vidjeti napokon optuznicu
i silne svjedoke
nego nesto mi je palo na pamet, vezano za izrezanu majicu ... logicno da je majica razrezana da je skinu sa alise, nece joj preko zavoja na udarenoj glavi svlaciti majicu ... vjerovatno zato nije ni izuzeta u bolnici, ali ja napravljen spin - majica izrezana da se sakriju dokazi)
drugo,
- konkretno
zasto ljubo, koji je priznao, pa povukao priznanje i vasvija i bekrija i bekrijine zene ... nisu dio organizovane grupe?
to su baric i ozegovic vise upetljani od njih![]()
- hipoteticki
ovaj sud osudi ovo petero, bez roma, za organizovani kriminal - sakrivanje dokaza, pomoc nn pocioniocu ...
a drugi sud osudi ljubu za ubistvo "saobracajnom nesrecom"
sta onda?
ko je tu kako pomagao ljubi i sakrivao dokaze u ljubinu korist?
mislim, nije da nema toga, ali to nisu radili ovih petero sigurno
samo otvaranje ove istrage o istrazi i zavjeri sa nn pociniocima i nn nalogodavcima ... dok traje sudjenje za ubistvo sa poznatim pociniocem je besmislica.
koja politicka moc je potrebna da se sud bih bavi ubistvom jednog obicnog momka![]()
Ljubo je vec dva puta oslobodjen na kantonalnom sudu , Muriz nije uchestvovo u procesu protiv njega. Nakon druge oslobadjajuce presude za Ljubu Muriz je pokreno tuzbu protiv izvrshilaca i drugih na koje on sam Muriz sumnja a donekle sumnja i Drzavno tuzilastvo.uglavnomja wrote: ↑21/07/2021 17:10 zasto ljubo, koji je priznao, pa povukao priznanje i vasvija i bekrija i bekrijine zene ... nisu dio organizovane grupe?
Razligu...
Kakva moja raja,, ja se druzim sa poskocima, divljim psima i gorstacima.
Prvo to s majicom nema nikakve logike, nosao sam iste i slicne stvari na glavi pa nisam rezao majice da ih skinem. Na kraju krajeva neces citavu majicu izrezat da je skines sa sebe, a i da je izrezes opet je das takvu jer su tragovi jos uvijek na njoj. Fora u majici je ta sto se na osnovu tragova krvi na njenoj jakni moglo zakljucit da je Alisa sve vrijeme stajala uspravno itd. da se ne nabraja.uglavnomja wrote: ↑21/07/2021 17:10 ima jos nekoliko koraka, pravnih ... zalba na pustanje iz pritvora, zalba na optuznicu ...
nadam se vidjeti napokon optuznicu
i silne svjedoke
nego nesto mi je palo na pamet, vezano za izrezanu majicu ... logicno da je majica razrezana da je skinu sa alise, nece joj preko zavoja na udarenoj glavi svlaciti majicu ... vjerovatno zato nije ni izuzeta u bolnici, ali ja napravljen spin - majica izrezana da se sakriju dokazi)
drugo,
- konkretno
zasto ljubo, koji je priznao, pa povukao priznanje i vasvija i bekrija i bekrijine zene ... nisu dio organizovane grupe?
- hipoteticki
ovaj sud osudi ovo petero, bez roma, za organizovani kriminal - sakrivanje dokaza, pomoc nn pocioniocu ...
a drugi sud osudi ljubu za ubistvo "saobracajnom nesrecom"
sta onda?
ko je tu kako pomagao ljubi i sakrivao dokaze u ljubinu korist?
mislim, nije da nema toga, ali to nisu radili ovih petero sigurno
samo otvaranje ove istrage o istrazi i zavjeri sa nn pociniocima i nn nalogodavcima ... dok traje sudjenje za ubistvo sa poznatim pociniocem je besmislica.
koja politicka moc je potrebna da se sud bih bavi ubistvom jednog obicnog momka![]()
Mozda su vec rekli, Boga pitaj sta sve ima u optuzniciuglavnomja wrote: ↑21/07/2021 17:36 seferovici bi dobili gomilu olaksica samo da kazu da im je neko (od ovih 5 ili taj neki nn sin nekog mocnog) platio, prijetio, gurao pistolj u usta ...
i da, ljubin sin je osudjen mislim na 5 godina, ljubo da plati 5000 km i jos nesto
i materesina da vrati pare
Pa što si navalio na njega, čovjek je samo skeptik ...bitangeIprinceze wrote: ↑21/07/2021 17:52Nikad!!! Sad je sve veca vatra dakle sve vise dinamicno dakle sve vise zanimljvo dakle moramo igrati do kraja pa ko prezivi. Ni Srebrenicani se nisu predavali ni '95 ni kasnije.
Nije ni tebi lakobitangeIprinceze wrote: ↑21/07/2021 17:52Nikad!!! Sad je sve veca vatra dakle sve vise dinamicno dakle sve vise zanimljvo dakle moramo igrati do kraja pa ko prezivi. Ni Srebrenicani se nisu predavali ni '95 ni kasnije.