Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
House wrote: ↑18/07/2021 18:18
uh, koja kmeka verstappenovaca širom interneta
uzas, koja toksicnost u komentarima na svaku objavu
ne znam samo jesu li to fanovi verstapena ili mrzioci hamiltona
jednu stvar bih im porucio samo, max ima samo sebe da krivi za ispadanje, sljedeci put ce pametnije
omega369 wrote: ↑18/07/2021 20:58
Opet kazem, polozaj hamiltonovog bolida prilikom preticanja leclerca i maxa najbolje govori o namjeri sramotno, bezobrazno, potez ocajnika
ma vi hejteri hamiltona ste ocajni
koliko bi tek kukali da sudije nisu podlegli pritisku i nepravedno dali 10s za cisti trkacki indcident
placite jer je i pored kazne GOAT opet izdominirao
omega369 wrote: ↑18/07/2021 20:58
Opet kazem, polozaj hamiltonovog bolida prilikom preticanja leclerca i maxa najbolje govori o namjeri sramotno, bezobrazno, potez ocajnika
koliko bi tek kukali da sudije nisu podlegli pritisku i nepravedno dali 10s za cisti trkacki indcident
konektovan wrote: ↑18/07/2021 22:47
Pojma ti nemaš,...
zato vas par tu ima sigurno
evo 4 godine koliko ovdje ulazim jedni te isti uvijek navijaju protiv mercedesa i hamiltona (bio to ferrari-vettel, raikonen, ili sad ove sezone verstapen, a nekad se njega ovdje najvise pljuvalo)
opet je vecina foruma na strani hamiltona sto je iznenadjujuce
Jok eto zalit ce za tobom.
Mislio sam da Hamilton cesto bespotrebno place al ovaj je gori, pateticna tetkica koja je ispala iz utrke jer joj se neko nije sklonio s puta.
konektovan wrote: ↑18/07/2021 22:47
Pojma ti nemaš,...
zato vas par tu ima sigurno
evo 4 godine koliko ovdje ulazim jedni te isti uvijek navijaju protiv mercedesa i hamiltona (bio to ferrari-vettel, raikonen, ili sad ove sezone verstapen, a nekad se njega ovdje najvise pljuvalo)
Pojma ti nemaš,...
I kad napise GOAT, vidi se da je navijac Barcelone prije deset godina
Cuj Verstappen kriv. Znaci Max je trebao na skretanju nastaviti pravo il ici s gornje strane i izgubi putanju? Nidje veze... Hamilton je jasno jurisao na pobjedu po svaku cijenu. Ono teatralno slavlje iste kao da je titulu osvojio. Kazna od 10 sec.je smijesna imajuci u vidu da nema konkurencije sto se jasno i vidjelo...
Max je jednostavno ovaj put okusio svoj lijek. Ima prednost od 33 boda, ima bolji bolid ocigledno, trebao je pametnije odigrati. Ovo je prvi put da mu HAM ove godine nije popustio (Imola, Barcelona T1). Cak mu je pustio HAM u T6 u istom krugu kad je izletio. Mislio je i ovaj ce put. Klasicni trkacki incident.
Zanimljivo je sad procitati Hornernovu izjavu nakon Barcelone :
Turn 1 was mega. I mean Max, that was full Max Verstappen – he was just going for it – and he positioned the car fantastically well,” said Horner after the Spanish GP. “He tucked in, he got a little bit of a tow and a bit of momentum. And yeah he just braked later and ran the car wide. Thankfully Lewis had got out of it because otherwise he would have ended up in the fence,” he added.
I u ovom zavoju su se i desavala ovakva preticanja i prije. Alonso/Vettel, Hamilton/Botas.
4 godine pratis F1? Opa... Imam par stidnih vaski starijih od tvog zanimanja za trke...
Meni je fascinantno kako Hamilton ima tako malo navijaca a toliko titula iza sebe? Mozda ja imam malo iskrivljene vrijednosti i ograničen sam, zatucan, bosnjo ali po meni on je nikakav sampion, role model. Verstappena nisam gotivio jer sam zaljubljen u Scuderia ali izrasta u velikog sampiona, trkaca, uzora bas ono sto je falilo f1 nakon dominacije merca toliki niz godina.
House wrote: ↑18/07/2021 18:18
uh, koja kmeka verstappenovaca širom interneta
uzas, koja toksicnost u komentarima na svaku objavu
ne znam samo jesu li to fanovi verstapena ili mrzioci hamiltona
jednu stvar bih im porucio samo, max ima samo sebe da krivi za ispadanje, sljedeci put ce pametnije
drndalo wrote: ↑18/07/2021 23:51 evo 4 godine koliko ovdje ulazim jedni te isti uvijek navijaju protiv mercedesa i hamiltona (bio to ferrari-vettel, raikonen, ili sad ove sezone verstapen, a nekad se njega ovdje najvise pljuvalo)
4 godine pratis F1? Opa... Imam par stidnih vaski starijih od tvog zanimanja za trke...
Vecina ? Daj i nama malo tih droga koje trosis...
ulazim ovdje..., na forum, jesu li te ucili da citas sa razumijevanjem u skoli mozda, slabo cini mi se
mc-twin wrote: ↑18/07/2021 23:00
Cuj Verstappen kriv. Znaci Max je trebao na skretanju nastaviti pravo il ici s gornje strane i izgubi putanju? Nidje veze... Hamilton je jasno jurisao na pobjedu po svaku cijenu. Ono teatralno slavlje iste kao da je titulu osvojio. Kazna od 10 sec.je smijesna imajuci u vidu da nema konkurencije sto se jasno i vidjelo...
Samo zahvaljujući nevjerovatno superiornom bolidu Hamilton je toliko puta bio prvak. I na račun toga može raditi šta hoće, da prođe nekažnjeno. Još onako slaviti dok je protivnik u bolnici - jadno, tipično engleski.
Prošle sezone je u zadnjoj utrci priliku da vozi Mercedesov bolid dobio Russel - momak koji ove sezone nema jedan jedini bod. I samo zahvaljujući 2 dodatna stajanja u boksu je uskraćen za pobjedu. Ko god da je od boljih vozača iz F1 vozio taj Mercedes zadnjih godina bi bio prvak: Verstappen, Leclers, Russel.
dzeno123 wrote: ↑19/07/2021 00:22
Meni je fascinantno kako Hamilton ima tako malo navijaca a toliko titula iza sebe? Mozda ja imam malo iskrivljene vrijednosti i ograničen sam, zatucan, bosnjo ali po meni on je nikakav sampion, role model. Verstappena nisam gotivio jer sam zaljubljen u Scuderia ali izrasta u velikog sampiona, trkaca, uzora bas ono sto je falilo f1 nakon dominacije merca toliki niz godina.
Vidjelo se kada je Russel uzeo njegov bolid lani koliko je Hamilton nešto posebno - momak bez ijednog boda lani i ove godine dominirao utrkom, samo zbog 2 nesretna stajanja u boksu je izgubio pobjedu.
drndalo wrote: ↑18/07/2021 23:51 evo 4 godine koliko ovdje ulazim jedni te isti uvijek navijaju protiv mercedesa i hamiltona (bio to ferrari-vettel, raikonen, ili sad ove sezone verstapen, a nekad se njega ovdje najvise pljuvalo)
Vecina ? Daj i nama malo tih droga koje trosis...
ulazim ovdje..., na forum, jesu li te ucili da citas sa razumijevanjem u skoli mozda, slabo cini mi se
Koliko kmečanja na Maxa šta je ovo??? Najbolje je što su ovo sve bivši Ferari fanovi, počeli za Maxa i RB navijati kad su vidjeli da od Ferarija nema ništa zadnjih godina. Mržnja prema Mercedesu i Hamiltonu nema cijenu