Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pitari su u odlicnim odnosima sa navijacima Veleza, uvijek zajedno sjede prije medjusobnih utakmica, znaju cak i nociti jedni kod drugih prije tekme itd. Tako da cisto sumnjam da su navijaci Sarajeva
Sami su se pretukli
To ko je, nebitno je u ovoj prici
Bitno je da neko ide sa predumisljenom namjerom ubistva iz vlastitih fanaticnih stavova = mevlid jasarevic
Ali niko nista, valjda ovako treba. 20 ljudi te prebije rekreativno i odu i za 7 dana na utakmicu.
Hvala Bogu na Bosni i Bošnjacima.
Samo pruzam svoje vidjenje situacije posto covjek vec pita.
A da su ti koji su ovo uradili fanatici i idioti to se apsolutno slazem. Nekad davno sam bio pripadnik navijacke skupine (ne bas dio zivota kojim se ponosim), tada se na ovo nije bas blagonaklono gledalo. 20 na jednog, koristenje oruzja, napadanje u prisustvu porodice, djevojke... Sve su to bile stvari koje su se smatrale pi.ckastim. Nije nikada bilo uredu napasti nekoga da se razumijemo, koje god da su okolnosti, ali ako nista bar su gledali da napadnuti budu pandan njima, ne slucajni prolaznici, ljudi koji ne zele probleme i ne furaju se da su huligani itd.
"kodeks" je uvijek bio stvar mitske prošlosti, i prije 10 i prije 15 godina se pričalo eeee kad sam ja bio mlađi...a taj što to priča, upravo on loži mlađe. eto nije dobro što ste ih razbili 20 na 5, ali dobro je što ste ih razbili
JThomas wrote: ↑13/07/2021 09:53
"kodeks" je uvijek bio stvar mitske prošlosti, i prije 10 i prije 15 godina se pričalo eeee kad sam ja bio mlađi...a taj što to priča, upravo on loži mlađe. eto nije dobro što ste ih razbili 20 na 5, ali dobro je što ste ih razbili
Daleko od toga da ja nekoga lozim. Rekoh vec po meni je kretenski kako god. Da je dio mitske, vjerovatno jeste. Bilo je ovoga i tad, samo nije se blagonaklono gledalo. Ne znam, mozda se ni sad ne gleda.
Da je kretenluk, kretenluk je. Kako god. 20 na 1, 20 na 20, sa oruzjem, bez njega.
Uvijek je bilo kukavičkih napada, ali nikad niko to nije niti opravdavao niti podržavao.
Tih malih miševa je vazda bilo, zajebani kad su u grupi.
A jedan na jedan, skrecu pogled.
JThomas wrote: ↑13/07/2021 09:53
Daleko od toga da ja nekoga lozim. Rekoh vec po meni je kretenski kako god. Da je dio mitske, vjerovatno jeste. Bilo je ovoga i tad, samo nije se blagonaklono gledalo. Ne znam, mozda se ni sad ne gleda.
Da je kretenluk, kretenluk je. Kako god. 20 na 1, 20 na 20, sa oruzjem, bez njega.
ma nisam ni rekao da ti ložiš. nego da je ovo uvijek bio način dokazivanja "mlađih" "starijima" i da su uvijek neki "stariji" stajali iza toga. da nije tako bili bi odstranjivani, jel.
Na klixu nema
Ovo je glavni tranzit kroz grad, bez najave
Bitno je trcati
Nigdje ne pise ni da trola ne radi, a ne radi.
Majku vam blentavu, nauka organizovati trku
Jutros istu scenu dozivio, cekaj, parkiraj auto dok ne prodju maratonci...prijavilo se nekakvih kilavih maratonaca, zena sa djetetom u kolicima brza od njih..
Al stvarno kad skontaš na ovako malom prostoru toliko trkača, nekih bodibildera, boraca i čega sve ne, čovjek bi pomislio isplivat će neko i postići konačno neki rezultat na evropskom, svjetskom prvenstvu ili ne daj Bože Olimpijadi u navedenim ili srodnim disciplinama, kad ono hladan tuš svaki put.
Nevezano za to, dobro je da što više ljudi vježba, trči, vozi bicikl.
I ne mogu svi postati vrhunski sportisti sa olimpijskom normom, to nigdje nema. Za to je potrebno od genetike, usmjerenja od djetinjstva, vrhunske prehrane i na kraju vrhunskog dopinga. Bez toga trenutno nema vrhunskog sportiste.
Al stvarno kad skontaš na ovako malom prostoru toliko trkača, nekih bodibildera, boraca i čega sve ne, čovjek bi pomislio isplivat će neko i postići konačno neki rezultat na evropskom, svjetskom prvenstvu ili ne daj Bože Olimpijadi u navedenim ili srodnim disciplinama, kad ono hladan tuš svaki put.
Tuka je očito samo izuzetak od pravila
Šta bolan reče, pa većina se rekreativno bavi sportom. Malo je onih koji zaganjaju nešto više.
I vazda neko pljuvanje po trkačima, biciklistima, itd. Valjda bi trebalo da je što više ovakvih.
Logovan wrote: ↑18/07/2021 16:54
I vazda neko pljuvanje po trkačima, biciklistima, itd. Valjda bi trebalo da je što više ovakvih.
Sve vise deformisanih mladih osoba. Čips, kola redovna užina u školi...
Odrasli mladi ljudi građeni ko sijalica.
I oni drugi neprirodno napumpani steroidima.
Danas vidjeh jednog mladjeg momka normalne gradje i normalne muskulature. Atletski tip. Jebote, istice se u gomili.