Vjerujte mi na riječ
Za doručak birate između jaja, hrenovki, sira (u kombinaciji ili solo, sve po želji) i mazanja, s tim da dobijete i dzezvu kafe, plus bijele kafe i čaja koliko možete popiti.
Moderator: anex
najbolja pizza je u PM
Nije ni to problem
Naslovnica wrote: ↑16/07/2021 10:13 Ovo sa Vejom je skroz OK i korektno, kome takva prisnost i sjedeljke sa vlasnicima odgovaraju. Cijenim.![]()
I kome je do svakodnevnog šetanja ili vozanja do plaže.
Ja ne bih za Dž.
But that's just me.
Ja sam samo jednom tako vjerovao medijima i otišao bez rezervacije, kontajući da ću lako naći smještaj.
Nema veceg smeca od medija i novinara
Koliko stolova on ima za goste, nije vraga da se sve odvija za ova dva duga stola na slikama? Moram li za vrijeme obroka sjediti uz bok nekim drugim gostima?
banjaluka078 wrote: ↑19/07/2021 09:02Koliko stolova on ima za goste, nije vraga da se sve odvija za ova dva duga stola na slikama? Moram li za vrijeme obroka sjediti uz bok nekim drugim gostima?
I kakav je izbor hrane za ljude koji ne jedu svinjetinu?

Hvala na odgovorima.Haris033 wrote: ↑19/07/2021 17:10 Ima čovjek svoju konobu, a vrata koja vode do konobe su između ta 2 stola. Svaka porodica ima svoj stol, a ukupno ih ima 10-tak.
Što se tiče mesa, Vejo preferira puretinu i ribu. Svinjetine nema nikako, jer je gazda (Edin Vejo) Bošnjak, a i gosti su mu uglavnom iz BiH.
Podgorica-Scepan Polje-Sarajevo, meni je prvi put pa sam morao istraziti. Radove oko Podgorice tj. 20ak km Podgorica-Danilovgrad izbjegao lokalnom saobracajnicom, zadovoljan 60-80 cijelo vrijeme za lokalcima nije bilo puno saobraćaja, 15min mi oduzeo prolazak kroz Podgoricu. Do granice dalje sve ok 80-100, Plužine-granica 60, takođe slabo saobraćaja. Asfaltiranje kod Plužina, odmah prošao, bez većih zadržavanja. Na granici 3 auta sa svake strane, kaldrma smeće poslije granice svima poznat, imao sam sreće da sam se mimiošao sa 4 auta i 5/6motora cijelom dužinom. Vremenski Dobre vode-Sarajevo 5,5h.otacxxl wrote: ↑20/07/2021 20:51 Pozdrav,
planiram u subotu ako Bog da iz Tuzle za Čanj preko Foče. Interesuje me da li je neko skoro isao tim putem i kakva su iskustva. Znam da je malo od Foce do granice sa CG lošiji put. Isao sam prije dvije godine i nije bilo nešto prestrašno. Neko je ovdje na forumu pisao da se negdje radi neki put pa se vozi makadamom nekih 20km ali ne mogu taj post da pronadjem.
Što se tiče ulaska u CG treba li neki test ili je slobodan ulaz?
Hvala....
Prošao prije 3 dana. Granicu prešli za 5 minuta. Radovi na putu prema Podgorici. Izgubili smo sat vremena. Sve ostalo ok. Da se ne zaboravi dio puta od Broda do granice. Svake godine sve gore i gore.otacxxl wrote: ↑20/07/2021 20:51 Pozdrav,
planiram u subotu ako Bog da iz Tuzle za Čanj preko Foče. Interesuje me da li je neko skoro isao tim putem i kakva su iskustva. Znam da je malo od Foce do granice sa CG lošiji put. Isao sam prije dvije godine i nije bilo nešto prestrašno. Neko je ovdje na forumu pisao da se negdje radi neki put pa se vozi makadamom nekih 20km ali ne mogu taj post da pronadjem.
Hvala....
Isto tako planiram do Ulcinj pa me interesuje koji je najbolji način. Ima li neki put da se izbjegnu ti radovidrugtito2011 wrote: ↑21/07/2021 08:46Prošao prije 3 dana. Granicu prešli za 5 minuta. Radovi na putu prema Podgorici. Izgubili smo sat vremena. Sve ostalo ok. Da se ne zaboravi dio puta od Broda do granice. Svake godine sve gore i gore.otacxxl wrote: ↑20/07/2021 20:51 Pozdrav,
Hvala....
Sad sam malo gledao google maps pa izgleda da sa se može posle Danilovgrada skrenuti negdje lijevo da se zaobiđe ruta E762 i onda se prije Podgorice uključuje ponovo na M18 i nastavljaš dalje.the_hooligan_ec wrote: ↑21/07/2021 14:34Isto tako planiram do Ulcinj pa me interesuje koji je najbolji način. Ima li neki put da se izbjegnu ti radovidrugtito2011 wrote: ↑21/07/2021 08:46
Prošao prije 3 dana. Granicu prešli za 5 minuta. Radovi na putu prema Podgorici. Izgubili smo sat vremena. Sve ostalo ok. Da se ne zaboravi dio puta od Broda do granice. Svake godine sve gore i gore.