Nije ove godine šljiva rodila.

Uh ti jarca, to bio na rakiji
Kad?exliberal-ex wrote: ↑16/07/2021 21:57Kako volim ovo sviranje kurcu...a pod borcem za multi multi, graDZansku, jedistvenu itd. sve manje iste
..davno sam ja napisao da ce od igra sa zeljkom najvise najebat oni koji su ga izabrali
graDZani naravno![]()
Fakat zamisli da u predsjedništva budu osobe koji imaju legitimitet sva tri konatitutivna naroda? Pa to je tragedija!
Čuj to, Bošnjaci uzeli sebi za pravo da "vaspitaju" Hrvate i da ih nauče pameti tko su poželjni kandidari u unitarnoj Bosni.Hakiz wrote: ↑16/07/2021 19:45Pa, vidiš, sve ima dvije strane. Kako god Hrvati kažu da je glasanje za Komšića poništavanje volje hrvatskog naroda i da Bošnjaci trebaju shvatiti da se tako nikada neće doći do suživota, Hrvati trebaju shvatiti da dok biraju HDZ i Čivića da če Komšić biti biran.
Pa da se naže kompromis, šta misliš? I jedni i drugi odustanu od onoga šta one druge smeta![]()
Hm, ne znam sto te to cudi.ako te pitaju wrote: ↑16/07/2021 21:19Kod poštivatelja "jure i bobana" mogu slobodno doći i Bakir, Džaferocić, i Mile, Stanivuković....... A zamisli VELIKI PREDSJEDNIK NE SMIJE.Smije on doći, ali poštovaoci Jure i Bobana ga ne žele...
Toliko o njegovoj veličini.
A baš me čudi da ga ne žele, a član predsjednoštva iz reda hrvatskog naroda. Čudno, zar ne?
Legitimitet ne postoji.ako te pitaju wrote: ↑16/07/2021 22:24Fakat zamisli da u predsjedništva budu osobe koji imaju legitimitet sva tri konatitutivna naroda? Pa to je tragedija!
Bošnjaci najbolje znaju tko treba predstavljati Hrvate a tko Srbe!
Nedao Bog da ti narodi sami izaberu svoju predstavnike.
Bosna Bošnjacima!
Gdje pise?ako te pitaju wrote: ↑16/07/2021 23:04 Naravno da postoji legitimitet,kao što i postoji konstitutivnost naroda u BiH.
Gradonačelnik Sarajeva mora imati legitimitet i vući vezu sa izbornom voljom građana Sarajeva.
Član predsjesništva iz reda hrvatskog naroda mora imati legitimitet tog naroda. Zašto ima pravo do pokrene samo zaštitu vitalno interesa hrvatskog naroda???
Neke stvari se ne moraju crtati
U Odlukama Ustavnog suda BIHvee-jay wrote: ↑16/07/2021 23:18Gdje pise?ako te pitaju wrote: ↑16/07/2021 23:04 Naravno da postoji legitimitet,kao što i postoji konstitutivnost naroda u BiH.
Gradonačelnik Sarajeva mora imati legitimitet i vući vezu sa izbornom voljom građana Sarajeva.
Član predsjesništva iz reda hrvatskog naroda mora imati legitimitet tog naroda. Zašto ima pravo do pokrene samo zaštitu vitalno interesa hrvatskog naroda???
Neke stvari se ne moraju crtati
Kakav trebaš biti da glasaš za Dragana Čovića?Better Man wrote: ↑16/07/2021 23:33 Moraš biti teški idiot i dobro retardiran pa glasati za ovu ublehu i lažova.
Isto kao i za Komšića. Teški idiot i dobro retardiran.Point. wrote: ↑16/07/2021 23:35Kakav trebaš biti da glasaš za Dragana Čovića?Better Man wrote: ↑16/07/2021 23:33 Moraš biti teški idiot i dobro retardiran pa glasati za ovu ublehu i lažova.
Pa šta predlažeš?
Kakav top treba da budeš da misliš da će Hrvati između Čovića i Komšića barem pomisliti da daju glas Komšiću.Kakav trebaš biti da glasaš za Dragana Čovića?
Još malo (možda) možete nametati
ne mogu ja sa tobom.