Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post Reply
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#726 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by mk ultra »

on je i dalje trogodac, morao je prvo u široki da završi četverogodišnju srednju pa onda u BL na fakultet, to je već dva dana, ne može sve za jedan :mrgreen:
jazzer

#727 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by jazzer »

jefff wrote: 15/07/2021 12:01 Zbog diplome. Pisam im se na diplome
Bas. Da su ga bar uhapsili zbog pronevjerenih 10 miliona pa hajde, ovako prave predstavu zbog usrane diplome.
sumirprimus

#728 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by sumirprimus »

nikad mi nece biti jasno uz svu moc koju imaju, sta ih je kostalo, upisati regularan drzavni faks i lagano to 8 semestara, 9 10 koliko vec privesti kraju kad god. vrijeme je na njihovoj strani svakako bilo. nit bi im ko zapinjo za ocjene ko ostatku puka. koja greska u koracima :lol: :-)
hadzinicasa

#729 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by hadzinicasa »

_BataZiv_0809 wrote: 15/07/2021 12:04 Ko ce sad u presjenistvu gasit store rukama kad ćetnici sidju niz vraca
Hizo jestoti? :lol:
Novak20

#730 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by Novak20 »

Grean

#731 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by Grean »

Realno optuznica je smijesna, ponistili mu diplomu a da bi to napravili morali su prvo smijeniti inspektora koji je ranije proglasio vazecom. Cirkus.

Osmica neosmica ali je interesantno kako su sposobni i sve im prolazi, jednostavno drzavotvoran narod. Kad se sjetim pretresa prostorija Klixa od strane MUP-a po nalogu RS i ako se ne varam ovi iz RS-a su i pretresali.

Znaju sta hoce, znaju kako se to radi. Mi smo slabo sposobni za bilo sta a i ovo sa CIK-om sto je proslo na stetu SNSD_HDZ je izuzetak koji potvrdjuje pravilo.
sumirprimus

#732 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by sumirprimus »

dje neces biti slab kad ti dvojkas magaciner drzi obavjestajnu agenciju halo ba pa da li do vas dopire koliko je to sve nakrivo nasajdeno? i ja bi da budem ambasador u americi, doduse kad vidim diplomatske kapacitete mogu komotno trolat za pare :lol:
sumirprimus

#733 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by sumirprimus »

a sda recept od pocetka je podobni a ne sposobni , jos od alijinih zatvorasa kojim je vise vjerujo negoli bilo kome drugom strucnom i u bilo kojoj sferi od odbrane, politike, vanjske poltike, finansija, unutarnjeg uredjenja do portira.
Login77777

#734 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by Login77777 »

sumirprimus wrote: 15/07/2021 12:16 a sda recept od pocetka je podobni a ne sposobni , jos od alijinih zatvorasa kojim je vise vjerujo negoli bilo kome drugom strucnom i u bilo kojoj sferi od odbrane, politike, vanjske poltike, finansija, unutarnjeg uredjenja do portira.
Pa nije ni cudno kad je ist sam bio zatvoras.
hurmasica

#735 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by hurmasica »

Zavadi pa vladaj....stara sociolosko-filozofsko-osvajacka krilatica....jos jedan dokaz koliko nas nesposobni i naivni ljudi vode.....svi do jednoga oa baketa, dinokia, radoncica,komsica, kojovica pa nadalje, znaci svi do jednog ste ublehasi nesposbni samozivi....otvaramo vrata neprijatelju i to siroko siroko da nas sto poblje otpusu sa ovih prostora a vi se izmedju sebe jedite oko koske :bih: :bih: :bih: :bih:
Last edited by hurmasica on 15/07/2021 13:01, edited 1 time in total.
Grean

#736 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by Grean »

sumirprimus wrote: 15/07/2021 12:14 dje neces biti slab kad ti dvojkas magaciner drzi obavjestajnu agenciju halo ba pa da li do vas dopire koliko je to sve nakrivo nasajdeno? i ja bi da budem ambasador u americi, doduse kad vidim diplomatske kapacitete mogu komotno trolat za pare :lol:
Pa i to je dio nas i potvrda nesposobnosti, kolektivne.
made_in_sarajevo

#737 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by made_in_sarajevo »

Grean wrote: 15/07/2021 12:13 Realno optuznica je smijesna, ponistili mu diplomu a da bi to napravili morali su prvo smijeniti inspektora koji je ranije proglasio vazecom. Cirkus.

Osmica neosmica ali je interesantno kako su sposobni i sve im prolazi, jednostavno drzavotvoran narod. Kad se sjetim pretresa prostorija Klixa od strane MUP-a po nalogu RS i ako se ne varam ovi iz RS-a su i pretresali.

Znaju sta hoce, znaju kako se to radi. Mi smo slabo sposobni za bilo sta a i ovo sa CIK-om sto je proslo na stetu SNSD_HDZ je izuzetak koji potvrdjuje pravilo.
jesi dobar ti, haj guglaj malo. frajer prilozi jednu diplomu za koju se na kraju ustanovi da ne valja. prilozi drugu opet isto. prilozi trecu sa americkog fakulteta kad ono tek belaj. nisu bili u stanju ga ni u knjige upisati kako treba, nego sakrili servere, kidali stranice iz knjiga. to je vama sve uredu jer toboze napad na bosnjake. koji kurac prilazes jos 2 diplome ako ti je ta prva ispravna. nismo znali da je frajer toliki kliker pa ima 3 fakulteta i uzmi koji god hoces. isto tako nije ni tuzioc budala da ga sa 2 papira hapsi. ja se smijem kladiti da tuzioc ima bar 15kg papira protiv njega, jer nije bas ni cavka toliko lud koliko se pokusava predstaviti.

uostalom sta se brinete nije frajer bosnjak svakako. sam se izjasnio kao hrvat tako da je ovo covicev problem pajel
suspect_zero

#738 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by suspect_zero »

Radončić sad komotno može umjesto Osmice :mrgreen:
KOS-ovac, mislim i da je regularna diploma, sve ih poznaje i tačno zna koga treba nadgledat :D
Login77777

#739 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by Login77777 »

Trappist wrote: 15/07/2021 09:43
Login77777 wrote: 15/07/2021 09:38
Pusti forum idi na protest valja zaraditi majonezu. :bih:
Jesi ovo ti dijasporac a 0-24 visis na politickim temama? :izet:
Da. Samo kontra sdO. :bih:
sumirprimus

#740 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by sumirprimus »

Grean wrote: 15/07/2021 12:21
sumirprimus wrote: 15/07/2021 12:14 dje neces biti slab kad ti dvojkas magaciner drzi obavjestajnu agenciju halo ba pa da li do vas dopire koliko je to sve nakrivo nasajdeno? i ja bi da budem ambasador u americi, doduse kad vidim diplomatske kapacitete mogu komotno trolat za pare :lol:
Pa i to je dio nas i potvrda nesposobnosti, kolektivne.
znaci da je od pocetka nakrivo nasadjeno a ko je nasadio? sda. pitaj koga hoces kakav je prije bio sistem obrazovanja ako nista diploma je nesto vrijedila i govorila. sa sda nista ne vrijedi, i tonemo na svim frontovima, dakle namece se logicno pitanje, svi vi bosnjaci patriote morate prvo od sebe krenuti i odbacit sda. ovako ne ide , ne znam sta jos treba da se desi da vidite da fakat ne ide, i da nista dobro ne nosi nikome od nas kamoli nasoj djeci.
oni su izabrali podobne umjesto sistema i tu im niko durgi nije kriv.i tu je sav zajeb. pored spoljnih uticaja kao i secesionistickih zelja komsija. no i bez tih problema u problemima smo i to zestokim treba biti realan.
suspect_zero

#741 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by suspect_zero »

Jeli se opozicija oglasila po ovom pitanju?
sumirprimus

#742 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by sumirprimus »

suspect_zero wrote: 15/07/2021 12:26 Jeli se opozicija oglasila po ovom pitanju?
sad sta god kazu neprijatelji su bosne i bosnjaka ako ne podrze osmicu :lol: :oops:
Novak20

#743 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by Novak20 »

sumirprimus wrote: 15/07/2021 12:26
suspect_zero wrote: 15/07/2021 12:26 Jeli se opozicija oglasila po ovom pitanju?
sad sta god kazu neprijatelji su bosne i bosnjaka ako ne podrze osmicu :lol: :oops:
Možda bi se i oglasili samo nisu sigurni što 008 ima da kaže o njima. :D
Grean

#744 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by Grean »

made_in_sarajevo wrote: 15/07/2021 12:22
Grean wrote: 15/07/2021 12:13 Realno optuznica je smijesna, ponistili mu diplomu a da bi to napravili morali su prvo smijeniti inspektora koji je ranije proglasio vazecom. Cirkus.

jesi dobar ti, haj guglaj malo. frajer prilozi jednu diplomu za koju se na kraju ustanovi da ne valja. prilozi drugu opet isto. prilozi trecu sa americkog fakulteta kad ono tek belaj. nisu bili u stanju ga ni u knjige upisati kako treba, nego sakrili servere, kidali stranice iz knjiga. to je vama sve uredu jer toboze napad na bosnjake. koji kurac prilazes jos 2 diplome ako ti je ta prva ispravna. nismo znali da je frajer toliki kliker pa ima 3 fakulteta i uzmi koji god hoces. isto tako nije ni tuzioc budala da ga sa 2 papira hapsi. ja se smijem kladiti da tuzioc ima bar 15kg papira protiv njega, jer nije bas ni cavka toliko lud koliko se pokusava predstaviti.

uostalom sta se brinete nije frajer bosnjak svakako. sam se izjasnio kao hrvat tako da je ovo covicev problem pajel
Mozda je tako, nisam isao u detalje vec ono sto vidim na Oslobodjenju, Radio Sarajevo, Klixu, stranice gdje pratim vijesti i svi uglavnom pisu isto a nisu bas glasila SDA u pitanju. Kako god ne mijenja stvar da smo uprskali jer sad Dodik i Covic nece propustiti priliku da se ako nista blokira izbor novog i time umrtve agenciju.

Sto se tice nacionalnosti nije ni Komsic Bosnjak pa se zna na cijoj je strani cim zulja Covica. Tako je i sa Osmicom.
Škobo Habu

#745 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by Škobo Habu »

Grean wrote: 15/07/2021 12:33
Mozda je tako, nisam isao u detalje vec ono sto vidim na Oslobodjenju, Radio Sarajevo, Klixu, stranice gdje pratim vijesti i svi uglavnom pisu isto a nisu bas glasila SDA u pitanju. Kako god ne mijenja stvar da smo uprskali jer sad Dodik i Covic nece propustiti priliku da se ako nista blokira izbor novog i time umrtve agenciju.

Sto se tice nacionalnosti nije ni Komsic Bosnjak pa se zna na cijoj je strani cim zulja Covica. Tako je i sa Osmicom.
:roll:

Oslobođenje bilten SDA, portal RSA forsira konstantno ovakve poput Osmice sa SSS, a Klix niti smrdi, niti miriše.
suspect_zero

#746 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by suspect_zero »

sumirprimus wrote: 15/07/2021 12:26
Jeblo sebe (oprostite što lanuh ) kako slabo znaju iskoristiti figure kad se poslože...zagovaraju pravni poredak, EU, društvo sposobnih...puna im usta te priče.
Evo momenta da se SDA satare, skandal za skandalom....ako nije sada trenutak da se opozicija ujedini ne znam kada će imati ovakvu priliku.
Grean

#747 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by Grean »

Škobo Habu wrote: 15/07/2021 12:35
Grean wrote: 15/07/2021 12:33

Oslobođenje bilten SDA, portal RSA forsira konstantno ovakve poput Osmice sa SSS, a Klix niti smrdi, niti miriše.
Sta onda predlazes, Avaz?

Ne znam stvarno, uglavnom pratim fudbal i nekako mi je bitnije hoce li Sarajevo veceras proci nego cija ce OSA biti (i ja sam tipicni izdanak ove mahale).

Btw, Avaz je jedini portal koji nikad ali bas nikad ne otvaram sigurno ima deset godina, od kako je Fahro usao u politiku i poceo afirmativno pisati o "trecem".
TomANDJerry

#748 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by TomANDJerry »

Apsolutna podrška HDZ-u, SNSD-u, Dodiku, Cetnicima, Ustasama, Neonacistima, Zombijima, Marsovcima i svim ostalima koji na ovaj nacin napadaju "Bosnu i Bošnjake" .... samo jace, daj jos -- jos, jos, jos
Login77777

#749 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by Login77777 »

Grean wrote: 15/07/2021 12:47
Škobo Habu wrote: 15/07/2021 12:35

Sta onda predlazes, Avaz?

Ne znam stvarno, uglavnom pratim fudbal i nekako mi je bitnije hoce li Sarajevo veceras proci nego cija ce OSA biti (i ja sam tipicni izdanak ove mahale).

Btw, Avaz je jedini portal koji nikad ali bas nikad ne otvaram sigurno ima deset godina, od kako je Fahro usao u politiku i poceo afirmativno pisati o "trecem".
Fahro pise o trecem a bOkir radi na trecem! :bih:
Grean

#750 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by Grean »

Login77777 wrote: 15/07/2021 12:53
Fahro pise o trecem a bOkir radi na trecem! :bih:
Ne proturjecim, s tim da sam siguran da bi Fahro radio kako pise samo da mu se da sansa.
Post Reply