Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post Reply
sumirprimus

#451 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by sumirprimus »

Nivelacija wrote: 14/07/2021 21:58
sumirprimus wrote: 14/07/2021 21:56 Ko nas je kleo nije se stedio.
Osmica, Asim, Fadil, Fikret, Bisera, Dzaferovic, Sebija, Zahiragic, Skaka, Seksi ministar, Bakir sunce ti zarko dajgle prve postave.
Kukic Konakovic Kebo Kasumović Šepic Čampara

Jos lukavije smece
Ne kreci😆 dzaba
Likovi koji postave magacinera za sefa obavjestajne trajno su nesposobni voditi drzavu. Da ne govorimo dakje o vakcinama respiratorima. Banda lopovska pod krinkom vjere i brige o narodu i drzavi . Svi koji ih podrzavaju isti su ko i oni izdajnici. Goreih od ovog izdajnicko nesposobnig smeca nema. Zar nije rusemje ose postavit ovakvog supljaka za direktora? Doduse vama iz sda snaga argumenta ne znaci ni boba.
sumirprimus

#452 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by sumirprimus »

dustaban wrote: 14/07/2021 21:58
sumirprimus wrote: 14/07/2021 21:56 Ko nas je kleo nije se stedio.
Osmica, Asim, Fadil, Fikret, Bisera, Dzaferovic, Sebija, Zahiragic, Skaka, Seksi ministar, Bakir sunce ti zarko dajgle prve postave.
PR Prevljak
:lol:
Sta im budnjo vodi? :evil: :skoljka: :run:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#453 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by mk ultra »

Noćenje i ibadet u begovskim dzamijama
Last edited by mk ultra on 14/07/2021 22:08, edited 1 time in total.
uglavnomja

#454 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by uglavnomja »

osmica je direktor DRZAVNE agencije

kakve veze sad inaju srbi i hrvati sa tim. on je sef svima, i s i h i ostalim, ako ih ima u osi.

i opet sve je to nebitno - nema diplomu, dvije je lazne pokusao podvaliti
vrhovni policajac :-)

ali nema to veze, haj'mo malo o aluminiju, o kladionicama, o srpskim bolnicama ... :-) o udaru na bosnjake, rusenju drzave

kaze ugled bh ruse covo i dodo :lol: osu vodi nepismen lik, ukc osoba koja je jedva zavrsila dodiplomski studij za 11 godina

ne treba bosnjacima niko ta trane da rusi ugled ( i to hipoteticki, ugleda neema od kradje para za srebrenicu i 30 godina kretena na vlasti u feudalnoj drzavici)

usput, ne znam da direktor bolnice u bl ima lazno obrazovanje?

ili i njega treba, onako reda radi, proglasiti laznjakom? radi ravnoteze i reciprociteta
sumirprimus

#455 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by sumirprimus »

Al kako se sdaovci ko po naredbi upale.
Ne mogu sakrit. Mada se u zadnje vrijeme trude nije in
sumirprimus

#456 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by sumirprimus »

Sda Usluga za uslugu unisti drzavu. Ostace zapisano
Nivelacija

#457 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by Nivelacija »

sumirprimus wrote: 14/07/2021 22:04
Nivelacija wrote: 14/07/2021 21:58

Kukic Konakovic Kebo Kasumović Šepic Čampara

Jos lukavije smece
Ne kreci😆 dzaba
Likovi koji postave magacinera za sefa obavjestajne trajno su nesposobni voditi drzavu. Da ne govorimo dakje o vakcinama respiratorima. Banda lopovska pod krinkom vjere i brige o narodu i drzavi . Svi koji ih podrzavaju isti su ko i oni izdajnici. Goreih od ovog izdajnicko nesposobnig smeca nema. Zar nije rusemje ose postavit ovakvog supljaka za direktora? Doduse vama iz sda snaga argumenta ne znaci ni boba.
Zamisli se sad kako vi komunisti iz SDP ovu hrpu govana ne mozete pobjediti na izborima.
uglavnomja

#458 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by uglavnomja »

Nivelacija wrote: 14/07/2021 22:16
Ne kreci😆 dzaba
Zamisli se sad kako vi komunisti iz SDP ovu hrpu govana ne mozete pobjediti na izborima.

kad se izbori odradju unaprijed napunjenim kutijama, poslusnicima u ciku, siledzijama u glasackim odborima i slicnim "demokratskim" nacinima
sumirprimus

#459 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by sumirprimus »

Nivelacija wrote: 14/07/2021 22:16
Ne kreci😆 dzaba
Nisi sluso ramba kad si bio mali, priznaj. :chmoljava: u ovakvoj sredini osobita cast je biti u manjini
palermo

#460 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by palermo »

sumirprimus wrote: 14/07/2021 22:19
Nisi sluso ramba kad si bio mali, priznaj. :chmoljava: u ovakvoj sredini osobita cast je biti u manjini
ali ti na ovom forumu, gdje si glasan, nisi u manjini...tako da reklo bi se tu osobitu čast tek treba da zaslužiš
sumirprimus

#461 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by sumirprimus »

palermo wrote: 14/07/2021 22:23
sumirprimus wrote: 14/07/2021 22:19
ali ti na ovom forumu, gdje si glasan, nisi u manjini...tako da reklo bi se tu osobitu čast tek treba da zaslužiš
Ma manjina je i na forumu. Samo ste pritajeni. Dovoljna je usluga za uslugu i ako se bas bas mora nesto branit
Stvarna slika stanja zivota u bosni je prosjecan sda glasac da se ne lazemo.
palermo

#462 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by palermo »

sumirprimus wrote: 14/07/2021 22:23

Ma manjina je i na forumu. Samo ste pritajeni. Dovoljna je usluga za uslugu i ako se bas bas mora nesto branit
bogami ja jedino vidim da ti pušeš uvijek u istu tikvu k'o i ovi najglasniji.....valjda ti drago biti dio raje, šta li....

al istina, postoji mogućnost i te šutljive većine čak ina ovom forumu, zapravo pored ovolike količine nesuvislih postova, teško da ne postoji
sumirprimus

#463 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by sumirprimus »

Legendo ja sam iz tuzle, nikad nisam bio dio raje. :chmoljava:
I nikad promijenio dres. :) jos da vam sutim taman posla.
Sta suvislo pricati s vama poslije svega sto je sda uradila vlastitom narodu i vi ih i dalje branite. Doduse usluga za uslugu cuda cini.
Ko sto rekoh, MO selam , poslo me asim, nemam ako nije problem, nije na kahvi cemo rijesit ne brini. I sad dopuni uslugu po vlastitom nahodjenju dje je ko tanak.
uglavnomja

#464 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by uglavnomja »

Login77777 wrote: 14/07/2021 21:57 Ko ovo sutra predvodi? Mulahusic, Musa i Gazija? :mrgreen:

Radikalni SDA-ov internet-jurišnik Jasmin Mulahusić, koji se krije u Luksemburgu odakle godinama veliča rad uhapšenog Osmana Mehmedagića Osmice uputio je danas na društvenim mrežama ozbiljne prijetnje državnom tužiocu Olegu Čavki.

Ovaj internet-jurišnik rodom iz Zavidovića, s adresom prebivališta u Luksemburgu, poznat je po otvorenim napadima i montažama protiv brojnih političara, poput Elmedina Konakovića, Fahrudina Radončića, lidera NiP-a i SBB-a, do Predraga Kojovića, predsjednika Naše stranke, ali i brojnih drugih političara, ali i novinara.

Mulahusić je poznat po kreiranju fotomontaža i videa u kojima diskreditira novinare i sve političare koji ne odgovaraju - SDA. Otvoreno staje na stranu direktora OSA-e Osmana Mehmedagića, a otvorio je na desetine lažnih profila u kojima otvoreno prijeti novinarima, među kojima se skoro svakodnevno nalazi ime i Senada Hadžifejzovića, ali i brojnih drugih novinara.

Ovaj Zavidovićki "muftija" ne može prežaliti hapšenje Mehmedagića zbog čega na društvenim mrežama poziva na smjenu glavna tužiteljice Gordane Tadić.

No danas je uputio ozbiljnu prijetnju tužiocu Čavki.

- Nemoguće je više se suzdržati teških kvalifikacija, ali ovo pseto mora biti adekvatno kvalifikovano. Velikim Bogom se kunemo da se izvući nećeš! Visoku cijenu izdaje države ćeš platiti smeće jedno korumpirano - napisao je Mulahusić koji u BiH ne smije ni ući zbog prijetnji raznim osobama u BiH.

ne kontam ovo boldirano, ne smije uci zbog straha ili ce ga policija uhapsiti?

u svakom slucaju on ce iz velikog vojvodstva navijati za begovat
palermo

#465 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by palermo »

sumirprimus wrote: 14/07/2021 22:34 Legendo ja sam iz tuzle, nikad nisam bio dio raje. :chmoljava:
I nikad promijenio dres. :) jos da vam sutim taman posla.
Sta suvislo pricati s vama poslije svega sto je sda uradila vlastitom narodu i vi ih i dalje branite. Doduse usluga za uslugu cuda cini.
Ko sto rekoh, MO selam , poslo me asim, nemam ako nije problem, nije na kahvi cemo rijesit ne brini. I sad dopuni uslugu po vlastitom nahodjenju dje je ko tanak.
jedino sam razumio ono da nisi bio dio raje.......ostalo baš i ne, al haj
sumirprimus

#466 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by sumirprimus »

Nisi ti ovde da razumijes nego da branis ideju feudalne bosne.
Konacne podjele, ko sto su vam mostar podijelili. Razumljivo.
Samo naprijed, uz vas sam. :bih:
sumirprimus

#467 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by sumirprimus »

Ej osmicu po zadatku branit, koja zivotna nizbrdica :lol:
palermo

#468 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by palermo »

sumirprimus wrote: 14/07/2021 22:38 Nisi ti ovde da razumijes nego da branis ideju feudalne bosne.
¸

:D pa haj, dok čekam da Šeldon počne (gledam ga po deseti put, jes meni smiješan brate mili) da ti odgovorim......baš zato što ja svojim životom i svim onim što sam uradio u životu mogu svjedočiti da sam daleko od onoga za što me ti optužuješ, sebi dajem potpuno slobodu i pravo da govorim ono što mislim.
Između ostalog i to da makar pola ovdje najglasnijih forumaša, zapravo Aliji i SDA ne mogu nikad oprostiti najveći (prasiskonski) grijeh....što ne pristadoše onomadne na krnju Jugoslaviju, ili što opstade ova Bosna i Hercegovina. Jedino što nemaju hrabrosti to reći
homer2go

#470 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by homer2go »

palermo wrote: 14/07/2021 22:51
sumirprimus wrote: 14/07/2021 22:38 Nisi ti ovde da razumijes nego da branis ideju feudalne bosne.
¸

:D pa haj, dok čekam da Šeldon počne (gledam ga po deseti put, jes meni smiješan brate mili) da ti odgovorim......baš zato što ja svojim životom i svim onim što sam uradio u životu mogu svjedočiti da sam daleko od onoga za što me ti optužuješ, sebi dajem potpuno slobodu i pravo da govorim ono što mislim.
Između ostalog i to da makar pola ovdje najglasnijih forumaša, zapravo Aliji i SDA ne mogu nikad oprostiti najveći (prasiskonski) grijeh....što ne pristadoše onomadne na krnju Jugoslaviju, ili što opstade ova Bosna i Hercegovina. Jedino što nemaju hrabrosti to reći
Apgrejdovani HankPaldum
sumirprimus

#471 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by sumirprimus »

Nista onda, sutra kad vec pravac na proteste, iz ubjedjenja :lol:
Pravda za osmicu!
Eee pazi razloga lafo jugoslavija :lol: muko moja tugo moja :lol: :-)
Evo tebi za dusu jbes jugu, bila prosla bilo je lijepo nema govora ljepse od ovog vaseg feuda nuporedivo, manje seljakluka, kupljenih diploma, lopovluka i tako to :lol:
sumirprimus

#473 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by sumirprimus »

preselio na ahiret wrote: 14/07/2021 22:55 https://avaz.ba/vijesti/bih/666475/radi ... legu-cavki

ko je ovaj chmar iz luxa? :-)
Tipicna sda pobjeglica.
sumirprimus

#474 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by sumirprimus »

:izet:
Evo palermo ne moras u rajvosa, nisi se ti dzabe slobodnomisleci aktiviro, valja okupit kamaru :lol:
preselio na ahiret

#475 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by preselio na ahiret »

sumirprimus wrote: 14/07/2021 22:58
preselio na ahiret wrote: 14/07/2021 22:55 https://avaz.ba/vijesti/bih/666475/radi ... legu-cavki

ko je ovaj chmar iz luxa? :-)
Tipicna sda pobjeglica.
aha patriota iz luxa :lol:

sto supcina ne dođe vamo kad tolko voli bosnu,sto ne mogu dvostrukih arsina
Post Reply