Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Glupost. Glavni razlog zasto je neko na jednoj strani je sto protivnika i drugu stranu ne vole ili ne podnose.
Nema to veze s manjinom/vecinom.
Samo podržavam tri lava kao i Cyprus.
Šta ti je ba, uozbilji se kakve su to nepotrebne price
Kazete da ste na strani manjine.
Pa evo, da ste na strani manjine bili bi za Italiju jer na samom stadionu oni ce biti u debeloj manjini. Jer se gleda stanje na terenu.
Samo podržavam tri lava kao i Cyprus.
Šta ti je ba, uozbilji se kakve su to nepotrebne price
Kazete da ste na strani manjine.
Pa evo, da ste na strani manjine bili bi za Italiju jer na samom stadionu oni ce biti u debeloj manjini. Jer se gleda stanje na terenu.
Ja sam na strani vecine, dakako samo sam opali palac gore za sliku tri lava.
Nisi ništa skonto
dale cooper wrote: ↑11/07/2021 17:27
Dohvatili se gastarbajteri svoje omiljene priče o patriotizmu i ratovima na temi o fudbalu. A ja mislio gerro loš. Vratite ga sve mu je oprošteno.
Gdje si otočki pankeru i urbani rokeru
Neka si rekao ogavnim gastarbajterskim seljacima.
dale cooper wrote: ↑11/07/2021 17:27
Dohvatili se gastarbajteri svoje omiljene priče o patriotizmu i ratovima na temi o fudbalu. A ja mislio gerro loš. Vratite ga sve mu je oprošteno.
Gdje si otočki pankeru i urbani rokeru
Neka si rekao ogavnim gastarbajterskim seljacima.
Samo prava urbano- progresivno- avangardna raja navija za Gordi Albion. Normalno, i ne treba svak da navija za Englsku, za casnu kraljicu i krunu.
Šuša i ovaj niži sloj nek navija za žabice, nije ni to problem
Tetejac stari, malo si retro sa tim oronulim bedovima iz davne prošlosti, al nije loše popravio si se sad malo
Last edited by LSD on 11/07/2021 20:03, edited 1 time in total.
LSD wrote: ↑11/07/2021 20:02
Samo prava urbano- progresivno- avangardna raja navija za Gordi Albion. Normalno, i ne treba svak da navija za Englsku, za casnu kraljicu i krunu.
Tetejac stari, malo si retro sa tim oronulim bedovima iz davne prošlosti, al nije loše popravio si se sad malo
Ma navijaj za koga hoces, briga me
Zabari ti iz nekog razloga smetaju pa si na strani protivnika.
Tvoje pravo naravno.
Samo mojne da navijas za Englesku zbog njih. Daleko je to od toga.
Tvoje pravo naravno.
Da su u finalu ESP - ENG, možda bi navijao za špance...ovako sam primoran da navijam za engleze
Tvoje pravo naravno.
Da su u finalu ESP - ENG, možda bi navijao za špance...ovako sam primoran da navijam za engleze
LSD wrote: ↑11/07/2021 20:02Samo prava urbano- progresivno- avangardna raja navija za Gordi Albion. Normalno, i ne treba svak da navija za Englsku, za casnu kraljicu i krunu.
LSD wrote: ↑11/07/2021 20:02Samo prava urbano- progresivno- avangardna raja navija za Gordi Albion. Normalno, i ne treba svak da navija za Englsku, za casnu kraljicu i krunu.