Za one zobene kaše mi kažu da su pune šećera
P.S. ne znam je li tema za Zdravlje ili Umjetnost zivljenja, pa nek moderacija prebaci
Kupi čisti zob, voće, cimet, štagod i sam napravi zobnu kašu. Mislim da ćeš na kraju tako morati, ovi industrijski zamjenski obroci ili su skupi, ili je mali izbor ili nisu to šta tvrde da jesu. Sam kupiš "sirovine", ako još možeš ne ni na pijaci nego od poznatog, provjerenog poljoprivrednika da znaš da nije prskano itd i praviš sam sebi._BataZiv_0809 wrote: ↑10/07/2021 22:51 E ovako, ima li kod nas i gdje kupiti zamjenske obroke, i kakva su vasa iskustva sa njima? Imam los zeludac i ako pojedem nesto sto mi ne odgovara, imam tegobe pracene migrenom, pa mi zamjenski obroci zvuce kao dobra ideja.
Za one zobene kaše mi kažu da su pune šećeraIma li sta drugo kao zamjenski obrok a da je zdravije i bolje?
P.S. ne znam je li tema za Zdravlje ili Umjetnost zivljenja, pa nek moderacija prebaci![]()
Jesi li probao HAŠE?!_BataZiv_0809 wrote: ↑10/07/2021 22:51 E ovako, ima li kod nas i gdje kupiti zamjenske obroke, i kakva su vasa iskustva sa njima? Imam los zeludac i ako pojedem nesto sto mi ne odgovara, imam tegobe pracene migrenom, pa mi zamjenski obroci zvuce kao dobra ideja.
Za one zobene kaše mi kažu da su pune šećeraIma li sta drugo kao zamjenski obrok a da je zdravije i bolje?
P.S. ne znam je li tema za Zdravlje ili Umjetnost zivljenja, pa nek moderacija prebaci![]()
Vidjela sam nešto slično u DM-u, pored sokova i "zdravih" bombona, ali da me ubiješ ne zapamtih naziv. Kao klopa za astronaute, kašasto u nekom kao tetrapaku, istisneš u usta._BataZiv_0809 wrote: ↑11/07/2021 09:38 @Hakiz @Sarajmen momci meni treba neko instant rjesenje kad nemam spremljen rucak ili kad sam na putu obzirom da od "kupovne" hrane imam zelucane tegobe. Dakle ne bih ovo jeo stalo i svaki dan, nego mi je ovo back up opcija.
Probaj Nutridrink, rekoh._BataZiv_0809 wrote: ↑11/07/2021 09:38 @Hakiz @Sarajmen momci meni treba neko instant rjesenje kad nemam spremljen rucak ili kad sam na putu obzirom da od "kupovne" hrane imam zelucane tegobe. Dakle ne bih ovo jeo stalo i svaki dan, nego mi je ovo back up opcija.
Znaci kukurzno brasno srokam u nemasni jogurt?
Moze li jos malo vise detaljakonektovan wrote: ↑11/07/2021 10:57 Kupi sebi iberogast kapi i riješi probleme,..ili koristi controloc prije svakog (rizicnog) obroka, jedan satić prije..i uzivaj u okusu prave hrane.![]()

https://www.biona.ba/proizvodi/slatko-i ... -superfood_BataZiv_0809 wrote: ↑11/07/2021 09:38 @Hakiz @Sarajmen momci meni treba neko instant rjesenje kad nemam spremljen rucak ili kad sam na putu obzirom da od "kupovne" hrane imam zelucane tegobe. Dakle ne bih ovo jeo stalo i svaki dan, nego mi je ovo back up opcija.
Imaš za kupiti u novom Bingetu.