Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
-
kox
#526 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
A evo i koga je Milanovic obilazio dok nije postao najbolji drug BH HDZ-a i skrenuo u nacionalizam. Što li ga tada nije bilo u npr. Širokom Brijegu ?
-
Loki2k9
#527 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Tkome smeta jak Zoki Milanovič? 
-
90minut
#528 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Nevjerovatno jebote ovako je i labudan isti bio nema gorih ljudi s kim živiš 
- ako te pitaju
-
kox
#530 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Pa zato i kažem, hrvatski Dodik. Skontao da nacionalizam donosi glasove, posuo se pepelom i okrenuo ploču. Sad je Čovićev najbolji drug i kao takav može i u Široki. Prije toga, teško.ako te pitaju wrote: ↑10/07/2021 20:46Javno je priznao da je pogriješio jer je kasnije shvatio da je Komšić obična podvala i prijevara.
-
90minut
#531 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
cijeli narod isti
- JohnnyS
#532 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
kox wrote: ↑10/07/2021 20:51Pa zato i kažem, hrvatski Dodik. Skontao da nacionalizam donosi glasove, posuo se pepelom i okrenuo ploču. Sad je Čovićev najbolji drug i kao takav može i u Široki. Prije toga, teško.ako te pitaju wrote: ↑10/07/2021 20:46
Javno je priznao da je pogriješio jer je kasnije shvatio da je Komšić obična podvala i prijevara.
Tako je. Osvojio je izbore nacionalističkom pričom
Zato je klixaško građanstvo navijalo za njega prije izbora
-
kox
#533 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Ružno je tako nešto reći. Oni Hrvati iz Hercegovine koje sam ja upoznao su skroz OK ljudi. Opet kažem, kada neko ima sve poluge vlasti kao što HDZ ima u Hercegovini, kako javno reći da misliš drugačije a da ne budeš automatski proglašen nacionalnim izdajnikom ? Ili im je stvarno tako fantastično dole da HDZ nema oponenta, bar nekoga da kaže Čoviću 'pa nisi baš morao skrenuti rijeku zbog vikendice', ako ništa drugo ?
-
kox
#534 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Pa vjerovatno su ljudi mislili da od Kolinde ne može gore, i pogriješili. Samo što on nije naš predsjednik, o njegovim ispadima bi više trebali razmišljati građani Hrvatske. Nama su dovoljni i ovi naši
-
90minut
#535 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
On može utjecati na nešto kod nas koliko je mogao utjecati i ove 2010 totalno nebitan lik što se potvrdilo zadnjih zbIvaNjima.
Ne bi se ni javio ja nego eto iznova se sjebe covjek koliko su to ljudi bez muda i časti.
Ne bi se ni javio ja nego eto iznova se sjebe covjek koliko su to ljudi bez muda i časti.
- JohnnyS
#536 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
kox wrote: ↑10/07/2021 21:00Ružno je tako nešto reći. Oni Hrvati iz Hercegovine koje sam ja upoznao su skroz OK ljudi. Opet kažem, kada neko ima sve poluge vlasti kao što HDZ ima u Hercegovini, kako javno reći da misliš drugačije a da ne budeš automatski proglašen nacionalnim izdajnikom ? Ili im je stvarno tako fantastično dole da HDZ nema oponenta, bar nekoga da kaže Čoviću 'pa nisi baš morao skrenuti rijeku zbog vikendice', ako ništa drugo ?
I ti misliš da je sve to do HDZa, da nije nimalo do neugodnog osjećaja da te je lako preglasati. I svaki dan na portalu možeš vidjeti osobu koja je simbol tog (da naglasim zakonitog) preglasavanja. Uživo ne mogu jer ne smije doći.
- ako te pitaju
#537 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Stav Zorana Milanovića prema BiH je stav čitave Hrvatske,ali koliko vidim i EU.
Hrvatska je za cjelovitost BiH, za ulazak u EU i za ravnopravnost naroda u BIH.
Komšić vam je autogol.
Game over
Komšić vam je autogol.
Game over
-
90minut
#538 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Još 10 godina i to vam je to ovlasti padaju kao na traci
Tacnije pitanje je jesi li ti uopšte iz BiH.
Tacnije pitanje je jesi li ti uopšte iz BiH.
-
kox
#539 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Ne mislim. Da zanemarimo šuplju oko preglasavanja i legitimnih Hrvata, član predsjedništva je uglavnom protokolarna funkcija. Stvarne poluge vlasti su na nižim nivoima, gdje opet ne postoji niko osim HDZ-a i satelita. Ili se i u Širokom bojite Mladoturaka kako nas nazva maloprije ?JohnnyS wrote: ↑10/07/2021 21:05kox wrote: ↑10/07/2021 21:00
Ružno je tako nešto reći. Oni Hrvati iz Hercegovine koje sam ja upoznao su skroz OK ljudi. Opet kažem, kada neko ima sve poluge vlasti kao što HDZ ima u Hercegovini, kako javno reći da misliš drugačije a da ne budeš automatski proglašen nacionalnim izdajnikom ? Ili im je stvarno tako fantastično dole da HDZ nema oponenta, bar nekoga da kaže Čoviću 'pa nisi baš morao skrenuti rijeku zbog vikendice', ako ništa drugo ?
I ti misliš da je sve to do HDZa, da nije nimalo do neugodnog osjećaja da te je lako preglasati. I svaki dan na portalu možeš vidjeti osobu koja je simbol tog (da naglasim zakonitog) preglasavanja. Uživo ne mogu jer ne smije doći.
I da se razumijemo, svaki član predsjedništva može doći gdje god naumi, postoje službe koje se tim bave. Ali kome god da dođe, desilo bi mu se isto što i Martini Mlinarević, vjerovatno i gore.
- JohnnyS
#540 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Pa što ima veze da ga i izvrijeđaju? Što je pička? Vrijeđaju političare širom svijeta, što je on poseban?
-
Juliuscezar
#541 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Milanović dolaskom na dan žalosti dostiže nivo 0.7 Dodika
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#542 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Sad je prptokolarno kad treba da bude komsic
A kad treba nas dragi vodja onda je danger danger opasbost po bih
A kad treba nas dragi vodja onda je danger danger opasbost po bih
-
kox
#543 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
EU koliko vidimo nije:ako te pitaju wrote: ↑10/07/2021 21:10 Stav Zorana Milanovića prema BiH je stav čitave Hrvatske,ali koliko vidim i EU.
Komšić vam je autogol.
Game over
https://balkans.aljazeera.net/news/balk ... ercegovini
a mislim da nije ni cijele Hrvatske. Nadam se da je dovoljno u Hrvatskoj pismenih ljudi koji mogu pročitati HDZ-ove spinove o neravnopravnosti. I Evropa im to govori, čak više nije ni suptilnim porukama, ali hrvatski političari i dalje jašu na nacionalizmu jer to trenutno donosi glasove.
- ako te pitaju
#544 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Protokolarna? A ima mehanizam da pokreće zaštite vitalnog interesa. Da ne govorimo o članovima u Domu Naroda koji su preko noći odlučili da su Hrvati.Ne mislim. Da zanemarimo šuplju oko preglasavanja i legitimnih Hrvata, član predsjedništva je uglavnom protokolarna funkcija. Stvarne poluge vlasti su na nižim nivoima, gdje opet ne postoji niko osim HDZ-a i satelita. Ili se i u Širokom bojite Mladoturaka kako nas nazva maloprije ?
I da se razumijemo, svaki član predsjedništva može doći gdje god naumi, postoje službe koje se tim bave. Ali kome god da dođe, desilo bi mu se isto što i Martini Mlinarević, vjerovatno i gore.
I ne znam zašto se navodi HDZ. Pa koja ti druga opcija od tz.Hrvatskih stranaka postoji?
Martina Mlinarović Sopta? Mislim na osobu koja je lažirala biografiji, slagala da je VSS iako je SSS da bi postala ambasadorka. Moralno dno
-
kox
#545 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Ne Komšiću, njemu se ne bi dogodilo apsolutno ništa, nego bilo kome od lokalaca ko bi odstupio od matrice HDZ-a. Dakle naći lokalnog sagovornika ko bi se odvažio da mu prijete silovanjima, ubistvima, paljenjem i ostalim. A do njih mogu doći, ne može svako otići u Češku.
- ako te pitaju
#546 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Je si li pročitao rezoluciju EU? Ja jesam. Znaš li da ta rezolucija propisuje provede i odluka Ustavnog suda BiH a koje odluke jasno ukazuju da konstitutivni narodi moraju imati legitimne predstavnike.kox wrote: ↑10/07/2021 21:19EU koliko vidimo nije:ako te pitaju wrote: ↑10/07/2021 21:10 Stav Zorana Milanovića prema BiH je stav čitave Hrvatske,ali koliko vidim i EU.
Komšić vam je autogol.
Game over
a mislim da nije ni cijele Hrvatske. Nadam se da je dovoljno u Hrvatskoj pismenih ljudi koji mogu pročitati HDZ-ove spinove o neravnopravnosti. I Evropa im to govori, čak više nije ni suptilnim porukama, ali hrvatski političari i dalje jašu na nacionalizmu jer to trenutno donosi glasove.
-
kox
#547 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
O tome i govorimo, ne postoji ni jedna.ako te pitaju wrote: ↑10/07/2021 21:20Protokolarna? A ima mehanizam da pokreće zaštite vitalnog interesa. Da ne govorimo o članovima u Domu Naroda koji su preko noći odlučili da su Hrvati.Ne mislim. Da zanemarimo šuplju oko preglasavanja i legitimnih Hrvata, član predsjedništva je uglavnom protokolarna funkcija. Stvarne poluge vlasti su na nižim nivoima, gdje opet ne postoji niko osim HDZ-a i satelita. Ili se i u Širokom bojite Mladoturaka kako nas nazva maloprije ?
I ne znam zašto se navodi HDZ. Pa koja ti druga opcija od tz.Hrvatskih stranaka postoji?
Martina Mlinarović Sopta? Mislim na osobu koja je lažirala biografiji, slagala da je VSS iako je SSS da bi postala ambasadorka. Moralno dno
-
kox
#548 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Komšić jeste legalan i legitiman član predsjedništva iz reda hrvatskog naroda.ako te pitaju wrote: ↑10/07/2021 21:22Je si li pročitao rezoluciju EU? Ja jesam. Znaš li da ta rezolucija propisuje provede i odluka Ustavnog suda BiH a koje odluke jasno ukazuju da konstitutivni narodi moraju imati legitimne predstavnike.kox wrote: ↑10/07/2021 21:19
EU koliko vidimo nije:
- ako te pitaju
#549 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Recimo na posljednjoj sjednici HNS-a predstavnici HRS-a su žestoko napali politiku HDZ-a.
Da smo normalna država, ne bi nikad prihvatili da srednjoškolka Martina bude ambasadorka. Žena LAGALA U CV.-u da je završila fakultet.
Podvala obična
- ako te pitaju
#550 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Kao što je legalno i legitimno blokirati Vladu FBiH zbog kladionica.kox wrote: ↑10/07/2021 21:24Komšić jeste legalan i legitiman član predsjedništva iz reda hrvatskog naroda.ako te pitaju wrote: ↑10/07/2021 21:22
Je si li pročitao rezoluciju EU? Ja jesam. Znaš li da ta rezolucija propisuje provede i odluka Ustavnog suda BiH a koje odluke jasno ukazuju da konstitutivni narodi moraju imati legitimne predstavnike.