Samo Saraj'vo
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- turbofolk
#2576 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sretno danas
Samo Saraj'vo
Samo Saraj'vo
-
TheTraveler
#2577 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Travancic da je imalo bolji sa glavom mogo je finu karjeru napraviti.sencobih wrote: ↑08/07/2021 06:52hahaha jaka, treba vidjeti je li Travančić slobodangold'n'brown wrote: ↑08/07/2021 00:19
Halilovic je vec potpisao za nekoga drugog, mozda se okrenemo Harisu Harbi![]()
![]()
- Logovan
#2578 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Čuj smiri doživljaj, kontroliši riječnik.Smiri doživljaj, kontroliši riječnik!!!
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#2579 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Malezijac, Vincent Tan vratio se u FK Sarajevo danas i zvanično, a mnogi su se pitali u kolikom će se on obimu vratiti u Bordo klubu.
Kako nam je potvrđeno iz FK Sarajevo, Vincent Tan dolazi u Bordo klub da mu se posveti u punom obimu, a u narednim danima će biti zvanično objavljeni detalji.
Ono što nam je još potvrđeno jeste da Vincent Tan ne dolazi sam u FK Sarajevo, nego će sa njim doći i još jedan investitor i koji će imati određeni postotak udjela u klubu.
U narednom periodu biće sve riješeno oko budžeta kluba, popuniće se nedostaci koji su nastali i želja je da se sve dovede na "nulu".
Kompletan dogovor biće obznanjen nakon što se riješe sva međusobna prava dosadašnjeg većinskog vlasnika Nguyena Hoai Nama, Vincenta Tana i za sada neimenovanog investitora, a nakon toga će se i njegovo ime objaviti.
volim te Sarajevo
Kako nam je potvrđeno iz FK Sarajevo, Vincent Tan dolazi u Bordo klub da mu se posveti u punom obimu, a u narednim danima će biti zvanično objavljeni detalji.
Ono što nam je još potvrđeno jeste da Vincent Tan ne dolazi sam u FK Sarajevo, nego će sa njim doći i još jedan investitor i koji će imati određeni postotak udjela u klubu.
U narednom periodu biće sve riješeno oko budžeta kluba, popuniće se nedostaci koji su nastali i želja je da se sve dovede na "nulu".
Kompletan dogovor biće obznanjen nakon što se riješe sva međusobna prava dosadašnjeg većinskog vlasnika Nguyena Hoai Nama, Vincenta Tana i za sada neimenovanog investitora, a nakon toga će se i njegovo ime objaviti.
volim te Sarajevo
- i agree
- Analiticarr
#2582 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jos uvijek nije poznato ko ce biti taj drugi investitor. Gospodin Tan je pronasao investitora koji zeli ulagati ali i direktorica je pronasla nekoga ko je spreman odmah da udje u nas klub (zelio je svih kupiti 90% stranih prava) i nudi vise od Tanovog partnera. Ni prvi ni drugi jos nisu zvanicno izbrani. Ta odluka bi trebala da se donese danas ili sutra. Bilo kako bilo, i jedan i drugi su spremni ulagati u Kosevo gdje bi se gradili svi moguci popratni objekti (hoteli, bazeni, teretane, soping centri itd).Impressum wrote: ↑08/07/2021 11:52 Malezijac, Vincent Tan vratio se u FK Sarajevo danas i zvanično, a mnogi su se pitali u kolikom će se on obimu vratiti u Bordo klubu.
volim te Sarajevo
Bez obzira koga izaberu, ispade da je nasa direktorica uradila za klub vise nego sve legende i bivsi igraci zajedno.
- Raigor Stonehoof
#2583 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Husref nakon sto procita ova baljezganja:

- Logovan
#2584 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Bolje je neka krepa krme taldzijsko nego da je u blizini nasega kluba
- Raigor Stonehoof
- Logovan
#2586 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ispravljen mu post, rečeno mu je da se smiri i kontroliše.Raigor Stonehoof wrote: ↑08/07/2021 16:28 @Charuga i @Tomahawk11 ni habera na ovo, i dalje?
Nedo bog da otpjevamo Blekicevu pjesmicu, vidio bi ekspres reakcije.
- Raigor Stonehoof
#2587 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Usro se od straha garantLogovan wrote: ↑08/07/2021 16:30Ispravljen mu post, rečeno mu je da se smiri i kontroliše.Raigor Stonehoof wrote: ↑08/07/2021 16:28 @Charuga i @Tomahawk11 ni habera na ovo, i dalje?
Nedo bog da otpjevamo Blekicevu pjesmicu, vidio bi ekspres reakcije.![]()
- Analiticarr
#2588 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovo je tema FK SARAJEVO. Ako zelite pisati o meni neka vam administrator otvori temu pa pisite. I ja cu vam ponekad uvelicati dogadjaj sa ponekim postom pa uzivajte a ovu temu ostavite nasima navijacima.
Hvala
Hvala
- GandalfSivi
#2589 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Navijaci Borca bi trebali otvoriti svoju temu a ne nas peglati ovdje...Analiticarr wrote: ↑08/07/2021 16:39 Ovo je tema FK SARAJEVO. Ako zelite pisati o meni neka vam administrator otvori temu pa pisite. I ja cu vam ponekad uvelicati dogadjaj sa ponekim postom pa uzivajte a ovu temu ostavite nasima navijacima.
Hvala![]()
-
molotovljev
#2590 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Rekoh ja tebi prije 5,6 mjeseci da pasivni Vijetnamac leti, a da dolazi Paša sa naftne platforme.Analiticarr wrote: ↑08/07/2021 15:49Jos uvijek nije poznato ko ce biti taj drugi investitor. Gospodin Tan je pronasao investitora koji zeli ulagati ali i direktorica je pronasla nekoga ko je spreman odmah da udje u nas klub (zelio je svih kupiti 90% stranih prava) i nudi vise od Tanovog partnera. Ni prvi ni drugi jos nisu zvanicno izbrani. Ta odluka bi trebala da se donese danas ili sutra. Bilo kako bilo, i jedan i drugi su spremni ulagati u Kosevo gdje bi se gradili svi moguci popratni objekti (hoteli, bazeni, teretane, soping centri itd).Impressum wrote: ↑08/07/2021 11:52 Malezijac, Vincent Tan vratio se u FK Sarajevo danas i zvanično, a mnogi su se pitali u kolikom će se on obimu vratiti u Bordo klubu.
volim te Sarajevo
Bez obzira koga izaberu, ispade da je nasa direktorica uradila za klub vise nego sve legende i bivsi igraci zajedno.
- Logovan
#2591 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Malo je i Slobodin navijač, nemoj tako.GandalfSivi wrote: ↑08/07/2021 16:45 Navijaci Borca bi trebali otvoriti svoju temu a ne nas peglati ovdje...
Evo opet:
Bolje je neka krepa krme taldzijsko nego da je u blizini nasega kluba
Šteta što prije nisam skupljao ove bljuvotine, ali obzirom o kome se radi brzo će se nakupiti gomila.
- Analiticarr
#2592 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
molotovljev wrote: ↑08/07/2021 16:51Rekoh ja tebi prije 5,6 mjeseci da pasivni Vijetnamac leti, a da dolazi Paša sa naftne platforme.Analiticarr wrote: ↑08/07/2021 15:49
Jos uvijek nije poznato ko ce biti taj drugi investitor. Gospodin Tan je pronasao investitora koji zeli ulagati ali i direktorica je pronasla nekoga ko je spreman odmah da udje u nas klub (zelio je svih kupiti 90% stranih prava) i nudi vise od Tanovog partnera. Ni prvi ni drugi jos nisu zvanicno izbrani. Ta odluka bi trebala da se donese danas ili sutra. Bilo kako bilo, i jedan i drugi su spremni ulagati u Kosevo gdje bi se gradili svi moguci popratni objekti (hoteli, bazeni, teretane, soping centri itd).
-
yasaq
#2593 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
BHTelecom otkupio sve utakmice FK Sarajevo. Utakmice FK Sarajevo prijenosi su samo na Mojoj TV
-
yasaq
#2594 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
veze ti nemaš !!!Analiticarr wrote: ↑08/07/2021 15:49Jos uvijek nije poznato ko ce biti taj drugi investitor. Gospodin Tan je pronasao investitora koji zeli ulagati ali i direktorica je pronasla nekoga ko je spreman odmah da udje u nas klub (zelio je svih kupiti 90% stranih prava) i nudi vise od Tanovog partnera. Ni prvi ni drugi jos nisu zvanicno izbrani. Ta odluka bi trebala da se donese danas ili sutra. Bilo kako bilo, i jedan i drugi su spremni ulagati u Kosevo gdje bi se gradili svi moguci popratni objekti (hoteli, bazeni, teretane, soping centri itd).Impressum wrote: ↑08/07/2021 11:52 Malezijac, Vincent Tan vratio se u FK Sarajevo danas i zvanično, a mnogi su se pitali u kolikom će se on obimu vratiti u Bordo klubu.
volim te Sarajevo
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
- Raigor Stonehoof
#2596 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ma fala kurac bogu
na arenama na telemahu sam makar mogao naci stream
stream od jebene moje tv niko ne prenosi
na arenama na telemahu sam makar mogao naci stream
stream od jebene moje tv niko ne prenosi
-
yasaq
#2597 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
9,99 KM mjesec dana i premijer liga kanal sa Arenama ili 1,99 KM po utakmici pa šta ti se više isplati
-
TheTraveler
#2598 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mogu li iz DE kupiti to za 9,99 ?
-
yasaq
#2599 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
nisam siguran da češ arene imati ali utakmice premijer lige možeš kupovati i gledati
- GandalfSivi
#2600 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Fala kurcu da se vratilo na Moja TV, poludio sam zbog arena...