Slučaj Dženan Memić

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Vjerujete li da je poginuo nakon udara kombija?

Da
91
9%
Ne
915
91%

Total votes: 1006

Mer11

#14701 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Mer11 »

denden wrote: 07/07/2021 20:02
vjeshalica wrote: 07/07/2021 12:50 Isla na psihoterapiju da prevazidje dogadjaj a nedugo iza istog se brzom udala,glumi na svadbi,nesto mase rukama upire okolo seljandura
VJEŠTAČENJE KUČUKALIĆ: Što se tiče vjerodostojnosti iskaza vještak navodi da nisu našli neke elemente koji bi ih upućivali da taj iskaz nije vjerodostojan, da sve što je Mutap Alisa izlagala bilo je praćeno adekvatnim emocijama i ponašanjem u skladu sa sadržajem govora iznošenja a također nisu registrovali kontradikcije između iskaza koje je dala u tužilašvu i koje je dala njima, nisu konstatovali nikakve promjene u strukturi ličnosti koje bi eventualno mogle predisponirati osobu da daje lažni iskaz tako da smatraju da njen iskaz nije mogao biti istinit i vjerodostojan. Odnos Alise prema Memić Dženanu bio je vrlo prožet pozitivnim emocijama ona je suosjećala sa ovaj gubitkom svog momka s kojim je bila u jednoj kraćoj vezi od mjesec dana, ispoljavala je empatiju sa tragičnim događajem odnosno prema umrloj osobi. U toku njihove veze nikad nije imala neka neugodna iskustva sa Memić Dženanom naprotiv bilo je to jedna lijepa veza koju je ona prihvatila i u kojoj je uživala.
Vrlo su neinteligentni ti vaši mahalaški pokušaji da od Alise Mutap napravite neku mentalno-moralnu prikazu.

Bila u vezi mjesec-dva, saosjećala iskreno zbog usmrćenog momka. Ubrzo nakon događaja počele sistematske linč-kampanje protiv nje od strane porodice bivšeg momka, udala se nakon nekoliko godina.

Šta je čudno ili neprimjereno u svemu tome?
Ma pruzi ruku pomirenjaaaa.
5 godina sute, 5 godina se nisu obracali, 5 godina ih je bolilo briga, jer su bili zasticeni, jer ih nije doticalo.
Zato, kad je sve tako, nema potrebe ni da se sad obracaju javnosti, jer da je ista Alisa htjela da se ovaj slucaj rijesi, stala bi na stranu porodice Memic. Rekla bi, uredu ja imam amneziju, ali i mene su napali, hajde da se zajedno borimo, jer i meni je u koristi da se rijesi, pa i ja sam mogla zavrsit kao Dzenan.
A ona ne da nije stala na njihovu stranu, jos im se ruga pri svemu tome. Pa kakva osoba moras bit? I onda mi neko ovdje daje argumente zasto i kako je nevina.
Sve i da je nevina, i dalje je 0 od covjeka.
vjeshalica

#14702 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

Nezz ko je tebi objasnio da ti mozes tumaciti Kucukalica i sta je on izvjestacio.
Dokazano je vise puta l, a sto vama umobolnicima nije jasno, da Alisa nema amneziju koju podmece, nije imala povrede koje bi prouzrokovale takvo stanje da se ne sjeca.I tu nastupa sav kraj price, nadalje, Alisi nijedan sud ne moze vjeru pokloniti jer daje razlicite iskaze, jedan da je auto udarilo,drugi da su napadnuti.
Nista ti nisi oborio nikakve tvrdnje, ti samo piskaras o svojim fantazijama i pravis svoje psihopatske verzije i to je sva prica na ovu temu.
vjeshalica

#14703 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

denden wrote: 07/07/2021 20:22 Glavni argument svjetine je inače "svi znaju", "cio grad zna" i tako to. To što pišeš je samo narativ te mahalaške, a vrlo brutalne i sirove kampanje linča.
Reći će sud šta je bilo i to se broji.

A ovo što pišete na forumu (što se ne broji sudski) je preglupo i izbačeni ste iz ležišta nakon što je javno objavljena presuda Kantonalnog suda iz koje svako može za sebe vidjeti šta se ustvari desilo i razumjeti koliki ste spin i podvale radili jednostranim plasiranjem čistih laži ili spinovanih informacija.
O lazima i brutalnostima necemo, jer vece brutalnosti i lazi od strane kriminalne familije Mutap necemo jer znamo.Ne zato sto je neko pricao u carsiji, vec sto na relevantnom mjestu je to i dokazano.Tvoje fantaziranje i tumacenje je na nivou Alisine amnezije.Dakle samo fantaziranje i ubjedjenje da doticna nije krivac vec da je zrtva.Ne znam kako ces podnijeti kad doticna zavrsi iza resetaka? Hoces li njenog pshioterapeuta koristiti ili ces se objesiti?
Ne znam samo kako objasnjavas cinjenicu da Alisa ima toliko potrebu da laze da ih je kombi udario, a zapravo su pretuceni, i pitanje je koliko je ona štoce dobila da se sa njom pokrije i odglumi?
denden

#14704 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

Mer11 wrote: 07/07/2021 21:02
5 godina sute, 5 godina se nisu obracali, 5 godina ih je bolilo briga, jer su bili zasticeni, jer ih nije doticalo.
Zato, kad je sve tako, nema potrebe ni da se sad obracaju javnosti, jer da je ista Alisa htjela da se ovaj slucaj rijesi, stala bi na stranu porodice Memic. Rekla bi, uredu ja imam amneziju, ali i mene su napali, hajde da se zajedno borimo, jer i meni je u koristi da se rijesi, pa i ja sam mogla zavrsit kao Dzenan.
A ona ne da nije stala na njihovu stranu, jos im se ruga pri svemu tome. Pa kakva osoba moras bit? I onda mi neko ovdje daje argumente zasto i kako je nevina.
U sekti nema mjesta razmišljanju, jer je sektaška dogma polazna tačka koja se ne preispituje.

Dio tog sektaškog narativa satanizacije Alise Mutap je i ta priča da su se Mutapi distancirano, nezainteresovano itd. postavili prema Memićima. A istina je suprotna. Muriz je imao fiks-ideju da Alisa nema amneziju, imperativno tražio "reci mi ime i da završimo", ova nije mogla, jer ime nije znala i onda je počela ta linč-kampanja neinteligentnog (ali mahala i rulja upravo nema inteligenciju niti kritički sud) ocrnjivanja, uključujući priče kako je Alisa Mutap prostitutka, kako je htjela izaći iz prostitucije, pa Dženan nadrljao, da je ordinirala po Budnjinim hotelima, da joj je Prevljak kupio stan itd.
Evo da pretpostavimo, kao što sama pozivaš, da je Alisa nedužna (a na kraju će sud utvrditi je li ili nije).

Zamisli da si žrtva napada, sa povredom glave od kakve je slične usmrćen tvoj momak, da imaš amneziju (mehanički uzrokovanu ili od šoka ili kombinaciju, nebitno) i da te otac usmrćenog momka počne okrivljivati da lažeš, da si saučesnik, da štitiš nekog, a onda počne sistematsku kampanju ocrnjivanja, laži da si prostitutka itd. tako da postaneš maltene najomraženija osoba u državi. A nedužna.

Kako bi se ti osjećala i ponašala?

I ko je tu čovjek, a ko nečovjek?
vjeshalica

#14705 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

Mer11 wrote: 07/07/2021 21:02 Pa kakva osoba moras bit? I onda mi neko ovdje daje argumente zasto i kako je nevina.
"Tata tata zovi svoje ljude...."

Zasto bi neko imao potrebu da trazi od tate da zove svoje ljude?
Za sta ako je zrtva?
Obicna provincijalkica lazljiva kriminalusa i nista vise od toga.Ona bolje u zivotu nikad nije mogla niti ce moci.Svidjalo se to njenim dezurnim instrumentima koji plasiraju verzije njene ili ne.
Odavno je ocito da im ova tema sluzi kao mikrofon i to im je dopusteno.Ljudi bi sa matere čefine zgulili za cenera a kamoli da nece za malo vise para iznositi njihove bljuvotine i povracotine u javni prostor.
i agree

#14706 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by i agree »

Ima tu ko hoce da vidi dokaza koliko hoces,protiv nje i babe,samo je pitanje opet ponavljam ko zeli da situaciju vidi onakva kakva jeste bila.Glavni od njih su ne pruzanje pomoci momku i ne zvanje hitne nego otimanje telefona i zvanje babe,da ga nije nazvala odakle bi se on tamo stvorio?Amneziju nije imala odmah ona policajcima nakon 10 minuta govori za momka hej,pa ko je lud :-)
Dalje i te cige,ko da ih nebi provalila alisa da su oni i ko su jer su bili frendovi sa njenim babom a nebi se skrivali toliko i tek poslje oni bili optuzeni kao za nesrecu.Dalje taj dzemper njen,sakrivanje istog,empatija tokom svih ovih godina prema ocu ubijenog momka i jos podjebavanje.I da mi neko nakon svega ovog kaze ne ona je ok,mogu se samo nasmijat ovako :lol:
vjeshalica

#14707 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

denden wrote: 07/07/2021 21:18

Zamisli da si žrtva napada, sa povredom glave od kakve je slične usmrćen tvoj momak, da imaš amneziju (mehanički uzrokovanu ili od šoka ili kombinaciju, nebitno)
Pa sto nije umrla kao Dzenan ako su maltene povrede bile iste, a znamo da nisu sto je i dokazano medicinskom dokumentacijom?
O cemu tacno seres?
Nema Alisa amneziju,ona laze i glumi nece da kaze istinu kako se sve desilo.Morace kad tad reci....
Last edited by vjeshalica on 07/07/2021 21:23, edited 1 time in total.
denden

#14708 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

vjeshalica wrote: 07/07/2021 21:04 Nezz ko je tebi objasnio da ti mozes tumaciti Kucukalica i sta je on izvjestacio.
Meni je moj alim dao izun, je li tebi tvoj :D

Ma ti ovdje samo naglas patološki mrziš, galamiš, pjeniš i vrijeđaš, dreka ti je jedini "argument". Ništa što pišeš nema nikakvu argumentacijsku težinu, jer je sekta mozak stavila na off.

Vrtiš iznova hiljadu puta oborene tvrdnje, kao pokvarena ploča.
uglavnomja

#14709 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

vjeshalica wrote: 07/07/2021 21:19
Mer11 wrote: 07/07/2021 21:02 Pa kakva osoba moras bit? I onda mi neko ovdje daje argumente zasto i kako je nevina.

moze dokaz, svjedok, potvrda ... da je ovo rekla? (osim rek'o muriz da je rekla)

2 policajca su rekla da je tata nazvao i da je jedan od njih dvojice razgovarao s njim

u njihovim izjavama se nigdje nesto slicno ne spominje, ni od saobracajaca, ni od ljudi iz hitne ...
Last edited by uglavnomja on 07/07/2021 21:25, edited 1 time in total.
vjeshalica

#14710 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

denden wrote: 07/07/2021 21:23
vjeshalica wrote: 07/07/2021 21:04 Nezz ko je tebi objasnio da ti mozes tumaciti Kucukalica i sta je on izvjestacio.
Meni je moj alim dao izun, je li tebi tvoj :D

Ma ti ovdje samo naglas patološki mrziš, galamiš, pjeniš i vrijeđaš, dreka ti je jedini "argument". Ništa što pišeš nema nikakvu argumentacijsku težinu.

Vrtiš iznova hiljadu puta oborene tvrdnje, kao pokvarena ploča.
Ti samo patoloski fantaziras. Isto poremeceni manijaci koji serijski ubijaju i siluju i sakrivaju se.To je tvoj princip jer nisi nigdje dokazao nisacim da je tvoja porodica u pravu kad iznosis njihove povracotine.Nista sto ti fantaziras nema nikakvu tezinu,samo se ponavljas i tako u krug i u nedogled.
vjeshalica

#14711 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

uglavnomja wrote: 07/07/2021 21:24
vjeshalica wrote: 07/07/2021 21:19

moze dokaz, svjedok, potvrda ... da je ovo rekla? (osim rek'o muriz da je rekla)

2 policajca su rekla da je tata nazvao i da je jedan od njih dvojice razgovarao s njim

u njihovim izjavama se nigdje nesto slicno ne spominje, ni od saobracajaca, ni od ljudi iz hitne ...
Sta tata radi tu noc po Ilidzi? Jede govna?
denden

#14712 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

i agree wrote: 07/07/2021 21:20 Ima tu ko hoce da vidi dokaza koliko hoces,protiv nje i babe,samo je pitanje opet ponavljam ko zeli da situaciju vidi onakva kakva jeste bila.Glavni od njih su ne pruzanje pomoci momku i ne zvanje hitne nego otimanje telefona i zvanje babe,da ga nije nazvala odakle bi se on tamo stvorio?Amneziju nije imala odmah ona policajcima nakon 10 minuta govori za momka hej,pa ko je lud :-)
Dalje i te cige,ko da ih nebi provalila alisa da su oni i ko su jer su bili frendovi sa njenim babom a nebi se skrivali toliko i tek poslje oni bili optuzeni kao za nesrecu.Dalje taj dzemper njen,sakrivanje istog,empatija tokom svih ovih godina prema ocu ubijenog momka i jos podjebavanje.I da mi neko nakon svega ovog kaze ne ona je ok,mogu se samo nasmijat ovako :lol:
Pročitaj presudu Kantonalnog suda sa opisom dokaza i svjedočenja, pa ćeš vidjeti koliko si laži i spinova napisao.
i agree

#14713 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by i agree »

denden wrote: 07/07/2021 21:26
i agree wrote: 07/07/2021 21:20 Ima tu ko hoce da vidi dokaza koliko hoces,protiv nje i babe,samo je pitanje opet ponavljam ko zeli da situaciju vidi onakva kakva jeste bila.Glavni od njih su ne pruzanje pomoci momku i ne zvanje hitne nego otimanje telefona i zvanje babe,da ga nije nazvala odakle bi se on tamo stvorio?Amneziju nije imala odmah ona policajcima nakon 10 minuta govori za momka hej,pa ko je lud :-)
Pročitaj presudu Kantonalnog suda sa opisom dokaza i svjedočenja, pa ćeš vidjeti koliko si laži i spinova napisao.
Kojeg suda onog sto je laziro stvari ko i ti ovde?Ma daj molim te nisam ja pao sa grane :lol:
uglavnomja

#14714 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

vjeshalica wrote: 07/07/2021 21:26

znaci dokaza nema
i agree

#14715 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by i agree »

uglavnomja wrote: 07/07/2021 21:29
vjeshalica wrote: 07/07/2021 21:26

znaci dokaza nema
kako nema a dalida i priznanje sta se desilo pa poslje toga nestala sa scene?gdje njen demant da nije to rekla nikad?
vjeshalica

#14716 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

znaci dokaza nema
Ima, ima, zato sjede u zatvoru.
denden

#14717 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

i agree wrote: 07/07/2021 21:28

Kojeg suda onog sto je laziro stvari ko i ti ovde?Ma daj molim te nisam ja pao sa grane :lol:
Onog što je dvaput oslobodio Seferoviće.

A još si na grani. Ok ;)
vjeshalica

#14718 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

i agree wrote: 07/07/2021 21:30

znaci dokaza nema
kako nema a dalida i priznanje sta se desilo pa poslje toga nestala sa scene?gdje njen demant da nije to rekla nikad?
Maaaahhhh to je bilo koskanje,nije on njega htio.....hahah
dzolix

#14719 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dzolix »

Svjedok Mutap Alisa ispitana na glavnom pretresu dana 24.10.2016. godine, pristupila u pratnji
službenika Odjela za podršku svjedocima Kantonalnog suda, na direktna pitanja optužbe izjavila je
da je 08.02.2016. godine cjeli dan provela sa prijateljicom Zerinom, da su predveče oko 8 sati otišle
na kafu, da je taj dan njen momak Dženan Memić zvao više puta da se vide na šta je ona i pristala da
se dogovorila sa njim da se vide kod MUP-a na Ilidži u 9 sati, nakon što je sjela u njegovo auto otišli
su do Vidikovca gdje je bilo puno ljudi pa nisu mogli da sjednu, nakon toga Dženan je pitao da li
ima neku ideju na šta je ona rekla da joj je svejedno te je rekao „pa eto mogli bi prošetati Velikom
8Alejom“ na šta se ona složila. Svjedok dalje izjavi da su se parkirali u blizini Kaza Grande, da nije
bilo nikoga, da je noć bila mirna, da su izašli iz automobila, krenuli polako prema Velikoj Aleji, da je
ona šetala sa svoje desne strane a on je išao uz nju njenom lijevom stranom i da su se dodirivali
ramenima te da je u jednom momentu pred kraj hotela Kaza Grande željela nešto da ga pita, okrenula
se prema njemu tada je on trznuo glavom prema njoj i ničega se više ne sjeća. Napomenula je da
nikog i ništa nije vidjela, da su bili sami u Aleji, da je bila tišina te da je ona nakon toga izgubila
svjest i ne sjeća se ničega više, da je sutradan razgovarala sa roditeljima i da su joj oni rekli da je
davala izjavu u policiji i rekla da ih je udarilo auto zelene boje.
Na pitanje optužbe kakve je povrede
zadobila svjedokinja je izjavila da su iste bile većinom sa lijeve strane, da je imala povredu na glavi,
prstu, donjem djelu leđa i povredu ramena zbog koje ide na fizikalnu terapiju, te da su joj kritične
noći oduzeli odjeću jer je bila puna krvi. Svjedokinja je izjavila da se sjetila jedne scene, dva dana
nakon događaja, a to je da je iz ležećeg položaja vidjela vozilo tamnozelene boje, osobu koja je bila
kao prljava, razbarušena kosa i nakon toga se sjetila da je vidjela kako se vozilo to udaljava, da joj je
prije nesreće i to 2009 godine ustanovljena dijagnoza epilepsije tačnije apsans dijagnoza te je
objasnila da prilikom razgovora sa nekom određenom osobom ona se ne može sjetiti šta je pričala
dok je neko ne napomene ili ne može nikako da se sjeti i da zbog toga koristi lijekove Trileptal te da
je ona zbog linča javnosti i porodice Memić išla na hipnozu te da to nije uspjelo. Dodala je da traži
krivično gonjenje i da postavlja imovinsko-pravni zahtjev.Na unakrsna pitanja branioca potvrdi da se
dva dana nakon kritičnog događaja sjetila tamnozelenog vozila, da ga je vidjela u ležećem položaju,
da se sjetila lica koje je imalo razbrušenu kosu i prljavo lice
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovo je svjedocenje Alise Mutap Ramic pred sudom, nigdje ne spominje da je pretucena sto se tice dogadjaja u Velikoj aleji .
Ako imas tonski zapis da ona, Alisa, govori da je te noci bila pretucena u aleji onda dokazi.
vjeshalica wrote: 07/07/2021 19:27 Rekli smo mu vise puta da je i sama Alisa rekla da je pretucena tj njena familija i da je ona zapravo zrtvica, ali to najaktivniji botovi maloumni preskacu kao i mnoge stvari i nazor skrecu temu na ono sto njima odgovara. Bas je to nekorektno prema Alisici jadnoj cemerno
uglavnomja

#14720 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

znaci dokaza nema
dalida nikad nista nije rekla i ne treba kao sudija da se javno prepucava po medijima

postoji samo ono sto je muriz rekao da je dalida rekla

i pitanje je bilo da li postoji dokaz da je alisa rekla ziji: zovi svoje ljude?

i kad je to bilo?
ko je svjedok?
Last edited by uglavnomja on 07/07/2021 21:34, edited 1 time in total.
i agree

#14721 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by i agree »

denden wrote: 07/07/2021 21:30
i agree wrote: 07/07/2021 21:28

Onog što je dvaput oslobodio Seferoviće.

A još si na grani. Ok ;)
Da da i to na zelenoj a ne na klimavoj ko ti :lol:
Meni je vaznija odluka sada ovih sto su smjestili mutape dje im je mjesto a da nisu krivi i da nemaju dokaza protiv njih davno bi bili free prema tome dzaba sinko moj krecis :lol:
i agree

#14722 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by i agree »

uglavnomja wrote: 07/07/2021 21:33

dalida nikad nista nije rekla

postoji samo ono sto je muriz rekao da je dalida rekla

i pitanje je bilo da li postoji dokaz da je alisa rekla ziji: zovi svoje ljude?

i kad je to bilo?
ko je svjedok?
ko je svjedok da nije rekla?
Mer11

#14723 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Mer11 »

denden wrote: 07/07/2021 21:18
Mer11 wrote: 07/07/2021 21:02
U sekti nema mjesta razmišljanju, jer je sektaška dogma polazna tačka koja se ne preispituje.

Dio tog sektaškog narativa satanizacije Alise Mutap je i ta priča da su se Mutapi distancirano, nezainteresovano itd. postavili prema Memićima. A istina je suprotna. Muriz je imao fiks-ideju da Alisa nema amneziju, imperativno tražio "reci mi ime i da završimo", ova nije mogla, jer ime nije znala i onda je počela ta linč-kampanja neinteligentnog (ali mahala i rulja upravo nema inteligenciju niti kritički sud) ocrnjivanja, uključujući priče kako je Alisa Mutap prostitutka, kako je htjela izaći iz prostitucije, pa Dženan nadrljao, da je ordinirala po Budnjinim hotelima, da joj je Prevljak kupio stan itd.
Evo da pretpostavimo, kao što sama pozivaš, da je Alisa nedužna (a na kraju će sud utvrditi je li ili nije).

Zamisli da si žrtva napada, sa povredom glave od kakve je slične usmrćen tvoj momak, da imaš amneziju (mehanički uzrokovanu ili od šoka ili kombinaciju, nebitno) i da te otac usmrćenog momka počne okrivljivati da lažeš, da si saučesnik, da štitiš nekog, a onda počne sistematsku kampanju ocrnjivanja, laži da si prostitutka itd. tako da postaneš maltene najomraženija osoba u državi. A nedužna.

Kako bi se ti osjećala i ponašala?

I ko je tu čovjek, a ko nečovjek?
Ma daj molim te, sve je lijepo kad pogledas sa njene strane, ali svaka prica ima dvije strane. Dzenan lezi u bolnici, do nje dolazi da je Dzenan nesto mrmljao dok je bio u komi, zove Arijanu da pita sta je to Dzenan mrmljao, valjda zoves da pitas kako je Dzenan, je li mu bolje, jer ipak je u smrtnoj opasnosti?!
I da, Muriz ovakav, onakav, 5 godina lincuje Alisu, i to sve bez dokaza... zatvara oci pred istinom, nije mu stalo da se rijesi, jer ne moze prihvatit da su to Romi? Koliko samo zvuci suludo ova recenica..
I ne zelim vrijedjat nikog, i govoriti da je Alisa bila prostitutka ni ista slicno, niti sam ikada, jer dokaza nemam, ali isto ne mogu iskljucit mogucnost da je bila se nekim visoko pozicioniranim, i da se sve odigralo kako jest. Ni prva, ni zadnja. A Dzenan nije bio ni svjestan u sta se upetljao.
i agree

#14724 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by i agree »

Dzaba ti njemu pricas nece nikad priznat i prihvatit ko ni vucic da je bio genocid u srebrenici,ista ti je to sorta.
Last edited by i agree on 07/07/2021 21:46, edited 1 time in total.
vjeshalica

#14725 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

dzolix wrote: 07/07/2021 21:32
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovo je svjedocenje Alise Mutap Ramic pred sudom, nigdje ne spominje da je pretucena sto se tice dogadjaja u Velikoj aleji .
Ako imas tonski zapis da ona, Alisa, govori da je te noci bila pretucena u aleji onda dokazi.
Pa vi njeni predstavnici iznosite da je dobila batine, kud ces veceg dokaza?
Locked