Ali uz ugovor
https://www.hteronet.ba/privatni-korisn ... p382?t=S30
Moderator: Benq
Respekt, mene su namucile na normal mada nisam igrao odavno takav tip igre, a i na gamepadu. Najtezi je cini mi se "Give me God of War"
Ja sam sinoc zavrsio God of War. Pokusao odmah da se marisem sa njima i nekako sam na jedvite jade uspio ubiti dvije. Moj ti je savjet ostavi ih za kraj ( svakako do svake mozes koristit fast travel opciju ). Prvo nadogradi na maksimum Blades of chaos, sjekiru, kao i Iwaldijem oklop ( dobijes ga u Nieflheim-u). Nakon toga ne bi trebao imati problema. Ja sam cak i kraljicu nakon toga lako ubio. Za svaki slucaj kod patuljaka kupi resurected stone ( onaj od 10 000 )markmark wrote: ↑06/07/2021 08:38 Svaka Valkyrie ima iste poteze. Ni ja ih nisam kontao na početku, ali s vremenom tj s dosta ponavljanja naučiš kada koji rade i što trebaš uraditi. Kraljica je najteža i dobro se pomučiš oko nje čak i na srednjoj težini. Tako da jedini lijek je ponavljaj borbe i pamti poteze.
GoW vrijedi uvijek ponoviti, a na PS5 posebno jer je grafika jos bolja
Ja sam Sigrun kraljicu na najacem diffu GMGOW i NG+ ubio sa Lvl 1 Kratosom bez icega, bez talismana i pommela.TMovac wrote: ↑07/07/2021 09:47Ja sam sinoc zavrsio God of War. Pokusao odmah da se marisem sa njima i nekako sam na jedvite jade uspio ubiti dvije. Moj ti je savjet ostavi ih za kraj ( svakako do svake mozes koristit fast travel opciju ). Prvo nadogradi na maksimum Blades of chaos, sjekiru, kao i Iwaldijem oklop ( dobijes ga u Nieflheim-u). Nakon toga ne bi trebao imati problema. Ja sam cak i kraljicu nakon toga lako ubio. Za svaki slucaj kod patuljaka kupi resurected stone ( onaj od 10 000 )markmark wrote: ↑06/07/2021 08:38 Svaka Valkyrie ima iste poteze. Ni ja ih nisam kontao na početku, ali s vremenom tj s dosta ponavljanja naučiš kada koji rade i što trebaš uraditi. Kraljica je najteža i dobro se pomučiš oko nje čak i na srednjoj težini. Tako da jedini lijek je ponavljaj borbe i pamti poteze.
Meni je hzd pored witchera 3 mozda i najbolja igra koju sam igrao. Rdr2 sam nazor za 5 dana zavrsio. Bez ikakvih istrazivanja i lutanja. Samo story picio. Nisam je ni zavrsio, arthur umro, sa onim drugim likom na farmi, vratio se u onu kafanu da se nadjem sa zenskom i tu prekinuo igranje.klixoris wrote: ↑09/07/2021 12:47 Ukusi su razliciti…. Ja sam ljubitelj FPS igara, ali GoW mi je legao samo tako, jedna od boljih igara. Isto kao i HZD za koji sam mislio da nije tip igre za mene.
Dok mi je npr na sve strane hvaljeni RDR2 katastrofa. Koliko god sam se tjerao, nisam mogao da igram tu igru.