hvala
Javim svatko sutra ako se šta promijeni
Sretno tebi ako imaš namjeru da se bockas
Moderator: O'zone
hvala
U Beogradu jos uvijek ima. Vakcinisao se prije par dana.vjeshalica wrote: ↑05/07/2021 22:26Katastrofa, ako su npr imali 20.000 doza onda su trebali vakcinisati 10.000 ljudi....u mnogim mjestima u Srbiji nema vise mogucnost za Pfizerom vakcinacija,ali ima revakcinacija obezbijedjenabanjaluka078 wrote: ↑05/07/2021 20:15 U RS nigdje druge doze Sputnika, revakcinacija kasni sad već 5 sedmica...oni, naravno, uvjeravaju da vakcine samo što nisu i da će stići na vrijeme da ljudi budu vakcinisani unutar 90 dana, jer su sad proglasili da Sputnik može i u rasponu od 90 dana.
Nema gore drzave od nase
Već mi je bolje, samo sam ukocen od sjedenja kako se vraćam kući. Vidjeti ću kakav ću biti sutra, možda izganjam koji slobodan dan.medo-medo wrote: ↑06/07/2021 08:55
znači ipak osjećaj nadrogiranosti![]()
Mene zanosi evo već 4-ti dan. NIje jako kao u startu, ali osjećam.
Nikad me ne boli glava, ali od Pfizer vakcine osjećam još glavobolju, znam i mnoge druge koji su imali glavobolje duzi period.
Tako da ono : "nus pojave traju max 48 sati" objesit mačku o rep.
Umjesto da kažu ljudima iskreno šta da očekuju na osnovu poznatih iskustava, da znaju da se spreme, proizvođač i mediji se prave budale.
Isto je bilo za kovid. 80% će imati "blage simptome". Ako je 2 mjesečna bol u plućima "blago" (iako je RTG uredu), onda ja imam pogrešnu predstavu o "blago".
Pod "blago" su valjda mislili, ne moraš na respirator
#grindwheel #ljut![]()
Potvrda dodje odmah na mail, ista takva se dobije i u ordinaciji. A ovaj zeleni certifikat dodje naredni dan na mail, kome se ne ceka moze na euprava ispuniti zahtjev i stize odmah. Samo treba imati onaj broj potvrde.
Hvala
Pa dobro za većinu vakcina doktori kažu da u prvoj sedmici možeš imati neku reakciju. Ne znam striktno sad za ovo ali pretpostavljam da je to isto.
mene drzi evo desetak dana.
27.6. su mi rekli da imaju dovoljno i nije bilo gužve