Citiram dijelove Odluka Europskog suda gdje se jasno navodi da nema vladavine većine u BiH.....Benjo34 wrote: ↑06/07/2021 18:56 Imaš presude, imaš predstavnike EU i USA koji su protiv tog takozvanog legitimnog predstavljanja. Imaš US/EU delegaciju koja kaže da nemaju argumenata protiv stava pro Bosanskih snaga da traže samo da se poštuju principi i Europske i zapadne vrijednosti. Imaš bruku pravnika, doktora nauka prava, što naših, što zapadnih koji kažu da je 1 čovjek jedan glas budućnost ove države i da se drugačije ne mogu zaštitit svi. I onda dođe lik kao ako te pitaju, i još pojedini na forum dokazivati kako sve presude idu u njihovu korist.. Šta reći.. Mislim da hrvatski narod zaslužuje da ga ne predatavljaju ljudi koji budućnost vide u aparthejdskom i fašističkom uređenju a takvih ljudi u Hr korpusu ima i imaju odakle da izaberu takve, ljude prije svega pa tek onda političare.
Svoj doprinos toj borbi Hrvata da izaberu pro demokratske a ne pro fašističke lidere, ja ću dati tako što ću im pomoći da 2022 izaberu opet Željka Komšića.
Citiram Odluke Ustavnog suda BiH da je te temelj BiH konstitutivnost naroda i legitimno predstavljanje.......
Nitko osim tzv'' bosanskih '' snaga a u biti ''bošnjačkih ''snaga nije rekao jedan čovjek jedan glas.....
Svatko tko ne misli kao Komšić je fašista.......
Dođe delegacija EU i SAD i potvrdi sve što sam citirao.....
ali džaba.....jednostavno,,,,, previše ste na FTV-u i BHT-u gledali Komšića koji vas je uvjeravao da je Ustav pogrešno preveden
A ti ćeš , i slični tebi, određivati koga će Hrvati birati? Samo glasaj za Komšića, tvoje pravo. Ne čudi se non-paperima....i što EU bruji o raspadu BiH. Nema većeg borca za Hrceg-Bosnu od Željka Komšića. Dokazano.
Uspio je što nitko u Hrvatskoj nije...ujediniti ljevicu i desnicu kada je u pitanju stav prema Hrvatima iz BiH. Uspio je uništiti hrvatsku opoziciju u BiH.
Slobodno glasuj za Komšića i gradi temelje HR Herceg-Bosne