S tom razlikom, da su te iste informacije dobivali i ranije
... ali, šerif Bandić & HDZ ltd.Co su kočili procesuiranje istih u Zagrebu
... do sad
Od 1. jula nova pravila za ulazak u Hrvatsku: Nema nekontrolisanog prelaska
Vidiš mu na face da je poštenjačina

„Što bi bilo kada bi Hrvatska dovela u pitanje crnogorski jezik ili bošnjački jezik“, zapitao se Milanović.
„Do jučer su bili bosanski muslimani ili samo Muslimani. Mi smo to prihvatili, naprosto zato jer to prihvaćaš. Teško nekome možeš odreći pravo da se nekim imenom zove i da jezik zove tim imenom“, poručio je Milanović.
„Tako je za mene bošnjački jezik najnormalnija stvar. Što bi bilo kada bismo ga osporavali. To je pogrešno i nemoralno“, dodao je hrvatski predsjednik, koji je i ranije kritizirao politiku Sofije prema Sjevernoj Makedoniji.
Motivi Bugarske su „oportunistički“, odnosno unutarnjopolitičke prirode smatra Milanović, dok je izjava portugalske dužnosnice prvenstveno „izraz neznanja i neopreznosti“.
„Kada se krene ulaziti u nečiji intimni prostor, u tako delikatnim stvarima, kao što je identitet, pravo na ime, pravo na jezik. To nikada dobro ne završi“, kazao je Milanović.
Šta se kuvate.. Gde je vama san protekšn? Gde su vam kapice?

_BataZiv_0809 wrote: ↑06/07/2021 11:27 Sta ovo necu moc u kafanu bez covid passa je li? Ne moze potvrda da sam se vakciniso?
Vala ako ne mogu u kafanu normalno uci necu ni dolazitiistra_hr wrote: ↑06/07/2021 13:41_BataZiv_0809 wrote: ↑06/07/2021 11:27 Sta ovo necu moc u kafanu bez covid passa je li? Ne moze potvrda da sam se vakciniso?![]()
ma u Zadru se malo previše zay..bavaju;
ne poštuju mjere, ne cijepe se, kontriraju svemu
Jedini je grad i županija u Hrvatskoj, na karti EU - koji je "problematičan", sad u turističkoj sezoni
Nacionalni stožer im uvodi ograničenja i dodatne mjere
... i prijete svim ostalim dijelovima HR. Sve više domaćih ljudi, pored potvrde o duplom cijepljenju - vadi Covid potvrde
Tak i ja; istina, još do sad, niko me nije tražio niti u Istri, Kvarneru, ni u Zagrebu ... ali, izvadio to - i na papiru i u mobitelu
Nema tu puno pameti, ovim je Rimac postao dio VW koncerna, što njemu osigurava jako , bolje reći najjače moguće zaleđe i sigurnost!Satrap_Darije wrote: ↑06/07/2021 18:11 Ovo za Bugatti i Rimca.
Taj Bugatti koliko sam vidio ima nekih 106 zaposlenika. Prije 5 godina su imali 3 puta toliko.
Isto tako se čini da se Volskwagen toga odlučio riješiti jer im je neprofitabilno i postalo je balast za kompaniju.
https://www.manager-magazin.de/unterneh ... 9db49a039c
Iskreno, ne znam da li je to onako kakvim mediji kod nas predstavljaju, Bugatti je poznati brend, ali to ne znači puno kad se sagleda sve ostalo.
Volio bih da netko upućeniji nešto pametnije napiše.
Pa dobro sad, to užičko kolo skoro svi seljaci plešu, samo pod drugim zastavama.
Zao mi je tih ljudi RIPferratilis wrote: ↑09/07/2021 20:04 Pronadjen jos jedan mrtav vojnik, treci u mjesec dana. Jbt ne mogu vjerovat da o ovome niko ne prica, kao da su svi kolektivno pali s Marsa. Ali se zato svaka Zokijeva recenica triput analizira, k'o da je Dante Alighieri sunce ti...
https://www.index.hr/vijesti/clanak/pro ... 89540.aspx