Ja sam " manjina" po dejtonu, tako da sva sranja pisi svojima i njihovima...sto Covic ne kmeci za Pc kao i Dodik za srbima u federaciji, a ovi gorenavedeni uhljupi nisu u stanju ( odnosno jesu a nece) ni ono sto je po ustavu da urade a kamo li sta vise.Novak20 wrote: ↑05/07/2021 18:51General War wrote: ↑05/07/2021 17:58
Sta bi ja to sredio![]()
Sta sam trebao u PC u vakat?
I sto se tako izrazavas?
Je li opCe poznato da HZHB od posta preko elektrodistribucije i svega ostalog prije federacije ostalo netaknuto na upravljanje ugrozenim? Jeste li presutali i jos dajete za djaba prirodna bogatstva na koristenje RH? Jeste li u svakoj prilici pa i aktiviranjem rezervnog clana Dodika sprijecili pokretanje pitanja zagradjivanja bosanskog mora?
To su cinjenice, a ja bih te molio da se ne koristis glupim i prizemnim bljuvotinama prije nego sto upotrijebim srazmjeran vokabular...znaci budi pametan.![]()
Koji to mi ?
Ja sam ja, nisam se pomakao iz mjesta rođenja niti sam ikada bio u HZ HB dok je trajala.
Kilavi ti Bakir i Željko. Eto ti nisi kilav pa što ne uradiš nešto protiv "nas" za BiH. Kreni od Dodika koji ne može biti rezerva nečemu čega nema i RS pa onda šilji na Hrvate.
Je li ti sada malo jasnije.
Zadnjem braniocu Bosne su Turci ocaparili glavu, ovo sve poslije je go izdajnik i sluga.