Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovaj brend nije uopšta loš, bila sam malo skeptična jer je (čini mi se made in Poland)...elem, ove čokolade su mi onako al' keks sa komadima tamne i mliječne baš dobar, mužu kupujem bombone eukaliptus i voćne, pakovanje po 200 gr za 1.30 km....male čokoladice su isto onako
Zasto si bila skepticna? Poljska ima dugu tradiciju proizvodnje cokolade i konditorskih proizvoda. Kompanija "E.Wedel" jedna od najvecih proizvodjaca cokolade u Poljskoj i osnovana je 1851. Takodje proizvode i Pticije mlijeko. Za vrijeme Sovjetskog Saveza i Istocnog bloka, poljski slatkisi i slasticarne su bile jako cijenjene.
Šta znam, predrasude valjda....nekako vazda biram one zapadnije....možda što sam nekada znala naletiti na neke nejestive stvari, Turska čokolada i Starkovi proizvodi meni najgori....kad mi neko donese "najljepše želje" pomislim što me mrziš ....stvar ukusa.
@konektovan dobro, sada smo naučili da je Ukrajina
Ova Roshen meni realno srednja zalost. Probao sam bijelu jer generalno volim bijelu cokoladu, i njen (ne)kvalitet je razlog zasto ne planiram kupovati ostale okuse. Karamel svakako ne preferiram, a kazete da je najbolja.
TouringBiker wrote: ↑06/07/2021 07:49
Hoce li se vise ko sjetiti da pocne uvoziti engleske, Cadbury?
Neće, jer je politika da se na ovom dijelu Evrope gura milka,...
Bilo je nekoliko proizvoda u bingu jedno vrijeme, cokoladice starbar i boost, bile pravo jeftine a izuzetno kvalitetne,...ali to je bingo direktno uvozio jedan kratki period, i to je to...milka je prioritet.
TouringBiker wrote: ↑06/07/2021 07:49
Hoce li se vise ko sjetiti da pocne uvoziti engleske, Cadbury?
Neće, jer je politika da se na ovom dijelu Evrope gura milka,...
Bilo je nekoliko proizvoda u bingu jedno vrijeme, cokoladice starbar i boost, bile pravo jeftine a izuzetno kvalitetne,...ali to je bingo direktno uvozio jedan kratki period, i to je to...milka je prioritet.
Mislim da je to onaj period dok su imali Tesko, imali su neku šemu sa UK....šteta za Tesko bilo finih proizvoda.