jos da hoce Dino biti dosljedan...pici wrote: ↑05/07/2021 08:05ev kifla udara, pa sad cemo vidjet kolko ce to gurat il ce se zataskat ko uvjek...Billy The Pljuc wrote: ↑05/07/2021 06:16 Interesantno je kako kod nas niko nema muda za konkretne korake protiv ove doktorice opšte prakse, šta još treba da se dokaže generalno da bi se poduzelo nešto protiv iste???
Naravno, kao što smo i pisali ranije na temi, ova SDA perjanica Mulabegović je ključna figura koja je odrađivala ono što je potrebno u cilju promocije ovog mediokriteta od doktorice, uz učešće još nekih lica čija odgovornost bi tek trebala da se utvrdi.
Opet pitam, niko, ništa?
da to je to, sistem sdO koji je iskvaren, korumpiran itd valja onima koji su isti ko i doticne spodobe...
U narednom cemo periodu ovu pricu izvesti na cistac, do kraja.
Svjedoci govore o tome kako se u Zagrebu zadrzala prekratko da bi mogla odslusati predavanja, pohadjati vjezbe i poloziti sve te ispite.
I sama je nesto slicno izjavila.
Suprug je istina izjavio nesto drugo, isti dan.
Ja licno poznajem i ljude koji su gospodju Izebegovic avionom prebacili iz Zagreba u Istanbul, znam i kad.
Ako se potvrdi sve sto se naslucuje, prva dama u Bosnjaka nema zvanje magistra, a samim tim ni doktorat nije validan.
Ako se sve sumnje potvrde, vazni su dokumenti falsifikat.
I nije ovo prica o Sebiji Izetbegovic.
Ovo je prica o sistemu kojim upravlja Sebija Izetbegovic.
jeste, prica je o sistemu, no riba smrdi od glave i potrebno je pokazati da nema nedodirljivih.
oduzimanjem titula i pozicije nje kao personifikacije svega sto je trulo u drzavi bosanskoj, moooozda, ali mooozda bi mogli malo iskoraciti iz blata u kojem se decenijama valjamo
a da ne pominjem koje bi ovim Dino politicke poene pokupio.
ne ove fejsbukovske, jeftine, tastaturske, mahalske.... no bi dokazao odredjeni nivo kredibiliteta, cvrstine i potencijala.
no tako nesto je bio i Dodik tamo 97.... pa evo u sta se prometnuo.
Dino gledaj i uci, nemoj biti Dodik. Nisi moja politicka opcija, no bi zaradio postovanje, a to je golemo.