Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
izvrsni direktor wrote:
Analiticar radi aktivno na otkupljivanju ostalih glasackih prava. Velika sansa da je on taj investitor iz amerika.
Zato nema kad da se oglasava na forumu
Sretno mu bilo, apsolutno precijenjen i pretplacen bio. Radije cu gledati malog Salčina i Dala koji igraju za grb, a ne za dres ,kako reče naša vrla direktorica koja je sad busy sa haverom analiticarem jet traze novog vecinskog.
Na današnjoj skupštini donesena je i odluka koja se odnosi na "dokapitalizaciju kluba kroz pretvordbu pozajmica VTCY u glasačke uloge". Iz FK Sarajevo poručuju da će se na taj način značajnoj mjesti poboljšati finansijska pozicija kluba.
Za one koji misle da ce se vracati pozajmica, ovo je svake godine na skupstini bilo.
E sad, ima neko ko zna sta ovo znaci
Hvala ti na ovome. Onda je pozajmica prebacivana u vrijednost kluba.
Mada, to nije moguce po nasem zakonu, ali hajd.
Znaci da novi investitor ce ako hoce u klub morati platiti te pozajmice "pretvorene u kapital".
Za one koji misle da ce se vracati pozajmica, ovo je svake godine na skupstini bilo.
E sad, ima neko ko zna sta ovo znaci
Hvala ti na ovome. Onda je pozajmica prebacivana u vrijednost kluba.
Mada, to nije moguce po nasem zakonu, ali hajd.
Znaci da novi investitor ce ako hoce u klub morati platiti te pozajmice "pretvorene u kapital".
Sto moj mozak moze da skonta, lupam ako je nam kupio jedan ulog po 1KM, nakon ulaganja u klub, sad je vrijednost uloga 2KM. Dajem primjer, mozda je ovako a mozda i nije
hotaa wrote: ↑02/07/2021 14:07
treba Red Bull dovesti, kad moze Salzburg, Leipzig, New York, sto ne bi moglo i Red Bull Sarajevo treba njima i jedna balkanska varijanta
hotaa wrote: ↑02/07/2021 14:07
treba Red Bull dovesti, kad moze Salzburg, Leipzig, New York, sto ne bi moglo i Red Bull Sarajevo treba njima i jedna balkanska varijanta
i to bi mi usrali za dvije hefte
pa ako ne bi sve svoje ljude doveli, usrali bi mi to preko vikenda, kakve dvije hefte
hotaa wrote: ↑02/07/2021 14:28
Sta je sa napadacem ? Nije valjda da su nam dva prva napadaca Ahmetovic i Cmiljanic (ako je jos u klubu, nisam za njega cuo od dolaska) ?
Kenan Dervisagic
mlad
treba ga forsirati
Cmiljanic je mozda i umro
imao je 6 povreda od toga 3 kriticne
koga nama uspiju uvaliti pa to je cudo
ima li sta za TSS?
ide li on?
Last edited by Impressum on 02/07/2021 14:32, edited 1 time in total.
Sta je sa napadacem ? Nije valjda da su nam dva prva napadaca Ahmetovic i Cmiljanic (ako je jos u klubu, nisam za njega cuo od dolaska) ?
Za sada je tako, mali Dal nije klasični napadač. Ima jos Dervisagic, ako se uopce na njega računa. Cmilja je dosao poluinvalid sa povredom ahilove,to je operisao. Ne znam kad je povratak. I to govori kakva je nasa transparentnost.
Znaci sto se tice napada imamo 2 igraca koji su u zadnje dvije godine do danasnjeg dana odigrali 0 utakmica zbog povreda i pored njih mladog Dervisagica koji do sada nije dobio priliku ni sa klupe koliko me sjecanje sluzi. Eh fino Bgm, ko zemlja smo
hotaa wrote: ↑02/07/2021 14:43
Znaci sto se tice napada imamo 2 igraca koji su u zadnje dvije godine do danasnjeg dana odigrali 0 utakmica zbog povreda i pored njih mladog Dervisagica koji do sada nije dobio priliku ni sa klupe koliko me sjecanje sluzi. Eh fino Bgm, ko zemlja smo
Igrao je Dervisagic zadnju na Kosevu jedno 20 minuta.
Odlazak Nama sam najavio ima mjesec i po.Covjek od pocetka bio nezainteresovan za ozbiljnije upravljanje fudbalskim klubom + nas lopovluk.Znao sam da ce dici ruke od nas.Cak sam bio i protiv uzimanja Koseva pod nasu kontrolu i bio ubjedjen da Nam nece dati marke.
Kenan Dervisagic
mlad
treba ga forsirati
Cmiljanic je mozda i umro
imao je 6 povreda od toga 3 kriticne
izvrsni direktor wrote: ↑02/07/2021 13:15
Analiticar radi aktivno na otkupljivanju ostalih glasackih prava. Velika sansa da je on taj investitor iz amerika.
Zato nema kad da se oglasava na forumu
Mudro razmisljas momce.
A sta ako se to i desi? Hocu li onda i ja imati svoje navijace kao nase velike legende i placipiccke koje OPET nijemo posmatraju kako se njihov voljeni klub gasi?
Jučer ste imali priliku vidjeti vijest.... Da nismo imali priliku ne bi se ni javili.
Realno, mora im se skinuti kapa da se sest mjeseci krilo kakva je situacija i slabo je curilo igdje. Ovaj dio nije negativan, sta bi imali od toga da je kuknjava trajala zadnjih sest mjeseci.
Neka su oni ovo krili, ali da se Nam jučer nije javio sumnjam da bi danas izbacili saopštenje. Sve informacije prvo saznamo od Nama, portala, insajdera, itd. Smiješno.