Bile glasine ili ne covjek je upravu. Kad gledate stranke pojedinacno niti jedna ne moze parirat SDA. Cak je trebala koalicija od 4 stranke kako bi preuzeli opstine u KS, ovo je samo za nacelnike, a i opstinski odbori broje veliku vecinu SDA clanova. Ne znam kakva je situacija u ostalim gradovimaskafiskafsnjak wrote: ↑01/07/2021 15:43Tebe bas treba udariti jaceudri me jace wrote: ↑01/07/2021 15:37
sve su to i dalje samo glasine a SDA dokazano i dalje najveća stranka u BiH. Ja ih ne volim ali to je cinjenica.![]()
Slučaj Dženan Memić
-
Koume
#14226 Re: Slučaj Dženan Memić
-
bitangeIprinceze
#14227 Re: Slučaj Dženan Memić
Jesi li ti mozda destabilizirani Dzo u pokusaju preuzimanja nadmoci nad srpskom nejaci na llidzi i S. Koloniji sve do okretaljke tramvaja u Hrasnici?udri me jace wrote: ↑01/07/2021 14:55 ja predviđam da ce ovo pred izbore drzavni sud vratiti na kantolani, paralelno s tim Novalic ce obezbijediti vecu kolicinu vakcina .... SDA win win situacija i pomest ce izbore![]()
- Gandalf
#14228 Re: Slučaj Dženan Memić
Botići poslušno čekaju mig s mindera od najmudrijeg minderđije
Sada će oni objasniti ko je nos'o po Ilidži crne gaće i čarape naizvrat
Sada će oni objasniti ko je nos'o po Ilidži crne gaće i čarape naizvrat
-
YouAreMyDestiny
#14229 Re: Slučaj Dženan Memić
Je li se vratila Dalida? Zna li se šta?
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#14230 Re: Slučaj Dženan Memić
-
suspect_zero
#14231 Re: Slučaj Dženan Memić
Može joj ćaća biti, al me od takve sorte ništa ne iznenađuje.
-
dzolix
-
YouAreMyDestiny
-
dzolix
- i agree
#14235 Re: Slučaj Dženan Memić
Dzolix kad ces preci na pravu stranu?
-
dzolix
- i agree
- _Reds_
#14238 Re: Slučaj Dženan Memić
Jbt ispade Alisa najtrazenija riba bila u KS.
Nema sa kim nije bila, a nigdje ni slike ni svjedoka, bar da je sa nekim od pominjanim na ovoj temi bila u drustvu.
Mahala zeljna senzancije.
Nema sa kim nije bila, a nigdje ni slike ni svjedoka, bar da je sa nekim od pominjanim na ovoj temi bila u drustvu.
Mahala zeljna senzancije.
-
dzolix
- i agree
#14240 Re: Slučaj Dženan Memić
Da se vise hoce ovo zavrsit pa prema kome god je bio nefer ako se ne izvine onda nije ok.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#14241 Re: Slučaj Dženan Memić
I meni je ovaj dio zanimljiv.
Kod nas se generalno sve zna po tom pitanju, a o njoj ni riječi o ovome na početku ove teme.
-
Koume
#14242 Re: Slučaj Dženan Memić
- _Reds_
#14243 Re: Slučaj Dženan Memić
Nije Elidza New York. Dok se ovo nije desilo, niko nije znao za tu curu, niti je uopce bila poznata po bilo cemu. Odjednom postade najtrazenija treba na Elidzi i sire.
Nigdje da ispliva bar kakv snimak sa kakvog video nadzora, da je uopce bila sa ovim silnim pominjanim na istom mjestu isti dan ili istu vece.
I ne branim AM, bas me briga za nju, ali sto mahala moze bacati bombe i supljirati, nema dalje...
Last edited by _Reds_ on 02/07/2021 00:42, edited 1 time in total.
-
MensurM
#14244 Re: Slučaj Dženan Memić
Stipu debile. Bila priča da je hodala s Budnjom, a evo u ovih pet godina nije se pojavio nijedan živi svjedok koji ih je ikad vidio na istom mjestu u isto vrijeme. U najvećoj mahali u ovom dijelu Europe.
Tužila je Alisa Muriza za te optužbe da je prostitutka pa ćemo vidjeti dokaze.
-
Koume
#14245 Re: Slučaj Dženan Memić
To ce da bude jedna prava trik tuzba, jer ako Muriz ima dokaze ispast ce da ima tu neceg vise, da Dzenan nije udaren kombijem vec da je saznao sta nije smio i zbog toga nastradao. Realno Mutapima ne odgovara da odu na sud ako Muriz ima dokaze jer je rekao da ih ima. A ako ih ne bude imao onda cu priznat da je sve politicka igra Muriza jer mu i ostale price da zna ubicu, da ima dokaze i svjedoke pada u vodu. Prava ostrica i za jedne i za drugeMensurM wrote: ↑02/07/2021 00:42Stipu debile. Bila priča da je hodala s Budnjom, a evo u ovih pet godina nije se pojavio nijedan živi svjedok koji ih je ikad vidio na istom mjestu u isto vrijeme. U najvećoj mahali u ovom dijelu Europe.
Tužila je Alisa Muriza za te optužbe da je prostitutka pa ćemo vidjeti dokaze.
-
suspect_zero
#14246 Re: Slučaj Dženan Memić
Njoj dvadesetak godina, a ovi što se dovode u vezu sa njom i nemaju baš neki razlog da to javno pokazuju...dovodi se u vezu sa malim Budnjom, lik oženjen. Dovodi se u vezu sa Fikretom, isto lik oženjen...kažu mahalska bavila se prostitucijom, bil' ti volio da ti isplivaju slike sa nekom faćkalicom (by Alija Budnjo Face TV) a imaš ženu, djecu, funkciju?...nebi, krio bi to ko zmija noge.
Ovo za svjedoke još ne znamo, mislim da se nebi potezala priča oko njene moralnosti da nema nekih saznanja, ako ništa preplavile bi društvene mreže sa demantima od jaranica, kolegica, ljudi koji je onako bolje poznaju, komšija, bivših momaka...
Osim uže familije niko se nije javio da je brani, moguće da je tome pridonijelo i to što je kćerka omrženog Zijada..misliš da komšije i poštena raja sa Ilidže nije odahnula njegovim hapšenjem?
Lik okorjeli kriminalac koji je davno trebao završiti iza rešetaka i u ovoj cijeloj priči mi je najogavniji....da je babo dobio koju vaspitnu i kćerke bi možda ispale drugačije.
Zlo nikada ne dolazi samo i bez poziva, uvijek ga prizivamo.
- ovo_malo_duse
#14247 Re: Slučaj Dženan Memić
Kad sam ja sellamio Botove iz OSE pojedini su mi de smijali ovdje. Telefonski pozivi sa nepoznatih brojeva iz regions od Slovenie do Albanije.Impressum wrote: ↑01/07/2021 16:03OSA od klix-a trazi podatke o mojoj registraciji na forum![]()
nema sta mnogo sam bitan![]()
kao sto sam rekao Mutapi i policajci su gotovi
za ove ostale cemo da vidimo
sta ce tu isplivati, jos ne znamo
Dalida je odlukom Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća od 14. 2. 2019. godine imenovana je za sutkinju Suda BiH
to nije mala stvar, to uopste nije zajebancija
ko koga tu da ili ne da
koliki je pritisak, koga ce zrtvovati, sta ce oni zrtvovani dobiti da ne otkrivaju dalje
isto tako postoji odredjeni broj zasticenih svjedoka koji prica i vise nego sto treba
morali ih usutkivati![]()
bukvalno im govorili "dobro to sad nema veza sa ovim slucajem"
tuzilastvo ima jako delikatnu situaciju
Strasno je a u jedno i dokaz koliko su visoko upleteni u ovaj slucaj i da je 1.000.000% neko iz SDA jak u ovome mozda ne direktno u ubistvu ali u igri zataskavanja sigurno. Mislili su proce ko i ostali slucajevi ali nisu racunali na Muriza a pogotovo ne na Ifeta.
Pocelo je curit treba pritisnut da pukne skroz. Treba govna povjesati, za dobrobit druge djece.
- _Reds_
#14248 Re: Slučaj Dženan Memić
Za sve ove godine pojavil bi se nešto, osim mahalske. Šta je ima neko braniti, kad ti kažem, ona nije bila ništa posebno, i 99 posto ljudi nije znalo ni ko je uopće.suspect_zero wrote: ↑02/07/2021 02:32Njoj dvadesetak godina, a ovi što se dovode u vezu sa njom i nemaju baš neki razlog da to javno pokazuju...dovodi se u vezu sa malim Budnjom, lik oženjen. Dovodi se u vezu sa Fikretom, isto lik oženjen...kažu mahalska bavila se prostitucijom, bil' ti volio da ti isplivaju slike sa nekom faćkalicom (by Alija Budnjo Face TV) a imaš ženu, djecu, funkciju?...nebi, krio bi to ko zmija noge.
Ovo za svjedoke još ne znamo, mislim da se nebi potezala priča oko njene moralnosti da nema nekih saznanja, ako ništa preplavile bi društvene mreže sa demantima od jaranica, kolegica, ljudi koji je onako bolje poznaju, komšija, bivših momaka...
Osim uže familije niko se nije javio da je brani, moguće da je tome pridonijelo i to što je kćerka omrženog Zijada..misliš da komšije i poštena raja sa Ilidže nije odahnula njegovim hapšenjem?
Lik okorjeli kriminalac koji je davno trebao završiti iza rešetaka i u ovoj cijeloj priči mi je najogavniji....da je babo dobio koju vaspitnu i kćerke bi možda ispale drugačije.
Zlo nikada ne dolazi samo i bez poziva, uvijek ga prizivamo.
Drugo, da nemaju, ali ovaj slučaj je toliko eksponiran, da bi se 100% pojavio neko ko ih je vidjao negdje. lakše valjda progutati to da je ona bila neke eskort dama bez pokrića.
- Gandalf
#14249 Re: Slučaj Dženan Memić
A zbog nje pade mrtva glava, pokrenu se cijeli koruptivni aparat, dosta stranačkih štelaša završi u muriji, uključujući i nju i starog joj, biće tu zatvorskih kazni za mnoge.
To što niko o njoj ne priča na Ilidži, dokaz je kako je mala namazana. Imam ja takvih u komšiluku, trebice uvijek tip top napucane, nigdje ne rade, samo se postavljaju po instagramu slike s mora, inostranstva, uvijek neki ludi provod, iako je nezaposlena, neudata, s jedva završenom trogodišnjom školom, iz porodice prosječnog imovinskog stanja, živi se lagodno, znatno iznad svojih mogućnosti.
To što niko o njoj ne priča na Ilidži, dokaz je kako je mala namazana. Imam ja takvih u komšiluku, trebice uvijek tip top napucane, nigdje ne rade, samo se postavljaju po instagramu slike s mora, inostranstva, uvijek neki ludi provod, iako je nezaposlena, neudata, s jedva završenom trogodišnjom školom, iz porodice prosječnog imovinskog stanja, živi se lagodno, znatno iznad svojih mogućnosti.
- uglavnomja
#14250 Re: Slučaj Dženan Memić
cura imala tog momka sa zelenim clion prije dzenana, bio ljubomoran valjda na dzenana, hiio da ga mlati ...
i njih dvojica nisu nista znali o njoj, ni porodice, ni niko ...
i onda odjednom - paf eto ona sa svojih 19 godinica profesionalka
kazu cak i prevljak joj stan kupio
gdje je taj stan?
i generalno gdje je neka materijlna korist od takvog posla, i to sve sa lovatorima?
vidjela se zijina kuca, vidjela se kuca gdje zivi sa muzem
i gdje je nesto vidljivo sto su dobili ljudi koji su zataskavali slucaj?
i kad se vec spominju politicari i face - uredno se zaboravlja da se ipak najjaca politicka figura na ilidzi u to vrijeme prezivala memic
i njih dvojica nisu nista znali o njoj, ni porodice, ni niko ...
i onda odjednom - paf eto ona sa svojih 19 godinica profesionalka
kazu cak i prevljak joj stan kupio
gdje je taj stan?
i generalno gdje je neka materijlna korist od takvog posla, i to sve sa lovatorima?
vidjela se zijina kuca, vidjela se kuca gdje zivi sa muzem
i gdje je nesto vidljivo sto su dobili ljudi koji su zataskavali slucaj?
i kad se vec spominju politicari i face - uredno se zaboravlja da se ipak najjaca politicka figura na ilidzi u to vrijeme prezivala memic