Moderators: Charuga, Tomahawk11

A koliko plivate gospodinu u odlasku?Grean wrote: ↑01/07/2021 23:33 Sta bi oni u svom jadu sem da misle o nama. Doduse i ja bih se tako tjesio da mi je klub 5-6 miliona u dugu ali ipak "samo svoj".
Mi imamo 800 hiljada poreznoj i ovo plata s tim da ide Evropa i milion od Kovacevica. Nije sjajno, veliki je udarac ali za Zvornicku je Svicarska.
Ne moze vam Evropa ni raskide ugovora podmiriti.Grean wrote: ↑01/07/2021 23:33 Sta bi oni u svom jadu sem da misle o nama. Doduse i ja bih se tako tjesio da mi je klub 5-6 miliona u dugu ali ipak "samo svoj".
Mi imamo 800 hiljada poreznoj i ovo plata s tim da ide Evropa i milion od Kovacevica. Nije sjajno, veliki je udarac ali za Zvornicku je Svicarska.
Vjerujem da je dosta pretvoreno u vlasnicki kapital, ali nek je i 10% previse je.Dead Man Walking wrote: ↑02/07/2021 00:05A koliko plivate gospodinu u odlasku?Grean wrote: ↑01/07/2021 23:33 Sta bi oni u svom jadu sem da misle o nama. Doduse i ja bih se tako tjesio da mi je klub 5-6 miliona u dugu ali ipak "samo svoj".
Čudan taj vlasnički kapital kod udruženja građana.ultima_palabra wrote: ↑02/07/2021 00:13Vjerujem da je dosta pretvoreno u vlasnicki kapital, ali nek je i 10% previse je.
Mi smo više propali, za sad.
I kao takvi ćemo vas poslati u cvajtu akobogdasumirprimus wrote: ↑02/07/2021 08:22 vi ste najduzniji, no zasad vas vadi to sto ste u glavnom gradu sdaovskog pasaluka u kom je sve moguce za odredjene .
kralju vasa legenda vas tuzila i blokirala racune, drzi vam jajca u skripu, potpisivo svakojake ugovore koji na prvu laiku nisu cisti kamol pravosudnim organima, dobro sam reko samo u sarajevskom pasaluku
ne mozete vi poslat sovoju ekipu ni na pripreme a kamol koga u cvajtu sad.splinter wrote: ↑02/07/2021 08:26I kao takvi ćemo vas poslati u cvajtu akobogdasumirprimus wrote: ↑02/07/2021 08:22 vi ste najduzniji, no zasad vas vadi to sto ste u glavnom gradu sdaovskog pasaluka u kom je sve moguce za odredjene .![]()
Čitamo se za 2 sezone . . .sumirprimus wrote: ↑02/07/2021 08:27ne mozete vi poslat sovoju ekipu ni na pripreme a kamol koga u cvajtu sad.
ako prije ne odletite u kantonalnu, jerbo sad nemate ni za goriva , a izgleda kuburite i sa rosterom
![]()
![]()
kako ti ono kazes da se sastave Zeljo, Sarajevo, moze i Olimpik,
6 zvezdica 6 ljiljana vezenih u zlatu
Sarajevo (8): Vladan Kovačević, Aleksandar Pejović, Dušan Hodžić, Haris Handžić, Slobodan Milanović, Elvis Džafić, Zinedin Mustadanagić, Hrvoje Miličević.Sinan Ramović napustio Željezničar.