Nema, nema, to su nase uzdanice. Kako protiv njih da pisemo molim te
E moj dzole ti koda zivis u Surinamu ccc
Nema, nema, to su nase uzdanice. Kako protiv njih da pisemo molim te
Ne mora da se radi o nekim dobitima usluga za uslugu, puno stvari se radi mimo zakona, mozda je Hasan Dupovac sumnjivo dobio mjesto sefa pa mu se tim prijetilo, znamo za kriminalne radnje cika Zije, a sto se tice Dalide udjite malo procitajte kakve je usluge radila Budnjinom sinuuglavnomja wrote: ↑30/06/2021 15:00td_maajka wrote: ↑30/06/2021 14:13
Moja saznanja su upravo kao sto neko ovdje rece… U danima prije Dzenanove smrti, ukljuceni su razni ljudi u zataskavanje, usluga za uslugu, obecan novac, obecana pozicija, prijateljske, poslovne i rodbinske veze itd. Zato Muriz prica o „nalogodavcu“, onome cija su poznanstva, funkcija ili moc na ostalima, doveli do toga da se toliki broj ljudi ukljuci bez previse pitanja. Ubice kao takve nisu uopste neki previse bitni likovi.
sta su to dobili ovi ljudi sto su sad u zatvoru, sta sad imaju sta nisu imali prije 5 godina, a da nisu mogli posteno steci?
ko je napredovao, kome su se djeca negdje zaposlila? ili zavrsila u politici kao zastupnici?
sta je to dobio policajac, pred penzijom kao obicni policajac? osim zatvora, zato sto nije povrijedjenoj curi (u saobracajnoj nesreci) uzeo dzemper u sarajevskom februaru ?
da su porodicne ili prijatejske veze ne bi bio policajac na terenu nego sef
a sto se tice para - prvo je dalida dobila 100 milja, sad pala cijena na 50 mija, ali sad odjednom u crnoj gori se desila predaja![]()
itd
i fali ono najvaznije - motiv
samo nemojte o alisi, prostituciji, hotelimaidealno zvuci, srusiti lopova budnju i koomplet stranku
![]()
ali za ovo trebaju dokazi
da ima volje, postoje dokazi kako je budnjo i uz cije pokroviteljstvo stigao od 20 maraka preko 2 miliona bezvrijednih certifikata do hotela ... to nema problema, moze se ekspresno potegnuti pitanje privatizacije .... ne treba nicija tragedija za to.
Situacija bosnjacke politike na jednom yt snimku, krv sehida, generali, borci, obecanje generala i boraca, tolike zrtve za lijepu nasu i sve se to gospodo desilo prije 29 godina, a da malo sjednu da objasne sta ce da urade u narednih 10, neke planove za razvoj neku viziju, mozda bi vise raje glasalo za njih ondadenden wrote: ↑30/06/2021 22:24Kad god budete, sa komično-sažaljivo-likujuće-zgađenim emocijama gledali ovaj video ili neki poput ovog:
...sjetite se da još gore, mračnije, gnusnije, kičastije, paćeničkije, bolesnije, kvarnije, patetičnije, kalkulantnije...
bilo navući Ljubi Seferoviću majicu sa likom Dženana Memića.
Ljubi Seferoviću, za kojeg Muriz Memić vjeruje da je za novce pristao da odigra ključnu ulogu u navodnoj zavjeri prikrivanja ubistva njegovog sina i za koji neće da oda svoje navodne nalogodavce koji su, prema Murizovom vjerovanju, prikrili, a možda i naručili i izvršili ubistvo njegovog sina.
I uvijek se sjetite da je u oba ova slučaja isti mentalni sklop, ista ideologija, isti karakter, kojeg promjena stranačke zastave ne može promijeniti. Ne kaže se džaba "ista govna, samo drugo pakovanje".
I neka se srame svi koji lešinare na smrti jednog mladog nedužnog momka, a prepoznaće se vrlo lako.
po mojim informacijama, upravo se ta veza u tuzilastvu ozbiljno istrazuje
Cuo sam da postoji udruzenje Dzenan Memic. Ima li donacija iz inostranstva.

Interesantno kako je esdeaovcima svaka patetika i predizborna propaganda izrazito seljačka, ali baš ono teško seljačka.Koume wrote: ↑01/07/2021 13:11
Situacija bosnjacke politike na jednom yt snimku, krv sehida, generali, borci, obecanje generala i boraca, tolike zrtve za lijepu nasu i sve se to gospodo desilo prije 29 godina, a da malo sjednu da objasne sta ce da urade u narednih 10, neke planove za razvoj neku viziju, mozda bi vise raje glasalo za njih onda
Mutapi su sitnis i buranija
Hoće ako SDA totalno potone na izborima, Budnjo više neće imati kome davat pare i organizovat iftare...doći će neki koji će pokrenuti i to pitanje.
ako mene pitas znam konkretno
znamsumirprimus wrote: ↑01/07/2021 13:49 da, tebe sam pitao jer djelujes sigurno u to sto pricas, vjerovatno znas nesto vise i van foruma.
I ja sam nacuo da se krenulo u rjesavanje slucaja Dzenan M i da ce se privesti kraju nema vise nazad,posle toga na redu je i aBd slucaj DragicevicImpressum wrote: ↑01/07/2021 13:47ako mene pitas znam konkretno
cure informacije iz tuzilastva
Mutapi su sahranjeni
to je gotova stvar
i ono milicajaca sto leze isto tako
u narednih 15 dana ce se znati protiv koga jos i za sta ce se dizi optuznica
Dalida je u Crnoj Gori u hotelu primila 50.000 za ovaj slucaj
postoji snimak i tuzilastvo ga ima
botovi prenesite Dalidi![]()
Drugovi dolazi vrijeme ĆORKE
Impressum wrote: ↑01/07/2021 13:59znamsumirprimus wrote: ↑01/07/2021 13:49 da, tebe sam pitao jer djelujes sigurno u to sto pricas, vjerovatno znas nesto vise i van foruma.
i sto je najbitnije nije me ni sekunde strah![]()
citao sam malo ove patetike oko farova, putanja, padova, skupljanja stakla itd
smijurija
niko se u tuzilastvu ne bavi sa time
to je davno odbaceno
glavna teza je Muamer se zaljubio u debelguzu
platio lika da rahmetli Dzenana preplasi, ali ne da ga ubije
postoji i ta presretnuta poruka "malo nastoca ili malo nasaketa" stoji u poruci
sta i kako je se desilo ce Alisa ili ispricati ili odlezati dodatnih godina
na njoj je
slucaj je tako smijesno jednostavan
ali obzirom na konekciju SDA-Budnjo-Burzic stvar je otisla u drugom smjeru
sad se vode zakulisne borbe da se pokusa sanirati steta