ne zaebavaj
pa bolje 140 nego 170
mogli su i kakav zeMski popust metnut, inace je besplatno ali ja uvijek platim kartusumirprimus wrote: ↑01/07/2021 09:21 70 ti je sa proslom kartom, veci zajeb je sto nema nikakav popust na djecu.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ne zaebavaj
mogli su i kakav zeMski popust metnut, inace je besplatno ali ja uvijek platim kartusumirprimus wrote: ↑01/07/2021 09:21 70 ti je sa proslom kartom, veci zajeb je sto nema nikakav popust na djecu.
Morat' ce, niko ih ne pita (kao ni nas)
nema druge
Gdje "gledate" da i ja "gledam"?90minut wrote: ↑01/07/2021 08:26Sad im je glavna prica kako komšiju zajebati i navijati protiv njega da ne osvaja titule..sumirprimus wrote: ↑01/07/2021 08:17 gledam pricu zeljinih simpatizera, tacno vidis kad dodjes do tog nivoa, ili nizine kako god, ista prica svima![]()
ako nista tu smo pricu doktorirali vise puta![]()
![]()
Ko onomad prije 15 godina kad su isto tavorili iznad 5 pozicije nekoliko sezona, a mi sve pušili titule u nekoliko bodova bili viceprvaci i slicno.
Da je malo srece bilo sad bi bili nekoliko titula ispred minimum.
vasa tema, al anamsplinter wrote: ↑01/07/2021 10:45Gdje "gledate" da i ja "gledam"?90minut wrote: ↑01/07/2021 08:26
Sad im je glavna prica kako komšiju zajebati i navijati protiv njega da ne osvaja titule..
Ko onomad prije 15 godina kad su isto tavorili iznad 5 pozicije nekoliko sezona, a mi sve pušili titule u nekoliko bodova bili viceprvaci i slicno.
Da je malo srece bilo sad bi bili nekoliko titula ispred minimum.
Dok je TK neće presušiti.sumirprimus wrote: ↑01/07/2021 12:13 ponestaje nam klubova za ispadanje iz naseg dijela federacije, bice gusto![]()
sumirprimus wrote: ↑01/07/2021 12:13 ponestaje nam klubova za ispadanje iz naseg dijela federacije, bice gusto
imamo sad i vassplinter wrote: ↑01/07/2021 12:21Dok je TK neće presušiti.sumirprimus wrote: ↑01/07/2021 12:13 ponestaje nam klubova za ispadanje iz naseg dijela federacije, bice gusto![]()
civica, ramica iz tc, i ostali balic i dzenis. kostur je otprilike tu. fali nam golman pod 1. ovaj nije cemu posle goluba.
i u Sarajevu isto tako
Fali i Mesanovic u Sarajevu u rubrici odlasci. Tako da je 9.Charuga wrote: ↑01/07/2021 12:24 Sarajevo (8): Vladan Kovačević, Aleksandar Pejović, Dušan Hodžić, Haris Handžić, Slobodan Milanović, Elvis Džafić, Zinedin Mustadanagić, Hrvoje Miličević.
Sloboda (14): Adnan Golubović, Luka Kukić, Semir Pezer, Nemanja Ilić, Nikola Leko, Bojan Đorđić, Robert Mišković, Ševkija Resić, Adnan Mujkić, Amar Nišić, Dušan Ristić, Adnan Salihović, Ermin Kadrić, Adnan Islamović.
Široki (4): Mateusz Zachara, Josip Maganjić, Josip Majić, Stipe Jurić.
Tuzla City (8): Luka Lučić, Edin Rustemović, Kobie Morris, Hrvoje Barišić, Nermin Crnkić, Dejan Maksimović, Badar Badji, Azir Muminović.
Velež (4): Cheshmedjiev, Kjosevski, Alikadić, Behram
Zrinjski (10): Zvonimir Vukoja, Miljan Govedarica, Ivan Enin, Domagoj Pušić, Ennio Travaglia, Luis Ibanez, Dinko Trebotić, Miro Varvodić, Miloš Filipović, Filip Arežina.
Željezničar (8): Mladen Veselinović, Filip Erić, Ivan Lendrić, Luka Miletić, Eldar Šehić, Siniša Stevanović, Frane Ikić, Jasmin Čeliković.