haj sve najbolje , tjerajte taj inat .... mile rece nekidan da vas je 180.000 zabi vsam noz u ledjaNormalanh wrote: ↑30/06/2021 18:09Sto nisi stavio sliku gdje i Bakir sa svojim pajdašima usred Beograda "peva"?? Komsic nije proizvod HDZ politike, Komsic je proizvod SDP-a i njihove lažne socijaldemokracije kada su na silu htjeli napraviti gradjansku drzavu, ali ne ide to na silu, naravno nakon toga se izazvao revolt medju Hrvatima i eto gdje smo danas....Ne moraš ti meni nista objasnjavati, ja vrlo dobro razumijem stanje u ovoj drzavi, ali takvim tjeranjem inata od strane Bošnjaka necemo nigdje doci osim do provalije jer smo trenutno na litici...
Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
- mO k3
#11301 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
-
Novak20
-
Normalanh
#11303 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Jel to ona Bakirova spika? Asim je bio borac pa eto zato mu se moze oprostiti kriminal, pa tako isto i za Komsica. Koji je to on dobar potez napravio za vrijeme svoga djelovanja u politici? Nikakav, ne mozes mi reci sta jer ne postoji nista vrijedno spomena..Znaci bitno je samo da si Sarajlija i odmah si najbolji na svijetu..Pusti mi te priče...iznio sam bezbroj argumenata i cinjenica, a vi svoja subjektivna vidjenja sto je u redu, ali iz dalje rasprave se iskljucujem jer vi samo znate lijepiti etikete UZP-ovac i slicno...A to sto je Sefer radio po Jablanici, Konjicu, mudzahedini po srednjoj Bosni valjda nije bitno..Necu se spustat na takvu razinu kad se umanjuju zlocini..Zlocin je zlocin pa taman ga i moj ćaća počinio..Guadalajara wrote: ↑30/06/2021 18:07Nije to nikakva steta, vec naprotiv smatram da je odlican izbor Zeljka Komsica.Sarajlija covjek, zlatni ljiljan, borac armije RBiH meni je jako drag. Dok je onaj UZP-ovac drzao i iskoristavao logorase u Mostaru... Smatram da jos mnogo takvih kao sto su Zeljko Komsic nam treba za bolju i napredniju Bosnu i Hercegovinu. A ne nekakvi sto docekuju osudjene ratne zlocince kao sto je Kordic, onaj sto je djecu-bebe u pecnicama pekao, monstrum.Normalanh wrote: ↑30/06/2021 17:53
Nisam rekao da je napravio štetu osobno on, vec govorim da je steta napravljena time sto drugi biraju hrvatima predstavnike, pa bio to Komšić ili bilo ko drugi, moze biti Petar, Marko nebitno je..Kad smo kod toga kakvu je to dobrobit napravio, ne samo za Hrvate vec za sve stanovnike ove zemlje? 4 godine sjedio u Parlamentu a da se nije javio nijednom za riječ, nijedna inicijativa, nista..., Ovdje se radi o tome da nije dobra praksa da jedni drugima biraju predstavnike, kad je vec koncept drzave takav...Pa zamisli da sad Hrvati podju u opcinama gdje su vecina birate predsjednika Općinskih vijeća koja pripadaju Bošnjacima...ja bih se prvi protiv toga pobunio, to nije dobra praksa i to je sve...Pokusava mi se ovdje staviti etiketa da sam UZP-ovac, da sam ustaša..da sam sve najgore...da mrzim ovu zemlju...to necu dopustiti nikada nikome..kao ni to da mi se lijepi etiketa da mrzim Bošnjake ili bilo koga drugog..nikad u životu...
![]()
-
Athletic Bilbao
#11304 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
...
Last edited by Athletic Bilbao on 02/07/2021 06:32, edited 1 time in total.
-
Normalanh
#11305 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Na tvoju zalost, neće. Tu ti ja nmg pomoći jbg. Naučili su i Bošnjaci za vrijeme rata da Hrvati nisu takvi kakvim ih prikazujete kad je Hrvatska usprskos svojim problemima sa četničkom agresijom primila pola milijuna Bošnjaka, ali to vama nije bitno Hrvati su za vas UZP i uvijek ce biti, ali to pokazuje da vasa mrznja nema granice. Ali kad treba vakcina onda hrvatske vakcine, a i srpske bogami nisu UZP, onda valja.Guadalajara wrote: ↑30/06/2021 18:10Kao sto su Bosnjaci i Srbi u Hrvatskoj naucili sta znaci biti nacionalna manjina, red ce i na vas doci da to naucite u Bosni i Hercegovini.![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#11306 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ko je za bosnu sve mu je oprosteno
-
Normalanh
#11307 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Nebitno je koliko nas je. Rekoh već, konstitutivnost se ne veze uz brojnost. Tako da to koliko nas je za vas apsolutno nebitan podatak jer to vam nece ubrzati proces stvaranja gradjanske drzave.mO k3 wrote: ↑30/06/2021 18:11haj sve najbolje , tjerajte taj inat .... mile rece nekidan da vas je 180.000 zabi vsam noz u ledjaNormalanh wrote: ↑30/06/2021 18:09
Sto nisi stavio sliku gdje i Bakir sa svojim pajdašima usred Beograda "peva"?? Komsic nije proizvod HDZ politike, Komsic je proizvod SDP-a i njihove lažne socijaldemokracije kada su na silu htjeli napraviti gradjansku drzavu, ali ne ide to na silu, naravno nakon toga se izazvao revolt medju Hrvatima i eto gdje smo danas....Ne moraš ti meni nista objasnjavati, ja vrlo dobro razumijem stanje u ovoj drzavi, ali takvim tjeranjem inata od strane Bošnjaka necemo nigdje doci osim do provalije jer smo trenutno na litici...
-
elk
#11308 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Kakva uobicajeno slaboumna dijasporska prica za komsica. Gluho bilo i boze sacuvaj da je covic buducnost, ali sa komsicem se nikada necemo usreciti. Zapamtite to vise. Kome to nije jasno nakon ovih njegovih 20 preprdjenih i uzaludnih godina u politici (valjao iskljucivo samo sebi i svojoj guzici) taj je ili bijedni placenik ili dobro isprana mozga ili jednostavno glup.
- mO k3
#11309 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Evo ga, nositelji evropskih vrijednosti i sada ides mi na ignore
-
Novak20
#11310 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Jedini dobar potez Komšića je ujedinjenje većine Hrvata po pitanju BiH.Normalanh wrote: ↑30/06/2021 18:13
Jel to ona Bakirova spika? Asim je bio borac pa eto zato mu se moze oprostiti kriminal, pa tako isto i za Komsica. Koji je to on dobar potez napravio za vrijeme svoga djelovanja u politici? Nikakav, ne mozes mi reci sta jer ne postoji nista vrijedno spomena..Znaci bitno je samo da si Sarajlija i odmah si najbolji na svijetu..Pusti mi te priče...iznio sam bezbroj argumenata i cinjenica, a vi svoja subjektivna vidjenja sto je u redu, ali iz dalje rasprave se iskljucujem jer vi samo znate lijepiti etikete UZP-ovac i slicno...A to sto je Sefer radio po Jablanici, Konjicu, mudzahedini po srednjoj Bosni valjda nije bitno..Necu se spustat na takvu razinu kad se umanjuju zlocini..Zlocin je zlocin pa taman ga i moj ćaća počinio..
- mO k3
#11311 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Jeli dijaspora izabrala komsica?elk wrote: ↑30/06/2021 18:18 Kakva uobicajeno slaboumna dijasporska prica za komsica. Gluho bilo i boze sacuvaj da je covic buducnost, ali sa komsicem se nikada necemo usreciti. Zapamtite to vise. Kome to nije jasno nakon ovih njegovih 20 preprdjenih i uzaludnih godina u politici (valjao iskljucivo samo sebi i svojoj guzici) taj je ili bijedni placenik ili dobro isprana mozga ili jednostavno glup.
-
Normalanh
#11312 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
To pokazuje ko voli drzavu, a ko ne. Ko mrzi, a ko ne. Nazalost cete crknuti od zavisti i boli prije nego li cete istjerati Hrvate. BTW Bosna je zemlja hrvatskih predaka, tako da okaci to macku o rep. Vi i Srbi ste isti, zato i mozete skupa. Sad vam smeta Dodik, ali rado biste s njim protjerivali Hrvate, ali nije vam to nepoznato, to ste vec pokusali, ali nazalost niste uspjeli. Pod kontrolom ostalo 22% teritorije drzave koju ocete prisvojiti..Smijesni ste i pomalo mi vas je žao..Athletic Bilbao wrote: ↑30/06/2021 18:15Jednog dana po uzoru na uljudbenu Hrvatsku mi ćemo remetilačkom UZP faktoru ukinuti konstitutivnost i nabiti ih nogom iz naše lijepe Bosne.
Srbi će jedva dočekati da im se okrenemo i dogovorimo konačno rješenje za Bosnu i Sandžak, a mi ćemo na ovu opciju biti prinuđeni u krajnjem slučaju ukoliko vidimo da definitivno nismo u mogućnosti izaći na kraj sa dva naša neprijatelja. Pa ako ne možemo savladati oba neprijatelja, onda možemo poraziti jednog uz pomoć drugog.
-
Guadalajara
#11313 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Samo da onu poganu Covicevu njusku ne gledam napravio je odlicnu stvar. Samo po toj osnovi kod mene ima veliki plus i da nikad nista ne uradi. Nije ti šala logoraše eksploatisat kao radnu snagu. Kakav divljak neko mora da bude da tako nešto radi. Užas, ni stida ni obraza. Neka se barem guzice stidi.Normalanh wrote: ↑30/06/2021 18:13Jel to ona Bakirova spika? Asim je bio borac pa eto zato mu se moze oprostiti kriminal, pa tako isto i za Komsica. Koji je to on dobar potez napravio za vrijeme svoga djelovanja u politici? Nikakav, ne mozes mi reci sta jer ne postoji nista vrijedno spomena..Znaci bitno je samo da si Sarajlija i odmah si najbolji na svijetu..Pusti mi te priče...iznio sam bezbroj argumenata i cinjenica, a vi svoja subjektivna vidjenja sto je u redu, ali iz dalje rasprave se iskljucujem jer vi samo znate lijepiti etikete UZP-ovac i slicno...A to sto je Sefer radio po Jablanici, Konjicu, mudzahedini po srednjoj Bosni valjda nije bitno..Necu se spustat na takvu razinu kad se umanjuju zlocini..Zlocin je zlocin pa taman ga i moj ćaća počinio..Guadalajara wrote: ↑30/06/2021 18:07
Nije to nikakva steta, vec naprotiv smatram da je odlican izbor Zeljka Komsica.Sarajlija covjek, zlatni ljiljan, borac armije RBiH meni je jako drag. Dok je onaj UZP-ovac drzao i iskoristavao logorase u Mostaru... Smatram da jos mnogo takvih kao sto su Zeljko Komsic nam treba za bolju i napredniju Bosnu i Hercegovinu. A ne nekakvi sto docekuju osudjene ratne zlocince kao sto je Kordic, onaj sto je djecu-bebe u pecnicama pekao, monstrum.
![]()
Dok smo mi djeca u Sarajevu bili zeljni svega i gladovali u Kiseljaku su se Hrvati prezderavali. Dobar je i Sefer, ako ista cijenim ga zbog toga sto je sandzaklija, jer i meni je nana iz sandzaka. A i tu smo na Stupu bili sa sandzaklijama. Prava raja, posteni ljudi, Bosnjaci, prave patriote. Ne znam samo sto UZP-ovi mrze sandzaklije
-
Normalanh
#11314 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Đe je slika sa Seferom, Mahmuljinom, Cikotićem, Dudakovićem...nsoitelji osmanskih vrijednosti, ali izgleda vas odjebala braća Osmanlije, okrenuli se Vučićevoj Srbiji...
-
Guadalajara
#11315 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
A gledaj ovoNormalanh wrote: ↑30/06/2021 18:16Na tvoju zalost, neće. Tu ti ja nmg pomoći jbg. Naučili su i Bošnjaci za vrijeme rata da Hrvati nisu takvi kakvim ih prikazujete kad je Hrvatska usprskos svojim problemima sa četničkom agresijom primila pola milijuna Bošnjaka, ali to vama nije bitno Hrvati su za vas UZP i uvijek ce biti, ali to pokazuje da vasa mrznja nema granice. Ali kad treba vakcina onda hrvatske vakcine, a i srpske bogami nisu UZP, onda valja.Guadalajara wrote: ↑30/06/2021 18:10
Kao sto su Bosnjaci i Srbi u Hrvatskoj naucili sta znaci biti nacionalna manjina, red ce i na vas doci da to naucite u Bosni i Hercegovini.![]()
Prema dostupnim izvorima, u domovinskom ratu Hrvatske učestvovalo je oko 25.000 Bošnjaka od kojih je 1.187 poginulo. Na taj broj treba dodati još njih 80 koji se vode kao nestali, što je ukupno 1.267 bošnjačkih žrtava. Oko 350 ih je ostalo ratnim vojnim invalidima.
-
Normalanh
#11316 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ti nemoj pričat o tome ko je gdje gladovao molim te. Vidis ti svoje zlocince hvališ i to je okej, to je europska vrijednost, a kad netko pdrzi Kordica on je UZP..Znam koliko vas boli ovo sve sto imate kontrolu nad bijednih 22%, ali jbg naviknut cete se..Stidi li se Bakir zlatnih kašika i trezora i njegov vrli babo koji je rekao da ovo nije vaš rat kad su četnici napali selo Ravno koje je u BiH..? Jel se tako voli BiH kad to nije vaš rat samo jer su napadnuti Hrvati, a sad bi da prisvojite sve..jadni stee, jadni...Čovića ne podnosim, ali samo jer vas nervira kod mene ima ne jedan nego dva plusa...Sefer je ratni zločinac koji je pobio sve sto se kretalo, ali vama to ne smeta..A stalno spominjete Ahmiće, pa stidite se guzice kad obraza nemate...viteška djeca za vas nisu bitna...Guadalajara wrote: ↑30/06/2021 18:22Samo da onu poganu Covicevu njusku ne gledam napravio je odlicnu stvar. Samo po toj osnovi kod mene ima veliki plus i da nikad nista ne uradi. Nije ti šala logoraše eksploatisat kao radnu snagu. Kakav divljak neko mora da bude da tako nešto radi. Užas, ni stida ni obraza. Neka se barem guzice stidi.Normalanh wrote: ↑30/06/2021 18:13
Jel to ona Bakirova spika? Asim je bio borac pa eto zato mu se moze oprostiti kriminal, pa tako isto i za Komsica. Koji je to on dobar potez napravio za vrijeme svoga djelovanja u politici? Nikakav, ne mozes mi reci sta jer ne postoji nista vrijedno spomena..Znaci bitno je samo da si Sarajlija i odmah si najbolji na svijetu..Pusti mi te priče...iznio sam bezbroj argumenata i cinjenica, a vi svoja subjektivna vidjenja sto je u redu, ali iz dalje rasprave se iskljucujem jer vi samo znate lijepiti etikete UZP-ovac i slicno...A to sto je Sefer radio po Jablanici, Konjicu, mudzahedini po srednjoj Bosni valjda nije bitno..Necu se spustat na takvu razinu kad se umanjuju zlocini..Zlocin je zlocin pa taman ga i moj ćaća počinio..
Dok smo mi djeca u Sarajevu bili zeljni svega i gladovali u Kiseljaku su se Hrvati prezderavali. Dobar je i Sefer, ako ista cijenim ga zbog toga sto je sandzaklija, jer i meni je nana iz sandzaka. A i tu smo na Stupu bili sa sandzaklijama. Prava raja, posteni ljudi, Bosnjaci, prave patriote. Ne znam samo sto UZP-ovi mrze sandzaklije![]()
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#11317 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Normalanh wrote: ↑30/06/2021 17:35Buahahahah kako si ti smiješan jarane. U ovoj državi nijedan Zakon se ne moze donijeti bez glasova Hrvata. Nas u institucijama ima sasvim dovoljno, u općinama također...U Kantonima se bez nas odluke ne donose, Posavski kanton, Ze-Do, SBK, HNK, Hercegbosanski kanton...To su činjenice, a vaše laži su tragikomedija... Sve i da bude Komšić u Domu naroda, Hrvati će uvijek izabrati barem 3 svoja tako da vi tu ništa ne možete..Jebo vas Željko alkoholičar..Guadalajara wrote: ↑30/06/2021 17:32 Nemoćni ste da bilo šta spriječite. Jedva čekam da bude Željko Komšić i u domu naroda.![]()
Pa kladionice, pa porezna u Hercegovini, pa manje zaposlenih u državnim institucijama, opštinama, kantonima, pa javna preduzeća, pa tenderi, pa autoceste, elektroprivreda, telekom...
Kuku![]()
Za prvo boldano: pa koji qurac stalno kukate da ste ugrozeni? Htjeli bi hljeba nad pogacu.
Za drugo: Zauzet za sada-prca vas.
-
Athletic Bilbao
#11318 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
...
Last edited by Athletic Bilbao on 02/07/2021 06:31, edited 1 time in total.
- mO k3
#11319 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
hey hey sa svakim tvojim javljanjem je "bosnjacka teritorija" manja ... sada smo dosli 22%Normalanh wrote: ↑30/06/2021 18:27Ti nemoj pričat o tome ko je gdje gladovao molim te. Vidis ti svoje zlocince hvališ i to je okej, to je europska vrijednost, a kad netko pdrzi Kordica on je UZP..Znam koliko vas boli ovo sve sto imate kontrolu nad bijednih 22%, ali jbg naviknut cete se..Stidi li se Bakir zlatnih kašika i trezora i njegov vrli babo koji je rekao da ovo nije vaš rat kad su četnici napali selo Ravno koje je u BiH..? Jel se tako voli BiH kad to nije vaš rat samo jer su napadnuti Hrvati, a sad bi da prisvojite sve..jadni stee, jadni...Čovića ne podnosim, ali samo jer vas nervira kod mene ima ne jedan nego dva plusa...Sefer je ratni zločinac koji je pobio sve sto se kretalo, ali vama to ne smeta..A stalno spominjete Ahmiće, pa stidite se guzice kad obraza nemate...viteška djeca za vas nisu bitna...Guadalajara wrote: ↑30/06/2021 18:22
Samo da onu poganu Covicevu njusku ne gledam napravio je odlicnu stvar. Samo po toj osnovi kod mene ima veliki plus i da nikad nista ne uradi. Nije ti šala logoraše eksploatisat kao radnu snagu. Kakav divljak neko mora da bude da tako nešto radi. Užas, ni stida ni obraza. Neka se barem guzice stidi.
Dok smo mi djeca u Sarajevu bili zeljni svega i gladovali u Kiseljaku su se Hrvati prezderavali. Dobar je i Sefer, ako ista cijenim ga zbog toga sto je sandzaklija, jer i meni je nana iz sandzaka. A i tu smo na Stupu bili sa sandzaklijama. Prava raja, posteni ljudi, Bosnjaci, prave patriote. Ne znam samo sto UZP-ovi mrze sandzaklije![]()
-
Novak20
#11320 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Uz dužno poštovanje žrtve za RH, kako znaš da su svi koje navodiš bili Bošnjaci ???Guadalajara wrote: ↑30/06/2021 18:25A gledaj ovoNormalanh wrote: ↑30/06/2021 18:16
Na tvoju zalost, neće. Tu ti ja nmg pomoći jbg. Naučili su i Bošnjaci za vrijeme rata da Hrvati nisu takvi kakvim ih prikazujete kad je Hrvatska usprskos svojim problemima sa četničkom agresijom primila pola milijuna Bošnjaka, ali to vama nije bitno Hrvati su za vas UZP i uvijek ce biti, ali to pokazuje da vasa mrznja nema granice. Ali kad treba vakcina onda hrvatske vakcine, a i srpske bogami nisu UZP, onda valja.![]()
Prema dostupnim izvorima, u domovinskom ratu Hrvatske učestvovalo je oko 25.000 Bošnjaka od kojih je 1.187 poginulo. Na taj broj treba dodati još njih 80 koji se vode kao nestali, što je ukupno 1.267 bošnjačkih žrtava. Oko 350 ih je ostalo ratnim vojnim invalidima.
-
Normalanh
#11321 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
HAHAHAH sami sebe lažete. Eto bas vam je sada onako kako biste voljeli, dobro doduse volite Boookira i SDOO i to ste izabrali, e halal vam kurac na tome..izabrali ste ga dobro...Nazalost bit ce onako kako odluce Srbi, Hrvati i Bošnjaci skupa...Vi ste neki veliki Bošnjaci, a do 70-ih VAM nije smetalo se izjasnit kao Srbi, hrvati iako ste imali mogucnost se neizjasnit, pa vam titao dao da ste Muslimani, a onda 93. u Holiday Innu postali veliki Bošnjaci i onda vi pričate o nekom ekskluzivnom pravu na BiH (država se zove Bosna i Hercegovina, kad se pozivate na zakone i pravila postujte ih), a nacija nastala 93...Athletic Bilbao wrote: ↑30/06/2021 18:27Koliko vi volite Bosnu pokazali ste još od vremena Cvetković-Mačeka pa ste nastavili dalje sa Milošević-Tuđmanom i Karadžić-Bobanom pa sve do Dodika i Čovića.Normalanh wrote: ↑30/06/2021 18:20
To pokazuje ko voli drzavu, a ko ne. Ko mrzi, a ko ne. Nazalost cete crknuti od zavisti i boli prije nego li cete istjerati Hrvate. BTW Bosna je zemlja hrvatskih predaka, tako da okaci to macku o rep. Vi i Srbi ste isti, zato i mozete skupa. Sad vam smeta Dodik, ali rado biste s njim protjerivali Hrvate, ali nije vam to nepoznato, to ste vec pokusali, ali nazalost niste uspjeli. Pod kontrolom ostalo 22% teritorije drzave koju ocete prisvojiti..Smijesni ste i pomalo mi vas je žao..
Na kraju, biće onako kako mi Bošnjaci odlučimo i izabrat ćemo ono što je najbolje za nas i Bosnu.
- mO k3
#11322 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
i onda se cuditeNormalanh wrote: ↑30/06/2021 18:31HAHAHAH sami sebe lažete. Eto bas vam je sada onako kako biste voljeli, dobro doduse volite Boookira i SDOO i to ste izabrali, e halal vam kurac na tome..izabrali ste ga dobro...Nazalost bit ce onako kako odluce Srbi, Hrvati i Bošnjaci skupa...Vi ste neki veliki Bošnjaci, a do 70-ih VAM nije smetalo se izjasnit kao Srbi, hrvati iako ste imali mogucnost se neizjasnit, pa vam titao dao da ste Muslimani, a onda 93. u Holiday Innu postali veliki Bošnjaci i onda vi pričate o nekom ekskluzivnom pravu na BiH (država se zove Bosna i Hercegovina, kad se pozivate na zakone i pravila postujte ih), a nacija nastala 93...Athletic Bilbao wrote: ↑30/06/2021 18:27
Koliko vi volite Bosnu pokazali ste još od vremena Cvetković-Mačeka pa ste nastavili dalje sa Milošević-Tuđmanom i Karadžić-Bobanom pa sve do Dodika i Čovića.
Na kraju, biće onako kako mi Bošnjaci odlučimo i izabrat ćemo ono što je najbolje za nas i Bosnu.
-
Normalanh
#11323 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Od Bošnjaka i lažnih patriora se ja ne cudim nicemu. Samo mi je smiješno kako precijenjujete svoju snagu i moć, a u biti ste nemoćni, na pola teritorija nemate nikakvu moć, a na federalnoj razini je morate dijeliti sa mrskim Hrvatima. U pojedinim općinama nemate nikakvu kontrolu, u kantonima također...Malo cudno za nekoga ko je toliko jak i za nekoga ko ce odluciti sta ce biti sa drzavom...mO k3 wrote: ↑30/06/2021 18:32i onda se cuditeNormalanh wrote: ↑30/06/2021 18:31
HAHAHAH sami sebe lažete. Eto bas vam je sada onako kako biste voljeli, dobro doduse volite Boookira i SDOO i to ste izabrali, e halal vam kurac na tome..izabrali ste ga dobro...Nazalost bit ce onako kako odluce Srbi, Hrvati i Bošnjaci skupa...Vi ste neki veliki Bošnjaci, a do 70-ih VAM nije smetalo se izjasnit kao Srbi, hrvati iako ste imali mogucnost se neizjasnit, pa vam titao dao da ste Muslimani, a onda 93. u Holiday Innu postali veliki Bošnjaci i onda vi pričate o nekom ekskluzivnom pravu na BiH (država se zove Bosna i Hercegovina, kad se pozivate na zakone i pravila postujte ih), a nacija nastala 93...![]()
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#11324 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Normalanh wrote: ↑30/06/2021 17:43Druže ja sam orijentiran probosanskohercegovački. Ja ovu zemlju volim da ti ne može zamisliti, nikad ne bih otisao iz nje osim u slucaju da kruha nemam jesti. To sto vi mislite da svako ko se zalaze za postivanje prava svih ne voli ovu zemlju to je vas problem. Pa birajte Komsica, ne zato sto je sposoban i pametan vec samo da napakostite Hrvatima, to govori ko ovoj zemlji i Hrvatima zeli dobro..Da ste bar izabrali nekog pametnog ko radi na dobrobit ove zemlje, pa ni pola jada...Guadalajara wrote: ↑30/06/2021 17:41
Da vidimo koji si ti banovani
Pa ima Hrvata ali koji su probosanski orijentisani...i oni meni fakat ne smetaju...I takve ljude trebaju svi normalni ljudi podržati. Ne znam što UZP ovcima takvi Hrvati smetaju i zašto ih ne vole.
Željko Komšić...naša legenda...Zlatni ljiljan![]()
![]()
K'o Covica npr.
- mO k3
#11325 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Zaaato ce se ta famozna konstutivnost ukinuti, zaboravio sam sto je EU nekidan rekla sta se tice konstutivnosti ???....Normalanh wrote: ↑30/06/2021 18:34Od Bošnjaka i lažnih patriora se ja ne cudim nicemu. Samo mi je smiješno kako precijenjujete svoju snagu i moć, a u biti ste nemoćni, na pola teritorija nemate nikakvu moć, a na federalnoj razini je morate dijeliti sa mrskim Hrvatima. U pojedinim općinama nemate nikakvu kontrolu, u kantonima također...Malo cudno za nekoga ko je toliko jak i za nekoga ko ce odluciti sta ce biti sa drzavom...