Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zasto se kod mene ne lijepi nista za rame?
Neki dan primio taj otrov kako ga nazivas
metali se ne nalaze u svim pakovanjima vakcina. samo u određenim, gde se targetira neki prostor ili čak posebni individualci. ti im nisi dovoljno zanimljiv za to, kao verovatno ni balkan uopšteno.
Znaci mi na balkanu mozemo bez bojazni primati vakcine, pa tako reci.
metali se ne nalaze u svim pakovanjima vakcina. samo u određenim, gde se targetira neki prostor ili čak posebni individualci. ti im nisi dovoljno zanimljiv za to, kao verovatno ni balkan uopšteno.
ovo se odnosi samo na metale. zdravstveni problemi zbog nuspojava su sasvim druga priča i tu nismo izuzeti.
zubi wrote: ↑28/06/2021 10:14
Aaaaaa lijepih vijesti
pa i jesu dobre vesti. ja se i dalje nadam da neko ko primi vakcinu nece imati nuspojave i da ce imunoloski sistem reagovati kako treba. razumem rezon iza odluke da neko primi bocu, otuda ih i ne osudjujem previse niti zelim da im se nesto lose desi.
u blizini ljudi koji su primili mrna vakcinu upalite bluetooth, izbacice vam neke adrese da se povežete ... odmaknite se od vakcinisanih adrese nestaju ... ja sam probao, radi.
Ma jel... Pa koji su to prostori?
od posebnog interesa za ptb. usa i zapadna evropa najviše, mada nije isključeno da ih ima i na drugim mestima.
saint_mirad wrote: ↑28/06/2021 09:48
Ma jel... Pa koji su to prostori?
od posebnog interesa za ptb. usa i zapadna evropa najviše, mada nije isključeno da ih ima i na drugim mestima.
udri me jace wrote: ↑28/06/2021 11:41
u blizini ljudi koji su primili mrna vakcinu upalite bluetooth, izbacice vam neke adrese da se povežete ... odmaknite se od vakcinisanih adrese nestaju ... ja sam probao, radi.
Pa ja sam bas na tim podrucjima koja spominjes
rekoh ranije, nema metale svako pakovanje vakcine već samo ona neophodna.
Zena probala, ne "lijepi" se nista...
Sve kolege s posla prosle sedmice, iz zezancije, nista se ne "lijepi"...
Radim profesionalno sa bezicnim tehnologijama, tako da je lab pun prijemne i odasiljacke tehnike.
NISTA.
saint_mirad wrote: ↑28/06/2021 11:59
zašto bi bio potreban izgovor ako si čitao moje upise sa razumevanjem? dakle, nema u svim vakcinama čak i u anglosferi.
To nesto onomad Golf-Lutrija??
Vlio bih da skonam da li se samo zajebavas trollas na temi, ili ozbiljno zastupas ovo sto pises...
Joj evo treci put na aerodromu padam na detektoru metala zbog vakcine. Sreca pa im je Gejc javio da je sve ok, na trecem pokusaju se iskljuci detektor metala i onda mozes proci.
drag_gost wrote: ↑28/06/2021 12:09
Joj evo treci put na aerodromu padam na detektoru metala zbog vakcine. Sreca pa im je Gejc javio da je sve ok, na trecem pokusaju se iskljuci detektor metala i onda mozes proci.
To je samo za one što su primili vakcinu sa machine learning enabled.
GAU8 wrote: ↑28/06/2021 11:55
Zena probala, ne "lijepi" se nista...
Sve kolege s posla prosle sedmice, iz zezancije, nista se ne "lijepi"...
Radim profesionalno sa bezicnim tehnologijama, tako da je lab pun prijemne i odasiljacke tehnike.
NISTA.
Dakle koji je sljedeci izgovor.
Ti si ba jos ludji sto se upustas u ove nebuloze. Nema sa njima logicne rasprave, to samo preskoci argumente i nastavi po svom, ili samo ubaci novu teoriju zavjere.
Zato, samo ponavljati sljedece:
U Americi od trenutnih smrti 99.2% ljudi nije vakcinisano. Na svakog vakcinisanoh umre 100 nevakcinisanih.
jeza u ledja wrote: ↑28/06/2021 03:57
Ma neke pseudoreligiozne, panabrahamske, new age i okultne zajebancije. Sve sa dodatkom internet gurua.
U Americi je to normala dugo godina, a vidim sad je poprimilo maha i sirom svijeta.
Satanizam, pedofilija, nekrofilija, eutanazija, kontrola uma, kontrola fertiliteta, prirodnog prirastaja, depopulacija planete, itd. Plus jevreji naravno.
George Soros u podrumu picerije pije krv male djece.
I tako…Kad malo pogledas kroz historiju, ista prica se vrti stoljecima.
Pocetkom proslog stoljeca, slicne sunse furke vrtile po Evropi, kojekakvi kultovi, alternativne historije, sve sa primjesama nacionalizma i rasne nadmoci. Kolekcija kojekakvih budalasa sa cijelog politickog, ekonomskog i socijalnog spektruma. Ukratko, svako ko se ne snalazi u drustvu.
Zato i upiru prstom na mainstream kulturu. Sta god da to njima znacilo.
al' bogami, širenjem interneta ovo postaje sve ozbiljniji problem.
nije više ovih što trabunjaju o 666 samo par stotina
meni se prijateljica vakcinisala u petak isto pfizerom (kao i ja ranije), odmah mi zasvijetlila na mrezi i prije nego mi je javila
To je samo za one što su primili vakcinu sa machine learning enabled.
Vidis, dobro si. machineLearningUser = true mi pise u uputstvu. Moram dokumentaciju vise citati.
Evo pise i da imam sportklub i arenu kombinovano sa vakcinom.
Prošle hefte sam primio Pfizer i danas reko odoh prohodati, prolazim pored nekih vjetrenjača i kako sam prolazio privuče me jedna i ja se zalijepih desnim ramenom gdje sam dobio vakcinu i obišao sam tri puna kruga dok me neki par sa cukom nije primjetio i skinuo. Usro sam se živ. Majke mi, živa istina.