Zenska kosarkaska reprezentacija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#676 Re: Zenska kosarkaska reprezentacija
U skladu kako ih je drzava pratila do ovog petog mjesta takav je bio i docek a i prenos. Nije mi bas najjasnije da u XXI vijeku u sred grada jednoj od najvecih TV kuca se onako smrzava direktan prenos.
Sto se tice sponzora oni su se mogli vidjeti na TOP-u iza i ako izuzmemo Telemach svi sponzori su iz F BiH ukljucujuci vjecni Kanton Sarajevo koji je uvijek gurao nase sve reprezentacije i koji doduse ima ogroman budzet sto jest jest.
U svakom slucaju me najvise obradovalo ono sto je rekao colan oko potencijalnog "balona" jedne od grupa kvalifikacija za SP. To bi bilo prejako jer predpostavljam da bi mogla i publika i da bi u slucaju da bude to balon sa nasom reprezentacijim dvorane bile prekrcate. Nama treba i organizacija sto vise sportskih reprezentatiovnih takmicenja. Samo kad se sjetim juniorksog SP u rukometu kada je u Zetri bio i o 15.000 ljudi kad su igrali nasi.
Sto se tice sponzora oni su se mogli vidjeti na TOP-u iza i ako izuzmemo Telemach svi sponzori su iz F BiH ukljucujuci vjecni Kanton Sarajevo koji je uvijek gurao nase sve reprezentacije i koji doduse ima ogroman budzet sto jest jest.
U svakom slucaju me najvise obradovalo ono sto je rekao colan oko potencijalnog "balona" jedne od grupa kvalifikacija za SP. To bi bilo prejako jer predpostavljam da bi mogla i publika i da bi u slucaju da bude to balon sa nasom reprezentacijim dvorane bile prekrcate. Nama treba i organizacija sto vise sportskih reprezentatiovnih takmicenja. Samo kad se sjetim juniorksog SP u rukometu kada je u Zetri bio i o 15.000 ljudi kad su igrali nasi.
-
channel10
#677 Re: Zenska kosarkaska reprezentacija
Tako nesto
Ja sam ocekivao da ce to reci, ali eto haman se nije sjetila. I jbg sjeti se kad ne treba i to ispred mikrofona
Uglavnom dobro je sve rekla. Nadam se da ce ih sad maksimalno pogurati za sljedece kvalifikacije za EP i SP.
-
defender46
#678 Re: Zenska kosarkaska reprezentacija
"Glupo bi bilo da sam rekla JJ"
- hrasno38
#679 Re: Zenska kosarkaska reprezentacija
Nigdje na doceku reprezentativki onih sto sebe nazivaju najvecim i najozbiljnijim navijackim grupama, Manijaka i Hordi Zla! 
- Edin H.
-
90minut
#681 Re: Zenska kosarkaska reprezentacija
Tačnije Horde Zla ne prate ni fudbalsku repku još od Ušanovica i svega što se dešavalo s druge strane manijaci prate.
Pricam organizovano ne pricam o pojedincima iz Hordi što odu.
A hrasnog ne krivim jer nema pojma o tim stvarima, i jasno je da Horde i Manijaci nikad nisu organizovno ni dolazili na dočeke bilo koga osim klubova.
Za pojedince je opet druga stvar.
- hrasno38
#682 Re: Zenska kosarkaska reprezentacija
Eto nek ti sve znas pa nek ide sve u P.M!! Ja ovdje pricam o drzavi, reprezentaciji i ljudima koji zive u ovoj drzavi i koji bi nekako prirodno trebali i da navijaju za nju. A na o debilima koji kazu da ne prate reprezentaciju i da su im klubovi drazi od roditelaj koji su ih napravili. Uvijek su navijaci Zelje i Sarajeva davali podrsku reprezentacijama dok nisu dosle ove nove generacije.90minut wrote: ↑27/06/2021 21:39Tačnije Horde Zla ne prate ni fudbalsku repku još od Ušanovica i svega što se dešavalo s druge strane manijaci prate.
A hrasnog ne krivim jer nema pojma o tim stvarima, i jasno je da Horde i Manijaci nikad nisu organizovno ni dolazili na dočeke bilo koga osim klubova.
-
90minut
#683 Re: Zenska kosarkaska reprezentacija
Pa daju i danas, al' se ne ide organizovano.
Vec pricamo o nekim autima, kombijima i slicno.
Baš kao i tad što su išli ti o kojima pricas stariji.
Dakle suma sumarum mi nismo tatini i mamini sinovi kao ovi dijasporci koji imaju pare da repku prate svuda mi smo obicne karine iz Bosne i Hercegovine kojima je maksimum otici do Grčke i Italije i to je to za sve ostalo imaš BHF i slicno koji mogu sebi priuštiti.
Zabrinjavaš me nekad kako ne možeš povezati 2 i 2, a toliko godina imaš.
Dakle suma sumarum mi nismo tatini i mamini sinovi kao ovi dijasporci koji imaju pare da repku prate svuda mi smo obicne karine iz Bosne i Hercegovine kojima je maksimum otici do Grčke i Italije i to je to za sve ostalo imaš BHF i slicno koji mogu sebi priuštiti.
- hrasno38
#684 Re: Zenska kosarkaska reprezentacija
Ne moze niko povezati tvojh 2+2 kad pocesto pises gluposti!90minut wrote: ↑27/06/2021 21:46 Pa daju i danas, al' se ne ide organizovano.
-
90minut
#685 Re: Zenska kosarkaska reprezentacija
Umjesto da se zahvališ na pravim informacijama ti k'o pjan dedo u birtiji u kontru.
I onda se cudiš što te napadaju i ismijavaju te.
I onda se cudiš što te napadaju i ismijavaju te.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#686 Re: Zenska kosarkaska reprezentacija
osvojiše srpkinje prvenstvo, a ti bošnjo proslavljaj peto mjesto

- hrasno38
- jazzer
#688 Re: Zenska kosarkaska reprezentacija
Srpkinje su prvakinje Evrope! Svaka cast, zasluzeno.
Gdje su oni znalci koji pisu samo da bi nesto napisali, pametovali a nijedna im procjena nije bila tacna. Bilo da se radi o procjeni pojedinih igracica ili reprezentacija. Ali to ih nije remetilo da idalje pisu i mudruju. Nadam se da cemo bar ostati postedjeni njihovih analiza zasto je Srbija prvak Evrope a ne Francuska ili Belgija. Kako god, cestitke komsijama.
Gdje su oni znalci koji pisu samo da bi nesto napisali, pametovali a nijedna im procjena nije bila tacna. Bilo da se radi o procjeni pojedinih igracica ili reprezentacija. Ali to ih nije remetilo da idalje pisu i mudruju. Nadam se da cemo bar ostati postedjeni njihovih analiza zasto je Srbija prvak Evrope a ne Francuska ili Belgija. Kako god, cestitke komsijama.
- prasoje
#689 Re: Zenska kosarkaska reprezentacija
Francuska nekako ispade lakši protivnik nego Španija ili Belgija.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
- hrasno38
- hrasno38
#692 Re: Zenska kosarkaska reprezentacija
Nase 5 mjesto nema veze sa mentalitetom nego sa kao prvo grupom u koju smo upali a sigurno je bila najteza i sami protivnici su odredili ogromnu potrosnju nase dvije najbolje igracie, kao drugo sa povredom nase domace najbolje igracice Marice Gajic i kao trece usrana sreca da bez Marice vec u cetvrtfinalu naletimo na favorita prvenstva ne po mom misljenju nego po misljenu evropske kosarke. Marica Gajic je nama pola tima i bez nje smo protiv Francuskinja igrali vise od pola utakmice bare bare ali vise nije islo.
Last edited by hrasno38 on 27/06/2021 22:49, edited 1 time in total.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#693 Re: Zenska kosarkaska reprezentacija
ma ja, uvijek izgovori i samo izgovorihrasno38 wrote: ↑27/06/2021 22:49Nase 5 jesto nema veze sa mentalitetom nego sa kao prvo grupom u koju smo upali a sigirno je bila najteza i sami protivnici su odredili ogromnu potrosnju nase dvije najbolje igracie, kao dru sa povredom nase domace najbolje igracice Marice Gajic i kao trece usrana sreca da bez Marice vec u cetvrtfinalu naletimo na favorita prvenstva ne po mom misljenju nego po misljenu evropske kosarke. Marica Gajic je nama pola tima i bez nje smo protiv Francuskinja igrali vise od pola utakmice bare bare ali vise nije islo.
to je ta strasna francuska...
- hrasno38
#694 Re: Zenska kosarkaska reprezentacija
Nisu to izgovori to je argumentacija. 22 godine ne igranja na velikim takmicenjima je nesto strasno.Gerro wrote: ↑27/06/2021 22:49ma ja, uvijek izgovori i samo izgovorihrasno38 wrote: ↑27/06/2021 22:49Nase 5 jesto nema veze sa mentalitetom nego sa kao prvo grupom u koju smo upali a sigirno je bila najteza i sami protivnici su odredili ogromnu potrosnju nase dvije najbolje igracie, kao dru sa povredom nase domace najbolje igracice Marice Gajic i kao trece usrana sreca da bez Marice vec u cetvrtfinalu naletimo na favorita prvenstva ne po mom misljenju nego po misljenu evropske kosarke. Marica Gajic je nama pola tima i bez nje smo protiv Francuskinja igrali vise od pola utakmice bare bare ali vise nije islo.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#695 Re: Zenska kosarkaska reprezentacija
Argumentacija ti po obicaju ne valjahrasno38 wrote: ↑27/06/2021 22:50Nisu to izgovori to je argumentacija. 22 godine ne igranja na velikim takmicenjima je nesto strasno.Gerro wrote: ↑27/06/2021 22:49ma ja, uvijek izgovori i samo izgovorihrasno38 wrote: ↑27/06/2021 22:49
Nase 5 jesto nema veze sa mentalitetom nego sa kao prvo grupom u koju smo upali a sigirno je bila najteza i sami protivnici su odredili ogromnu potrosnju nase dvije najbolje igracie, kao dru sa povredom nase domace najbolje igracice Marice Gajic i kao trece usrana sreca da bez Marice vec u cetvrtfinalu naletimo na favorita prvenstva ne po mom misljenju nego po misljenu evropske kosarke. Marica Gajic je nama pola tima i bez nje smo protiv Francuskinja igrali vise od pola utakmice bare bare ali vise nije islo.
- hrasno38
#696 Re: Zenska kosarkaska reprezentacija
- Laertes
#697 Re: Zenska kosarkaska reprezentacija
Vidim sad da su za Srbiju dviju najbolje Anderson i Brooks, stara srpska prezimena 
Kako su oni mogli imati dvije Amerikanke, a za nas nije mogla ona druga?
Kako su oni mogli imati dvije Amerikanke, a za nas nije mogla ona druga?
- karanana
#698 Re: Zenska kosarkaska reprezentacija
Mvp je morala uzeti igracica pobjednicke ekipe sto po meni nije nuzno. Pitanje kod davanja mvpa nekome je koliko bi ekipa daleko dosla da nema nje.
-
last mohicans
#699 Re: Zenska kosarkaska reprezentacija
https://www.klix.ba/sport/kosarka/jonqu ... /210627087
Zajebaše nam JJ,eki Vasićka MVP
Zajebaše nam JJ,eki Vasićka MVP
- JohnnyS