Izgleda
Mi se baziramo na nase mlade snage, npr. nasu U19.
U toj generaciji smo bili odlicni prethodne sezone, cak 5., sa malim zaostatkom od 22 boda za prvoplasiranim
Pravo vrijeme za zaokret u strategiji Kluba
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Vraćamo se na viršle. Hajde šta ima veze, to već znamo kako ide.
Bas tako.Revolucionar ★ wrote: ↑26/06/2021 17:35 Bolje je za klub da se stabilizuje finansijski, nego da se ganjaju titule nazor. Nama se veoma lahko moze desit scenarij Zeljeznicar, samo sto bi bilo deset puta gore jer je klub u privatnom vlasnistvu, nemas ni imovine da se pokrijes ako sve krene nizbrdo. Halalosum titula, da imamo tim od 20 miliona djaba nam je kad ce savez i narednu sezonu presudit
samo je problem sto stabilizaciju moraju provesti oni koji su doveli do sranjaGrean wrote: ↑26/06/2021 19:46Bas tako.Revolucionar ★ wrote: ↑26/06/2021 17:35 Bolje je za klub da se stabilizuje finansijski, nego da se ganjaju titule nazor. Nama se veoma lahko moze desit scenarij Zeljeznicar, samo sto bi bilo deset puta gore jer je klub u privatnom vlasnistvu, nemas ni imovine da se pokrijes ako sve krene nizbrdo. Halalosum titula, da imamo tim od 20 miliona djaba nam je kad ce savez i narednu sezonu presudit
Strašno ako je tako, ali nema mi logike. Do jučer se razgovaralo o ulaganju u stadion i dala se podrška Sabrini, a sad kao eto neće slati pare. A možda je odlučio da će slati, ali u manjim iznosima, s tim da se ne daju plate po 12, 13 i više hiljada.
i meni nema logike da ulozis dosta para u nesto i onda da pustis da propadne. Ali je ovo friska informacija da ih je tako obavjestio, ne znam detalje. Pretpostavljam da je na upravi da namire ono sto su procerdali. Trosili su bruku para na gluposti tipa putovanja seminari itd.Logovan wrote: ↑26/06/2021 20:01Strašno ako je tako, ali nema mi logike. Do jučer se razgovaralo o ulaganju u stadion i dala se podrška Sabrini, a sad kao eto neće slati pare. A možda je odlučio da će slati, ali u manjim iznosima, s tim da se ne daju plate po 12, 13 i više hiljada.
Bilo kako bilo u govnima smo, treba se vaditi.
Vjerovatno je to privremeno i da vidi šta i koliko mogu sami.yasaq wrote: ↑26/06/2021 20:07i meni nema logike da ulozis dosta para u nesto i onda da pustis da propadne. Ali je ovo friska informacija da ih je tako obavjestio, ne znam detalje. Pretpostavljam da je na upravi da namire ono sto su procerdali. Trosili su bruku para na gluposti tipa putovanja seminari itd.Logovan wrote: ↑26/06/2021 20:01Strašno ako je tako, ali nema mi logike. Do jučer se razgovaralo o ulaganju u stadion i dala se podrška Sabrini, a sad kao eto neće slati pare. A možda je odlučio da će slati, ali u manjim iznosima, s tim da se ne daju plate po 12, 13 i više hiljada.
Nam nevjeruje vise nikome, silne pare su potrosili ni na statovarish wrote: ↑26/06/2021 20:34Vjerovatno je to privremeno i da vidi šta i koliko mogu sami.yasaq wrote: ↑26/06/2021 20:07i meni nema logike da ulozis dosta para u nesto i onda da pustis da propadne. Ali je ovo friska informacija da ih je tako obavjestio, ne znam detalje. Pretpostavljam da je na upravi da namire ono sto su procerdali. Trosili su bruku para na gluposti tipa putovanja seminari itd.Logovan wrote: ↑26/06/2021 20:01
Strašno ako je tako, ali nema mi logike. Do jučer se razgovaralo o ulaganju u stadion i dala se podrška Sabrini, a sad kao eto neće slati pare. A možda je odlučio da će slati, ali u manjim iznosima, s tim da se ne daju plate po 12, 13 i više hiljada.
Ništa čudno. Jedino me buni zašto im je onda dao podršku. Zato i mislim da je ovo privremeno i hoće da vidi šta mogu bez njegovih para. Ili traži nove, pouzdane ljude koji će voditi klub, što bi bilo najbolje.yasaq wrote: ↑26/06/2021 21:07Nam nevjeruje vise nikome, silne pare su potrosili ni na statovarish wrote: ↑26/06/2021 20:34Vjerovatno je to privremeno i da vidi šta i koliko mogu sami.yasaq wrote: ↑26/06/2021 20:07
i meni nema logike da ulozis dosta para u nesto i onda da pustis da propadne. Ali je ovo friska informacija da ih je tako obavjestio, ne znam detalje. Pretpostavljam da je na upravi da namire ono sto su procerdali. Trosili su bruku para na gluposti tipa putovanja seminari itd.
Pocrnis tu recenicu i napises "bas tako" ali ona je toliko zasluzila da se pocrni (i ocrni) i da se napise: bas nije tako!Grean wrote: ↑26/06/2021 19:46Bas tako.Revolucionar ★ wrote: ↑26/06/2021 17:35 Bolje je za klub da se stabilizuje finansijski, nego da se ganjaju titule nazor. Nama se veoma lahko moze desit scenarij Zeljeznicar, samo sto bi bilo deset puta gore jer je klub u privatnom vlasnistvu, nemas ni imovine da se pokrijes ako sve krene nizbrdo. Halalosum titula, da imamo tim od 20 miliona djaba nam je kad ce savez i narednu sezonu presudit
Dva, mozda i tri igrača isplatiti od njegove plate. Nije ni zaslužio te plate koje potrazuje. Nismo mi FK Uhljebi i ta politika mora prestati sa bezobrazno visokim platama za nista ne terenu.