pogledaj opetuglavnomja wrote: ↑26/06/2021 14:24jesi li ti gledala tu emisiju?vjeshalica wrote: ↑26/06/2021 13:50
Nije čačkalica nego fačkalica
A ja to nisam izmislila za nju vec je njen gazda Bludnjo je nazvao takvom,u emisiji Senadovoj dok je gostovao, a ocito s pravom jer je isti upucen u njeno "postenje".
Zao mi je sto hoces sviju strpati u isti kos i napraviti od Alise postenu osobu=zenu
Ali i sam vidis da to se nece nikada dogoditi
Msm razumijem to sazaljevanje jer ste iz istih krugova
Ali necete niciju inteligenciju sa tim sjebati
koliko se sjecam rekao je da ne zna ni alisu ni dzenana
a muriz je pricao o alisi u mutnim poslovima ili tako nesto
Slučaj Dženan Memić
- vjeshalica
#13451 Re: Slučaj Dženan Memić
-
Koume
#13452 Re: Slučaj Dženan Memić
Vjestaci su pregledali Dzenanovu povredu i utvrdili da se radi o povredi koja je nastala udarcem nekim predmetom oblika bejzbol palice ili neke metalne sipkedzolix wrote: ↑26/06/2021 11:44Mene interesuje dali je jos neko vidio od doktora ili med. osoblja osim Alije Celje Dzenanovu povredu na glavi prije i tokom operacije.zijancer wrote: ↑26/06/2021 10:57Ovo moze biti ispravna formacija, s tim da dzenan tom prilikom nije mogao zadobiti udarac u glavu. Docekao se na koljena i ruke, bez klizanja.
Nesvjesno tijelo bi se drugacije kretalo.
Posto postoji par mogucih formacija koje ugrubo odgovaraju povredama, onda sitni detalji tipa: da li je bilo tragova klizanja na odjeci, kakve jos sekundarne povrede su na tijelima (narocito koje alisino rame je sa povredama, dzenanova desna peta- ima li tragova povrede/udara ili je tena skliznula drugim uzrokom), predstavljaju dlucujuce djelice za sklapanje precizne, prave slike i eliminaciju pogresnih varijanti.
Ali posto nema takvih podataka, za sada se moraju uzimati u obzir tih par mogucih.
Moze li se pouzdano po izgledu utvrditi da je neka povreda nastala udarcem sa npr.pajserom ili udarcem ivice kombija,sofersajbe ili od retrovizora.Moze li se to barem 90% znati.
Pitanje je gdje je bila desna patika, dali ko na slici ili drukcije.
Mogo je biti odbacen i udaren od vozila kad je pao na cestu nastaju oguljotine na koljenu i sakama, onda se jos neku razdaljinu krece cetvoronoske do drveta(oguljotine) i tu nastaje kolaps.
- vjeshalica
#13453 Re: Slučaj Dženan Memić
idi kod njenog gazde pa je pravi postenom bgtGAU8 wrote: ↑26/06/2021 14:45Ne želim od Alise praviti ništa, ali volio bih od tebe napraviti malo kulturniju osobu. To je sve.vjeshalica wrote: ↑26/06/2021 13:50Nije čačkalica nego fačkalica
A ja to nisam izmislila za nju vec je njen gazda Bludnjo je nazvao takvom,u emisiji Senadovoj dok je gostovao, a ocito s pravom jer je isti upucen u njeno "postenje".
Zao mi je sto hoces sviju strpati u isti kos i napraviti od Alise postenu osobu=zenu
a nas postedi uvjerenja nevinosti za doticnu kao i njenu kriminalnu familiju
- JThomas
#13454 Re: Slučaj Dženan Memić
-
belfy
#13455 Re: Slučaj Dženan Memić
kako nesto sto ti dolazi sa lijeva osteti desnu stranu (u ovom slucaju straznjicu)?denden wrote: ↑26/06/2021 11:07Naravno da je mogao, kod oboga je u gornjem dijelu straznjice, realna su odstupanja do 15-20 cm, koja zavise od smjera kretanja auta i pjesaka, ugla udarca, konfiguracije prednjeg dijela kombija itd. Ranije sam objasnjavao kako izgleda da se desio taj laksi kontakt (prlikom polukruznog kretanja kombija koji je izbjegavao tu tada postojecu rupu na putu, pa je prvo udaren Dzenan, a djelic sekunde kasnije i Alisa, jer se Alisa sjeca Dzenanovog trzaja, a ona je njemu bila sa desne strane; rascjep odjece upravo pokazuje da je u pitanju kruzno kretanje auta, tj. "ispravljanje" nadesno nakon naglog skretanja nalijevo da se izbjegne rupa; čak i to što je kod oboga u pitanju rascjep na desnoj polovini straznjice, sa stanovista zakona fizike, jer je kontakt dosao sa lijeve strane blize Dzenanu, a u pitanju je auto koji istovremeno skrece nadesno, ali i ide naprijed; zato su zakacene desne polovine straznjica).
Cak se za Dzenanovo rascjepno ostecenje farmerica u visini zadnjice, koje se nalazi i na gacama, kaze u vjestacenju da je za farmerice 9,5 cm ispod linije pojasa, a za gace da je, cini mi se, 16,5 cm, iako se zakljucuje da je to nastalo istim djelovanjem sile.
A ovaj neki vjestak odbrane, koji je tvrdio da nije bila saobacajna nesreca (u smislu trestiranja verzije iz druge optuznice, koja je bila za saobracajku, da je auto isao oko 50 km/h, a nije, isao je puno sporije), iznio je jedno zanimljivo mjerenje.Vezano za oštećenja na farmericama i gaćama-boxericama vještak odgovara da oštećenje d) na farmericama i oštećenje d.1. na gaćama-boxericama Memić Dženana mogla su nastati kontaktom s prednjim lijevim farom ili pokazivačem pravca predmetnog vozila da ova dva oštećenja imaju takve karakteristike da je nastalo od relativno oštrog predmeta. Dakle, ne radi se ravno sječenim ivicama, nego se radi o rascjepu, te ivice su neravne. Dakle, može se isključiti nož ili sječivo kao sredstvo koje je, na osnovu kojeg je moglo nastati to oštećenje, a i sam položaj njihov mogao bi ukazivati da je došlo u kontakt sa tim dijelom vozila, odnosno nekim od djelića možda stakla fara ili pokazivača pravca i ono oštećenje na gaćama koji se poklapa sa oštećenjem d) .
Visina, mjeren od zemlje, od 108 cm za nekog ko je visok oko 192 cm (Dzenan) tacno odgovara gornjem rubu straznjeg dzepa farmerica (lokacija rascjepa na njegovim famericama).a obzirom da je težište na 1,08, dolazi do pada pješaka prvo na haubu, na ivicu haube odnosno na haubu,
kakva hauba ako je kombi u pitanju?
-
mali_balon
#13456 Re: Slučaj Dženan Memić
Ok, prepucavanje ali sto bas na ovom slucaju, kad imamo respiratore, asima, diplomu, osmicu, bakira i njegove bisere, fadila koji nece da se igra drzave itd itd.....sto bas na ovom slucajuGAU8 wrote: ↑26/06/2021 09:29Ništa posebno spektakularno. SBB vs. SDA borba svim sredstvima.mali_balon wrote: ↑26/06/2021 07:39 Jbte koja ofanziva botova. Nisam dolazio dugo na temu.
Pa tu su csi vjestacenja, psiho analize, istrazne radnje.....kilometarski postovi,.....ovoliko se nisu zadali na svim temama gdje se sda spominje....nit na sebijinoj temi a ni nip temi......izgleda da se preko ovog slucaja nesta krupno desava, nismo ni svjesni...
-
belfy
#13457 Re: Slučaj Dženan Memić
oh, pa ti si samo jedno SDA piskaralo i njih branis. sto ne rece prije...denden wrote: ↑26/06/2021 11:30Iako moje istorijsko i trenutno misljenje o "autenticnim bosnjackim prvacima" i njihovim politikama i postupcima moze stati u jednu rijec-zgađenost, oni koji su kao projekat uveli politizaciju nisu SDA, nego njihovi protivnici. Koji su shvatili da Muriz Memic uziva ogromnu podrsku javnosti i to kao kapital, isplativu kartu na kladjenje, odluciti zloupotrijebiti u politicke svrhe, primarno kroz svjesno i sistematsko stvaranje sto veceg broja asocijacija izmedju "ubistva koje se zataskava" sa rukovodiocima SDA.GAU8 wrote: ↑26/06/2021 09:29Ništa posebno spektakularno. SBB vs. SDA borba svim sredstvima.mali_balon wrote: ↑26/06/2021 07:39 Jbte koja ofanziva botova. Nisam dolazio dugo na temu.
Pa tu su csi vjestacenja, psiho analize, istrazne radnje.....kilometarski postovi,.....ovoliko se nisu zadali na svim temama gdje se sda spominje....nit na sebijinoj temi a ni nip temi......izgleda da se preko ovog slucaja nesta krupno desava, nismo ni svjesni...
Prvo je pocelo od, sto jedan zanimljivo rece, "Fahrinog stipendiste", Nedzada Latica, koji je sugestivno objavio kako "cio grad zna da je ubica Alijin sin", sto je svjesna sugestija na Bakira Izetbegovica, iako se u tekstu govori o sinu drugog, takodje istaknutog SDA-ovca, Alije Budnje.
Nakon nekog vremena svaki Murizov istup, kao oca koji uziva nekriticku podrsku javnosti, poceo je obavezno imati politicki ciljanu sekciju gdje se spominjala SDA i njeni prvaci.
Tako su pocele price o SDA-ovki Enri Suljic koja prva daje laznu amneziju Alisi, zatim da je Sebija stimala/odedjivala i instruisala doktore koji je dati lazni nalaz za amneziju, da su se vjestacenja radila "cetiri puta, dok na kraju nisu naisli na nekog ko ce napisati lazno da Alisa ima amneziju."
To su sve lazi, ciljane, milimetarski precizno planirane i plasirane.
Pa tako imamo Muriza, prevoznika iz Sokolovic Kolonije, koji medijima govori o visokoj politici, o ustupcima SDA za treci entitet, koji cita od tih prljavih igraca uvaljene mu pamflete i pokazuje uvaljene mu cenzurisane slike, koji neko vece svjesno i planirano stvara asocijacije publike izmedju "najgnusnijeg zlocina kojeg mocnici prikrivaju" (kako to sama javnost bezerezervno vidi) sa (ionako omrazenim i kompromitovanim) Bakirom, Asimom, Osmicom.
Ujedno oglasava da postoji cak nalogodavac i da on zna ko je. Dakle, ne samo "trojica sa lica mjesta koji su sa ledja ubili Dzenana" (ubleha laznog ocevica E.M.), nego cak i nalogodavac. Sto daje jednu ozbiljniju, konspirativniju dozu prici. Ne ono neka trojica sanera koji nisu mislili ubiti Dzenana. Nego sa visokih polozaja navodno planirano i nalozeno hladnokrvno ubistvo.
Ali, iako "zna" ko je, ipak odmah pravi rezervu da nema dokaza za to, pa ce naredne (izborne) godine reci ime i pozvati emapticne povrsne mase (rulju) na ulice da pravi revoluciju.
Ovakvo zloupotrebljavanje necijeg gubitka sina, makar taj, zbog pretuznog deluzijskog poremecaja izazvanog bolom, pristajao na to, je monstruoznost, pokvarnost, moralni odron, kakav se moze mjeriti samo sa slicnim izopacenostima kakve smo vidjeli od SDA.
Sto i nije cudo, obzirom da promjena stranacke zastave ne mijenja mentalitet ni karakter. Ni sefova ni birackog tijela.
Koliko je taj projekat tehnicki uspjesan i koristan, tolika je i njegova moralna monstruoznost.
A sto je najgore, a vidjece se to, i drzite me dobro za ove rijeci, nikad nijedna istraga nece moci objektivnim dokazima doci do bilo koga osim Ljube Seferovica. Kojem je Muriz navukao majicu sa likom svog ubijenog sina.
Last edited by belfy on 26/06/2021 15:52, edited 1 time in total.
- skafiskafsnjak
#13458 Re: Slučaj Dženan Memić
Nisam znao da ima pedagoga na temivjeshalica wrote: ↑26/06/2021 15:39idi kod njenog gazde pa je pravi postenom bgtGAU8 wrote: ↑26/06/2021 14:45Ne želim od Alise praviti ništa, ali volio bih od tebe napraviti malo kulturniju osobu. To je sve.vjeshalica wrote: ↑26/06/2021 13:50
Nije čačkalica nego fačkalica
a nas postedi uvjerenja nevinosti za doticnu kao i njenu kriminalnu familiju
-
Koume
#13459 Re: Slučaj Dženan Memić
Moze li mi neko samo reci u kojem pravcu su se kretali Dzenan i Alisa prije udara, sa koje strane je Dzenanova povreda i sa koje Alisinabelfy wrote: ↑26/06/2021 15:47kako nesto sto ti dolazi sa lijeva osteti desnu stranu (u ovom slucaju straznjicu)?denden wrote: ↑26/06/2021 11:07Naravno da je mogao, kod oboga je u gornjem dijelu straznjice, realna su odstupanja do 15-20 cm, koja zavise od smjera kretanja auta i pjesaka, ugla udarca, konfiguracije prednjeg dijela kombija itd. Ranije sam objasnjavao kako izgleda da se desio taj laksi kontakt (prlikom polukruznog kretanja kombija koji je izbjegavao tu tada postojecu rupu na putu, pa je prvo udaren Dzenan, a djelic sekunde kasnije i Alisa, jer se Alisa sjeca Dzenanovog trzaja, a ona je njemu bila sa desne strane; rascjep odjece upravo pokazuje da je u pitanju kruzno kretanje auta, tj. "ispravljanje" nadesno nakon naglog skretanja nalijevo da se izbjegne rupa; čak i to što je kod oboga u pitanju rascjep na desnoj polovini straznjice, sa stanovista zakona fizike, jer je kontakt dosao sa lijeve strane blize Dzenanu, a u pitanju je auto koji istovremeno skrece nadesno, ali i ide naprijed; zato su zakacene desne polovine straznjica).
Cak se za Dzenanovo rascjepno ostecenje farmerica u visini zadnjice, koje se nalazi i na gacama, kaze u vjestacenju da je za farmerice 9,5 cm ispod linije pojasa, a za gace da je, cini mi se, 16,5 cm, iako se zakljucuje da je to nastalo istim djelovanjem sile.
A ovaj neki vjestak odbrane, koji je tvrdio da nije bila saobacajna nesreca (u smislu trestiranja verzije iz druge optuznice, koja je bila za saobracajku, da je auto isao oko 50 km/h, a nije, isao je puno sporije), iznio je jedno zanimljivo mjerenje.Vezano za oštećenja na farmericama i gaćama-boxericama vještak odgovara da oštećenje d) na farmericama i oštećenje d.1. na gaćama-boxericama Memić Dženana mogla su nastati kontaktom s prednjim lijevim farom ili pokazivačem pravca predmetnog vozila da ova dva oštećenja imaju takve karakteristike da je nastalo od relativno oštrog predmeta. Dakle, ne radi se ravno sječenim ivicama, nego se radi o rascjepu, te ivice su neravne. Dakle, može se isključiti nož ili sječivo kao sredstvo koje je, na osnovu kojeg je moglo nastati to oštećenje, a i sam položaj njihov mogao bi ukazivati da je došlo u kontakt sa tim dijelom vozila, odnosno nekim od djelića možda stakla fara ili pokazivača pravca i ono oštećenje na gaćama koji se poklapa sa oštećenjem d) .
Visina, mjeren od zemlje, od 108 cm za nekog ko je visok oko 192 cm (Dzenan) tacno odgovara gornjem rubu straznjeg dzepa farmerica (lokacija rascjepa na njegovim famericama).a obzirom da je težište na 1,08, dolazi do pada pješaka prvo na haubu, na ivicu haube odnosno na haubu,
kakva hauba ako je kombi u pitanju?
-
belfy
#13460 Re: Slučaj Dženan Memić
izgleda da je ovdje prva greska.skaljicmufid wrote: ↑26/06/2021 13:39 Kako se lako etiketiraju i vrijeđaju oni koji se usude pomisliti drugo i drugačije kada izađu iz matrice, iz svojevrsnog mainstreama ove teme i ovog slučaja! Nisam nikakva "botina" ili "sendvičar", samo mislim svojom glavom.
ovdje su druga i treca.skaljicmufid wrote: ↑26/06/2021 13:39 Dakle, ako na trenutak napustimo zvaničnu verziju potvrđene optužnice za saobračajku po kojoj se još uvijek SUDI, nije povučena, nije odbačena, niko nije oslobođen od nje, sada je pred Vrhovnim sudom, dolazimo u "sivu" zonu teorija...
pa tako dolazimo do toga da je Ljubo ubica jer je Kantonalno tužilaštvo pogrešno odustalo od ubistva i prihvatilo se nedokazive optužnice za saobraćajku... pa tako se došlo do toga, javno u medijima objavljeno, da je ubica Budnjin sin što je uskoro odbačeno jer je dokazano da nije (ima "debeli" alibi).. pa varijanta da je ubica neko iz zelenog malog vozila sa bejzbol palicom.. pa da je ubica Alisa sa Zijadom, ili Zijad... pa do toga da je ubica likvidator neko po nalogu iz automafije ili organizirane prostitucije...
I to sve pored "žive" optužnice?!
Iz svih posljednjih nastupa Memića i Ferageta ja zaključujem da oni ipak ne znaju ko je ubica/ubice i da se nadaju da će to možda otkriti Državno tužilaštvo, koje takođe ne zna. Pa me uvrijedi kada obojica tvrde da oni znaju, pa da još i javnost to zna.
Nažalost, mislim da Državno tužilaštvo neće ovom istragom istjerati "zvjerku iz rupe", jer se pokazalo da nikoga od osumnjičenih u pritviou taj pritvor nije "slomio" pa da "progovore".
pretpostavka je majka svih zaheba...skaljicmufid wrote: ↑26/06/2021 13:39 A kada je u pitanju Alisa, sumnjam da će pritvor nju slomiti ili zbog nje njenog oca pa da oboje prigovore, prije će biti da će je dovesti do toga, nedaj Bože, da izgubi dijete.
A novo vještačenje? Ako novo vještačenje pokaže da nema amneziju, na suđenju će odbrana provesti svoje vještaćenje da ima amneziju, i šta onda? Pravilom "In dubio pro reo", u slučaju sumnje se optuženi oslobađa, itd...
Ali kao što sam to ranije podijelio sa vama, ovu agoniju će presjeći, zaustaviti Vrhovni sud jer će osuditi Seferoviće zbog saovraćajke.
That's All Folks!
-
MensurM
#13461 Re: Slučaj Dženan Memić
Evo jučer Feraget i Muriz priznali da je Alisa prošla poligraf.
Dodao i Feraget da će Tužilaštvo BiH preuzeti i slučaj ubistva. To će se valjda onda u sekundi riješiti kad im Muriz, jer im puno vjeruje, kaže ime ubice.
Dodao i Feraget da će Tužilaštvo BiH preuzeti i slučaj ubistva. To će se valjda onda u sekundi riješiti kad im Muriz, jer im puno vjeruje, kaže ime ubice.
-
laik1981
#13462 Re: Slučaj Dženan Memić
Kad je prosla? 2016.? Ko je radio poligrafsko ispitivanje? Oni koji su sve radili da prikriju ubistvo?
Jadno je do kog nivoa se spustate..
Jadno je do kog nivoa se spustate..
-
Koume
#13463 Re: Slučaj Dženan Memić
Hahahaha u kantonalnom tuzilastvu. Isto tako poligraf nije valjan dokaz jer se lako moze prevariti taj sistem. Milion tehnika kako proci poligraf bez problema
-
MensurM
#13464 Re: Slučaj Dženan Memić
"Suđenje Darku Šariću, ubistvo Olivera Ivanovića, neregularnosti u srpskom fudbalu, medijska prepucavanja, afere Krušik i Jovanjica, hapšenje Veljka Belivuka, kao i navodno prisluškivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Ti slučajevi imaju nešto zajedničko - poligraf se u svakom od njih isticao kao vrhunski dokaz.
Kod kompjuterizovanih poligrafa je oko 95 odsto, a kod najnovijih instrumenata je i do 97 odsto."
Ja sam navodio ovdje moj primjer kada je s jednog derneka nestala ogrlica ili neki vrijedni kurac. Od nas 20 na osnovu poligrafa su odmah skontali lopova.
-
Koume
#13465 Re: Slučaj Dženan Memić
Moze on biti tacan koliko hoces i ja vjerujem tacnost istog kad nekoga nespremnog stave na poligraf. Ljudi bi grizli svoj jezik i stavljali iglicu u patiku da izazovu bol kako bi poligraf dao lazne rezultate. Ali je to isto u rangu da su Muriz i Ifet mogli snimat svjedocenja svjedoka, ali im sud odbio jer nije valjan dokaz nije po praviluMensurM wrote: ↑26/06/2021 16:17"Suđenje Darku Šariću, ubistvo Olivera Ivanovića, neregularnosti u srpskom fudbalu, medijska prepucavanja, afere Krušik i Jovanjica, hapšenje Veljka Belivuka, kao i navodno prisluškivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Ti slučajevi imaju nešto zajedničko - poligraf se u svakom od njih isticao kao vrhunski dokaz.
Kod kompjuterizovanih poligrafa je oko 95 odsto, a kod najnovijih instrumenata je i do 97 odsto."
Ja sam navodio ovdje moj primjer kada je s jednog derneka nestala ogrlica ili neki vrijedni kurac. Od nas 20 na osnovu poligrafa su odmah skontali lopova.
-
Koume
#13466 Re: Slučaj Dženan Memić
Neka ih ne bi forum bio interesantan
-
denden
- Gandalf
#13468 Re: Slučaj Dženan Memić
Sama činjenica da je Mutavoj, babo neko mudo u policiji, ukazuje na sve osim na saobraćajku. I učešće jedno 50 ljudi na raznim funkcijama u prikrivanju ovog zločina. Cijela plejada poslušnika se tu angažovala da od govana pravi pitu, našlo se tu policajaca, tužilaca, sudija, vještaka, ljekara ali narod više ne vjeruje u bajke.
U stara dobra vremena, vrijeme jedinstva Avaza - SDA i IZ-a na Muriza bi se digla hajka u hajvazu te ovakav je, te onakav je, sin mu je još i gori. IZ bi rekao da je u pitanju napad na ugledne bošnjake, a Bakir bi poentirao pričom da su nadlezni organi posao odradili u skladu sa zakonskim odredbama.Vjerovatno bi onda još i zamudrovao nekom sebi svojstvenom nebuloznom metaforom o nekom crncu kako zakucava.
Međutim i ovce konačno progledale a i veliki trio već dugo ne jaše u istom čoporu ovaca. Asim je jednostavno .ebo SDA za sva vremena. Šta god da se desi sada na teritoriji kojom vlada ova hobotnica, niko ne vjeruje da bilo šta drugo u pitanju već kriminal.
Ovaj slučaj javnost će smatrati okončanim tek kada nekoliko krupnih esdea poslušnika ode u zatvor. Respiratori, vakcine, sebijina diploma, asimovi marifetluci, solakove gluposti, revizija tužbe protiv Srbije i još sto drugih stvari se samo kaleme na ovaj slučaj iako formalno - pravno nemaju veze sa njim.
Ljudi su bijesni i ogorčeni na hiljadu stvari, između ostalog i na prikrivanje počinilaca ovog krivičnog djela. Propast esdea na sljedećim izborima će razotkriti mnoge kriminalne radnje ovog režima, pardon ove demokratski izabrane vlasti.
U stara dobra vremena, vrijeme jedinstva Avaza - SDA i IZ-a na Muriza bi se digla hajka u hajvazu te ovakav je, te onakav je, sin mu je još i gori. IZ bi rekao da je u pitanju napad na ugledne bošnjake, a Bakir bi poentirao pričom da su nadlezni organi posao odradili u skladu sa zakonskim odredbama.Vjerovatno bi onda još i zamudrovao nekom sebi svojstvenom nebuloznom metaforom o nekom crncu kako zakucava.
Međutim i ovce konačno progledale a i veliki trio već dugo ne jaše u istom čoporu ovaca. Asim je jednostavno .ebo SDA za sva vremena. Šta god da se desi sada na teritoriji kojom vlada ova hobotnica, niko ne vjeruje da bilo šta drugo u pitanju već kriminal.
Ovaj slučaj javnost će smatrati okončanim tek kada nekoliko krupnih esdea poslušnika ode u zatvor. Respiratori, vakcine, sebijina diploma, asimovi marifetluci, solakove gluposti, revizija tužbe protiv Srbije i još sto drugih stvari se samo kaleme na ovaj slučaj iako formalno - pravno nemaju veze sa njim.
Ljudi su bijesni i ogorčeni na hiljadu stvari, između ostalog i na prikrivanje počinilaca ovog krivičnog djela. Propast esdea na sljedećim izborima će razotkriti mnoge kriminalne radnje ovog režima, pardon ove demokratski izabrane vlasti.
-
bitangeIprinceze
-
MensurM
- GAU8
#13472 Re: Slučaj Dženan Memić
Ne znam. To je za mene viša politika...mali_balon wrote: ↑26/06/2021 15:51Ok, prepucavanje ali sto bas na ovom slucaju, kad imamo respiratore, asima, diplomu, osmicu, bakira i njegove bisere, fadila koji nece da se igra drzave itd itd.....sto bas na ovom slucajuGAU8 wrote: ↑26/06/2021 09:29Ništa posebno spektakularno. SBB vs. SDA borba svim sredstvima.mali_balon wrote: ↑26/06/2021 07:39 Jbte koja ofanziva botova. Nisam dolazio dugo na temu.
-
MensurM
- vjeshalica
#13475 Re: Slučaj Dženan Memić
nije nikakvo mudo, obicni kriminalac koji se bavio autokriminalom
bas kao i njegova kcerkica berina gligorevic i njen muzic vedran gligorevic
obicni smetljari kriminalni
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... 9U0UA6NI0o