Jedna modificirana:
"Two things are infinite: the universe and Bosnjak stupidity; and I'm not sure about the universe."
Ti bas volis generalizacije.LBVIEW wrote: ↑26/06/2021 14:09Jedna modificirana:
"Two things are infinite: the universe and Bosnjak stupidity; and I'm not sure about the universe."
Ne znam o čemu pričate. Vidim citiraš Kikija a nije tema Nagorno Karabah.Bobi wrote: ↑26/06/2021 11:35Ja, @Guadalajara i @General War ćemo pravit one rakete, ja cu biti direktor a ova dvojca glavnihamal tehnolozi..nema sikirancijeKikibombona wrote: ↑26/06/2021 11:15 E bas ces sa puskom zastiti sebe i svoju porodicu ako krenu avioni, dronovi i tenkovi..
Ma kaze Kiki da ce nas neko napastGuadalajara wrote: ↑26/06/2021 14:51Ne znam o čemu pričate. Vidim citiraš Kikija a nije tema Nagorno Karabah.Bobi wrote: ↑26/06/2021 11:35Ja, @Guadalajara i @General War ćemo pravit one rakete, ja cu biti direktor a ova dvojca glavnihamal tehnolozi..nema sikirancije .Kikibombona wrote: ↑26/06/2021 11:15 E bas ces sa puskom zastiti sebe i svoju porodicu ako krenu avioni, dronovi i tenkovi.Uglavnom koga bude Kiki podržavao taj će najebat.
![]()
A zipa kroz rajvoSa
Ima pare i zlatne stepenice u kuci. U vecini zemalja ne mozes postati politicar ukoliko ne zavrsis skolu, a da ne govorim za jace pozicije da moras bit imucniji.Kikibombona wrote: ↑26/06/2021 15:00A zipa kroz rajvoSa![]()
https://youtu.be/w1A0evR-vAE
Kada je covjek lijep odmah mu je upola lakše ostvariti prisan kontakt sa ljudima. On jos ima djecacki izgled, nasmijan, veseo. Totalno netipično za politicare koji su obicno ruzni i zdepasti, namrgodjeni i ufurani, glume visinu i nepristupačnost.
Drasko na sve to govori 'narodskim jezikom', ima dobre govornicke sposobnosti. Djeluje da je iskren i da misli ono sto govori, sto je opet netipično za politicara.
Ima nekog sarma i jos ponesto, ima pricu koja pogadja zicu obicnog covjeka...
I zato je omiljen gdje god se pojavi.
Pa bude li imao mogućnost normalno da hoće. K'o da je potrebna neka pamet da se to zaključi.Bobi wrote: ↑26/06/2021 14:58Ma kaze Kiki da ce nas neko napastGuadalajara wrote: ↑26/06/2021 14:51Ne znam o čemu pričate. Vidim citiraš Kikija a nije tema Nagorno Karabah.Uglavnom koga bude Kiki podržavao taj će najebat.
![]()
![]()
O BožeGuadalajara wrote: ↑26/06/2021 15:02 Pa bude li imao mogućnost normalno da hoće. K'o da je potrebna neka pamet da se to zaključi.
Ne znam, u BL Dodikovih dodje 20-30, kod njega obicni ljudi izadju iz zgrada, puni trgovi. Sahranit ce ih Drasko. Ima sve zivo. Pare, izgled, sarm, karizmu. Uz to nije korumpiran kao oni i jednostavno ga boli qurac. Kad imas stas, ugled i pare, yebe ti se.
Pitanje da li bi sad ti obicni ljudi izasli iz zgrada. Previše šuruje sa Federalcima, a to narodu ne odgovara. On im je vec izdajica.deogest wrote: ↑26/06/2021 15:09Ne znam, u BL Dodikovih dodje 20-30, kod njega obicni ljudi izadju iz zgrada, puni trgovi. Sahranit ce ih Drasko. Ima sve zivo. Pare, izgled, sarm, karizmu. Uz to nije korumpiran kao oni i jednostavno ga boli qurac. Kad imas stas, ugled i pare, yebe ti se.
Uglavnom, mlatimo praznu slamu, kao i obicno, bit ce ono sto stranac kaze. Ako je stranac za promjenu (a mislim da jeste, glede Dodika), onda ce biti promjena.
Kad je rusio parking u BL nedavno, bilo 10ak nabildanih od Dode, a ostalo sve njegovi. Ne brini se ti, nije ni on glup, ima svoje savjetnike, ne bi to radio tek tako.Ludzak wrote: ↑26/06/2021 15:12Pitanje da li bi sad ti obicni ljudi izasli iz zgrada. Previše šuruje sa Federalcima, a to narodu ne odgovara. On im je vec izdajica.deogest wrote: ↑26/06/2021 15:09Ne znam, u BL Dodikovih dodje 20-30, kod njega obicni ljudi izadju iz zgrada, puni trgovi. Sahranit ce ih Drasko. Ima sve zivo. Pare, izgled, sarm, karizmu. Uz to nije korumpiran kao oni i jednostavno ga boli qurac. Kad imas stas, ugled i pare, yebe ti se.
Uglavnom, mlatimo praznu slamu, kao i obicno, bit ce ono sto stranac kaze. Ako je stranac za promjenu (a mislim da jeste, glede Dodika), onda ce biti promjena.
Ima savjetnike. Ali se pokopao i to dosta. Vec sada ga pljuju, taj isti narod.deogest wrote: ↑26/06/2021 15:15Kad je rusio parking u BL nedavno, bilo 10ak nabildanih od Dode, a ostalo sve njegovi. Ne brini se ti, nije ni on glup, ima svoje savjetnike, ne bi to radio tek tako.Ludzak wrote: ↑26/06/2021 15:12Pitanje da li bi sad ti obicni ljudi izasli iz zgrada. Previše šuruje sa Federalcima, a to narodu ne odgovara. On im je vec izdajica.deogest wrote: ↑26/06/2021 15:09
Ne znam, u BL Dodikovih dodje 20-30, kod njega obicni ljudi izadju iz zgrada, puni trgovi. Sahranit ce ih Drasko. Ima sve zivo. Pare, izgled, sarm, karizmu. Uz to nije korumpiran kao oni i jednostavno ga boli qurac. Kad imas stas, ugled i pare, yebe ti se.
Banja Luka, kao jedan od najljepsih gradova u BIH, RS, zaista ima vecinu normalnih ljudi. Mnogo normalnijih recimo nego li u Mostaru.Ludzak wrote: ↑26/06/2021 15:25Ima savjetnike. Ali se pokopao i to dosta. Vec sada ga pljuju, taj isti narod.
Ne mozes ti graditi pomirenje? Kakvo pomirenje? Kakvo pomirenje između BL i Sarajeva? To samo naivne Bošnje mogu vjerovati u takvo nesto.
E zamisli onda na kom nivou su nasi uhljebljeni jadovi kad su, u sred vecinski bosnjackih gradova, Vucic, Stanivukovic i Vukanovic omiljeniji od porodice Izetbegovic..
Svakog normalnog treba srdacno docekivati.. I u BL su srdacno docekali gradonacelnicu Sarajeva.. I u Sarajevu ce Stanivukovic biti ovako docekan.. Vise je uradio protiv najveceg rusitelja ove drzave nego komletna bosnjacka politicka scena, a da ne govorimo o SDA koja se ofirno lize sa SNSD-om..
deogest wrote: ↑26/06/2021 15:33
Banja Luka, kao jedan od najljepsih gradova u BIH, RS, zaista ima vecinu normalnih ljudi. Mnogo normalnijih recimo nego li u Mostaru.
Ako covjek dodje i javno kaze da jedna porodica posjeduje 60 firmi, dok su im penzije 180KM, sto ne bi podrzali takvog covjeka? Pa makar na kraju bio i gori, covjek govori istinu, to je zaista tako i vrlo lako se provjeri.
Ko je, po tebi, bolja opcija u RS-u od Stanivukovica?banjaluka078 wrote: ↑26/06/2021 16:02deogest wrote: ↑26/06/2021 15:33
Banja Luka, kao jedan od najljepsih gradova u BIH, RS, zaista ima vecinu normalnih ljudi. Mnogo normalnijih recimo nego li u Mostaru.
Ako covjek dodje i javno kaze da jedna porodica posjeduje 60 firmi, dok su im penzije 180KM, sto ne bi podrzali takvog covjeka? Pa makar na kraju bio i gori, covjek govori istinu, to je zaista tako i vrlo lako se provjeri.
Ja bih zaista, ali zaista, voljela živjeti u takvoj Banjaluci kakvom je ti zamišljaš. Ova moja svakodnevna je sve samo ne grad normalnih ljudi.
Ne poznajem nikoga ko ima penziju od 180 KM, a znam mnogo starijih ljudi. Najniža zagarantovana je 280 KM...što svakako nije nikakav novac.
Priča li Draško o firmi svoga oca, priča li o vezama svoje porodice s Karadžićevim kumom i finansijerom s kojima i sad rade? Ne spominje ni veze svoje porodice sa tajkunima s kojima oni druguju.
Ima ljudi koji su malo više obaviješteni od onoga što je na forumima, pa nas njegov osmijeh baš i nije kupio.
To...to..banjaluka078 wrote: ↑26/06/2021 16:02deogest wrote: ↑26/06/2021 15:33
Ja bih zaista, ali zaista, voljela živjeti u takvoj Banjaluci kakvom je ti zamišljaš. Ova moja svakodnevna je sve samo ne grad normalnih ljudi.
Ne poznajem nikoga ko ima penziju od 180 KM, a znam mnogo starijih ljudi. Najniža zagarantovana je 280 KM...što svakako nije nikakav novac.
Priča li Draško o firmi svoga oca, priča li o vezama svoje porodice s Karadžićevim kumom i finansijerom s kojima i sad rade? Ne spominje ni veze svoje porodice sa tajkunima s kojima oni druguju.
Ima ljudi koji su malo više obaviješteni od onoga što je na forumima, pa nas njegov osmijeh baš i nije kupio.